adi_edi, la 13 March 2021 - 06:26 AM, a spus:
boni, la 12 March 2021 - 05:03 PM, a spus:
---------Da, sunt o gramada de laboratoare private, costa vreo 300 de lei. Oare se pot deconta mai tarziu la CAS?
Am vrut sa zic sa faca si sa plateasca la laboratorul asta care lucreaza cu CAS si sa deconteze cand or fi fonduri, daca asa merge treaba?
dragos, la 12 March 2021 - 10:16 PM, a spus:
Firmele de asigurari private ofera si ele fel de fel, inclusiv asigurare suplimentara pentru mai stiu eu ce. Dar au niste preturi de mori.
Daca ai asigurare "la stat", nu exista sa spuna cineva ca "nu avem fonduri". Iar cine spune asta este un idiot. Mai mult, asigurarea la stat ofera si acoperire pentru cheltuieli medicale in strainatate. Si ti se da un card european pentru asta. Asa am si eu. Si daca, in strainatate, ai o urgenta, asigurarea acopera si cheltuiala asta.
boni, la 12 March 2021 - 05:03 PM, a spus:
Nu exista asa ceva. Si cine spune altfel habar nu are.
---------Se pare ca si altora din alte judete/localitati li s-a spus acelasi lucru. Probabil ce spui tu e in teorie, dar cand e de pus in aplicare nu este cu ce... Sau chiar sunt functionari idioti, cum zici, sau te pomenesti ca asteapta "ceva" de la pacienti. Deocamdata am trimis un email la laborator, va zic daca imi raspund. Ce altceva pot face?
Adriana, crezi ca ar trebui sa ne mutam in alta parte cu discutia ?