Forum Culinar: La hanul "Arta culinara" - Forum Culinar

Salt la continut

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2349
  • 2350
  • 2351
  • 2352
  • 2353
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî

#47001 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2,855
  • Inregistrat: 04-December 09
  • LocationAcasa

Postat 04 October 2021 - 04:38 PM

Hello! Urăsc diferențele astea de temperatură dar nu am încotro si ma adaptez. A trecut ziua asta clipind din ochi. Va urez o seară frumoasă!

Fisiere atasate

#47002 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 04 October 2021 - 08:04 PM

La voi merge, FB, whatsapp, messenger? Ca la mine sunt moarte toate, inițial am crezut ca am rămas fără net, nu ar fi prima oară :thumleft: , dar totusi pot trimite email. Am trimis niste mesaje, dar imi apăruse un mesaj ca as fi offline, dar nu am citit cu atentie ca eram cu ochii si la tv.

#47003 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,272
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 04 October 2021 - 08:39 PM

nu, e down cel putin in toata Europa

#47004 Useril este offline   dragos 

• Ratatouille
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,237
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationZierikzee, NL

Postat 04 October 2021 - 11:10 PM

e bulit in toata lumea
"Pamantul s-ar fi dus, hainul,
De-a berbeleacul, vorba ceea,
De n-ar fi fost pe lume vinul,
Tutunul, dracul si femeia!"

#47005 Useril este offline   Wowerful 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,399
  • Inregistrat: 23-November 12

Postat 04 October 2021 - 11:15 PM

Da, și pe la noi la fel.

#47006 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 10 October 2021 - 07:03 AM

Neața tuturor! I-a sa facem o prezență si cu ocazia asta dau un cornuleț. Cafeaua cine o da?

Fisiere atasate

#47007 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,409
  • Inregistrat: 27-November 09

Postat 10 October 2021 - 09:16 AM

Vezi postareamino, la 10 October 2021 - 07:03 AM, a spus:

Neața tuturor! I-a sa facem o prezență si cu ocazia asta dau un cornuleț. Cafeaua cine o da?

Dau cafea pentru cornulet din ala. Mama mia ce e nuca!!!!! Asa imi place.
Buna dimineata la han!
brain loading....please wait....

#47008 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,637
  • Inregistrat: 28-November 09
  • LocationToronto

Postat 11 October 2021 - 04:52 AM

Sper ca mi-ati lasat si mie niste cornulete :thumleft: - cafeaua nu ma intereseaza la ora asta :P !
Trebuie sa le fac si eu, poate pe cand vine sotul. Cred ca il intampin cu cornulete si curcan =)) - la noi maine e Thanksgiving, dar cum dumnealui vine abia miercuri atunci o sa mancam si curcanul.
Am crezut ca vine toamna...
Fisier atasat  vr1.jpg (47.97K)
Number of downloads: 0
... cand colo e vara :o !
Fisier atasat  vr.jpg (47.93K)

#47009 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 11 October 2021 - 07:20 PM

Vreau si eu sa fie vara dar...se pare ca vine iarna :thumleft: ...buna seara la han.

Fisiere atasate

#47010 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,754
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationSibiu

Postat 12 October 2021 - 07:50 AM

Buna dimineata! E frig, urat si ploua... As tot dormi...
Merge ceva cald!
Imagine postata

Multa sanatate tuturor.

#47011 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 13 October 2021 - 05:45 PM

Am venit doar sa va las o alta mostra din culorile toamnei :thumleft: .
Am fost ieri prin parc; daca inainte mergeam la ore cand nu ma intalneam cu nimeni, acum prefer sa vad lume - zilele trecute a aparut un semn de avertizare in cartier, ca s-au semnalat coioti prin zona.

Fisiere atasate

#47012 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 13 October 2021 - 06:06 PM

Tocmai am primit un telefon cu o inregistrare, de la "vama" canadiana, ca au interceptat un pachet pentru "mine" cu lucruri interzise =)) - si au fost draguti sa ma avertizeze ca s-a emis mandat de arestare. Probabil sa stiu sa-i intampin pe domnii de la politie cu paine si sare, eventual o tuiculita. Chestia e ca n-au dat nume si acu' nu stiu cui sa-i fac bagaj cu pijama in dungi (sau care o fi moda acuma), suntem 4 persoane aicea :thumleft: .

