Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2329
  • 2330
  • 2331
  • 2332
  • 2333
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46601 Userul este online   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,274
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 19 February 2021 - 03:19 PM

Vezi postareaadi_edi, la 19 February 2021 - 03:12 PM, a spus:

ia pune tu poza inramata cu masina aia de paste pe masa langa laptop si uita-te la ea cand iti vine cheful sa cumper dracii :P . Cizme ai voie :P .

s-a calmat cind si-a dat seama cite paste ar fi trebuit sa manince
asa maninca salata si merge pe jos mult ca sa rodeze cizmele :P

#46602 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,855
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 19 February 2021 - 04:57 PM

Hello, hello, mi-au ieșit ochii ca la melc tot uitandu-ma pe geam sa vad cand apar copiii. Abia aștept sa-i văd.

Wowy, chiar ma gândeam la tine cand spuneau la tv ca se anunță iar ninsori in NY. La mine e doar ger, fără zăpadă!
Mulțumesc Dex si Dragos! Revin acuși cu o felie de cheesecake!

#46603 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,399
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 19 February 2021 - 09:52 PM

Fisier atasat  BC0232E7-C5CA-403F-A783-D02661BF444A.jpeg (46.6K)
Number of downloads: 0

Noi am mai terminat un puzzle astăzi:

#46604 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 20 February 2021 - 12:59 PM

Ce fain! Zici ca e goblen. Eu nu am rabdare la puzzleuri sa ma bati. La fel cum nu as fi in stare sa fac minuni din alea cu creosetu, andreaua si acul de cusut ca voi. Mama mia, dar stiu ca aveti talent, nu gluma!
Pe mine daca ma trimiti sa adäp caii, sa ranesc la grajd, sa dau gauri cu o bormasina...eu sunt happy. Ori ... ma trimiteti la cratita si prajiturit.

Neata la amiaz!

Fisier atasat  f641c24be3549810e9a63ab342f447e7.jpg (61.61K)
Mino, ce-ti fac copilasii?
Aici au venit temperaturi de peste 20...in unele regiuni din Alpi sau prealpice s-a facut un salt de aproape 40°C in decrus de cateva zile...Si mai multe nu spun...ma duc la curatat parceluta cu floricici.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46605 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 20 February 2021 - 01:30 PM

Sunt in vizită la bunice acum. Am rămas cu Masha si Kitty acasă. E un întreg circ :P :P Kitty e sefa desigur. Pe cât este de masiva Masha pe atat de jucăușă este.

#46606 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 20 February 2021 - 07:10 PM

Masha e o dudea mica si simpatica Imagine postata
Va ziceam ca m-am dus ieri la balta...la aia ruseasca, pentru ca mi se cam facuse dor de casa, de un ceva pestisor crocant cu mamaliga si usturoi. Mi-a trecut dorul, valelei.

Fisier atasat  thumbnail_20210219_135908.jpg (443.49K)
Uitai ca e vineri si ca, daca mai e si dupa amiaza, se umple magazinul cu fratii nostri rromi, care au migrat cu tätä satra si cateva sate dimprejur in aceast pol al civilizatiei vestice, da? De nu s-ar mai intoarce!

