adi_edi, la 04 March 2021 - 06:40 PM, a spus:
Hello, vad ca a inceput primavara in forta, cu ghiocei, lalele, renovari si vaccinuri
. Au inceput si la noi vaccinarile la populatia in varsta, noua probabil ne vine randul din august incolo.
Am primit email de la scoala ca se fac teste pentru elevi si familiile lor, asimptomatici, nu am citit amanunte, banuiesc ca e gratuit. Noi nu am calatorit si nici nu ne-am vizitat cu nimeni, invatam/lucram de acasa deci nu am considerat ca ar trebui sa mergem sa ne facem. Nasol e de cei care calatoresc si ar trebui sa se cazeze la hotel, o aiureala care sper sa se termine curand. Am inteles ca multi au preferat sa nu urmeze indicatiile si au plecat acasa de la aeroport, riscand amenzi, nu ii condamn deloc.
Blackie, sper ca n-ai "importat" nimic!
Maine aflu. Deocamdata eu nu am nici un simptom ca as avea ceva, nici sotul, dar asta nu inseamna nimic. Noi ne-am protejat cat am stiut mai bine, nu am mers la nimeni acasa....
Despre hotelurile groazei din Canada am citit si mi se face pielea de gaina. In primul rand cum sa coste 2000 de dolari 3 nopti la hotel??? Apoi oricum se cere test negativ inainte de zbor, dupa cateva ore se face testul iar la aterizare, nu are cum sa fie pozitiv. Rezervarile am inteles ca nu se accepta decat pentru 3 nopti desi rezultatul la test poate veni si in cateva ore, deci poti pleca acasa fara sa desfaci macar valiza grrrrr, insa platestoi toate cele 3 nopti. Apoi chestia ca au scos incuietorile la usi ca cica sa poata interveni rapid daca i se face cuiva rau BS!!!!!
Pe de alta parte nu e ok nici cu toate zborurile pline care vin mai stiu eu unde- nu dau exemple sa nu fiu acuzata de rasism si ai caror calatori se "izoleaza" acasa unde locuiesc cu inca 3 generatii, care umbla liber ca pasarea cerului. Am prieteni care au calatorit in Europa in vara iar la intorcerea in Canada au semnat doar o declaratie pe proprie raspundere ca au conditii acasa sa se izoleze, insa ceilalti membri care locuiau la aceeasi adresa nu intrau in izolare, in plus nimeni nu i-a verificat niciodata daca erau intr-adevar acasa sau nu.