#47013 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 13 October 2021 - 07:54 PM

Vezi postareaadi_edi, la 13 October 2021 - 06:06 PM, a spus:

Tocmai am primit un telefon cu o inregistrare, de la "vama" canadiana, ca au interceptat un pachet pentru "mine" cu lucruri interzise :P - si au fost draguti sa ma avertizeze ca s-a emis mandat de arestare. Probabil sa stiu sa-i intampin pe domnii de la politie cu paine si sare, eventual o tuiculita. Chestia e ca n-au dat nume si acu' nu stiu cui sa-i fac bagaj cu pijama in dungi (sau care o fi moda acuma), suntem 4 persoane aicea :o .

Orange is the new black =))
Ce le mai trece prin cap, extraordinar. Din pacate inca mai sint batrani, sau poate nou veniti, cine stie, care se sperie si cad in capcana :thumleft:
Si apropo de coiot, chiar am vazut ieri niste poze de la o prietena din Ottawa care a iesit cu cainii la plimbare intr-o padurice/parc si un coiot i-a urmarit la foarte mica distanta si pentru multa vreme.
Eu dimineata am vazut pe roscata asta care-si aduna nuci pentru iarna (poza nasoala pentru ca era inca intuneric si ceata).

Fisier atasat  PA132259.JPG (615.7K)

#47014 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 14 October 2021 - 07:29 AM

Vezi postareaadi_edi, la 13 October 2021 - 06:06 PM, a spus:

Tocmai am primit un telefon cu o inregistrare, de la "vama" canadiana, ca au interceptat un pachet pentru "mine" cu lucruri interzise :o - si au fost draguti sa ma avertizeze ca s-a emis mandat de arestare. Probabil sa stiu sa-i intampin pe domnii de la politie cu paine si sare, eventual o tuiculita. Chestia e ca n-au dat nume si acu' nu stiu cui sa-i fac bagaj cu pijama in dungi (sau care o fi moda acuma), suntem 4 persoane aicea =)) .

Asta e vreo “gluma” de-a cuiva? Gen “accidentul” pe la noi? :thumleft:

Neatza! Azi e Sf. Paraschiva, mare sarbatoare si inca pelerinaj la Iasi. Pare sa nu fie foarte innorat afara. Sa avem o zi frumoasa!

Poza de pe net!

Fisiere atasate

#47015 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 14 October 2021 - 12:36 PM

Da, Mino, o noua smecherie, habar n-am cum functioneaza dar ma mir ce imaginatie au unii, zau asa.
A sosit consortul de peste mari si tari, avea toate hartiile dar n-a avut importanta, ca tot l-au selectat sa faca testul de covid, asa ca nu merge nicaieri pana nu afla rezultatul. S-ar putea sa fi fost selectat la intamplare in mod intentionat =)) , avand in vedere de unde venea, eu le-as face test la toti :thumleft: .

#47016 Useril este offline   mino 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationAcasa

Postat 14 October 2021 - 04:13 PM

Adi, eu cred ca conteaza mult si cum este situatia “covrigului” in tara de unde sosesti, iar la noi nu e bine deloc. Pe mine ma amuza ca unii vor sa se foloseasca acest certificat verde la intrarea in magazine si multe alte locuri dar nimeni nu cere si un act de identificare, cel putin pe unde am fost eu desi ne-au cerut certificatul dar nu si cartea de identitate asa ca se pot folosi multe falsuri.

