Aceasta postare a fost editata de mino: 10 September 2021 - 12:37 AM
La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 10 September 2021 - 12:35 AM
Postat 10 September 2021 - 07:57 AM
Multi ani fericiti impreuna, si lor si voua! Si multa sanatate tuturor!
Sa curga sampania!
Aceasta postare a fost editata de boni: 10 September 2021 - 07:59 AM
Postat 10 September 2021 - 09:56 AM
mino, la 10 September 2021 - 12:35 AM, a spus:
Ce bucurie! Toate celelalte intra in umbra in asteptarea unui copil!
Sa fie sanatos (si mama lui la fel) si norocos, sa va bucurati de el sau de ea!
Postat 10 September 2021 - 10:30 AM
mino, la 10 September 2021 - 12:35 AM, a spus:
Felicitari parintilor si bunicilor
Postat 10 September 2021 - 12:11 PM
Postat 10 September 2021 - 09:08 PM
La multi ani de Sf Minodora ! eu nici n-am stiut de aceasta sarbatoare...
Postat 11 September 2021 - 08:11 AM
Postat 12 September 2021 - 02:54 PM
Minunata veste ai primit! Felicitari si sarcina usoara viitoarei mamici!
Postat 16 September 2021 - 08:36 AM
S-au terminat concediile, au inceput scolile, mai haideti la povesti, la o cafeluta
Postat 16 September 2021 - 02:39 PM
Fisiere atasate
-
986061A8-1C98-402A-BC9B-B4162D9D5BE5.jpeg (63.95K)
Number of downloads: 0
Postat 16 September 2021 - 05:28 PM
Sotul pleaca in Romania saptamana viitoare, o calatorie pe care nu o programasem dar e necesara, nu s-a intamplat nimic grav doar niste lucruri cam urgente pe care trebuie sa le rezolve personal, e greu la distanta cu procuri ca dureaza enorm de mult. Un document solicitat la consulat anul trecut in octombrie l-a primit abia in mai .
M-am uitat pe site-ul MAE si nu zice nimic de teste covid pentru intrarea in Romania a celor vaccinati, deci banuiesc ca nu trebuie? in schimb va trebui sa faca teste cand se intoarce in Canada.
Postat 16 September 2021 - 07:03 PM
Dar la noi de la 1 Octombrie doar cei vaccinati de 3 ori au pasaport verde,cei cu 2 vaccinuri nu asa ca...nu stiu daca e valabil si prin alte parti
Postat 16 September 2021 - 10:43 PM
Clau, mie mi se pare interesant ca la voi s-a început vaccinarea cu a 3a doza. La noi încă nu se face la toată lumea și cam se scărpina oficialii ca nu au idee dacă e necesară a 3a doza. Se aplica doar persoanelor cu riscuri.
Postat 17 September 2021 - 07:39 AM
Mai jos graficul de la min sanatatii
Culoarea bleu - nevaccinati
Culorea verde deschis -vaccinati 2 vaccinuri
Culoarea verde inchis - vaccinati 3 vaccinuri
IMG-20210917-WA0002.jpg (173.09K)
Number of downloads: 3
Postat 17 September 2021 - 05:29 PM
Postat 19 September 2021 - 12:24 AM
clau_ash, la 17 September 2021 - 07:39 AM, a spus:
Mai jos graficul de la min sanatatii
Culoarea bleu - nevaccinati
Culorea verde deschis -vaccinati 2 vaccinuri
Culoarea verde inchis - vaccinati 3 vaccinuri
IMG-20210917-WA0002.jpg
E logic, dacă majoritatea populației e vaccinată. Atunci dintre aceștia vor fi și cei care ies pozitivi la teste.
Postat 20 September 2021 - 07:28 AM
adi_edi, la 16 September 2021 - 05:28 PM, a spus:
Sotul pleaca in Romania saptamana viitoare, o calatorie pe care nu o programasem dar e necesara, nu s-a intamplat nimic grav doar niste lucruri cam urgente pe care trebuie sa le rezolve personal, e greu la distanta cu procuri ca dureaza enorm de mult. Un document solicitat la consulat anul trecut in octombrie l-a primit abia in mai .
M-am uitat pe site-ul MAE si nu zice nimic de teste covid pentru intrarea in Romania a celor vaccinati, deci banuiesc ca nu trebuie? in schimb va trebui sa faca teste cand se intoarce in Canada.
