gabreniafelicitari pentru topicul deschis

,imi pare bine ca ne putem vedea evolotia ,acum dand timpul inapoi ,felicitari tuturor
asa cum toti mititeii se fac mari, asa si noi am crescut una cu alta ,una langa alta ,sau una cu ideile de la alta, aici cat si dincolo
acum vreau sa va arat si eu cat de "mare" am crescut si o sa incep cu tortul facut pentru ziua mea de nastere ,topicul il descoperisem inainte de Craciun si eu deja visam ca pana la ziua mea sa pot face ceea ce vedeam atunci pe site; binenteles ca nu a fost asa, dar eu eram bucuroasa cu fiecare petala adaugata trandafirului ,cu fiecare frunzulita,cu fiecare carliontz scos de pe tubul pixului

, facusem si praful de zina a floarei de colt ,stiam ca nu trebuie pus pe o culoare inchisa daca praful era deschis la culoare dar eu nu am ascultat ,tot timpul ziceam dar macar sa incerc sa vad eu cu ochii mei si am dat cu praf pe toate ornamentele

,dar per total am fost multumita de el avusesem curaj sa il fac si cu etaj

aaaaa am uitat sa precizez si sa-i multumesc Adrianei pt glazura
apoi am crescut si am facut tortul asa:
la categoria pasta de zahar primul tort a fost zic eu destul de greu fiind format din cifre iar eu nici nu intinsesem in viata mea pasta pe un tort rotund sau patrat dapai dupa cifre ;am si la asta o inteaga poveste cu plansete ,cu urlete ,a fost prima data cand am trimis baiatul singur la cumparaturi sa imi mai cumpere zahar ca nu mi-a ajuns pasta si a trebuit sa mai fac ,pasta nu se intindea se rupea ,in fine am dres-o cu lingura

....da ,da cu lingura rupeam o bucatica mica de pasta o intindeam cu sucitorul o luat si o puneam pe tort ,cand veneam cu urmatoarea atingeam lingura de margarina cat sa fie un pic unsa si lipeam, intindeam mai o cascada de lacrimi ,si tot asa pana a fost gata
sclpiciul de pe marginea tortului a fost totusi indepartat ,doar poza a fost facuta la rapid ca uracau clientii scarile

si ultimul tort ce-i drept nu e pasta ,e ciocolata plasticata, a fost pentru feciorasul meu

in speranta ca v-am dat de citit si subiect de amuzat va urez noapte buna si ne mai "vedem"