#47017 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 14 October 2021 - 04:44 PM

Eu nu am avut nevoie pana acum sa arat dovada de vaccinare decat la restaurant, unde mi s-a cerut un act de identificare, chiar daca aveam "pile" acolo; nici nu ma asteptam sa fie altfel. Nu stiu daca peste tot se procedeaza asa, stiu ca sunt patroni care refuza sa se supuna acestor reguli, si aici au fost proteste, si aici sunt cadre medicale care sunt impotriva vaccinarii, dar peste 75% din totalul populatiei din provincie e vaccinata (peste 85% din cei care se califica).
Eu ma bucur ca nu s-au anulat cursele aeriene, cum a fost anul trecut. O ruda de-a sotului a fost nevoita sa sta cateva saptamani in plus la copii in State, ca i s-a anulat zborul. Sotul a fost selectat sa faca testul, dar nu i s-a spus sa se izoleze. Oricum stam cuminti :o .
Ma duc sa mai fac o tura de saleuri ca am facut cam putine =)) . Dupa aia nu mai fac pana la anul, cica :thumleft: .

#47018 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 14 October 2021 - 06:38 PM

Vezi postareaadi_edi, la 14 October 2021 - 04:44 PM, a spus:

Eu nu am avut nevoie pana acum sa arat dovada de vaccinare decat la restaurant, unde mi s-a cerut un act de identificare, chiar daca aveam "pile" acolo; nici nu ma asteptam sa fie altfel. Nu stiu daca peste tot se procedeaza asa, stiu ca sunt patroni care refuza sa se supuna acestor reguli, si aici au fost proteste, si aici sunt cadre medicale care sunt impotriva vaccinarii, dar peste 75% din totalul populatiei din provincie e vaccinata (peste 85% din cei care se califica).
Eu ma bucur ca nu s-au anulat cursele aeriene, cum a fost anul trecut. O ruda de-a sotului a fost nevoita sa sta cateva saptamani in plus la copii in State, ca i s-a anulat zborul. Sotul a fost selectat sa faca testul, dar nu i s-a spus sa se izoleze. Oricum stam cuminti :o .
Ma duc sa mai fac o tura de saleuri ca am facut cam putine =)) . Dupa aia nu mai fac pana la anul, cica :thumleft: .

Sotul a facut testul la aeroport sau i-au dat acasa kit si sa trimita rezultatele?
De la 1 noiembrie am vazut ca nu mai e necesar testul PCR la imbarcare pentru cei vaccinati. Nu am citit si daca se mai face testarea random la intrarea in Canada. Daca totul merge bine copilul are bilet sa vina la noi de sarbatori.
Mie mi-au cerut dovada vaccinarii la hotel in Austria in August unde s-au uitat si la pasaport, dar la restaurant, nici in Luxembourg, nici in Franta nu au cerut ID pe langa certificat.

#47019 Useril este offline   adi_edi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationToronto

Postat 15 October 2021 - 04:26 AM

Pe aeroport i-au facut testul, am stiut ca l-a facut inainte sa ajunga acasa :o , am primit un email ca s-a inregistrat pe Switch Health (initial am crezut ca e ceva spam ca si astia ziceau ca lucreaza cu guvernul =)) ). A si primit rezultatul azi dupa-amiaza, e negativ :thumleft: .

#47020 Useril este offline   black_cat 

• crossing your path
  • PipPipPipPip

Postat 16 October 2021 - 05:47 PM

Vezi postareaadi_edi, la 15 October 2021 - 04:26 AM, a spus:

Pe aeroport i-au facut testul, am stiut ca l-a facut inainte sa ajunga acasa :P , am primit un email ca s-a inregistrat pe Switch Health (initial am crezut ca e ceva spam ca si astia ziceau ca lucreaza cu guvernul :D ). A si primit rezultatul azi dupa-amiaza, e negativ :blackeye: .

Ma bucur ca s-a incheiat cu bine aventura!
Weekend linistit la han!- sau zbuciumat, dar in bine, daca asa vi-l doriti.
Noi l-am inceput cu o plimbare prin padure, a fost racoare, ce zic eu racoare?, chiar frig la 3 grade. Si ceata. Dar macar nu a plouat, ceea ce e super pentru Luxembourg. Veniti cu mine in padure?
Fisier atasat  PA162266.JPG (2.64MB)
Fisier atasat  PA162264.JPG (3.16MB)
Fisier atasat  PA162267.JPG (2.88MB)

Arata acest topic

• 2390 Pagini +
  • « Prima
  • 2349
  • 2350