Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2331
  • 2332
  • 2333
  • 2334
  • 2335
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#46641 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 02 March 2021 - 08:36 PM

Vezi postareaAdriana, la 02 March 2021 - 10:05 AM, a spus:

Vezi postareaCarmella, la 01 March 2021 - 10:06 PM, a spus:

Să aveți o primăvară frumoasă! :)

:D
aici nu se poarta martisor dar eu m-am vaccinat ieri asa ca o consider ca un semn de primavara frumoasa si plina de speranta :D

Bravooo! Eu am făcut și rapelul de o lună deja, sper să fiu tobă de imunitate :D nu am aruncat banii pe analize de anticorpi, dar și-a făcut sor-mea și are nivel excelent, 3800 și ceva, cică. Sper că sînt la fel și eu :D Și cum și toți ceilalți din familie sînt imunizați, care prin boală - fecior-miu și bărbatu-meu, care prin vaccinare - mama, socrii, sor-mea, chiar mă simt de parcă am Casco :D

#46642 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 962
  • Inregistrat: 05-February 10
  • LocationIsrael

Postat 03 March 2021 - 10:03 AM

Buna dimi, la noi plouaaaa.
In continuare lucrez de acasa asa ca iata si cafeul meu de dimi, acu caut bulbi de ghiocei anul viitor

Fisier atasat  IMG-20210303-WA0009.jpg (142.04K)
Number of downloads: 0

#46643 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,945
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationÉire

Postat 03 March 2021 - 11:42 AM

buna dimineata! Azi e baba mea, a-nceput frumoasa ca mine Imagine postata, dar nu cred ca ramane asa pana diseara

Voi ati platit testul covid? intreb de Romania....cand ai simptome si te duci sa-ti faci testul

Aceasta postare a fost editata de alpha: 03 March 2021 - 11:43 AM

Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#46644 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 03 March 2021 - 01:33 PM

Vezi postareaWowerful, la 02 March 2021 - 07:06 PM, a spus:

Nu cresc coarne Lori! Doar ca de-acum gata! Stie Bill Gates tot ce face Adriana! Ca chip-ul ala nu e chiar degeaba :)

Acuma ma gandesc cum il putem mitui pe Billy ca sa stim si noi tot ce face AdrianaImagine postata

Poftiti si de la mine ceva vesel:
Fisier atasat  20210303_114818.jpg (2.66MB)

Vezi postareaalpha, la 03 March 2021 - 11:42 AM, a spus:

buna dimineata! Azi e baba mea, a-nceput frumoasa ca mine Imagine postata, dar nu cred ca ramane asa pana diseara

Voi ati platit testul covid? intreb de Romania....cand ai simptome si te duci sa-ti faci testul

Alo, duamna, e primavara, sunt Babele, aici se vine cu optimismu' la subrat! Asa ceva! Intai am scris optimistu'. Si cu ala poti sa vii, dar sa ni-l arati si noua: in rochie de seara si dupa aia in bikini Imagine postata

Hold your hope high si spune-ne cum a fost baba tape toata durata ei. A mea a fost senina atza...si am mai avut-o asa si in anii aia am trait cele mai horror stories Imagine postata
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46645 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,855
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 03 March 2021 - 03:52 PM

Daca ai simptome te duci la spital la urgenta, faci testul nu se plateste si primesti in 24 de ore rezultatul, dar daca te duci la clinici particulare da, se plateste! Daca iti iese testul pozitiv chemi salvarea echipata pentru covid si mergi la spital pentru analize si tratament!

Pe 7 e baba mea!

Aceasta postare a fost editata de mino: 03 March 2021 - 04:01 PM

#46646 Useril este offline   Carmella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,242
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 03 March 2021 - 03:54 PM

Dacă ai simptome și anunți DSP, vine ambulanța (după o săptămînă) și îți face gratis. Dacă te grăbești, îți faci pe cont propriu la un privat, ai rezultatul pînă seara sau a doua zi cel tîrziu. Costa 400 de lei pînă cu vreo lună în urmă, acum a scăzut la 270 de lei, așa am auzit. Un test rapid e 200 de lei.

