Primul meu tort Din ciclul..Asa nu...Asa daaaa!!!
Postat 19 November 2010 - 10:54 PM
Postat 19 November 2010 - 11:00 PM
Primul meu tort nu mai stiu cand l-am facut. Pe la 18 ani cred. Insa primul meu tort in pasta de zahar au fost de fapt 2 de Valentines acu 3 ani, minten 4 in 2007:
Unul dintre ele l-am facut cadou unei verisoare pe nume Valentina, care a fost foarte incantata de el
Daca radeti de primii mei trandafiri va sparg:
de care la vremea respectiva am fost destul de nemultumita dar oarecum mandra ca m-am apucat
Si primul meu tort dreptunghiular si etajat pe deasupra imbracat in PDZ in mai 2007:
Dupa cum vedeti colturile au fost mascate de prosoape caci era o piscina
Inca mai am un of glazura oglinda a Adrianei pe care daca nu mi-a iesit de 2 ori nu am avut curajul sa o incerc dar e pe lista dorintelor.
Iar ultimul tort il stiti deja, asta e:
(de saptamana trecuta de la un botez)
si
Postat 19 November 2010 - 11:15 PM
gloxinia, la 19 November 2010 - 11:00 PM, a spus:
Primul meu tort nu mai stiu cand l-am facut. Pe la 18 ani cred. Insa primul meu tort in pasta de zahar au fost de fapt 2 de Valentines acu 3 ani, minten 4 in 2007:
Unul dintre ele l-am facut cadou unei verisoare pe nume Valentina, care a fost foarte incantata de el
Daca radeti de primii mei trandafiri va sparg:
de care la vremea respectiva am fost destul de nemultumita dar oarecum mandra ca m-am apucat
Si primul meu tort dreptunghiular si etajat pe deasupra imbracat in PDZ in mai 2007:
Dupa cum vedeti colturile au fost mascate de prosoape caci era o piscina
Inca mai am un of glazura oglinda a Adrianei pe care daca nu mi-a iesit de 2 ori nu am avut curajul sa o incerc dar e pe lista dorintelor.
Iar ultimul tort il stiti deja, asta e:
(de saptamana trecuta de la un botez)
Ce metoda originala de a intinde pasta la primul tort; sa nu mai vorbesc de ala dreptunghiular... Primele doua flori sunt tot trandafiri? Wow! Impresionant! Sa mor daca am inteles ca alea erau prosoape si inca n-am priceput ca cauta bastonu' la piscina...
Postat 19 November 2010 - 11:25 PM
Nu ma sustrag nicidecum...numai ca trebuie sa caut tortanele de inceput...aveti putintica rabdare!!!
Postat 19 November 2010 - 11:28 PM
Luminis, la 19 November 2010 - 11:15 PM, a spus:
Ei, v-am zis ca o sa radeti de numa. Acum ca tot m-am facut de kko, tre sa dau si lamuriri. Eu care nu stiu sa inot, m-am gandit ca la un concurs de inot tre sa fie si acel tub de il tii in gura sa respiri de sub apa, nu? Deci nu e baston Dar nu stiu ce e
Si DA, ce mai trandafiri cat despre metoda de intins, atat m-a dus capul atunci Si au trecut minten 4 ani
A, era sa uit: cand am facut piscina cred ca am inebunit-o pe Adriana cu intrebarile. Precis mai are cosmaruri si acum
Adriana
si
Postat 19 November 2010 - 11:38 PM
Luminis, la 19 November 2010 - 07:40 PM, a spus:
bine, bine
ce vint pe topic? pai ma uit cam peste tot, unde e cazul intervin
vezi ca a iesit pina la urma? cind zic eu sa ma ascultati doar nu zic degeaba
Oana-Cristina, la 19 November 2010 - 08:57 PM, a spus:
Amindoua sunt frumoase, dar primul e superb pentru personajul din spatele tortului
Doriana, la 19 November 2010 - 09:45 PM, a spus:
Asta a fost al doilea , deja se vede o imbunatatire
Perfectiune as zice
nelly_th2001, la 19 November 2010 - 10:36 PM, a spus:
Cea mai mare bucurie a mea dupa ce am tradus, facut si v-am aratat glazura asta este faptul ca voi o apreciati
gabrenia, la 19 November 2010 - 10:54 PM, a spus:
bine ca a iesit pin'la urma
gloxinia, la 19 November 2010 - 11:00 PM, a spus:
Daca a iesit tuturor nu poate sa nu-ti iasa, tre sa perseverezi.