Asta nu ar fi o problema, evident! Ca doara e loc pentru toti sub soare, nu? Well, not anymore cand invadeaza satra magazinu. Magazinul se chinuie sa tina reguli, sa puna linii de delimitare, sa etc. etc. Mmmhm!
Ma asez regulamentar la galantar, atat cat se poate incape, ca e o inghesuiala acolo, de zici ca se arunca hoituri la lei, daca ati vazut cum se aduna ciucure. Astept cumintica sa ia o tanti si cu un nene din aceeasi satra, creca, si ma uitam prin galantar. Observ ca in sfarsit pleaca, zdrang aparusera alti doua zdravene vlastare ale neamului sus mentionat, cu manurili in buzunare si incepusera sa comande. Fufica aia de la galantar, la fel de bruneta si ochioasa, ii si serveste. Zic pe germana: Äh, pardoane, eu eram la rand. Se uita ala de langa la mine lung, alaltu il intreaba : Ce zîce? Aslalt se-ntoarce : Nush ce zîce, nu vrea sa vorbeasca romana, da-o-n asa, are figuri in cap. Pfffffffuaaaaaaaa. Ascultam Metallica. Zice ala de lang mine: Ndah l-am lasat eu in fata, ce? Zic si eu: Da unde va credeti aici, in Romania, in satra? El: Da' unde suntem, in America! Zic tare , sa auda tot magazinu: Vedeeeeeeeeti ca nu stiti pe ce lume sunteti? Vedeeeeti ce patiti daca nu mergeti la scoala? Si zic tare si silabisit_ Ger-ma-ni-aaaaa! Sun-tem in Ger-maniaaaa! Aici se sta la rand, nu facem ca-n salbaticie. Alaltu se baga-n vorba ca musca-n dosu' calului. Naspa...ca nu stiu peste cine-au dat. Da' cie , doamna, ce v-a facut? GURA! V-a-ntrebat cineva ceva? VIne weekendul, doriti sa il incepeti cu probleme? Ca daca da, nici o grija , vi le creez cu cea mai mare placere. Stiu sa ma balacaresc pe cateva limbi, sigur va bagati? Au avut o milisecunda fulgeratoare de inteligenta si nu s-au bagat. Mama lor de loaze!

Dar azi sunt iarasi zen:Fisier atasat  thumbnail_20210220_143544.jpg (540.22K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46607 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,637
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 20 February 2021 - 09:15 PM

Eu cand aud din astea ma simt razbunata pentru datile de cate ori am tacut si n-am zis ca, deh, sa nu-mi stric ziua mai tare. Da' daca toata lumea tace, astia care nu au auzit in viata lor de reguli cred ca au dreptul sa calce lumea in picioare dupa bunul lor plac. Nu ca s-ar schimba radical dupa ce le zici...

Wowy, ce faceti cu puzzle, il inramati? noi avem unul cu castelul de la Hunedoara, l-am inramat si l-am pus in camera la fiu-meu pe o mobila, urmand ca intr-o buna zi sa-l punem pe perete, el voia deasupra patului. A stat asa cateva luni, si bine ca nu l-am pus, ca intr-o seara hodoronc-tronc s-a imprastiat pur si simplu. Era o rama de la Ikea, care cred ca era doar prinsa cu lipici, nici in ziua de azi n-am pus puzzle in alta rama, sade frumos pe un sevalet :P .

#46608 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 21 February 2021 - 10:37 AM

Vezi postareaadi_edi, la 20 February 2021 - 09:15 PM, a spus:

Eu cand aud din astea ma simt razbunata pentru datile de cate ori am tacut si n-am zis ca, deh, sa nu-mi stric ziua mai tare. Da' daca toata lumea tace, astia care nu au auzit in viata lor de reguli cred ca au dreptul sa calce lumea in picioare dupa bunul lor plac. Nu ca s-ar schimba radical dupa ce le zici...

Wowy, ce faceti cu puzzle, il inramati? noi avem unul cu castelul de la Hunedoara, l-am inramat si l-am pus in camera la fiu-meu pe o mobila, urmand ca intr-o buna zi sa-l punem pe perete, el voia deasupra patului. A stat asa cateva luni, si bine ca nu l-am pus, ca intr-o seara hodoronc-tronc s-a imprastiat pur si simplu. Era o rama de la Ikea, care cred ca era doar prinsa cu lipici, nici in ziua de azi n-am pus puzzle in alta rama, sade frumos pe un sevalet :P .

Exact! Ai pus punctul pe i. Nici nu am nevoie sa se schimbe radical. Atata timp cate respecta regulile valabile pentru toti in spatiile pe care toti le folosim la comun , totul super! Acasa la ei poa' sa doarma si in propria lor cufureala, prea putin imi pasa.

