Forum Culinar: Primul meu tort - Forum Culinar

Salt la continut

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Primul meu tort Din ciclul..Asa nu...Asa daaaa!!!

#121 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 693
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 23 December 2010 - 10:21 AM

Vezi postareadani_ela, la 23 December 2010 - 08:44 AM, a spus:

cami- sanii sunt foarte reusiti , dar lipsa culorilor ii fac de-a dreptul sinistrii :hug: , pe viitor incearca sa faci mai mult din bust , ca asa e cam greu de recunoscut -eu ma dau desteapta , dar de facut , nu am facut niciodata un bust :) asa ca s-ar putea sa nu-mi iasa nici atat cat ti-a iesit tie :hug:

Ai, mai, c-am mai vazut torturi tsitse. Am vrut sa-i imbrac in dantela de RI, dar n-am gasit prin zona mea, asa ca n-am avut de ales si i-am lasat fara. Si-asa am muncit sa asez blatul pe castroane de mi-au sarit capacele. Sper ca urmatorul sa iasa mai bine, dar tot am o problema cu colorantii, ca nu gasesc decat lichizi si prosti :hug:

#122 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 24 December 2010 - 04:14 AM

Revin cu o frantura de poza cu lateralul camasii sau a tentativei :hug:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_12_2010/post-64-12931568755277.jpg

#123 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,517
  • Inregistrat: 23-November 09
  • Locationundeva prin nord vest

Postat 24 December 2010 - 11:02 AM

Ioana, vad ca tu vrei sa imi iei locul pe podium :D

Cami, nici cu tine nu mi-e rusine :lol: O intrebare am: cum adica nu ai gasit Ri? Pai asta il facem in casa, nu il cumparam :D
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#124 Useril este offline   Cami 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 693
  • LocationBrasov - Dubai

Postat 03 January 2011 - 01:21 PM

Vezi postareagloxinia, la 24 December 2010 - 11:02 AM, a spus:

Ioana, vad ca tu vrei sa imi iei locul pe podium :appl:

Cami, nici cu tine nu mi-e rusine :appl: O intrebare am: cum adica nu ai gasit Ri? Pai asta il facem in casa, nu il cumparam :drool:

Pe aici am vazut RI la niste tubulete mici, special pentru scris. Next time cand ma duc la supermarket ii fac o pozna si o pun aici sa o vedeti. Ma gandeam eu sa fac RI in casa, dar nu stiam cantitatile exacte si nu am net acasa. Asa ca am zis "pas".

#125 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2011 - 05:18 PM

Cantitatile mele sunt la oki :pupic: Pun mai bine de jumate de albus, o lingura de zeama de lamaie si zahar cat ia :) O sa vina Dora sa ne clapaceasca, ce sa fac ca nu ma pot abtine? :P Pana mai ieri ma plangeam ca nu am cantar care sa masoare la gram. Acu am, da mi-e asa o lene sa il scot din cutieeee :P
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#126 Useril este offline   gloxinia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 03 January 2011 - 05:19 PM

Vezi postareaCami, la 03 January 2011 - 01:21 PM, a spus:

Vezi postareagloxinia, la 24 December 2010 - 11:02 AM, a spus:

Ioana, vad ca tu vrei sa imi iei locul pe podium :)

Cami, nici cu tine nu mi-e rusine :pupic: O intrebare am: cum adica nu ai gasit Ri? Pai asta il facem in casa, nu il cumparam :P

Pe aici am vazut RI la niste tubulete mici, special pentru scris. Next time cand ma duc la supermarket ii fac o pozna si o pun aici sa o vedeti. Ma gandeam eu sa fac RI in casa, dar nu stiam cantitatile exacte si nu am net acasa. Asa ca am zis "pas".

Si apropo, chestiile alea din tub au un gust oribil :P Asa ca next time fa bine si pune mana pe un ou :P
Mami de

Imagine postata
si

Imagine postata

#127 Useril este offline   dora 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 860
  • LocationItaly

Postat 03 January 2011 - 06:44 PM

Vezi postareagloxinia, la 03 January 2011 - 05:18 PM, a spus:

Cantitatile mele sunt la oki :pupic: Pun mai bine de jumate de albus, o lingura de zeama de lamaie si zahar cat ia :P O sa vina Dora sa ne clapaceasca, ce sa fac ca nu ma pot abtine? :P Pana mai ieri ma plangeam ca nu am cantar care sa masoare la gram. Acu am, da mi-e asa o lene sa il scot din cutieeee :P

hahahahaha :P...Dora a venit...dar nu mai are chef sa va ia de urechi....adica sa va ..citez..."clapaceasca" :P...cine are urechi sa auda si sa bage la cap...cine are ochi sa citeasca...in rest..pazea!!!!! ca data viitoare vai de fundu' vostru!!!! :)

#128 Useril este offline   sce76 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 142
  • Inregistrat: 16-January 11
  • LocationGherla

