cristinel, la 25 November 2010 - 06:06 AM, a spus:
snej, la 24 November 2010 - 11:40 PM, a spus:
Pe mine ma distreaza tare...se vede ca avem scoala veche in noi... ce conteaza pe panoul cui de onoare esti daca tu esti impacata cu soarta si multumita de tortul tau? De ce e atat de important sa te eticheteze cineva? Chiar am crezut ca am trecut peste faza cu statul la cozi, cantarea Romaniei si panourile de onoare
.
Scuze da' nu m-am putut abtine
.
era doar o parere. Chiar zambete nu ma asteptam sa provoace. Tu de ce nu incerci o solutie? Poate va fi mai bine primita?
Eu n-am o solutie pentru ca nu consideram neaparat necesar topicul asta. Pentru nivelul nostru cred ca inca e bun topicul obisnuit cu torturi ca in final si acolo se pun doar torturile de care e mandru fiecare, se dau explicatii, se schimba pareri. Ma indoiesc ca vine sa puna cineva orice caricatura de tort doar ca sa aiba ce posta
. In concluzie fiecare e mandru de tortul lui si l-ar vedea demn si de topicul asta asa cum il vede pentru celalalt
. In afara de cateva torturi, facute oricum de aceleasi fete, care ar merita o galerie...restul sunt torturi obisnuite. Fara suparare. Dar in ochii celei de l-a facut pare grozav si atunci ne intoarcem la ce am spus mai sus. Am avea un topic dublat. Parerea mea
.
Natasha nu te supara pe mine