Prea des am trait in Bucuresti sau in Romania si si aici , ori de cate ori dau de ei, situatii care imi duc adrenalina prin tavan. Dar mai rau imi cresc tensiunea cei care tac. Nu am sa uit niciodata situatia care m-a scarbit, dezamagit, infuriat , siderat s.a.m.d. cel mai tare vis-à-vis de asta...candva, intr-o viata anterioara, luam autobuzul 117 (care era unul din fosilele comuniste ale RATB-ului - acum a disparut, slava cerului!) de la Unirii spre Rahova.
In el un tigan borât ( nu, nu o spun cu rasism, ci cu o precizie lingvistica foarte asumata - daca era roman, ii ziceam roman borat) , beat manga, pe un scaun, putind a de toate, de aia adjectivul borât si cu piranda lui care statea in picioare langa el, ca el era ostenit saracu , va dati seama.
Era spre seara, eu si colega mea veneam de la cursuri si ne duceam acasa. As avea nevoie de timp sa descriu cat mai concret atmosfera aceea prafuita si luminata galben-bolnav din autobuz. Nu stiu ce ma facea mai obosita: faptul ca era deja seara si nu mancasem nimic pe la cursuri, faptul ca eram in Bucurestiul acela tipic mahala, faptul ca ma apasa infiorator si inconstient la ora aceea lipsa de perspectiva si non-sensul existentei in propria-mi tara? Cert e ca ne urcam in autobuz , nici un loc liber, normal, ne asezam intr-un colt si deodata ala izbucneste. I se adresa unei tantici care statea si ea in picioare, biata de ea - nu imi mai aduc aminte concret contextul. Si incepe cu niste invective de cel mai inalt grad de obscenitate - isi baga, scotea, f*tea, etc. etc. Autobuzul era plin, soferul auzea si el...Ni-meni, n-i-m-e-n-i nu a spus vreo ceva. Bai, nimeni!

Si acum v-o spun cat se poate de sincer: am mers mult prin lume, am fost si in cartiere in megalopolisuri americane, unde sunt pe strada amaratii aia de distrusi, cu creierii varza , pana si cu sufletul drogat, si care poarta arma! , dar nu am vazut vreodata asemenea lipsa de reactie umilitoare...Iar in Romania un gandac, pentru ca altfel nu ai cum sa ii spui, supune un autobuz intreg?!?!?!

Nici acum nu am reusit sa deslusesc de unde vine trasatura asta la romani...jena de a reactiona atunci cand este cazul, pe buna dreptate si cu simt civic asumat. Sa fie din cauza grelei mosteniri comuniste sau , poate, sunt insamantate bine in ADN-ul nostru romanesc frica si, de multe ori, si lasitatea? Sigur, multi sunt efectiv timizi, nu au natura necesara de a reactiona si apara dreptul si sfera privata. Insa, de cele mai multe ori, am dat peste cei cu sindromul Dunning-Kruger - gura mare pentru ca sunt scandalagii si asta ii valideaza pe ei, insa in situatii si cu persoane absolut pe langa. Si cand e vorba de deschis gura fix cand e necesar, fug cu nasul in pamant si coada intre picioare. Prea jenant :(

Si, in cazul in care postul meu naste banuieli si critici vis-à-vis de lipsa mea de corectitudine politica si declaratii rasiste, da, sunt rasista!

