Chiar aveam nevoie sa ma destind putin in seara asta, am ras de una singura in fata calculatorului. Tare bun de vizitat topicul asta cand mai dau rateu cu cate un tort, asa am si eu motiv sa le pozez, ca sa le expun aici
Gloxinia, imi aduc aminte de tortul tau cu piscina de pe site-ul celalalt. Sa stii ca atunci chiar mi se parea reusit
. Acum ca stiu ce poti sa faci,
Vrabiuta, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut cand ai dat tortul tau clientului. Aaa, si mi-am intrebat fetita ce animal e ala si dupa ceva gandire a spus ham-ham (catel). Dar sa stii ca a fost incantata de el, ca tot cerea sa mai vada catelul
.
Si acum ca am ras destul sa ma fac si eu de rusine cu vreo doua torturi (ar fi ele mai multe, dar nu vreau sa fac impresie chiar proasta).
Asta e prima mea tentativa de a imbraca un tort in pasta. Si nu orice tort, ci unul in forma de carte. Si nu m-am bagat la unul mic, ci de vreo 3 kile (habar nu am cum am reusit sa-l fac asa mare). Si bineinteles ca nu puteam alege sa-l imbrac in pdz cum facea toata lumea ca mi-a fost frica, asa ca am ales....pasta de lapte praf (si ce daca zicea Lissa si alte fete ca se lucreaza ceva mai greu si se intareste repede), eu ma descurc
Asa ca mi-am trimis barbatul si fetita de acasa si m-am apucat de ornat. Dupa vreo 2 ore in care am facut vreo 2 portii de pasta, era lapte praf prin toata bucataria si sotul ma suna si imi spunea ca trebuie sa vina acasa ca ii este somn copilului, cam asta este ce mi-a iesit
. Din lateral nu am poza ca sa nu ma demoralizez complet si sa nu va dau cosmaruri in noaptea asta
Tortul s-a vrut un cadou pentru o nepoata care terminase primul an la medicina. Oricum ea a fost incantata
(sau poate a fost doar politicoasa
) iar gustul a compensat zic eu aspectul.
Si acum primul tort facut la comanda, imbracat si ornat in pdz, la alegerea mea (clienta ceruse un tort simplu, facut in casa, dar eu am vrut sa o dau pe spate). Pasta am intins-o muuult prea subtire, se vedea blatul prin ea, colturile bineinteles ca au avut cute iar acolo unde am mai trintit floricele, volanase si frunze, bineinteles ca era pasta rupta. Atunci nu imi venea sa dau tortul si mi-am spus ca ar fi cazul sa ma rezum la a face torturi pentru familia apropiata.
Spre marea mea mirare clienta a fost multumita (din fericire nu cred ca a vazut vreodata vreun tort facut de voi) si mi-a lasat si vreo 20 lei peste cat cerusem (imi acopeream ingredientele ca mi-era jena sa cer bani si pentru decor
Si acum sa va arat si 2 torturi de care sunt eu mandra:
Pentru finuta mea si pentru un baietel care a implinit un an(ignorati va rog decorul, am facut poza in mare graba, era clientul la usa)