La hanul "Arta culinara" Loc de intilneala virtuala,servim di tăti pentru tăţî
Postat 14 March 2023 - 11:10 PM
cred ca avem de mincat niste torturi dar sarbatoritii lipsesc la apel. Geany, unde esti, vino sa te tragem de urechi de ziua matale. Oara nu asa se facea, erai tras de urechi ca sa cresti mare?
Pe cine am mai sarit? Urechile la vedere va rog!
Postat 15 March 2023 - 11:47 PM
Buna la toate lumile'!
De sarbatorit am sarbatorit la o terasa cu mici, bere, pizza si alte alcolice si non alcolice (pana si domnul Geany s-a dedat la o cuba libre ) tort cumparat de la cofetarie ,asa ca eu nu am facut nika',decat act de prezenta ,am fost doar noi mami',matusica si vara-mea( ca restul sunt plecati ,care incotro.Anglia,Italia,la vara vor veni in vacanta acasa),cadoaie,am primit ce-mi place mie cel mai mult ...Bani ... (eu sunt o fire mai practica de felul meu,iar in materie de cadouri sunt si greu de multumit, asa ca ai mei s-au lasat pagubasi demult ) am mai primit totusi trandafiri,parfum,bobo' ferrero rocher preferatele mele si cioco' amaruie,spumant roze ...mai am un cadou pe drum ,e prima oara cand domnul Geany comanda de pe Amazon.mi-a comandat un gratar electric ,hunii mei sunt mari carnivori,si ziua mea pica tocmai bine taman in zi de salar,si in sf. luna asta veni cu o marire f. consistenta ,''doamne ajuta'' ...
Imi cer mii de scuze ,dura o eternitate sa scriu mesajul asta ca ma tot intrerupea telefonul...
In rest noi suntem bine...atat de bine cat se poate fi pe vremurile astea ..va pupez si va imbratisez cu drag,va urez tot binele din lume ,si scuze daca sunt greseli dar zau ca am scris mesajul asta doar pe bucatele
Postat 25 March 2023 - 09:50 PM
Tata iar a fos rau,acum e mai bine slava domnului ( de la diabet are rani la piciare si nu i se vindeca,il da mama cu de toate ,are dureri mari mai ales noaptea ,mereu merge mama la doctori pt. el ,ca mai are si multe altele pe langa astea ...acum iar e mai binisor slava domnului)
Maine le fac pizza ,ca asa e cererea .
Va pup...voi ce mai faceti?!
Postat 27 March 2023 - 01:57 PM
Geany, la 25 March 2023 - 09:23 PM, a spus:
Geany, mi-era dor sa ne anunti cand se schimba ora
Eu sunt tot pe graba, abea mai apuc sa va citesc, de scris nici atat...
Va salut cu drag si va doresc multa sanatate.
Postat 27 March 2023 - 10:46 PM
Vremea s-a schimbat la noi,acum ploua de rupe,torential,v-a veni frig,asa ca eu m-am conformat si am facut mancare de iarna, o fasolica prajita cu carnaciori si ceva afumatura muraturi si salata de varza murata ,servita cu paine neagra ,a mers la fix .
Numai bine va urez tuturor!
Postat 28 March 2023 - 01:38 PM
Postat 03 April 2023 - 01:44 PM
un exemplu de pe youtube..
Bineinteles ca am fugit repedea' in bucatarie sa fac experimentul
Avem nevoie de servetele care sa se desfaca in straturi,cu motive pascale sau florale,kangi eu nu aveam decat unul vechi cu un ursulet de craciun de o proba merge si ala ...