Buna dimineata lume!
Adi, eu tocmai m-am intors la Luxembourg, dupa o vizita scurta in Canada.
La dus spre Europa asa e, nu ii trebuie decat certificatul de vaccinare. La intoarcerea in Canada ii trebuie test, neaparat PCR, nu antigen, vaccinare si inscriere pe siteul arrive canada, unde o sa ii genereze un qr code pe care il vor scana la border control in Canada. La intrarea in Canada il pot alege , random, zic ei, sa faca un al doilea test PCR. Pe noi nu ne-au ales, si ne-au pus pe pasaport sticker-ul de fara carantina.
Drum usor ii doresc, sa aiba toate actele pregatite, mai ales la imbarcarea la avionul spre Canada, si sa se prezinte cu destul timp inainte la poarta de imbarcare unde se face controlul actelor. Noi am plecat prin Amsterdam, se facea control la aceeasi poarta pentru 3 zboruri de canada: Montreal, Toronto si Vancouver, in acelasi timp. Era mare coada si a durat cel putin o ora. Nu vreau sa va stresati, dar cand stii la ce sa te astepti, e mai usor.
Drum bun ii doresc !
Aceasta postare a fost editata de black_cat: 20 September 2021 - 07:35 AM
Postat 20 September 2021 - 12:10 PM
Multumesc de informatii, e intr-adevar mai usor cand se confirma de persoane care au trecut prin aceeasi experienta. Sper sa-l lamuresc pe sot ca-i important sa foloseasca arrivecan, sigur ca nu o sa-i refuze intrarea dar poate dura mai mult. Telefonul pe care vrea sa-l ia nu are data (o sa-si ia sim card in Romania pentru comunicare acolo), insa nici nu-i trebuie pentru ca poate introduce informatiile inainte sa plece si sa prezinte screenshot sau sa scoata la imprimanta.
Postat 20 September 2021 - 12:31 PM
adi_edi, la 20 September 2021 - 12:10 PM, a spus:
Multumesc de informatii, e intr-adevar mai usor cand se confirma de persoane care au trecut prin aceeasi experienta. Sper sa-l lamuresc pe sot ca-i important sa foloseasca arrivecan, sigur ca nu o sa-i refuze intrarea dar poate dura mai mult. Telefonul pe care vrea sa-l ia nu are data (o sa-si ia sim card in Romania pentru comunicare acolo), insa nici nu-i trebuie pentru ca poate introduce informatiile inainte sa plece si sa prezinte screenshot sau sa scoata la imprimanta.
Exact, noi am facut pe calculator si am imprimat, din aceleasi considerente.La fel am avut imprimat si certificatul de vaccinare si rezultatul la test. Le aveam si pe telefon dar ne-am descurcat fara probleme cu hartiile. La intrarea in Canada or sa il oblige oricum sa completeze, nu e loc de interpretare asta. Si stii cum e, daca ofiterul de la vama s-a trezit pe partea proasta a patului poate sa ii faca greutati, poate sa il trimita la al doilea test, poate sa dispuna autoizolare pana la sosirea rezultatului. Eu stiu o prietena din Montreal pe care au trimis-o la test la intoarcerea din Romania, autoizolare pana vine rezultatul. A durat 5 zile sa ii vina rezultatul. Asta direct din gura calului, deci nu povesti de la cineva care are un prieten care a auzit de la cineva. Ah, si mi-am amintit, sa aiba grija ca nu toate clinicile particulare din Romania care fac teste sint recunoscute de Canada. Zborul nostru de ex a fost intarziat mai mult de jumatate de ora pentru ca la 3 persoane le-a fost refuzat accesul in avion si au trebuit sa le caute bagajele in cala si apoi sa puna toate bagajele la loc. Deci da, i se poate refuza accesul in avion daca nu are toate actele in regula. Dupa cum stii, la poarta de imbarcare a zborului spre Canada nu sint angajati ai companiei de zbor cei care fac controlul, ci border officers ai Canadei.
Daca are insa astea 3 chestii, vaccin, test si arrive.ca nu are nici un fel de probleme.
Acum despre Canada.... dupa parerea mea, Ottawa cel putin este cum era Europa acum luni bune de zile. In fine, sper ca la un moment dat sa fie bine, pentru toata lumea.