gabrenia, la 17 January 2011 - 11:30 AM, a spus:
Pai, mai Ancuto! Cum de te-ai indurat sa ne ascunzi o asa mandrete de tort?Castelul e mortal !te invidiez pentru curajul de a face asa ceva!Zici ca e unul vechi din poveste care sta sa se naruie fiindca nimeni nu mai locuieste acolo,toti sunt impietriti de o vrajitoare nemiloasa...
Sper ca nu vrei si tu sa ne faci concurenta la Oscar! A! Sa stii ca de tortul cu lalele
garantat ! nu vei rade never ever!E asa de frumos!Lalelele acelea ma duce cu gandul la sculptura aceea care se facea candva la mobila,din mahon mat! Eu asa le vad ca pe niste ornamente care imita lemnul.superbe!Numai ca, adu-mi aminte,sunt din ciocolata sau pdz colorata? Mai uita baba!
Ioi ce fain povestesi despre castelul meu
!L-am ascuns ca tarziu am dat de subforum-ul asta!
Gabrenia curaj am ca deh ... cu 3 copiii (care au 2,3,4 ani)... simteam ca O iau razna la un moment dat,dar Doamne ajuta ca ma descoperit blog-ul Liseei,si implicit pe voi,si uite asa cand imi era mai mare greul(eram cam disperata,cum numa nasteri,scutece ,colici, si cu chestii de-astea ma ocupam de vreo 3 ani) a venit solutia salvatoare:"VIRUSUL ARTA CULINARA" si mai ales "tortalitu" si uite-asa ma mentin pe linia de plutire;ma mai ia cateodata valu',mai ales cand se racesc piticii ,de aia am si lipsit in ultimul timp de pe aici.
Ce frumos il descrii pe "ciocolatos"
Lalele ,improvizatie de minut,sunt din pdz colorata cu amro si negru'si pt. ca tot nu-mi placea maro-ul obtinut am mai framantat pasta si cu cacao!
Aceasta postare a fost editata de Anca_B: 17 January 2011 - 01:36 PM