Buna dimineata si o cafea si de la mine, ca nu am mai dat de mult nici una nici alta.
20210304_101609.jpg (2.13MB)
Number of downloads: 0
Eu am dat un tur de forta de 72 de ore prin Romania, de nevoie nu de placere. Stressant tare sa calatoresti cu avionul in vremurile astea, teste, declaratii, controale...Maine mi-am facut programare la test sa vad daca am.venit cu mana goala sau nu din Romania. Pana atunci stam cuminti in incinta. Aici testele sint gratuite daca:
-ai trimitere de la doctor
-ai invitatie de la guvern pentru large testing , se trimite periodic o invitatie la testare, mai des sau mai rar in functie de domeniul de activitate si cat de expus esti. Eu am primit de 3 ori intr-un an de zile, altii care lucreaza mult cu publicul primesc si la 2 saptamani invitatie. Nu esti obligat sa te si testezi daca esti invitat
-inainte si dupa o calatorie in afara tarii, cu programare, dar asta e greu de facut, de obicei sint toate locurile ocupate cam cu 2 saptamani inainte, mai ales daca urmeaza o vacanta sau zile libere.
Un singur laborator face teste cu plata si fara programare.
[
b]Dragos[b] ce proiect mare ai in fata! Succes si sa iti iasa lucrurile cum iti doresti.
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 04 March 2021 - 11:34 AM