Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2330
  • 2331
  • 2332
  • 2333
  • 2334
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46621 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 27 February 2021 - 05:55 PM

Am visat eu sau Adi_edi a pus un topic despre ce uleiuri de masline folosim? Ma tot tin de vreo doua saptamani sa raspund, ia topicul de unde nu-i :unsure:)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46622 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,637
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 27 February 2021 - 07:07 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 27 February 2021 - 05:55 PM, a spus:

Am visat eu sau Adi_edi a pus un topic despre ce uleiuri de masline folosim? Ma tot tin de vreo doua saptamani sa raspund, ia topicul de unde nu-i :unsure:)

N-ai visat =)) ...
https://www.artaculi...lei-de-masline/

#46623 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 962
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 28 February 2021 - 10:36 AM

Buna dimi.
Am inceput saptamana cu lucrat de acasa, care va continua pana pe 15 martie

Si cafeul meu ❤ ca fara el ma apuca durerile de cap...
Fisier atasat  IMG-20210228-WA0004.jpg (77.33K)
Number of downloads: 0

#46624 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2021 - 11:12 AM

"
Si cafeul meu ❤ ca fara el ma apuca durerile de cap..." Welcome to the club(ul dependentilor Imagine postata) Arata mistoace rau capuccinele tale! Ani si ani mi-am baut si eu asa cafeaua, dar acum am ajuns la faza hardcore Imagine postata Hai spor la munci!

Black, mean, soul-eating machine Imagine postata With a pinch of opium and one of cannabis, please Imagine postata . Pe reteta . Sper din inima sa scap de toate scarboseniile de medicamente si cortizoane de mi-au f...asta, violat si agresat si sistem imunitar si ala digestiv (de uneori ma ia din senin vomismantu') . Daca ma ajuta drogurile si scap de scarba asta care ma nenoroceste de ani de zile, morio ca fac o calatorie la Polu Nord, hell yeah!
Pen'ca...

Hai neata si de la mine, sa aveti o duminica misto!
Fisier atasat  thumbnail_20210227_143925.jpg (207.25K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  20210221_132332.jpg (3.56MB)
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46625 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,637
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 28 February 2021 - 12:04 PM

M-ai dat gata cu irisii si lalelele (am stat sa numar silabe"le" sa vad daca-s destule sau prea multe). A intrat primavara si in casa :unsure: .
Hai la noi, ca nu-ti trebuie reteta pentru canabis, mai facem si niste brownies, mai inhalam niste arome, pe urma chiar nu ne mai oprim pana la Polul Nord =))!
Si eu dimineata musai sa beau una mai tare, uneori imi mai fac capucino dupa-amiaza, dar nu prea tarziu ca imi afecteaza somnul.

#46626 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2021 - 12:38 PM

ADI_EDI, ti-am luat postul de la podoaba capilara (ce fel suna asta Imagine postata) si raspund aici, ca sa nu divagam:

Vezi postareaadi_edi, la 27 February 2021 - 07:39 PM, a spus:

Nu am noutati cu privire la podoaba mea capilara, atata doar ca arat aproximativ ca Luke Skywalker in primul film Star Wars :unsure: , abia astept sa pot merge la coafor... Dar tocmai ce am citit de Jane Fonda ca s-a lasat si ea de vopsit. Imi place mult de ea, e una din actritele mele preferate. Ca zicea de Grace and Frankie, care ati urmarit serialul va aduceti aminte cum a venit de pe plaja cu nisip pe talpi si si-a bagat picioarele (pe rand =)) ) in chiuveta :P ? Faceam si eu asa ceva mai demult (dar nu in chiuveta din bucatarie), n-am mai incercat de mult...
Sper sa nu uit sa ma uit la Golden Globe Awards!

I’ll tell you, I’m so happy I let it go gray,” says the Grace and Frankie star. “Enough already with so much time wasted, so much money spent, so many chemicals. I’m through with that.
Her low maintenance approach to life is also carrying over to her style. “I vowed a couple of years ago to never buy new clothes again. You know, we spend too much money, we buy too many things and then get rid of them,” the actress tells Ellen. “We try to develop our identity by shopping, we’ve got to stop that, stop all this consumerism.

https://www.usmagazi...ray-hair-watch/

Absolut de acord!!! Am fost in capcana asta - munceam ca o tampita, nu aveam viata si credeam ca fericirea si bunastarea constau in a avea...cred ca toti trecem prin asta, nu? Bine, sa nu fiu gresit inteleasa - ador ce fac...se pare ca asta e menirea mea, sa las urme in viata altora Imagine postataImagine postata si abia astept sa ma fac bine ca sa imi duc planurile la implinire.

