Si asta e un lucru foarte bun si frumos
Canon vs Nikon
Postat 09 January 2015 - 10:30 AM
Phoenix, la 08 January 2015 - 10:32 PM, a spus:
Cum ar spune Gollum ..." my precious"
Dupa ani si ani in care am visat un Canon, anul acesta , cu ajutorul Mosului mi-am implinit visul.
Multumesc pentru sfaturi!
Dupa ani si ani in care am visat un Canon, anul acesta , cu ajutorul Mosului mi-am implinit visul.
Peter
Salutari din Bavaria
Postat 09 January 2015 - 09:38 PM
da, 1.400 lei, echivaleaza cu 300 eur aproximativ
azi, vad cel mai mic pret vad ca e 1.499 lei. Eu as vrea cu 2 obiective, ca am zis sa merg si la un curs si asa au cerut. Eram hotarata sa incep unul la inceputul lui decembrie, dar o prietena care il facuse anul precedent mi-a spus ca nu merita...putina informatie si multi bani.
Voi ati facut vreun curs, merita, sau tot autodidact e mai bine?
azi, vad cel mai mic pret vad ca e 1.499 lei. Eu as vrea cu 2 obiective, ca am zis sa merg si la un curs si asa au cerut. Eram hotarata sa incep unul la inceputul lui decembrie, dar o prietena care il facuse anul precedent mi-a spus ca nu merita...putina informatie si multi bani.
Voi ati facut vreun curs, merita, sau tot autodidact e mai bine?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 09 January 2015 - 10:56 PM
Dori, sa-l stapanesti sanatoasa si asteptam poze pline de optimism si de viata!
Postat 10 January 2015 - 09:08 PM
Multumesc Lili.
Deocamdata studiez manualul, care e maaare si am impresia ca o sa-mi prind tare urechile, dar in zile mai linistite poate razbesc. Sunt happy insa ca si pe auto , pozele iasa super bine fata de ceea ce eram eu obisnuita sa vad. Eu duc lipsa de lumina naturala, stau intr-o zona cam "inghesuita" unde in fata mea sta falos alt bloc si soarele ajunge greu la mine, doar la anumite ore. Abia astept sa-l scot si afara, sa vad cum ii place la plimbare
Deocamdata studiez manualul, care e maaare si am impresia ca o sa-mi prind tare urechile, dar in zile mai linistite poate razbesc. Sunt happy insa ca si pe auto , pozele iasa super bine fata de ceea ce eram eu obisnuita sa vad. Eu duc lipsa de lumina naturala, stau intr-o zona cam "inghesuita" unde in fata mea sta falos alt bloc si soarele ajunge greu la mine, doar la anumite ore. Abia astept sa-l scot si afara, sa vad cum ii place la plimbare
Postat 10 January 2015 - 10:20 PM
Daniella, autodidact e numai bun pentru ce vrei tu sa faci, imi inchipui ca nu vrei sa incepi o cariera in domeniu, nu? Odata ce ai aparatul in mana il pui pe diverse setari, te joci si usor usor inveti Si vorba aceea, pana te inveti cu el mai exista si modul automat. Dar ele au tot felul de chestii care sa-ti faca viata mai usoara, nu-ti prinzi urechile
Postat 10 January 2015 - 11:26 PM
Olguta, mi-ar placea sa incep si o cariera in domeniu..., dar acum, cred ca pentru inceput, modul autodidact ar fi cel mai indicat ca sa pricep daca am vreun talent si daca e cu adevarat o pasiune Multumesc mult pentru sfat
Si la mine pozitionarea/constructia casei, face sa nu prea ajunga soarele direct, decat cel mult pe un pervaz si un colt de masa si aia doar un interval prea scurt din zi .
Oricum, de cand sunt pe artaculinara, multumita voua, doar uitandu-ma la fotografiile voastre am "invatat" multe...chiar daca inca nu reusesc sa le pun neaparat in practica din diverse ... Dar mi-ar placea sa progresez si, da, chiar cred ca e o meserie frumoasa ... in functie si de domeniu ... (fashion, gastronomie, vanzari produse etc)... Pana la artaculinara, Prea putin stiam/vedeam importanta luminii directe, umbre, decoruri culinare si nu numai, background, incadrare etc ...
Si la mine pozitionarea/constructia casei, face sa nu prea ajunga soarele direct, decat cel mult pe un pervaz si un colt de masa si aia doar un interval prea scurt din zi .
Oricum, de cand sunt pe artaculinara, multumita voua, doar uitandu-ma la fotografiile voastre am "invatat" multe...chiar daca inca nu reusesc sa le pun neaparat in practica din diverse ... Dar mi-ar placea sa progresez si, da, chiar cred ca e o meserie frumoasa ... in functie si de domeniu ... (fashion, gastronomie, vanzari produse etc)... Pana la artaculinara, Prea putin stiam/vedeam importanta luminii directe, umbre, decoruri culinare si nu numai, background, incadrare etc ...
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 24 January 2015 - 10:46 AM
Phoenix, la 08 January 2015 - 10:32 PM, a spus:
Cum ar spune Gollum ..." my precious"
DSC01524.JPG
DSC01524.JPG
Ce fain e !!
Sa inveti sa-l folosesti, nu ca mine...ca am aparat bun si nu stiu ce sa fac cu el de cele mai multe ori...