SAM_9507.JPG (45.79K)
Number of downloads: 1
Se desface doar stratul imprimat
SAM_9508.JPG (39.55K)
Se decupeaza sau rupe bucati de servetel imprimat si se aplica pe oul fiert cu ajutorul unui penson ,liant facand albusul usor batut al unui ou crud(eu aveam in frigider un ou intreg batut ca-mi trebuise la uns ceva,dar de o proba am zis ca merge si asa)
SAM_9510.JPG (38.94K)
Si acum vi-l arat din toate directiile
SAM_9512.JPG (2.25MB)
SAM_9518.JPG (38.15K)
Number of downloads: 0
SAM_9519.JPG (40.04K)
SAM_9520.JPG (40.09K)
Lui domnul Geany i-a placut f. mult,deabea astept a il arat si lui Ale cand vine de la scoala ,avantaj e ca nu se mai foloseste vopsea ,eu am si un glob de craciun daruit de Stelina cu mos craciun,tot prin metoda servetelul,dureaza cam o ora sa se usuce complet,dupa eu l-am uns cu ajuorul unui servetel si cu putin ulei sa fie si mai lucios..
SAM_9521.JPG (41.66K)
Postat 03 April 2023 - 06:04 PM
A iesit fain oul! Sa ne spui cum se comporta la decojit 😛. Stiam de tehnica asta dar n-am incercat-o niciodata. Poate ma duc la cumparaturi, ca n-am servetele😄. Sau mai bine imi vad de treaba, ca am alte "proiecte", incepute tot asa, vazute pe diferite platforme, si cum ma mananca si pe mine destele, a fost musai sa le incerc. Si am devenit dependenta, nu ma mai pot opri 🤣. Va dau amanunte la "Lucru manual" 😁.
Postat 03 April 2023 - 06:33 PM
Postat 03 April 2023 - 06:50 PM
Postat 03 April 2023 - 06:59 PM
Postat 06 April 2023 - 06:09 AM
Aceasta postare a fost editata de mino: 06 April 2023 - 06:10 AM
Postat 06 April 2023 - 11:41 AM
am vazut ce vreme e, aici in schimb nu reuseste sa cada o picatura de ploaie
Postat 06 April 2023 - 08:28 PM
Nu stiu daca va mai amintiti ,dar eu puneam in trecut poze cu bubuletul mic,si la matusica mea era acel caine mare frumos Bello,rasa Chow Chow ,era mare cat un leu,chiar acum le-a murit si lor,era batran,si sufera enorm de mult dupa el (devenise aproape orb si nu prea mai putea sta in picioare ,numai tolanit,avea nevoie si de tratament,l-au internat intr-o clinica unde a fost ingrijit,o gramada de bani dadeau pe luna si il vizitau mereu ,iar acum atata plang dupa el,a fost exact ca si un membru din familie)
In rest eu radeam cu ai mei ca nu am facut a bine ca am facut experimentul cu decorarea oului de paste cu un servetel cu model ''craciunesc'',ca avenit la noi un viscol si cu niste nameti de numa,o gramada de copaci doborati prin tot orasul,acum s-a potolit,gandindu-ma mai bine poate ca nu e o idee rea sa mai fac oua ca si acelea ca mai am servetele ,macar sa fie de sezon
Azi s-a deschis la noi o shaormerie ,pt. o shaorma gratis s-au calcat in picioare prin ploaie https://www.bacau.ne...aorma-gratuita/ .o fi de ras?! o fi de plans?!...Cred ca saracia ,dar si lipsa de educatie ...
De gatit nu am gatit ca nu am avut azi gaze(fusese anuntat ) asa ca am golit si noi de prin frigider .
O seara faina !
Aceasta postare a fost editata de Geany: 06 April 2023 - 08:31 PM
Postat 07 April 2023 - 03:03 AM
Oare cine se uita la seriale coreene? Am prins si eu microbul, abia astept sa vina seara sa ma bag la serial. The Glory, Vincenzo, anyone? Ce recomandari mai aveti?
Tot eu, oare v-am spus ca am luat mandolina japoneza Benriner ? Daca nu v-am spus v-o repet
Postat 07 April 2023 - 11:05 PM
Încearcă „La bine și la mai bine” pe Netflix
https://www.netflix....o&clip=81604070
Postat 12 April 2023 - 01:26 PM
Am fost acum sa beau una si am pozat-o, asa ca va servesc si pe voi.
IMG_20230405_134150.jpg (51.25K)