Exista cateva rase umane carora le-am declarat razboi etern: primitivii si ignorantii voluntari, bagagiosii si intrigantii, aia care sufera de efect Dunning-Kruger (olelei, la aia tai si spanzur de ii ia dracu! bine, evident ca le acord , cum e si corect, nu?, circumstante atenuante - o data, de doua ori, dar, cum zice neamtu - toate lucrurile bune sunt trei! ), stiutorii de mai bine ( incepand de la fotolistul expert - "io-te baaaa, boule, cum trebuia sa dai corneru'! Cine te-a-nvatat fotbal? " la "Haiii baaaai, nu mai bate campii ca nu-i chiar asa! Exagerezi!" - par iegzamplu ii spui unui care n-a iesit in viata lui din tara cam cum merg lucrurile prin vest, stii?), cufuritii (asa le zic eu cretinoizilor de manjesc orice ating , vezi scarbele care isi lasa gunoiul oriunde oricand, aruncat din masina etc.) si nespalatii (inclusiv aia cu grade universitare, diplome, dar o afinitate de-a dreptul habotnica si agresiv afisata in public, fata de "naturalete" - bio, eco, antibiotice naturale , usturoiul, se stie, refuzul de a utiliza un sapun din comert ca e plin de chimicale sau chiar si apa , ca-i prea dura si facem riduri de la ea etc. etc.) .
In rest, poa sa fie galben, piele-rosie, negru, in picatele, cu trei sau un singur ochi, capul in colturi , Oblio, tatuat si cu piercing peste tot, de orice gen (he, she, it) - atata timp cate ne tratam cu un minim de respect, avem cu totii loc sub soare.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46609 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 22 February 2021 - 12:16 AM

Cand a mai trecut o saptamana???
Azi a fost soare, au iesit si veveritele din cuib ca or fi satule si ele de stat in "carantina". Se mai viziteaza ele, am dovada :P . Cred ca sunt vreo 3 perechi care si-au facut cuiburi in copacii pe care-i vad din bucatarie.

Fisiere atasate

#46610 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 22 February 2021 - 12:41 AM

Am uitat sa va zic de experienta mea de ieri cu Amazonul. Facusem o comanda si nu au putut sa o livreze ca nu au gasit adresa, cica. Dupa 100 de comenzi livrate fara probleme, mda... Ii contactez pe chat, ii explic unui agent care-i problema, zice ca tre' sa ma transfere la altcineva. Vad ca alt agent apare, dupa care dispare si apare altul. Ok, rezolvam ce era de rezolvat, dupa care ma intreaba daca poate sa ma ajute cu altceva. Greseala mare din partea mea, eu fata buna ce sunt zic vedeti ca am o comanda care apare pe site nelivrata, desi venise chiar inainte de data estimata. Aaaa, pai nu-i treaba mea, stai sa te transfer la alt departament. Vad ca se mai perinda cativa agenti, dupa care in sfarsit apare altul, ii dau exact numarul de comanda, toate amanuntele, dupa care... ma transfera din nou, la alt departament. Unde iarasi ma intreaba ce problema am. Le zic ca nu e problema mea, ci a lor, eu doar am vrut sa-i ajut. Nu stiu cate departamente are Amazonul, dar tind sa cred ca infinit, ca a vrut sa ma trimita la altii, moment in care mi-am pierdut rabdarea si i-am lasat in plata domnului.

Aceasta postare a fost editata de adi_edi: 22 February 2021 - 12:42 AM

#46611 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,399
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 22 February 2021 - 02:50 AM

Adi nu fac nimic cu puzzles pe care le termin. De obicei le tin o perioada asa dupa care le stric si le pun inapoi in cutie. Cred ca avem vreo 4 terminate la activ.

De la Amazon am avut si eu cadouri. Sotul a comandat 1 bucata racheta de jucarie pentru copi si ei ne-au trimis o cutie cu 32 ( 1 case ). Am dat la toate cunostintele si avem inca destule prin casa. Nu au raspuns cand am incercat sa le atragem atentia de greseala.

Anul trecut ne-au trimis o comanda de 2 ori. Cand am incercat sa le spunem ca deja am primit comanda au spus ca o sa ne contacteze sa follow up. Nu ne-au mai contactat - e o forma de nuci pe care o pot face cadou cuiva- nou nouta, in cutia ei de Amazon.

Lori, razboinica mica! Eu recunosc ca rar raspund la nedreptati. Ar trebui sa fiu si eu mai infipta. Cred ca mi-ar prinde bine.

