Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#241 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 21 December 2010 - 01:01 PM

Vezi postareazoazorel, la 21 December 2010 - 12:38 PM, a spus:

Imagine postata Geany! Creativ bubulica! io zic sa-l inscrii pe forum cu retete proprii: placinte cu sare, ciorba de sos... Imagine postata
Uite-asa invata omu' sa gateasca!Imagine postata

Daa sa-l vezi ce talentat e,cum isi unge painea cu nutella,isi ia felia de paine,da o alege sa fie fara gauri si cea mai mare si mai perfecta,apoi se cocoata pe scaun si-si ia borcanul,alege cea mai mare si mai faina lingura de gaseste,si-si tranteste o portie generoasa pe felie,ia un cutit bont(stie ca el numa cu ala are voie)si incepe s-o intinda 1/2 de ora,maii arta, pana nu-i perfecta nu se lasa...Ni la el...

Fisier atasat  S4033643.JPG (68.38K)
Number of downloads: 3

#242 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 21 December 2010 - 01:53 PM

Am intrat in fibrilatzii!!!!!!!!!!!!!!!

Pana acum am avut musafiri , de dimineatza tot spal la haine , n-am unde sa le usuc pe toate , de ce naiba nu mi-am luat Trockner???????????????

joi inainte de amiaza imi vin ceilaltzi musafiri , tre' sa fie luna si bec , tre' sa imbrac paturile................

M-am si pus ca vaca cu kooru' pe masina de spalat ( vorbeam la tel acolo) si s-a activat nush ce , s-a incuiat!!! Arata o cheie si amu' tre sa-i caut cartea sa vad cu dreak o deblochez!!!!!

Asta mica mananca numai cand vrea si cat vrea , simte ca am stres , cred. Scuipa biberonul si rade.

Am zis ca azi fac racituri , erau alea la congi ,a cum is inghetzata, cand naiba mi se dezgheatza?????

curcanul de ieri nu s-a mai dezghetzat sa-l pun la saramura!!!!!!!!!!!!

Ii mai merge cuiva asa ca mie??????????????????????????

#243 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 01:56 PM

Nooppp!!! nu mie...io's f. organizata..intru in fibrilatie si criza de timp in ultimul moment... :pupic: :lol:

#244 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2010 - 02:24 PM

Asta mica iar n-o mancat! Io nu ma mai rog de ea , o las pana o taie foamea ca lumea....asa face de cateva zile. Mananca la 5 dimineatza si pana pe la 2 nu mai vrea NIK !!! Apoi e rupta de foame!!!!!

#245 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 21 December 2010 - 02:30 PM

draga mutti - stai linistita ca nu esti singura ! ieri `am vrut` sa spal laptopul cu o cana mare de apa :lol: , si pana la urma s-o dus toata pe covor :lol: . dupa cateva minute m-a sunat mama pe mobil , si in loc sa il iau fromos si sa raspund , l-am luat tot fromos , dar l-am dat pe jos pe gresie , dar el saracu tot suna :pupic: si nu-mi mai vine acu` in minte , dar toata ziua de ieri numa` prostii am facut - o fi fost ceva retrograd , luna , marte , saturn :-*
eu zic (ca una care a trecut de 14 ani de faza asta ) sa nu te stresezi atat ca mananca prea putin sau prea mult . mofturi si figuri ai sa mai vezi la ea; atata timp cat iti creste in inaltime normal , greutatea nu e atat de importanta . stefana mea a fost un copil sub greutate mereu , iar acum la 14 ani jumate , este mai inalta decat mine , si are vreo 53 kg.

Aceasta postare a fost editata de dani_ela: 21 December 2010 - 02:34 PM

#246 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 21 December 2010 - 02:49 PM

Nu-i obisnuita cu lume si a fost tata la noi cateva zile , a mai stat aici si soferul cu care ne-a adus m,obila...cum aude galagie cum nu mai mananca!!!!

Tata a plecat dimineatza , merge cu duba cu care a venit inapoi , soferul trebuia sa incarce marfa de la Aachen , a incarcat , io intre timp am schimbat paturi , am spaalat TOT acum a sunat tata ca se intoc ca mai tre' sa ia maine ceva din München , iar fa patul , iar spala....poimanie vine ciurda cealalta de musafiri!!!!

#247 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,755
  • LocationSibiu

Postat 21 December 2010 - 02:59 PM

nooooo, nu-i bine!!!! Simo, prea te agiti si stressezi :scratch: nu-i face bine nici la fetita, clar.
io zic asa: sezi putin aici, in han, trage-ti sufletul si fa-ti lista de prioritati. esti totusi o proaspata mamica, nu cred ca are cineva pretentia de la tine sa fie totul tip-top. fa cat poti si va fi bine. de sarbatori trebuie sa te bucuri, sa fiti impreuna cu totii, nu sa cazi lata de oboseala :-*
:hug:

#248 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 21 December 2010 - 03:07 PM

AMaria,ia-ti uscator!Ca altfel îti faci umiditate prea mare în casa,si nu e bine.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#249 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 December 2010 - 03:13 PM

AMaria, stai fata calm, ca nu te decoreaza nimeni daca -i casa luna, si daca-i tot 80% luna, iar nu-i bai.
ai alte prioritati acuma , decat sa faci pe "zana menajera". cui nu-i place sa schimbe hanul ( parerea mea)
atata timp cat o casa e ordonata si curata, nu e musai sa fie mereu "luna" :scratch:

#250 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip
  • Postari: 5,494
  • LocationBrăila, București, Bolintin-Vale...

