La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 15 April 2023 - 07:27 PM
Fisiere atasate
-
0EC761FD-45F8-42AA-957F-B36746DACCAD.jpeg (123.91K)
Number of downloads: 0
Postat 20 April 2023 - 03:05 PM
Fisiere atasate
-
IMG-20230415-WA0004.jpg (318.26K)
Postat 12 August 2023 - 08:02 AM
Multumesc mult, Adri!
Bine v-am regasit pe toate , fete!
Stiu ca fiecare avem, aveti lupte de dus, ca sunteti niste amazoane si sper ca aveti puterea sa le dovediti, dar nu uitati sa va ganditi si la sufletelul vostru.
M-am dat putin pe forum ca sa imi aduc aminte de vremurile "bune". Mi-au starnit multe zambete conversatii haioase, atmosfera placuta. Cred ca asta e charm-ul acestui forum, e ca o camera secreta asa de unde poti veni sa iti iei putina energie
Postat 12 August 2023 - 05:02 PM
Lapona Enigel, la 12 August 2023 - 08:02 AM, a spus:
asa e
Postat 12 August 2023 - 06:38 PM
Eu fac tot ce faceam cind faceam ceva ca au fost si perioade cind nu am facut prea multe
cea mai mare realizare e ca am fost la mare (asta locala noua, care se mai cheama si ocean) dupa 5 ani de absenta si mi-am adus aminte ce bine e sa fie undeva unde lipsesc minunile tehnicii, fara poluare, cu mincare naturala, cer albastru si stele multe care nu numai ca stau pe cer la mii de ani lumina dar sunt si vizibile cu ochiul liber
Postat 12 August 2023 - 11:12 PM
cre ca tre sa ma duc la artisti sa zic cu cine m-am vazut
Postat 13 August 2023 - 03:48 AM
In rest, nimic interesant. Cred ca ma apuc sa scotocesc prin telefon sa vad ce am mai bucatarit inainte de operatie. Mda, dupa 3 ani am ajuns iar la cutit, da' trece si asta.
Sper si eu sa se mai animeze forumul, mi-e dor de voi ❤️!
Postat 13 August 2023 - 09:29 AM
adi_edi, la 12 August 2023 - 05:22 PM, a spus:
Si eu, si eu , Adi, draga mea!
Dexter, la 12 August 2023 - 06:38 PM, a spus:
Eu fac tot ce faceam cind faceam ceva ca au fost si perioade cind nu am facut prea multe
cea mai mare realizare e ca am fost la mare (asta locala noua, care se mai cheama si ocean) dupa 5 ani de absenta si mi-am adus aminte ce bine e sa fie undeva unde lipsesc minunile tehnicii, fara poluare, cu mincare naturala, cer albastru si stele multe care nu numai ca stau pe cer la mii de ani lumina dar sunt si vizibile cu ochiul liber
Hey, hey, Dexteriscious! Asadar te-ai mutat? Ah, visul meu e sa traiesc la ocean, visez la propriu chestia asta ))
Deocamdata insa mi-am luat o pauza mai mare si o parte mi-o petrec la fel ca tine, in natura, rupta de virtualitate, de "actualitati", cu net, slava cerului si in padurea acolo unde imi e locul )
adi_edi, la 13 August 2023 - 03:48 AM, a spus:
Cred ca ma apuc sa scotocesc prin telefon sa vad ce am mai bucatarit inainte de operatie. Mda, dupa 3 ani am ajuns iar la cutit, da' trece si asta.Sper si eu sa se mai animeze forumul, mi-e dor de voi ❤️!
Am reusit si eu, dupa peste o decada sa citesc. Carte. Carte pentru mine , din propria mea initiaiva, de placere. Pe Caragiale si pe una din fetele noastre dragi de pe forum, la lansarea careia am avut bucuria sa particip, Arcadia, impreuna cu personajul principal din viata ei, Alma. Si, ca un facut, la lansare am dat nas in nas si cu o alta forumista , Cami B. A fost chiar inedit si placut.