#46612 Useril este offline   Giulia 

• Ajutor de bucatar
  • PipPip
  • Postari: 24
  • Inregistrat: 17-January 19

Postat 23 February 2021 - 01:55 PM

Vezi postareaDexter, la 07 February 2021 - 01:52 AM, a spus:

imi plac de mor, sunt din SAN (un fel de acrilic) + ceva metoda proprietara sa faca gaurile care arata ca sticla. de aia le vreau, ca-s usoare. toate farfuriile mele sunt corelle (arcopalul american). de portelan nu am decit farfurii japoneze, care nu sunt in rotatia de zi cu zi

mi-am dat seama ca Max face reclama la greu, am vazut murrinele la el dupa ce m-am gindit sa-mi iau si mi-au placut si mai mult. cred ca iau una sa vad daca am ce face cu ea Imagine postata

apropo, imi place tare wok-ul lui Max - Demeyere - la noi ar fi 400+ CAD Imagine postata

Buna Dexter,

Eu am wok-ul de la Demeyere si sunt foarte incintata de el. Nu l-am folosit des, dar tot ce-am gatit in el pina acum, s-a facut foarte repede si bine. Este neasteptat de usor relativ cu celelalte vase pe care le am de la ei, poate putin instabil daca este gol deoarece minerul este greu, usor de curatat si foarte incapator (al meu are 30 cm pentru 4-6 persoane si fundul plat). Se incinge foarte repede, mai ales pe inductie. Il recomand.

#46613 Useril este offline   Dexter 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,023
  • Inregistrat: 08-June 11

Postat 23 February 2021 - 03:18 PM

Giulia, multumesc mult de recomandare. De cind m-am mutat pe inductie nu mai am wok. Asta cu fundul plat imi face cu ochiul rau de tot dar la noi nu e usor de gasit si e foarte scump. O sa sap sa vad daca/cum ma pot impropietari cu numitul instrument.

#46614 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 23 February 2021 - 04:36 PM

Ne-au trimis neamurile din Germania poze cu branduse si albinute, eu as vrea macar sa nu mai vad zapada cand ma trezesc, imi place dar m-am cam saturat :( .
Azi dimineata sub geam am gasit o urma, prima data am crezut ca o fi fost postasul dar nu face el asa pasi mari si urmele lui erau mai incolo. Cred ca o fi fost ceva veverita? sa fi scormonit dupa bulbii de ghiocei :P?

Fisiere atasate

• Fisier atasat  urme.jpg (44.48K)
  • Fisier atasat  urme1.jpg (35K)

#46615 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 24 February 2021 - 05:01 PM

Eu abia acum imi beau cafeluta, am pus si niste goldenberries in ciocolata/cacao pe langa, asa ca pot sa-mi incep ziua ca lumea :rolleyes: .

Fisiere atasate

#46616 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2021 - 08:42 AM

Vezi postareaWowerful, la 22 February 2021 - 02:50 AM, a spus:

Adi nu fac nimic cu puzzles pe care le termin. De obicei le tin o perioada asa dupa care le stric si le pun inapoi in cutie. Cred ca avem vreo 4 terminate la activ.

De la Amazon am avut si eu cadouri. Sotul a comandat 1 bucata racheta de jucarie pentru copi si ei ne-au trimis o cutie cu 32 ( 1 case ). Am dat la toate cunostintele si avem inca destule prin casa. Nu au raspuns cand am incercat sa le atragem atentia de greseala.

Anul trecut ne-au trimis o comanda de 2 ori. Cand am incercat sa le spunem ca deja am primit comanda au spus ca o sa ne contacteze sa follow up. Nu ne-au mai contactat - e o forma de nuci pe care o pot face cadou cuiva- nou nouta, in cutia ei de Amazon.

Lori, razboinica mica! Eu recunosc ca rar raspund la nedreptati. Ar trebui sa fiu si eu mai infipta. Cred ca mi-ar prinde bine.