Postat 21 December 2010 - 03:50 PM

Anuska, fata, las-o mai moale!
Ia, stai aici, bea o cioco calda, relaxeaza-te si aduna-te!
Fisier atasat  cioco cald.jpg (22.93K)
Number of downloads: 3

Ai lenjerie curata? Bine! A dormit tatal tau odata-n ea? Nu-i la hotel, mai poate dormi si-a doua oara!
Pune racitura la fiert, ca se dezgheta ea.
Si copila, cand i-o fi foame, va cere ea!
Hai, lasa stressul, ca nu-i bun.Nici pentru tine, nici pentru ea!
Si, ce-i la tine? Farmacie, muzeu? Nici acolo nu-i chiar luna! Lasa ca nu boleste nimeni pentru o scama sau un fir de praf! Ce-ai? Vrei sa te-mbolnavesti? Mai usor!
Nu ma pricep, da' insist sa persist! Si cateodata chiar imi iese!

Nu-i cereti unei femei imposibilul. E capabila sa vi-l ofere!!!

#251 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 21 December 2010 - 04:21 PM

Eu de fel is cam imprastiata si ma apuc de mai multe trebi o data, inainte eram si eu stresata, vai am musafiri nu-i curat nu-i masa gata da am lasat-o moale, la mine e tot timpul dezordine, le asez frumos pe toate vine dennis de la gradi si le imprastie la loc, de multe ori isi mai baga nasul si in dulapuri, il las si gata, nu e cocina da porci da nu e nici muzeu.
Geani, da fata, nucile alea sa le sparg :hug: :scratch:

#252 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 04:23 PM

Tot eu, v-am zis ca is habauca :scratch:
Geani in ce cartier din bacau a explodat blocu? ca astia de la stiri zic numa de bacau ,da eram curioasa sa stiu si cartieru

#253 Useril este offline   mona 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 417

Postat 21 December 2010 - 04:49 PM

Vezi postareasissi, la 21 December 2010 - 04:21 PM, a spus:

Eu de fel is cam imprastiata si ma apuc de mai multe trebi o data, inainte eram si eu stresata, vai am musafiri nu-i curat nu-i masa gata da am lasat-o moale, la mine e tot timpul dezordine, le asez frumos pe toate vine dennis de la gradi si le imprastie la loc, de multe ori isi mai baga nasul si in dulapuri, il las si gata, nu e cocina da porci da nu e nici muzeu.

Sissi parca esti sora cu mine :scratch:
Eu dupa ce ca-s taaaare vrednica de felul meu :hug: (parca v-am mai povestit eu ca atunci cand eram micuta daca ma intreba cineva ca vreau sa fiu cand voi fi mare,le raspundeam musafir,asta o perioada ca apoi am vrut pensionar
:-* ) ma mai ajuta si Patricia foarte mult.
Deci are o vitezaaaa ce n-ati vazut! In 4 minute devasteaza casa ! Si cand ii spun sa le punem la loc zice ..imi trebuie,nu vezi??..
De cate ori venea mama pe la mine,ma certa. De ce nu strangi jucariile de ce o lasi sa imprastie tot etc.
Cand am stat la mama 2 sapt cu Patri ,strangea mama in secunda 2 tot ce imprastia fata. O zi,doua zile,trei zile...
In a patra zi imi spune mama..las-o draga sa imprastie ce vrea,e si ea mica,se plictiseste,o sa facem curat diseara :-*

#254 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 December 2010 - 04:56 PM

Vezi postareasissi, la 21 December 2010 - 04:23 PM, a spus:

Geani in ce cartier din bacau a explodat blocu? ca astia de la stiri zic numa de bacau ,da eram curioasa sa stiu si cartieru

Uite aici sissi

http://stirileprotv....este-ranit.html

#255 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 05:24 PM

Stella, cu respect, aia e a doua!Noi auzisem de un bloc! De aia cu CET-ul nu stiam !
http://www.antena3.ro/ 4

#256 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 06:12 PM

Fetelor am uitat cum se numeste strada exact dar e undeva spre Mioriteii,Bancii ceva peacolo,eu stau in celalalt capat al orasului si marturisesc ,nu prea ma pricep la strazi ca eu imi cam stiu doar imprejurimile ''habitatului meu natural''daca scap incolo ma pierd in momentu' unu'... :scratch:

#257 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 06:50 PM

Doamnelor merci de info :hug:
Da zoazorel ,de bloc ziceau astia la stiri, ca a vrut o femeie sa faca ceai la sot a uitat gazul deschis si cind sa intors la bucatarie si a aprins lumina a explodat
Geani nici eu nu stiu fiecare straduta din bacau, da cartierele le stiu.
Mona :-* ma bucur ca nu sunt singura :scratch:
Geani un :-* la bubulet ca l-am vazut in poza da uitai sa-l pupacesc

#258 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 06:58 PM

Merci Sissi,Matei Voda 22 zice sotul ca el e cu strazile(pe vremuri trebuia sa anunte pe cei recrutati in armata ,ca acum nu se mai face si el stie astea...) ,vaii ce nenorocire mare pe bietii oameni,de i-ar ajuta cu reabilitarea primaria,ca oricum si-au pierdut si lucruri si tot bietii de ei....Sunt obligatorii detectoarele de gaz,oare ei nu aveau?!Cine stie ... :scratch:

#259 Useril este offline   zoazorel 

• Io-s aia!
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 07:01 PM

Aveau, Geany, dar cica era scos din priza!

#260 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 21 December 2010 - 07:06 PM

Vezi postareazoazorel, la 21 December 2010 - 07:01 PM, a spus:

Aveau, Geany, dar cica era scos din priza!

Acum au zis ca posibil ca eon gaz sa fie de vina pt. o conducta corodata si ca oamenii au sunat de ieri sa sesizeze miros de gaze dar nu a interesat pe nimeni... :scratch:

Arata acest topic

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

8 useri citesc topicul