[quote name='yoyo' date='21 August 2012 - 01:59 AM' timestamp='1345507159' post='160660']
Nu stiu daca noi detinatori de diverse brand-uri putem recomanda doar un anumit tip de aparat si anume pe cel ce-l avem...[/quote]
Si cine face asta?
Daca recitesti, vezi ca eu ca o canoniana înraita, recomand chiar si Nikonul!
Sînt de aceeasi parere. Înainte de a hotarî, se probeaza, butoneaza, miroase... Asta e placa mea
[/quote]
Stii pana nu te dai singur cu capul de peretele din fata ta nu iei aminte nimic.
La fel am facut si noi. Ne-am cumparat aparatul fara ca sa-l butonam macar o zi, iar cateva minute nu cred ca poti sa le iei in considerare. Ok review-uri, teste, comparatii am vizionat la greu insa si acum stau sa ma gandesc "oare celalat brand nu era mai bun?"....nu ca as fi nemultumita de ce am in dotare.
Si pot spune ca DA o persoana , poate putin si un grup de persoane cumva ne-au influentat in luarea acestei decizii.....de aceea pe cat posibil incerc sa nu recomand un brand. Logic ca-mi laud ce am in ograda pentru ca l-am invatat, pentru ca-l inteleg, pentru ca-mi place de el.
Insa ce face altcineva in ograda lui e strict problema lui si e bine sa fie convins ca-si doreste, ca-i place si are nevoie de ceea ce doreste sa isi achizitioneaze.
PS: Nu zicea nimeni de tine...