Ma intreb daca e cazul sa te imbolnavesti ca sa realizezi truismele astea ori , daca ai norocul sa ramai sanatos , abia in amurgul vietii realizezi ca asa e. Si...ce folos? Ca atunci plangi dupa timpul pierdut :D

Asa ca, din punctul asta de vedere -si stiu, suna , poate, aiurea - sunt recunoscatoare ca m-am imbolnavit. Acum na, sa nu crezi ca m-am imbolnavit si am ajuns zen, nici vorba. Prima data cand mi-a zis medicul ca asta va fi cea mai benefica lectie pe care o primesc in viata si ca acum nu realizez, dar corpul a ales sa ma invete in maniera lui pentru ca nu l-am ascultat la timp...imi venea sa ii trag cu monitorul in freza. Intre timp ne-am imprietenit Imagine postataAm de lucru major la furia infioratoare care ma distruge din interior, dar I'm gonna fuck that bitch, alright Imagine postata Nu stie cu cine se pune Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46627 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 28 February 2021 - 12:43 PM

Vezi postareaadi_edi, la 28 February 2021 - 12:04 PM, a spus:

M-ai dat gata cu irisii si lalelele (am stat sa numar silabe"le" sa vad daca-s destule sau prea multe).
>>>> Imagine postataImagine postataImagine postata Ce dudea esti! Fac si eu din astea - ori cu lalelele ori cu ouale(le Imagine postata).

A intrat primavara si in casa :unsure: .

>>>>>>>>>Oh, da! Era timpul. Si, ca sa fie setul complet - iti raspund la parfumele.

Hai la noi, ca nu-ti trebuie reteta pentru canabis, mai facem si niste brownies, mai inhalam niste arome, pe urma chiar nu ne mai oprim pana la Polul Nord =))!

>>>>>>>>>>> Deci ma pregateam io sa ma dau mare ca ce-mi trebe Canada, tuh, ca doar am acilea Amsterdamu la nas, dar cand am vazut-o p-aia cu Polu Nooooooooord! Imagine postata Visul meu de-o viata! Asta e prima mea destinatie cand ma fac bine. Polu' Nord, ursi, balene, amerindienii - imi doresc grav de tot sa vizitez o rezervatie si sa pot trai cu ei macar o luna- , lupi, Grasse, Oman - astea pentru parfumuri. Si imi mai doresc o bufnita si o vidra sau nevastuica, grav Imagine postata Oh, shit! I totally exposed myself publicly! Imagine postata

Si eu dimineata musai sa beau una mai tare, uneori imi mai fac capucino dupa-amiaza, dar nu prea tarziu ca imi afecteaza somnul.

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46628 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 01 March 2021 - 07:21 AM

Oi, s-a facut dizdemorning, a venit primavara, ia gata cu hibernarea!

Sa va dau niste amärele , cappuccino va da Clau Imagine postata
Fisier atasat  5986510386ef1990e40fb9c0bb261530.jpg (36.59K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  c712a7d91228eafc452bf3591eec2ed5.jpg (36.82K)
Number of downloads: 0Fisier atasat  9f5d7f8aa3fb594411f96b14f893cb64.jpg (18.8K)
De asta nu va atinget ca e pericoloso sporgersi Imagine postata Sau mai e vreun fan ristretto pe aici? Nu? Perfect, il iau eu! Nu de alta, dar m-am trezit in creierii noptii si nici de dormit nu mai pot dar nici de trezit, dupa doua espressi duble.

Fisier atasat  04bad5929e522f01fa2c1b8da2e98c4d.jpg (46.93K)

A veniiiiit, a veniiiiit!

Fisier atasat  df289037d1295c6586058343eac9131a.jpg (25.17K)
Sa ne aduca sanatate, noroc si veselie!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46629 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 01 March 2021 - 09:50 AM

Buna dimi la toata lumea, eu si cafeul meu de dimi, azi si cu martisor

Fisier atasat  IMG-20210301-WA0001.jpg (119.29K)

#46630 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 01 March 2021 - 01:21 PM

"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46631 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,399
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 01 March 2021 - 01:40 PM

Cu ocazia zilei de Martisor va trimit si eu numai ganduri bune!

Momentan savurez o cafea ( in timp ce mai fac si alte cele ca eu sunt multitasking :) ) si apoi imi pun manusile si incep desectia zilei de astazi.
Cica vine caldura si la mine saptamana asta. Momentan ( de ieri ) ploua si se topesc muntii de zapada.

#46632 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,855
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 01 March 2021 - 02:55 PM

O primăvară frumoasă vă doresc tuturor! Ghiocei din grădina mamei!