#46647 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 03 March 2021 - 05:19 PM

Multumesc Carmella si Mino
Am intrebat pentru ca fratele meu, partenera lui si o nepoata au avut simptome, i-au programat la medicul de familie pentru test (!) si au platit 350 de lei de caciula. Am povestit unor prieteni si ziceau ca nu se poate, ca e gratis.
Nu i-a cautat nimeni de la DSP, medicul de familie le-a dat cate-o "reteta" pentru produse "Fares" si le-au zis sa stea acasa doua saptamani si apoi liber la program

Aceasta postare a fost editata de alpha: 03 March 2021 - 05:22 PM

Imagine postata

#46648 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 03 March 2021 - 05:44 PM

Am inteles ca se vand in farmaci 2 test 80 lei. Poate ajuta?

Linkul test corona farmacie

Aceasta postare a fost editata de clau_ash: 03 March 2021 - 05:46 PM

#46649 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationÉire

Postat 03 March 2021 - 06:47 PM

Vezi postareaclau_ash, la 03 March 2021 - 05:44 PM, a spus:

Am inteles ca se vand in farmaci 2 test 80 lei. Poate ajuta?

Linkul test corona farmacie

Multumesc Imagine postata
Si-au facut testele, s-au si vindecat intre timp, din fericire nu a fost nevoie de spitalizare. Ma gandeam doar ca daca sunt simptome, n-ar trebui sa plateasca nimeni
Imagine postata

#46650 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 03 March 2021 - 06:56 PM

Aici, in Israel analizele sunt gratuite.
Unele locuri de munca cer analiza negativa corona la fiecare 48 de ore pentru cei care nu sunt vaccinati.

#46651 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 03 March 2021 - 06:59 PM

Vezi postareaalpha, la 03 March 2021 - 06:47 PM, a spus:

Multumesc Imagine postata
Si-au facut testele, s-au si vindecat intre timp, din fericire nu a fost nevoie de spitalizare. Ma gandeam doar ca daca sunt simptome, n-ar trebui sa plateasca nimeni

Bine ca au avut forme usoare! Am uitat sa specific ca spitalul din orasul meu este spital covid si au amenajate in curte corturi unde se fac gratuit testele, nu stiu daca la spitalele celelalte este aceeasi procedura.

Vezi postareaclau_ash, la 03 March 2021 - 06:56 PM, a spus:

Aici, in Israel analizele sunt gratuite.
Unele locuri de munca cer analiza negativa corona la fiecare 48 de ore pentru cei care nu sunt vaccinati.

48 ore? Wow, asta este un fel de fortare sa iti faci vaccinul!

#46652 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 03 March 2021 - 07:30 PM

Asadar, au inceput lucrarile de renovare. Multa lemnaraie putrezita. Si asta e in fata. Acelasi lucru este si in spate. Bleah!

Fisier atasat  IMG_5052a.jpg (258.24K)

Fisier atasat  IMG_5054a.jpg (266.09K)
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46653 Useril este offline   clau_ash 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationIsrael

Postat 03 March 2021 - 07:43 PM

Mino, este fortare sigura. Si eu m-am vaccinat pentru ca mi s-a spus ca avem o perioada limitata in care putem aduce analize negative la fiecare 48 de ore si nu se va permite sa lucram de acasa numai pe o perioada scurta ( asta in conditiile in care jymatate din firma lucreaza de acasa de 1 an de zile.....)

Iar la scoala Thaliei au cerut sa completam formular cu accept de a face copiilor analiza corona saptamanal. (Din partea multor parinti si nici din partea mea nu au primit accept insa nu inseamna ca nu fac presiuni)

#46654 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 03 March 2021 - 07:54 PM

Vezi postareadragos, la 03 March 2021 - 07:30 PM, a spus:

Asadar, au inceput lucrarile de renovare. Multa lemnaraie putrezita. Si asta e in fata. Acelasi lucru este si in spate. Bleah!

Atasament IMG_5052a.jpg

Atasament IMG_5054a.jpg

Casuta ta? Sa ai sporuri chiar daca nu e o munca placuta acum!

#46655 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • LocationZierikzee, NL

Postat 03 March 2021 - 08:01 PM

Vezi postareamino, la 03 March 2021 - 07:54 PM, a spus:

Vezi postareadragos, la 03 March 2021 - 07:30 PM, a spus:

Atasament IMG_5052a.jpg

Atasament IMG_5054a.jpg

Casuta ta? Sa ai sporuri chiar daca nu e o munca placuta acum!

Da, casuta mea. Merci. Am pe cineva care face treaba. Tot romani, dar trebuie tinuti bine sub observatie ca sa nu faca nefacute :) Noroc ca, acum, am timp si sunt acasa.
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#46656 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2021 - 08:16 AM

Neata, lume!