Postat 16 January 2011 - 01:40 PM

Bine v-am gasit!Sau re-gasit?Pe multe dintre voi va cunosc din alt....film.Daca nu vedeam topicul asta n-as fi avut niciodata curajul sa va arat vreun tort de-al meu(din cele vreo 10 pe care le-am facut in lunga mea cariera, care a debutat in ianuarie 2010).Si asa n, nu stiu de-oi reusi sa atasez poze...
Imagine postataImagine postata

#129 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 16 January 2011 - 02:08 PM

Vezi postareasce76, la 16 January 2011 - 01:40 PM, a spus:

Bine v-am gasit!Sau re-gasit?Pe multe dintre voi va cunosc din alt....film.Daca nu vedeam topicul asta n-as fi avut niciodata curajul sa va arat vreun tort de-al meu(din cele vreo 10 pe care le-am facut in lunga mea cariera, care a debutat in ianuarie 2010).Si asa n, nu stiu de-oi reusi sa atasez poze...

ne cunoastem? hai cu productia ta aici , sa vedem , te bati pe primele locuri? dar te avertizez ca ai concurenta , nu gluma :unsure:

#130 Useril este offline   sce76 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGherla

Postat 16 January 2011 - 02:26 PM

Sunt concurentul din umbra ,am de gand sa va subclasez ..drastic, dar invatati-ma cum sa pun poze!!

#131 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 16 January 2011 - 03:31 PM

Vezi postareasce76, la 16 January 2011 - 02:26 PM, a spus:

Sunt concurentul din umbra ,am de gand sa va subclasez ..drastic, dar invatati-ma cum sa pun poze!!

Bine ai venit printre noi! Cu riscul de a ne fura Oscarul de sub nas, o sa-ti arat cum se ataseaza pozele! :) Dupa ce ai micsorat pozele din calculator,(acelea mari se deschid greu )cam 640/480 si ai intrad sa scrii mesaj,mergi in jos si ai sa vezi ca scrie Attachements si apoi Browse.Dai clik pe browse si iti apar pozele tale din PC.Mergi acolo in fisierele unde ai tu pozle si selectezi o poza .Iti apare imediat poza micuta sub attachements si apoi apesi pe Attach This File Dupa aceea mai alegi o poza si tot asa pana ai pus tot ceea ce ai vrut sa postezi .La sfarsit apesi Add Reply si gata!Sper ca ai inteles,nu ?Bafta si hai cu creaturile!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#132 Useril este offline   sce76 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationGherla

Postat 16 January 2011 - 07:07 PM

Multumesc frumos.De fapt , m-am prins ca va protejati premiul si nu vreti sa va fac concurenta...Sigur ca stiam cum se scrie mesajul si cum se ataseaza poza, dar nu mi-ati trimis o foarfeca, sa o redimensionez!! =))

#133 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 498
  • Inregistrat: 27-November 09
  • LocationCluj Napoca

Postat 17 January 2011 - 12:38 AM

Vezi postareasce76, la 16 January 2011 - 07:07 PM, a spus:

Multumesc frumos.De fapt , m-am prins ca va protejati premiul si nu vreti sa va fac concurenta...Sigur ca stiam cum se scrie mesajul si cum se ataseaza poza, dar nu mi-ati trimis o foarfeca, sa o redimensionez!! :toothy6:

Eu folosesc Irfanview pt. redimensionare.

#134 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCluj Napoca

Postat 17 January 2011 - 12:48 AM

Deci daca vreti sa radeti...va prezint primul tort pe care l-am facut ,cand am descoperit blog-ul Lissei,si apoi mergand pe firul apei,v-am descoperit pe voi,si asa am ajuns la performatza de a face acest ciocolatos cu lalele.
Tortul "castel" era pt. aniversarea celor 3 anisori ai baietelului mai mare;l-am facut pe tava cuptorului pt. ca nu am estimat cat de mare v-a iesi,nu am calculat nici rezistenta zidurilor si nu am armat nici turnurile astfel ca stateau sa cada,si in ultim' moment am infipt bete de frigarui in el.Dar a fost ff apreciat si ...original :appl: .Acum cand il avd ma distrez tare,dar atunci eram tare incantata de cat de "perfect" era ;) .Dra ce m-am mai enervat cat de multa frisca imi intrase la ornat :toothy6: .
Iar "ciocolatosu"...ehe...mi-s tare mandra de el :toothy9; dar poate peste un an,voi rade de el asa cum am facut-o cu "castelu'" acuma. ;) .

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12952180438028.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12952180531225.jpg
  • Imagine atasata: monthly_01_2011/post-181-12952180745771.jpg

#135 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 17 January 2011 - 08:34 AM

anca- da` ce curajoasa ai fost ! te-ai aruncat direct la castel :appl: zici ca-i turnu` din pisa :toothy9;
ultimul tau tort este demn de o galerie regala de torturi :toothy6:

#136 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCluj Napoca

Postat 17 January 2011 - 09:09 AM

Vezi postareadani_ela, la 17 January 2011 - 08:34 AM, a spus:

anca- da` ce curajoasa ai fost ! te-ai aruncat direct la castel ;) zici ca-i turnu` din pisa ;)
ultimul tau tort este demn de o galerie regala de torturi :toothy9;