Fisiere atasate

#46633 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 01 March 2021 - 10:06 PM

Mi-a plăcut așa de mult acest 1 martie! S-a revenit întrucîtva la acea normalitate, să fii băgat(ă) în seamă doar de către cei pentru care însemni cu adevărat ceva, pînă anul trecut fiind un stres maxim să dai/să primești mărțișoare, floricele, cadouașe la/ de la toți/toate cele cu care aveai un minim contact social sau profesional. A fost după mulți, mulți ani primul 1 martie relaxant, frumos și pur așa cum îl știam cînd eram mică. Prima amintire cu mărțișoare primite a fost în anul 1977, în seara cutremurului, cînd, după ce a trecut totul, mama și-a amintit că a luat de la cutia poștală 4 plicuri, fiecare cu destinatara lui: eu, sora mea, mama și bunica, fiecare cu o felicitare și un mărțișor, se simțea din pipăitul plicului, mi s-a părut ceva magic în plicul ăla și în felicitarea pe care am găsit-o în interior, personală, cu un marțișor ales special pentru mine. Erau de la vărul meu dintr-o localitate la mare distanță de noi, aproape că nu-l cunoșteam decît din povestiri, aveam 6 ani și jumătate, și a fost cumva momentul ăla frumos, de calm, care urma după o furtună, pentru că mi-era clar că zguduitura aia provocase ceva. Vărul meu nu mai e de ceva timp și îmi pare rău că nu i-am spus niciodată ce mult a însemnat pentru mine primirea acelui mărțișor :) Să aveți o primăvară frumoasă! :D

#46634 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2021 - 03:12 AM

Tare frumos ai scris Carmela! Imagine postataImagine postata

#46635 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 02 March 2021 - 08:45 AM

Buna dimi, eu si cafeul meu aproape m-am otravit ca fara sa-mi dau seama am pus sare in loc de zahar in cafeu , noroc ca am bagat de seama la timp.

Laponica pentru tine special

Fisier atasat  IMG-20210302-WA0000.jpg (94.6K)

Mino, superbi ghioceii tai, acu mj se puse pata si tre sa imi procur si eu bulbi pentru anul viitor

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 02 March 2021 - 08:47 AM

#46636 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,274
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 March 2021 - 10:05 AM

Vezi postareaCarmella, la 01 March 2021 - 10:06 PM, a spus:

Să aveți o primăvară frumoasă! :)

:D
aici nu se poarta martisor dar eu m-am vaccinat ieri asa ca o consider ca un semn de primavara frumoasa si plina de speranta :D

#46637 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2021 - 04:43 PM

Vezi postareaclau_ash, la 02 March 2021 - 08:45 AM, a spus:

Buna dimi, eu si cafeul meu ������ aproape m-am otravit ca fara sa-mi dau seama am pus sare in loc de zahar in cafeu ������, noroc ca am bagat de seama la timp.

Laponica pentru tine special ������

Atasament IMG-20210302-WA0000.jpg

Mino, superbi ghioceii tai, acu mj se puse pata si tre sa imi procur si eu bulbi pentru anul viitor

Muaaaaaaa, cum arata esenta aia , nebunieeeee! Am nevoieeee! Senchiu kindly, babe (pe engleza, nu pe romana, da? Imagine postata) !

Si acuma pe romana: care-i baba voastra? A mea e azi si asa de soaaaareeeee si fain, yaaaay! Imagine postata Sper si ale voastre sa fie tot asa!

Clau, sare punem in cafeu doar la hangover, sweety! Imagine postata

Vezi postareaAdriana, la 02 March 2021 - 10:05 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 01 March 2021 - 10:06 PM, a spus:

Să aveți o primăvară frumoasă! :)

:D
aici nu se poarta martisor dar eu m-am vaccinat ieri asa ca o consider ca un semn de primavara frumoasa si plina de speranta :D

Ce mistooooooo! Bravo, felicitationes! Sa ne spui daca iti cresc coarne, coada, din astea, ca sa stim la ce se na asteptam Imagine postata Hai sa fie cu noroc!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46638 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 02 March 2021 - 04:48 PM

Pai coarne daca imi cresc e din cu totul alte motive :)

#46639 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 March 2021 - 07:06 PM

Nu cresc coarne Lori! Doar ca de-acum gata! Stie Bill Gates tot ce face Adriana! Ca chip-ul ala nu e chiar degeaba :)

#46640 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor

Postat 02 March 2021 - 07:29 PM

na, acu macar de-ar fi unu mai chipes decit Bill Gates :)

Arata acest topic

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2330
  • 2331
  • 2332
  • 2333
  • 2334
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

12 useri citesc topicul