Wowy, draga mea, nu doar tie! Si baietelului tau, pentru ca ii il inveti de mic sa distinga situatiile (cand sa actioneze si reactioneze si cand nu se merita efortul), sa se implice atunci cand e vorba de dreptul lui si sa se apere, ii arati ca are o mama strong si atunci creezi un precedent, ceea ce , sper, pe viitor, sa il faca sa se ataseze de femei stabile bine pe picioarele lor si sa invete sa respecte femeile si sa le vada ca pe coplanetari cu drepturi si responsabilitati integrale; apoi, ii mai dai exemplu si sotului si in cazul in care va avea de comentat vreodata la vreo mancare ceva, se va gandi de doua ori inainte sa comenteze Imagine postata Imagine postata
B'jour, b'jour!
Fisier atasat  10b811de891eb1294ce1dc404ef5a85a.jpg (51.7K)

Fisier atasat  685b059fed9562555b1904f87b500b9a.jpg (38.58K)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46617 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 25 February 2021 - 08:43 AM

Neatza! Adi fur o bombonica de la tine, cafeaua mea deja e bauta. Ai descoperit a cui era urma de ieri?
Hai ca iau si ultima cafea pusa de Laponel :rolleyes: arata prea bine!

Aceasta postare a fost editata de mino: 25 February 2021 - 08:45 AM

#46618 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 25 February 2021 - 08:47 AM

Si, Wowy, efectul cel mai relevant este ca (si este timpul, grav!) ii faci pe astia cu gura mare, tupeu jegos si capacitate mica sa se duca inapoi acolo unde le e locul, in perimetrul lor mic.

Adi, ce imi plac codoasele tale. Eu pun jos mereu saculeti de mancare si pentru ele si pentru pasarici. Ele vin dimineata si se ospateaza, pasaricile mai tarziu. Dar a aparut o problema mare Imagine postata De cand au toaletat copacii si i-au rarit, pasarile mici nu mai sunt camuflate de crengi cand vin sa manance si le ataca grav cotofenele, le si omoara. Aici sunt foarte multe cotofene si si soimi si husari.

Daca aveti idee cum le-as putea tine la distanta, lasati o info, multumesc!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46619 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 25 February 2021 - 08:59 PM

Laponel, nu vreau sa-ti stric zenul cu animalutele, dar noi am primit scrisoare de la administratia complexului in care zicea sa nu hranim animalele salbatice, e si lege, se lasa cu amenda in caz de nerespectare... Seminte pentru pasari e ok in "bird feeders", dar nu pentru veverite (care de fapt sunt prea smechere si ajung ele sa se hraneasca de acolo)...
Mino, banuiesc ca a fost o veverita, s-a topit zapada un pic si se vede pamantul scormonit, sper sa nu fi ajuns la ghiocei...

#46620 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 26 February 2021 - 06:56 PM

Vezi postareaadi_edi, la 25 February 2021 - 08:59 PM, a spus:

Laponel, nu vreau sa-ti stric zenul cu animalutele, dar noi am primit scrisoare de la administratia complexului in care zicea sa nu hranim animalele salbatice, e si lege, se lasa cu amenda in caz de nerespectare... Seminte pentru pasari e ok in "bird feeders", dar nu pentru veverite (care de fapt sunt prea smechere si ajung ele sa se hraneasca de acolo)...
Mino, banuiesc ca a fost o veverita, s-a topit zapada un pic si se vede pamantul scormonit, sper sa nu fi ajuns la ghiocei...

Probabil ca la voi sunt super multe? Daca e suprapopulatie, fac stricaciuni.

Si aici e interzis in unele landuri sa pui chiar si mancare pentru pasari. Pentru ca faci mizerie in spatiul comunitar. Amenzi nasoale daca te prind.
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

Arata acest topic

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2329
  • 2330
  • 2331
  • 2332
  • 2333
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou