Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2373
  • 2374
  • 2375
  • 2376
  • 2377
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#47481 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 December 2022 - 07:55 PM

Vezi postareazoazorel, la 02 December 2022 - 07:18 PM, a spus:

Daca doar ma gandesc sa cad e nasol.

Hahaha! :drool: Ce tare esti Zoazo'!

Radem ,glumim,dar daca e asa tu chiar ca ai interzis la cazaturi.Ai grija de tine :love7: :sad3:

#47482 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 December 2022 - 08:28 PM

Ce frumos a fost la Cluj ! :love7:

#47483 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSuffolk

Postat 04 December 2022 - 06:59 PM

Zozo ce bine imi pare sa te vad, ce bine arati!
Imi pare tare rau de mama ta, sincere condoleante :drool:

Aici e frig si intuneric, azi am stat toata ziua cu lumina aprinsa.
Am luad bradut si in seara asta il impodobim, miroase frumos a brad in casa, ca in copilarie :love7:
Imagine postata

#47484 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 04 December 2022 - 09:47 PM

Ce fain Hazel mirosul ala de brad :love7:

La noi aceeasi intunericeala in casa toata ziua,acum ninge asa de frumos,da' nu se depune :drool:

#47485 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 05 December 2022 - 08:57 AM

:love7:

Fisier atasat  318344198_5627331187303098_2974922113813643332_n.jpg (121.28K)
Number of downloads: 0

Cam asa e la noi ,prima zapada!

#47486 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,754
  • LocationSibiu

Postat 05 December 2022 - 03:55 PM

Zozo, ma bucura tare sa te vad!!! Imagine postata

Salutari tuturor Imagine postata Io-s iar tare pe graba, nu apuc sa scriu prea des...

#47487 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,855
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 05 December 2022 - 05:36 PM

Azi am fost pe drumuri, analize, toate ar fi fost bune dacă nu se strica mașina. Vremea urata, acum ploua și este rece. Dar în casa e cald și bine. Iar cel mai frumos cadou de mos este rezultatul bun al analizelor. Sa va aducă Moș Nicolae tot ce va doriți!

Vezi postareaHazel, la 04 December 2022 - 06:59 PM, a spus:

Zozo ce bine imi pare sa te vad, ce bine arati!
Imi pare tare rau de mama ta, sincere condoleante :drool:

Aici e frig si intuneric, azi am stat toata ziua cu lumina aprinsa.
Am luad bradut si in seara asta il impodobim, miroase frumos a brad in casa, ca in copilarie :love7:

Sa va bucurati de el Hazel! Am vazut si la noi la Carrefour brazi frumosi si accesibili la pret. I-am admirat si am trecut mai departe, nu cred ca anul asta fac brad. Nu se usuca pana vine Craciunul?

#47488 Useril este offline   Hazel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Red
  • Postari: 933
  • LocationSuffolk

Postat 05 December 2022 - 06:16 PM

Vai ce bine ca ti-au iesit bune analiz3ke Mino, asta e cel mai important.
Anul trecut a tinut bradul de pe 1 decembrie pana pe 6 ianuarie. Am un suport de brad in care pun apa si tine.
Imagine postata

#47489 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 06 December 2022 - 05:57 AM

Vezi postareaHazel, la 05 December 2022 - 06:16 PM, a spus:

Vai ce bine ca ti-au iesit bune analiz3ke Mino, asta e cel mai important.
Anul trecut a tinut bradul de pe 1 decembrie pana pe 6 ianuarie. Am un suport de brad in care pun apa si tine.

De cand nu mai cumpar brad natural am ramas in urma cu inovatiile pentru ai mentine cat mai verzi. Mirosul de brad este tare fumos! Poate voi fi mai motivata sa iau brad cand va veni nepoata, deocamdata e prea mica, iar numai pentru noi e suficient bradul artificial, daca o sa-l fac si pe ala si nu voi pune doar luminite in casa.

#47490 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 962
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 06 December 2022 - 06:16 AM

Eu fac numai brad artificial de vreo 20 de ani. Anul asta mq gandesc sa-l agat de tavan ca in mod cert Bucu(pisicul) o sa vrea sa dea iama in el. In mod sigur nu o sa pun globuri de sticla, ci numai de plastic 🙃

#47491 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,275
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 06 December 2022 - 11:08 AM

Clau, tocmai ce am vazut ieri un video cu brad agatat de tavan in care tot a sarit pisicul :love7:

#47492 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 06 December 2022 - 11:19 AM

La multi ani, Zoazo! Sa fii sanatoasa si langa noi, tot mai des! La multi ani, tuturor sarbatoritilor de azi!

Fisier atasat  AE844737-F32E-4E51-A6E4-B6D63E447F7E.jpeg (84.49K)

Clau, pai daca-l agati de tavan pierzi toata distractia :drool: . Babuta mea nici nu mai baga in seama bradul sau globurile :love7:

Aceasta postare a fost editata de mino: 06 December 2022 - 11:20 AM

#47493 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 06 December 2022 - 01:10 PM

La multi ani! tuturor celor ce-si serbeaza azi ziua de nume :71:

La noi a venit mosu,cu pijamale pt. huni,parfum domnul Geany,o sacosa de dulciuri pt Ale',o palincuta de caise si ciucalata' pt. je',+ din partea lui mami',panglica impletita si 1 ''bulion'' (milion de lei vechi aka 100 de lei ,tot pt. je' si ciocolata pt. Ale',rezulta domnul Geany' bumbos ca lui socrella nu i-a dat nimik, =)) nu-i nimik ca doar i-a dat fata =)) ..numa ca asta nu se pune,nu e cadou,e paguba =)) )....Matusica o asteapta o mare surpriza,unchiuletul meu din Anglia e pe drum si ea nu stie :drool: ne vedem vineri,avem bairam,nu stie nici de asta saraca de ea...mie surprizele astea nu mi-ar place,ma dau peste cap,dar in fine ...
va aratasem ca mi-am pus pe vitrina instalatia cu beculete ,azi am pus si ghirlande de beteala si cateva globulete.Brad natural nu am mai avut nici eu de vreo 3 ani,pt. ca la noi nu se mai gaseau frumosi,doar de aia mici infoiati ashea' din import...Si desi eram impotriva globurilor din plastic,am inceput sa cumpar o gramada frumoase si din plastic =))
Azi avem in meniu pt. pe seara salata orientala ,crenvusti,o oala de ceai si paine cu unt si miere ca suntem raciti,nimic grav,doar ca un guturai asa :love7: La amiaza au avut hunii Cheesburgheri( de la K' dar i-am facut eu pe tigaia cu riduri ,am luat chifle,facut cartofii prajiti separat si salata ,cu sosuri etc ca e party :sad3: )

O zi faina tuturor! si un mos cat mai bogat :drool:

#47494 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 December 2022 - 09:06 PM

Buna! ce mai faceti?! :)

La noi se lasa cu nabadai aseara la ziua lui matusica ,ma trezii cu o mahmureala de numa :toothy9; ,dar a fost fain,m-am vazut cu nepoteii ei (3 si 5 ani) toata seara m-am jucat cu ei ,uitasem cum e cu copii mici :hug:
Desi mai am tort in frigider (nu le placu la huni ca fu cumparat cu pasta de zahar imbracat si crema dinauntru o crema alba de unt ,greoaie rau) a ramas sa ma lupt eu cu el ca e pacat de el ,asa ca acum la ora asta tarzie va servesc si pe voi cu clatite ,fierbinti fierbinti :71:

Fisier atasat  SAM_9456.JPG (55.78K)

(si ieri am dus eu la matusica un panetone cumparat cu stafide si coaja de portocala confiata ,si turtite dulci glazurate si am facut eu un platou asa,pe ala a fost bataia,tortul a ramas de izbeliste intr-un colt :71: )

#47495 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 December 2022 - 01:04 PM

Vremea asta este deprimanta, nici ploaie, nici uscat, bafrig ba cald. Orasul nostru este in renovare, din primavara sunt sapate strazile si trotuarele pentru schimbarea tuturor tevilor, asa ca acum va puteti imagina strazile si trotuarele acoperite cu un strat consistent de noroi, dupa vremea ploiasa si mocirloasa din ultimele saptamani.Unii fac misto ca e singurul oras custrazi si trotuare acoperite cu Nuttela. In alta ordine de idei, tusesc iar si am starnit iar sinuzita. Asa ca nu ies afara decat sa fac aprovizionarea pentru mine si mama.

#47496 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 December 2022 - 04:30 PM

Fix asa e si la noi,escavat tot orasul,mocirla cat china!e ceata mereu la noi si dimineata si seara,azi nici nu s-a ridicat deloc,si acum e ceata,si cand ploua cand mai sta.Azi nici nu am iesit din casa,le-am facut un gratarel la huni (desi am facut catai fumul in casa :toothy9; ) cu o salatica,deserturi au mai multe ,asa ca stam cuminti la caldurica!

#47497 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 12 December 2022 - 05:36 AM

Ieri a ieșit puțin soarele, asa plăcut a fost, dar azi noapte a plouat cu găleata. Eu fac des grătar dar folosesc grătarul pentru ochiul de plita (cel rotund cu capac) foarte eficient și care nu face fum.

#47498 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 12 December 2022 - 12:48 PM

Si la noi a iesit putin soarele azi.Eu am o tigaie cu riduri inca de cand ne-am mutat in casa noastra ( de acum 20 de ani) si eu lucram la parfumerie pe atunci,domnul Geany,s-a gandit sa faca el la copil paine prajita pe ea,si a uitat feliile de paine de le-a carbonizat ,a spalat el temeinic tigaia cu spalatorul de sarma ,asa ca pe ici pe colo,s-a luat teflonul de pe ea,nu am mai folosit-o mult timp,dar acum in ultima vreme a inceput sa le placa sa le fac acasa mici si gratar tot mai des :toothy9;

#47499 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 18 December 2022 - 02:03 PM

Mi s-a adunat o gramada de treaba :toothy9; parca tot imi spuneam,nush' de ce,''la' ca mai e pana la craciun ''..Ce sa vezi?! nu mai e,craciunul e dupa colt si eu nu am pregatit mai nimic :71:
Am cumparat doar pt. ''craciturile'' lui domnu' Geany,si niste panetone,am fost racita si tot am amanat,dar azi am reusit sa ma vocsesc' si eu ,si cam atat...De maine in schimb tre' sa ma pun pe treaba si pe aprovizionare serios,desi nu vreau sa fac decat racitura,sarmalute,tochitura,tot am de cumparat o gramada pt. ele.+ niste porcarii gen slaninuta,toba etc si ce o mai vrea domnul Geany,bauturi..ce mai e?! abar' n-am ,tre' sa fac o lista :hug: ... :)

Voi in ce punct sunteti cu pregatirile?! :71:

#47500 Useril este offline   bellamama 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,634
  • Inregistrat: 27-May 13
  • LocationBucuresti

Postat 19 December 2022 - 11:04 AM

Vezi postareaGeany, la 18 December 2022 - 02:03 PM, a spus:

Voi in ce punct sunteti cu pregatirile?! :toothy9;

Weekend-ul asta am cumparat aproape tot ce trebuie pt piftie, sarmale, cozonaci si am facut carnatii.
Lucrez pana joi, deci de abia vineri fac sarmalele si piftia si sambata cozonacii.

Arata acest topic

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2373
  • 2374
  • 2375
  • 2376
  • 2377
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

14 useri citesc topicul