[quote name='dani_ela' date='22 November 2010 - 09:43 AM' timestamp='1290411793' post='65772']
natasha , eu asa tort frumos in frisca , nu pot sa fac nici acum; iar garoafele alea sunt superbe ! ce ai dom`le cu ele?
a vazut fiica-mea topicul , si masinoiu` meu , si m-a luat la misto ca nu am pus tortul care trebuia ...si mi l-a scos din compu vechi , si mi-a trimis poza pe laptop acum is la munca , dar cand am timp vin cu bazaconia (sa-mi spal pacatele in fata copilului , ca cica tre` sa ne asumam tot ce am facut
[/quote]
I-mi pare rau ca nu se observa marginile ornate cu frisca si bilutele alea asezate asa simetric sa vad mai esti invidioasa atunci
si cu garoafele nu am nimic au ramas de poveste, vezi ca nu le-am sters ca doar e munca mea
[quote name='gabrenia' date='22 November 2010 - 01:14 PM' timestamp='1290424496' post='65865']
Natasha multumesc pentru aprecieri,esti o draguta.Ideea cu "primul meu tort" mi-a venit de la a mea "balega cu frisca "cum imi alint eu primul tort;ma loveam mereu de el prin calculator si,ca si tine nu ma induram sa-l sterg si uite asa,vazandu-l azi ,vazandu-l maine,astfel dorinta-i gata si mi-am zis sa radem un pic una de alta vazandu-ne creaturile si sa ne amintim cu nostalgie de primul tort.Ideea cu "colectia de aur" e nemaipomenita ,de ce nu?Sa te mai gandesti cum ar trebui nominalizate si votate torturile despre care trebuie expuse acolo.
[/quote]
Habar nu am ,nu am ajuns pina acolo
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
poate aveti si voi o idee?
Eu am vazut pe un forum si am ramas incintata arata asa ca o gala a torturile , un punct bun de inspiratie,si o ambitie pt toate fetele pasionate de munca asta.Mie i-mi pare rau ca multe torturi frumoase au ramas dincolo, fetele sint aici si de aceea ma gindeam la topicul asta.
[quote name='divina' date='22 November 2010 - 01:36 PM' timestamp='1290425819' post='65869']
Natasha, foarte frumos ce ai facut de la inceput, dar...ultimul tort e ceva de vis, desprins din natura!!! Mai treci pe aici cu noutati!
[/quote]
frumoase, urite asa au fost
[quote name='punticu' date='22 November 2010 - 02:13 PM' timestamp='1290427981' post='65876']
[/quote]
Apai, Natacha sa-mi fie cu iertare,da' tu te-ai nascut deja cu talent! Cum adica te-ai facut de ras? Cu care poza? Pai si atunci noi restul(eu) ce sa mai zicem? Inseamna ca voi v-ati prapadit de ras ca la un spectacol Vacanta Mare sai DOD imediat dupa revolutie.
Iar ultimul ... e perfect!!!
[/quote]
![:)](https://www.artaculinara.ro/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif)
chiar am citit de citeva ori si am ris asa bine
[quote name='Luminis' date='22 November 2010 - 02:45 PM' timestamp='1290429924' post='65884']
Mai, fetelor, unele dintre voi nu prea aveti ce expune pe acest topic... De ex Natasha, primele tale torturi sunt chiar tari, si eu vreau garoafe ca alea... sau Dora, sau Ramo... ale voastre chiar si primele au fost super. Voi sunteti cap de lista pe celalalt topic... Fara suparare, dar aici pentru primul loc ma bat eu cu Gabrenia si Otilia.
[/quote]
tari in ce Luminis?
am spus ca va dau voie sa rideti
na acum nu mai conteaza cine ocupa primul loc toate lucrati super si important este sa fim noi multumite(rar cind se intimpla)