Postat 19 November 2010 - 11:40 PM
Postat 19 November 2010 - 11:45 PM
Adriana, la 19 November 2010 - 11:40 PM, a spus:
acu n-am pace pina ce n-o sa-ti iasa glazura
Promit ca o sa incerc
si
Postat 19 November 2010 - 11:49 PM
Vrabiuta draga ma distrezi teribil cat de afectata esti tu inca de un tort care e demult istorie si pentru tine si pentru client. Lasa ca macar acum ai cu ce "te lauda" la ASA NU Oricum eu te apreciez ca ai vut tarie sa il dai la client
Oti ma sparg, nu mai pot, comentul lui Lumi m-a facut sa izbucnesc, sper sa nu trezesc copii ca al meu se uita la mine ca la ... nu intelge ce rad atata
Postat 19 November 2010 - 11:51 PM
si
Postat 19 November 2010 - 11:54 PM
Ramo, la 19 November 2010 - 11:49 PM, a spus:
Vrabiuta draga ma distrezi teribil cat de afectata esti tu inca de un tort care e demult istorie si pentru tine si pentru client. Lasa ca macar acum ai cu ce "te lauda" la ASA NU Oricum eu te apreciez ca ai vut tarie sa il dai la client
Oti ma sparg, nu mai pot, comentul lui Lumi m-a facut sa izbucnesc, sper sa nu trezesc copii ca al meu se uita la mine ca la ... nu intelge ce rad atata
Deci n-o mai scalda si lasa rasul pe mai incolo!!! si baga tortanele la interval, da?
Postat 19 November 2010 - 11:54 PM
Oti, ca sa scot cutitul din rana ... care is trandafirii
Postat 19 November 2010 - 11:58 PM
Inainte de toate va arat cum arata primul meu tort cam prin 2005 cu mult inainte de a va cunoaste
tortul cu primii mei trandafiri din ciocolata plastica (cam prin martie 2009)
primul imbracat in glazura (Adriana )(aprilie 2009)
primul in pasta de zahar (tot aprilie 2009)
si ultimul (ca deja cred ca va plictisesc cu prea multe)(oct 2010)
ps de cum v-am descoperit nimic nu am vrut sa imi scape, pe toate vroiam sa le incerc si uite asa unu a fost primul la..., altul primul la... si asa s-au strans mai multe la care le pot zice:'primul...'
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/
Postat 20 November 2010 - 12:03 AM
Postat 20 November 2010 - 12:07 AM
Postat 20 November 2010 - 12:13 AM
Eu tot caut de vreo ora primul meu tort...ca mi-l aduc aminte frate cum era...si nu-l gasesc...
Cred c-o sa apar cu urmatorul...
Postat 20 November 2010 - 12:16 AM
OTIIII, deci chestiile alea roze din mijlocul tortului, care ascund defapt niste gauri in pasta reprezinta niste TRANDAFIRI din unt si sunt draguti, da? Tre" sa recunosti ca asa trandafiri nu ai mai vazut si nici nu o sa vezi la nimeni. Cand ma gandesc ce mandra eram eu de trandafirii aia. Dupa ce am terminat cu tortu asta primul pas pe care l-am facut a fost sa-mi comanda cuiul si foarfeca special apentru transfer a trandafirilor. Rezultatul: foarfeca e inca impachetata, iar cuiul sta nestingherit si se odihneste
Ultimul meu tort, defapt ultimul pe care l-am predat duminica, ca mai am unul in frigider pe care la dimineata il fotografiez ca ii mai lipsesc niste floricele si sincer nu mai sunt in stare de ele acum
Postat 20 November 2010 - 12:18 AM
Adriana, la 20 November 2010 - 12:07 AM, a spus:
Chiar vroiam sa zic si eu ca la celalalt topic nu cred ca mai intra nimeni
Multumesc si eu Adriana pentru retete si incurajari!!!
Postat 20 November 2010 - 12:25 AM
vrabiuta, la 19 November 2010 - 08:18 PM, a spus:
Am junghiuri la inima si acum cind imi aduc aminte si-l vad!
oi fi avand tu junghiuri, dar eu m-am amuzat iar. mi-amintesc ce suparata ai fost!
gloxinia, la 19 November 2010 - 11:28 PM, a spus:
Bine, Oti, cum zici tu!
Nu va mai tot laudati atata! Aveti noroc ca eu nu pastrez nicio poza, dupa ce postez sterg tot.
Problema-i ca eu la ornat n-am progresat deloc, ba...din contra as zice.
Postat 20 November 2010 - 12:28 AM
Adriana, la 20 November 2010 - 12:07 AM, a spus:
Vreau sa ma numar si eu printre cei care iti aduc mii de multumiri pt aceste retete fffff utile si necesare pt a creea 'frumosul'
Secretul fericirii este, nu sa faci ce-ti place, ci sa inveti sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
Timpul tău este viaţa ta, de aceea cel mai mare dar pe care îl poti face cuiva este timpul tău
http://detoatepentru...y.blogspot.com/