Cat despre ploaia de meteoriti, m-am bucurat aseara de fantasticul lux sa numar vreo cinci perseide si nu stiu cati sateliti )
Da , si mie imi e dor sa se animeze forumul. Nu ma coafeaza facebook-ul deloc, mi se pare un fel de piata...cred ca prefer lojele si separeurile forumiste ) Legaturile virtuale nascute, formate si dezvoltate aici chiar s-au cristalizat si in viata reala, cu cei/cele cu care am avut sansa sa ma vad pe viu, pe cand celelalte forme de "spionaj virtual" nu merita sa le acord ce am eu cel si cel mai valoros, si anume timpul. O tacla la o cafea cu oameni pe care ii stiu de o viata , wow, in intimitatea acestui forum e mult mai funny
Postat 13 August 2023 - 09:36 AM
Adriana, la 12 August 2023 - 11:12 PM, a spus:
Omule, la modul cel mai sincer, eu una iti acord medalie pentru anduranta, rabdarea si loialitatea cu care ai "invartit " in forumul asta ca sa nu piara si sa dispara in neant . Cate bloguri, cariere internautice si site-uri s-au mai cladit pe spinarea acestui forum Sa fie primit! Adica alora care au avut bunul simt sa nu isi aroge totul ca fiind produsul lor propriu si personal, vezi Jamila si procesele ei de plagiere etc. Tare mi-ar mai placea sa stiu cine naiba era aia pe forum, daca o fi participat vreodata la discutii
Ma plimbam prin Carturesti la un moment dat si ma loveste subit in freza o fata foarte cunoscuta de pe un raft, era Laura Laurentiu si am zambit in interior pentru ca mi-am adus aminte de o conversatie mai in contradictoriu cu ea, ceva despre nivelul de dezvoltare in mediul rural in Moldova fata de Banat.
Postat 13 August 2023 - 11:25 AM
Lapona Enigel, la 13 August 2023 - 09:29 AM, a spus:
bravo, ce fain de tine
eu doar am cumparat cartea cind am fost la Piatra-Neamt
Lapona Enigel, la 13 August 2023 - 09:36 AM, a spus:
Ma plimbam prin Carturesti la un moment dat si ma loveste subit in freza o fata foarte cunoscuta de pe un raft, era Laura Laurentiu si am zambit in interior pentru ca mi-am adus aminte de o conversatie mai in contradictoriu cu ea, ceva despre nivelul de dezvoltare in mediul rural in Moldova fata de Banat.
da, sa stii ca si eu ma gindesc uneori la cit de putini eram pe vremuri pe forum si cit de multe sint acum oriunde
Postat 13 August 2023 - 11:59 AM
Adriana, la 12 August 2023 - 11:12 PM, a spus:
Ia hai ca ma duc eu sa va fac cafeaua ca sa aveti energie sa povestiti, hai ca sunt curioasa! Trebuie s-o aducem pe Clau_ash ca am vazut ca s-a specializat fantastic in cafele si alte minunatii cu cafea.
In rest, nimic interesant. Cred ca ma apuc sa scotocesc prin telefon sa vad ce am mai bucatarit inainte de operatie. Mda, dupa 3 ani am ajuns iar la cutit, da' trece si asta.
Fuflu de aici un vanticel lin de padure ca sa treaca buba la fata! Puterea ursului fie cu tine, draga mea! Trebuie sa rasara soarele si pentru noi.
Postat 13 August 2023 - 12:04 PM
95eedf08450a97e1e69c790c271bab87.jpg (27.39K)
Si fug pentru ca sunt dadaca azi la doi patrupezi.
Postat 13 August 2023 - 08:17 PM
Sa ne ziceti si noua ce carte v-ati cumparat 😊. Eu tot am zis ca nu mai cumpar ca n-am unde sa le mai pun, mi-am cumparat kindle dar il foloseste fiica-mea, si in continuare tot apar in mod misterios carti prin casa 😁. Am perioade in care nu citesc nimic, alta data incep 2 carti deodata.
Acum sunt in pauza, a dat in mine microbul crosetatului, trebuie sa mai semnez condica si pe acolo 😛.
Postat 13 August 2023 - 08:38 PM
adi_edi, la 13 August 2023 - 08:17 PM, a spus:
Cartea scrisa de Arcadia noastra
https://omiedesemne....ng-din-romania/
Postat 13 August 2023 - 09:00 PM