Multumesc mult Dani_ela! cand am vazut castelulu Lissei,mi-i s-a parut o bagatela,doar cand am inceput sa-l asamblez am inceput sa transpir ;) si apoi sa disper :toothy6: ,ca imi erau la usa musafirii si io tot o frisca eram prin casa;pe finii mei ii tot trimiteam la magazinul din apropiere ,dupa frisca!
Doar a doua zi l-am vazut (in poze)si io madrete de castel ce o lua la vale! ;)
De acum inainte am sa folosesc luster-ul diluat in alcool,asa cum ne-a (tot) spus Oti. :P Oti multumim pt. rabdare! :appl:

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 17 January 2011 - 09:11 AM

#137 Useril este offline   gabrenia 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 492
  • Inregistrat: 08-December 09
  • Locationmalul Dunarii

Postat 17 January 2011 - 11:30 AM

Pai, mai Ancuto! Cum de te-ai indurat sa ne ascunzi o asa mandrete de tort?Castelul e mortal !te invidiez pentru curajul de a face asa ceva!Zici ca e unul vechi din poveste care sta sa se naruie fiindca nimeni nu mai locuieste acolo,toti sunt impietriti de o vrajitoare nemiloasa... :toothy6: :toothy9; Sper ca nu vrei si tu sa ne faci concurenta la Oscar! A! Sa stii ca de tortul cu lalele garantat ! nu vei rade never ever!E asa de frumos!Lalelele acelea ma duce cu gandul la sculptura aceea care se facea candva la mobila,din mahon mat! Eu asa le vad ca pe niste ornamente care imita lemnul.superbe!Numai ca, adu-mi aminte,sunt din ciocolata sau pdz colorata? Mai uita baba!
Gabrenia "ce pot face doua maini dibace"

#138 Useril este offline   Anca_B 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationCluj Napoca

Postat 17 January 2011 - 01:27 PM

Vezi postareagabrenia, la 17 January 2011 - 11:30 AM, a spus:

Pai, mai Ancuto! Cum de te-ai indurat sa ne ascunzi o asa mandrete de tort?Castelul e mortal !te invidiez pentru curajul de a face asa ceva!Zici ca e unul vechi din poveste care sta sa se naruie fiindca nimeni nu mai locuieste acolo,toti sunt impietriti de o vrajitoare nemiloasa... :appl: ;) Sper ca nu vrei si tu sa ne faci concurenta la Oscar! A! Sa stii ca de tortul cu lalele garantat ! nu vei rade never ever!E asa de frumos!Lalelele acelea ma duce cu gandul la sculptura aceea care se facea candva la mobila,din mahon mat! Eu asa le vad ca pe niste ornamente care imita lemnul.superbe!Numai ca, adu-mi aminte,sunt din ciocolata sau pdz colorata? Mai uita baba!

Ioi ce fain povestesi despre castelul meu :toothy6: !L-am ascuns ca tarziu am dat de subforum-ul asta!
Gabrenia curaj am ca deh ... cu 3 copiii (care au 2,3,4 ani)... simteam ca O iau razna la un moment dat,dar Doamne ajuta ca ma descoperit blog-ul Liseei,si implicit pe voi,si uite asa cand imi era mai mare greul(eram cam disperata,cum numa nasteri,scutece ,colici, si cu chestii de-astea ma ocupam de vreo 3 ani) a venit solutia salvatoare:"VIRUSUL ARTA CULINARA" si mai ales "tortalitu" si uite-asa ma mentin pe linia de plutire;ma mai ia cateodata valu',mai ales cand se racesc piticii ,de aia am si lipsit in ultimul timp de pe aici.
Ce frumos il descrii pe "ciocolatos" :toothy9;
Lalele ,improvizatie de minut,sunt din pdz colorata cu amro si negru'si pt. ca tot nu-mi placea maro-ul obtinut am mai framantat pasta si cu cacao!

Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 17 January 2011 - 01:36 PM

#139 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 26 January 2011 - 10:44 PM

Cu tot respectul,va rog sa parasiti primul loc de pe podium.De ce?

De asta si de aialalta:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-12960745728078.jpg

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-12960745907777.jpg

Tortul autobuz e din 2006 ,parca,(data pozei nu e buna)
Manchmal ist weniger einfach mehr....

#140 Useril este offline   petunie 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,817
  • LocationDeutschland

Postat 26 January 2011 - 10:50 PM

Aici mai cateva:

Primul tort "Printesa",pentru finuta noastra:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-12960747256841.jpg

Asta era pentru un prieten,mare patriot,strain pe aici si cu putini prieteni:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-12960747383791.jpg

Un fluture,da?

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-12960747555772.jpg

Pikachu:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-12960747744058.jpg

Spongebob:

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-12960747892563.jpg

Ultimul tort "Printesa",pentru printesa mea(in 2009,in 2010 nu am avut tort ca am sarbatorit altundeva)

Imagine atasata: monthly_01_2011/post-59-1296074814505.jpg

Dar lasa ca invat eu.Acum sunt pe cale sa-mi comand niste ustensile pt modelat :rolleyes:
Manchmal ist weniger einfach mehr....

Arata acest topic

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic