Geany, la 12 December 2010 - 09:14 AM, a spus:
Carmella sa stii ca ma pui pe ganduri.Eu am curaj si tupeu sa incerc sa fac aluatul...
Geany, te stiu fata curajoasa, nitel tupeu ai, de iesit sint convinsa ca-ti vor iesi exceptionale. Iti tin pumnii! Sa vii cu poze frumoase.
Piscotel, la 12 December 2010 - 09:44 AM, a spus:
Ca sa-ti dai seama cat de bune au fost,pot sa=ti spun doar ca am avut musafiri ,iar la final mai erau in tava 3 bucati.
Asa ca am apucat si eu sa o gust.
Piscotel, e buna treaba cu musafirii, noroc cu ei ca n-ai mincat toata tava. Ti-au iesit asa de frumos aliniate si colorate, cred ca au fpst excelente la gust.
sissi, la 12 December 2010 - 10:20 AM, a spus:
M-au imbolnavit baclavalele voastre, asa de dimineata

Sper sa le fac si eu curind, la foi nu ma inham ca nu stiu daca ma lasa bubuletii mei, da as face una cu foi cumparate
Sissi, pentru antrenament fa mai intii niste placinte cu foi de-astea, trebuie sa intinzi mai putine ca le faci mai mari... sa vezi ce frumos se intind foile. Apoi o sa fii deja obisnuita si o sa stii cum sa-ti programezi toata treaba.
Lapona Enigel, la 12 December 2010 - 11:35 AM, a spus:
Carmella, nu pot sa imi explic un lucru...cum Doamne iarta-ma am pierdut eu topicul asta - vechi de un an!!?!?!. Pune-mi la dreapta un munte de baclavale si la stanga altu de ciocolata de casa si o sa vezi un om fericit

))
Lapona, sa stii ca in mod constient am resuscitat subiectul, m-am gindit eu ca vin sarbatorile si ca poate vrea lumea sa le bage in meniu... eu de Revelion le cam fac, au devenit cumva traditionale la noi in familie.
Na, belea, cind sa trimit raspunsurile cica am prea multe emoticoane... le scot pe toate, ca nu stiu cite vrea sa las, adaugati voi cite un zimbet, un facut cu ochiul pe acolo pe unde vi se pare util