cum tund teoristu'?
Postat 19 November 2010 - 10:41 AM
Postat 19 November 2010 - 10:59 AM
Prima data am fost in Romania la o frizerie(pana atunci l-am tot tuns eu).Tanti de acolo nu era o frizerita rea,dar era mai batrana si nu asa frumoasa ca ma-sa lu' Patrick ( ) asa ca nu o vrut sa stea,s-a speriat cu toate ca inaintea lui o stat tat'su la tuns.A plans/urlat de zici ca il taia cineva(copilu nu tat'su).Asa ca,dupa ce am revenit la casuta noastra in doiciland l-am tuns eu cu masina,si a stat fara probleme.
Acum merge regulat la frizer cu tata-su,ca nu mai e asa cool sa-l tund eu.Au frizerita lor la care merg,figuri,ce mai
Postat 19 November 2010 - 11:10 AM
Postat 19 November 2010 - 11:14 AM
Atunci l-am facut numai cu foarfeca pana am mers in Romania.Acolo cred ca s-a speriat asa tare ca si-o fi adus aminte ca la durut(sau poate totusi o fost frizerita de vina )
Postat 19 November 2010 - 12:10 PM
Postat 19 November 2010 - 01:39 PM
Prima data e important sa nu se sperie si sa ii placa, apoi nu o sa mai aveti probleme, dar daca nu vrea mai bine sa nu il fortati ca apoi va trebui sa il lipesti de scaun .
Postat 19 November 2010 - 03:18 PM
floricele.jpg (13.41K)
Number of downloads: 1
Nu se vede prea bine in poza, dar probabil observti franjurarea asimetrica care acum e la mare moda El a anticipat-o inca din anii '90
Postat 19 November 2010 - 03:45 PM
Carmella , pai cu asa baiat frumos nici nu mai conteaza cum e freza
Postat 19 November 2010 - 05:37 PM
la frizer, insa nu avem probleme, nu zice nimic. mergea cu tata-su, pana in vara anu' trecut, cand l-am dus eu, si, de atunci nu mai vrea cu tata ca-l duce la un domn, vrea cu mama care-l duce la doamna...
eu l-am dus la tuns de mic, am inceput cam pe la 1 an, si cred ca s-a obisnuit, de asta nu face scandal. chiar ma intreaba cand mergem la tuns.
Postat 19 November 2010 - 08:33 PM
Cand am inceput sa-i pun aparatul pe scafarlie incepea sa rada - ii placea cum zbarnaie aparatul. Normal ca la un moment dat a inceput sa se sature si sa se plictiseasca, dar i-am zis ca mai am putin si apoi terminam. Normal ca n-am reusit sa fac toate finisajele.... ca a zbughit-o imediat la oglinda, sa se admire. L-am trimis si la bunic-sa (sor-mea nu era prin zona atunci) si cand a auzit ca mai trebuie sa se tunda nitel, s-a prezentat singurel la aparat... Mai avea niste suvite lungute in dreptul urechilor.
Si acum, oare cine-i mandru de podoaba-i capilara (aproape lipsa) si se striga singurel Cheliuta???
Ca par example: before (si pe post de stegar de serviciu!):
Picture 1.jpg (535.94K)
Number of downloads: 0
and after:
Picture 2.jpg (624.29K)
Postat 19 November 2010 - 10:39 PM
Manca-i-as nasul lui de omulet.
Sa-ti traiasca.
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 19 November 2010 - 11:09 PM
Postat 19 November 2010 - 11:11 PM
Postat 19 November 2010 - 11:12 PM
Postat 19 November 2010 - 11:17 PM
Statea pe un scaun si se uita cum ma tunde D-na Eva.
Era foarte curioasa si bineinteles ca a vrut si ea o freza noua.
Asa ca a tuns-o la 2 cm,ca era vara ,Dar i-a lasat la ceafa o codita.
Cu toate astea,in urmatoarea luna,toata lumea imi admira baietelul.
Ea facea spume.
Avea 3 ani si a fost ultima data cand a fost tunsa scurt.
Postat 19 November 2010 - 11:35 PM
Edi, nerabdator sa inceapa procedura, radiind de fericire:
DSC02317R.jpg (329.3K)
Dani, la fel, foarte bucuros si incantat de tot ce i se intampla:
DSC02309R.jpg (306.64K)
De obicei, cand ii tundeam ii dezbracam la peleul gol pt ca intrau firele de par in haine (ce, credeti ca statea carpa aia pe ei?) si nu le mai scoteam sub nicio forma. Dani era terorizat ca ii cadea par pe el si ca "il mananca". Bine, lui Dani ii era frica si de pene si aveam o pana de gasca si cand nu era cuminte numai ce-i aratam pana si devenea mielusel.
La frizerie n-am putut sa ajung cu ei pt ca frizerita mi-a spus ca ii fug clientii ingroziti, cu dureri de cap si timpane fisurate. Si de atunci, ii tund eu (sau ta'su); m-am specializat asa de tare ca tot eu il tund si pe sotul meu.
Postat 20 November 2010 - 12:01 AM
Postat 20 November 2010 - 12:01 AM