O cacelutza cine da? Ca eu dau alte chestii pentru trezit:

Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46657 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 04 March 2021 - 08:21 AM

Vezi postareaclau_ash, la 03 March 2021 - 07:43 PM, a spus:

Mino, este fortare sigura. Si eu m-am vaccinat pentru ca mi s-a spus ca avem o perioada limitata in care putem aduce analize negative la fiecare 48 de ore si nu se va permite sa lucram de acasa numai pe o perioada scurta ( asta in conditiile in care jymatate din firma lucreaza de acasa de 1 an de zile.....)

Iar la scoala Thaliei au cerut sa completam formular cu accept de a face copiilor analiza corona saptamanal. (Din partea multor parinti si nici din partea mea nu au primit accept insa nu inseamna ca nu fac presiuni)

Holy crap!!! La agricultura cu mine...
La noi nu , insa cine stie ce-o mai aparea...insa suntem obligati sa ne facem regulat testele, respectiv anumite Praxen (cabinete medicale de medici generalisti) ofera colaborare cu statul, ne trecem pe o listuta cum ca la ora cutare ziua cutare venim la test, venim, testam, plecam. Ndap.

Intre timp, o cunostinta de-a mea care de un an si tot vocifera ca "Ce Corona, etc., propaganda, manipulare etc." , care lucreaza in domeniul logisticii si vine in contact cu sute si sute de obiecte si oameni . Si ieri imi zice ca are febra 39, frisoane ca niciodata...Si i-a iesit pozitiv testul Corona...
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#46658 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,754
  • LocationSibiu

Postat 04 March 2021 - 09:55 AM

Vezi postareaLapona Enigel, la 04 March 2021 - 08:16 AM, a spus:

Neata, lume!

O cacelutza cine da?
Hello tullemond!
Iute, din goana calului, o cafeluta pentru fiecare, cu dedicatie speciala pentru Laponica :floare:

Imagine postata

#46659 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,409
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 04 March 2021 - 11:33 AM

Buna dimineata si o cafea si de la mine, ca nu am mai dat de mult nici una nici alta.
Fisier atasat  20210304_101609.jpg (2.13MB)
Eu am dat un tur de forta de 72 de ore prin Romania, de nevoie nu de placere. Stressant tare sa calatoresti cu avionul in vremurile astea, teste, declaratii, controale...Maine mi-am facut programare la test sa vad daca am.venit cu mana goala sau nu din Romania. Pana atunci stam cuminti in incinta. Aici testele sint gratuite daca:
-ai trimitere de la doctor
-ai invitatie de la guvern pentru large testing , se trimite periodic o invitatie la testare, mai des sau mai rar in functie de domeniul de activitate si cat de expus esti. Eu am primit de 3 ori intr-un an de zile, altii care lucreaza mult cu publicul primesc si la 2 saptamani invitatie. Nu esti obligat sa te si testezi daca esti invitat
-inainte si dupa o calatorie in afara tarii, cu programare, dar asta e greu de facut, de obicei sint toate locurile ocupate cam cu 2 saptamani inainte, mai ales daca urmeaza o vacanta sau zile libere.
Un singur laborator face teste cu plata si fara programare.
[b]Dragos[b] ce proiect mare ai in fata! Succes si sa iti iasa lucrurile cum iti doresti.

Aceasta postare a fost editata de black_cat: 04 March 2021 - 11:34 AM

brain loading....please wait....

#46660 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,637
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 04 March 2021 - 06:40 PM

Hello, vad ca a inceput primavara in forta, cu ghiocei, lalele, renovari si vaccinuri :floare: . Au inceput si la noi vaccinarile la populatia in varsta, noua probabil ne vine randul din august incolo.
Am primit email de la scoala ca se fac teste pentru elevi si familiile lor, asimptomatici, nu am citit amanunte, banuiesc ca e gratuit. Noi nu am calatorit si nici nu ne-am vizitat cu nimeni, invatam/lucram de acasa deci nu am considerat ca ar trebui sa mergem sa ne facem. Nasol e de cei care calatoresc si ar trebui sa se cazeze la hotel, o aiureala care sper sa se termine curand. Am inteles ca multi au preferat sa nu urmeze indicatiile si au plecat acasa de la aeroport, riscand amenzi, nu ii condamn deloc.
Blackie, sper ca n-ai "importat" nimic!

Arata acest topic

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2331
  • 2332
  • 2333
  • 2334
  • 2335
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic