Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1121 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 15 September 2010 - 10:01 AM

Vezi postareasissi, la 15 September 2010 - 09:35 AM, a spus:

Pisoi, nastere rapida si usoara :toothy9;
Pe noi cine ne anunta?intra sotul sa ne zica de tine si bebe?
eu cred ca e baiat :hungry:
Daca ai dureri incearca sa te relaxezi cu o baie calda.

Sissi, multumesc!
Sotul nu intra aici niciodata... dar eu as putea trimite un mesaj pe un telefon mobil de pe mobilul meu. Dar nu am telefonul nici uneia dintre voi.

Baiat zici? :D

Buna ideea cu baia calda. Deocamdata fac o singura baie pe zi cand toata lumea doarme ca sa fiu relaxata. Peste zi nu m-am gandit, dar e o idee f buna. Ar trebui sa stau in cad juma de zi :P , cam asa am contractii...

Vezi postareadark angel, la 15 September 2010 - 09:36 AM, a spus:

sa fii pregatita, vine mai repede nr 2

Bine ar fi sa fie asa ca abia ma mai misc. Azi m-am trezit ca-s cam umflata la maini, in rest nu-mi dau seama.

Si s-a intamplat si de data asta: azi nu am reusit sa-mi tai unghiile de la picioare, decat pe cele mari. Sa vedem cine se indura de mine...! :)

Este ca-s cea mai vaitareata de pe aici? :)

#1122 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 15 September 2010 - 10:34 AM

Pisoi daca vrei putem face schimb de nr.
Vaitate ca ai voie, esti penultima, apoi ramine spatiul la floare albastra, care intra cam rar, sper sa fie bine si sa nu mai aibe probleme cu asimilarea fierului.

#1123 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 September 2010 - 11:01 AM

Pisoi , eu in ultima vreme nici nu m-am mai chinuit sa incerc , cu unghiile. Mi le-a taiat al meu si gata! Mai rau a fost cu lama , ca lui ii era frica :toothy9;

#1124 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2010 - 11:46 AM

Vezi postareasissi, la 15 September 2010 - 10:34 AM, a spus:

Vaitate ca ai voie, esti penultima, apoi ramine spatiul la floare albastra, care intra cam rar, sper sa fie bine si sa nu mai aibe probleme cu asimilarea fierului.

Sissi, notat numarul de telefon, mersi! Voi incerca sa trimit mesaje inainte si dupa, vedem de ce voi fi in stare. :hungry:

Chiar asa, Floare-albastra ce mai faci tu? Mai intri pe aici? Hai cu raportul :)

Vezi postareasimonaro29, la 15 September 2010 - 11:01 AM, a spus:

Pisoi , eu in ultima vreme nici nu m-am mai chinuit sa incerc , cu unghiile. Mi le-a taiat al meu si gata! Mai rau a fost cu lama , ca lui ii era frica :)

LA capitolul lama nici nu ma gandesc! Padurea letea sa fie, nu ma intereseaza. Aici se recomanda la nastere sa fii cu parul natural, cica diminueaza riscul de infectii, contrar celor crezute pana acum cativa ani si care se mai cred inca in Ro si alte tari. Cica firul de par smuls sau ras cand creste poate provoca iritatii si imediat dupa nastere e preferabil sa evitam fenomenul asta. Eu si data trecuta tot nefrezata am fost si a fost ok. :toothy9;

#1125 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 September 2010 - 11:55 AM

Io m-am trezit frezata , dupa operatzie :toothy9;.

Al meu zice ca m-au frezat imediat dupa PDA :hungry:

#1126 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2010 - 12:25 PM

ah, ai avut si martori :toothy9;

#1127 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 15 September 2010 - 01:52 PM

Pisoi, nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos, somnoros si mancacios! Imagine postata

nu vreau sa te dezamagesc, Imagine postata dar la a doua sarcina toti imi spuneau ca o sa am baietel (prima fetita) pentru ca aratam total diferit si m-am simtit total diferit. Aveam si nume pentru baiat, pentru fata nu. Cu cateva zile inainte de a naste am avut asa un "feeling" din senin ca e fetita. Si m-am apucat sa-i caut nume Imagine postata si bine-am facut!

Oricum, sanatos sa fie!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1128 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 15 September 2010 - 02:03 PM

Si eu tot cu funditza o vad :toothy9; ....

#1129 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 15 September 2010 - 02:33 PM

trage o poza la burta sa ne dam c parerea aici ca babele :toothy9; si iti zic si daca esti aproape :hungry:

#1130 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 15 September 2010 - 04:27 PM

Pisoi ^_^ iti doresc multa alinare, respira adanc si sacadat, fa baita de relaxare si pune.ti o muzica care iti place. Plange-te cat vrei aici, gravidele, lauzele, mamicile si ^_^ femeile in general au voie! doar si pt asta e forumul asta! si noi ne-am plans de orice ...

sa nasti cat mai usor! sa iti revii repede si sa te vedem cu bebe in brate cat mai degraba!
asa am auzit si eu ca al doilea vine mai rpd decat termenul, dar tu oricum mai ai un pic: numai maine nu-i poimaine!

Si la prima sarcina te-a durut asa?

Io as zice ca e baiat B)

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1131 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2010 - 05:20 PM

Vezi postareaoanaC, la 08 September 2010 - 11:39 AM, a spus:

Editez ca am uitat sa spun, eu am dormit noapte intreaga cam la doua saptamani dupa ce am nascut (chestie valabila la ambele fete) mancau seara la 10 dupa baita si apoi la 5 dimineata ^_^

Oana, deci lapticul mai era bun dupa o noapte intreaga! Ca eu tot ma gandeam ca daca nu suge decat un san, trec si 8 ore pana cand suge la celalalt si nu stiam daca lapticul o mai fi bun dupa atata timp negolit si neimprospatat.

#1132 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2010 - 06:07 PM

Vezi postareadark angel, la 15 September 2010 - 02:33 PM, a spus:

trage o poza la burta sa ne dam c parerea aici ca babele ^_^ si iti zic si daca esti aproape ^_^

Gata, am poze fresh

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-107-128456683885.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-107-128456685523.jpg
  • Imagine atasata: monthly_09_2010/post-107-128456687478.jpg

#1133 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2010 - 06:10 PM

Vezi postareaDaniella, la 15 September 2010 - 04:27 PM, a spus:

Pisoi ^_^ iti doresc multa alinare, respira adanc si sacadat, fa baita de relaxare si pune.ti o muzica care iti place. Plange-te cat vrei aici, gravidele, lauzele, mamicile si ^_^ femeile in general au voie! doar si pt asta e forumul asta! si noi ne-am plans de orice ...

sa nasti cat mai usor! sa iti revii repede si sa te vedem cu bebe in brate cat mai degraba!
asa am auzit si eu ca al doilea vine mai rpd decat termenul, dar tu oricum mai ai un pic: numai maine nu-i poimaine!

Si la prima sarcina te-a durut asa?

Io as zice ca e baiat B)

Daniela, mersi mult pt incurajari si urari B)

La prima sarcina aveam dureri ocazionale, acum e ceva care ma tine in total juma de zi, fiecare zi. Nu mai vreau! B)

#1134 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 15 September 2010 - 09:34 PM

Vezi postareasissi, la 15 September 2010 - 10:34 AM, a spus:

Vezi postareaPisoi, la 15 September 2010 - 11:46 AM, a spus:

Sissi, notat numarul de telefon, mersi! Voi incerca sa trimit mesaje inainte si dupa, vedem de ce voi fi in stare. B)

Chiar asa, Floare-albastra ce mai faci tu? Mai intri pe aici? Hai cu raportul B)

Sissi, Pisoi, as mai scrie la subiect, dar nu as face decat sa ma vait intruna de dureri de ligamente, spate, incapacitatea de a respira, edeme la maini si la picioare, plus ca, colac peste pupaza am racit si is pe tratament cu lamaie si miere, ceai si paracetamol... Noaptea nu pot dormi, iar cand reusesc sa adorm se pare ca ma vait prin somn, sforai, plang si oftez (spune sotul) ^_^ probabil ca ziua ma ajuta ratiunea sa nu ma vait, in somn insa nu ma mai cenzurez...

Pisoi, nastere usoara, iti tin pumnii sa se intample cat mai curand! Frumoase pozele, nu esti deloc grasa asa cum te vezi tu ^_^

Simona, Sissi, Daniella cum va descurcati ca proaspete mamici? Bebelinii ce fac?

#1135 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 September 2010 - 09:53 PM

Vezi postareaPisoi, la 15 September 2010 - 06:07 PM, a spus:

Vezi postareadark angel, la 15 September 2010 - 02:33 PM, a spus:

trage o poza la burta sa ne dam c parerea aici ca babele ^_^ si iti zic si daca esti aproape ^_^

Gata, am poze fresh

Draga pisoi arati FUARTE BINE!!! Mai slaba decat mine si burta parca mai mare a fost a mea (poate nu.mi dau bine seama daca ai zis ca ai sanul mare).
Eu nu ma pricep la forme de burtici, sa vedem ce zice darkul

Pupam burtik sa iasa bebele ca uns

#1136 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 16 September 2010 - 01:23 AM

ai burta cum aveam si eu la sara, am crezut ca e baiat...poate al tau chiar e ^_^ sa ai pereche
s-a mai lasat burta, s-o pregati de iesire, daca pui palma sub sani ai sa vezi ca sta destul de plata. oricum, nastere usoara sa ai si sa se temrmine la fel de repede cum a fost a mea

#1137 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 16 September 2010 - 08:53 AM

Pisoi ai o butica foarte frumoasa, eu nu pot sa imi dau cu parerea ce o sa ai dupa forma burtii :scratch: eu zic asa , ca e baiat sa ai pereche :biggrin: Eu speram sa nasc mai repede de termen la al 2-lea da nu sa grabit deloc si am ajuns tot la provocare :tongue4:
Floare albastra, plingete cit vrei, nu e cenzura deloc :tongue3: iti doresc insanatosire grabnica, edemele or sa treaca dupa ce nasti,fi barbata ca mai ai un pic si tu si in curind o sa iti tii bebelusul in brate :pupic: Eu in primele 3luni de sarcina am fost racita de 2ori,urit , am ajuns sa urasc sucul de lamiie si mierea, pt tuse si durere de git mi-au dat de la farmacie bomboane bronhostop si sa fac gargara cu ceai de salvie, sau cu apa cu sare :sad3:

#1138 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2010 - 09:52 AM

Vezi postareaFloare albastra, la 15 September 2010 - 09:34 PM, a spus:

Sissi, Pisoi, as mai scrie la subiect, dar nu as face decat sa ma vait intruna de dureri de ligamente, spate, incapacitatea de a respira, edeme la maini si la picioare, plus ca, colac peste pupaza am racit si is pe tratament cu lamaie si miere, ceai si paracetamol... Noaptea nu pot dormi, iar cand reusesc sa adorm se pare ca ma vait prin somn, sforai, plang si oftez (spune sotul) :biggrin: probabil ca ziua ma ajuta ratiunea sa nu ma vait, in somn insa nu ma mai cenzurez...

Floare, multumesc de urari!

Acum trac la ordine: vino aici zilnic si vaita-te, te rog, pentru asta e topicul, sa scriem prin ce trecem. Sarcina e o perioada grea pentru unele, pentru altele nu atat de grea. Sa vorbestii cu alte persoane despre durerile tale face bine la psihic, si unde poti gasi mai multa intelegere decat aici printe burtoase si foste burtoase? Nu tine in tine ca nu-ti ridica nimeni statuie :tongue3: . Trebuie sa-ti menajezi psihicul pentru dupa nastere cand apare riscul pentru depresie post natala. Mie imi face extra bine sa ma vait in cele mai mici amanunte! La prima sarcina n-am facut-o, am facut pe viteaza... de data asta s-a schimbat... stiu ce ma asteapta si am nevoie de atentie, intelegere, protectie si vorbe bune si pe astea nu am cum sa le primesc daca nu spun prin ce trec. :tongue4:

#1139 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 September 2010 - 09:56 AM

Vezi postareaDaniella, la 15 September 2010 - 09:53 PM, a spus:

Draga pisoi arati FUARTE BINE!!! Mai slaba decat mine si burta parca mai mare a fost a mea (poate nu.mi dau bine seama daca ai zis ca ai sanul mare).
Eu nu ma pricep la forme de burtici, sa vedem ce zice darkul

Pupam burtik sa iasa bebele ca uns

Vezi postareadark angel, la 16 September 2010 - 01:23 AM, a spus:

ai burta cum aveam si eu la sara, am crezut ca e baiat...poate al tau chiar e :) sa ai pereche
s-a mai lasat burta, s-o pregati de iesire, daca pui palma sub sani ai sa vezi ca sta destul de plata. oricum, nastere usoara sa ai si sa se temrmine la fel de repede cum a fost a mea

Vezi postareasissi, la 16 September 2010 - 08:53 AM, a spus:

Pisoi ai o butica foarte frumoasa, eu nu pot sa imi dau cu parerea ce o sa ai dupa forma burtii :pupic: eu zic asa , ca e baiat sa ai pereche :biggrin: Eu speram sa nasc mai repede de termen la al 2-lea da nu sa grabit deloc si am ajuns tot la provocare :scratch:
Floare albastra, plingete cit vrei, nu e cenzura deloc :tongue3: iti doresc insanatosire grabnica, edemele or sa treaca dupa ce nasti,fi barbata ca mai ai un pic si tu si in curind o sa iti tii bebelusul in brate :sad3: Eu in primele 3luni de sarcina am fost racita de 2ori,urit , am ajuns sa urasc sucul de lamiie si mierea, pt tuse si durere de git mi-au dat de la farmacie bomboane bronhostop si sa fac gargara cu ceai de salvie, sau cu apa cu sare :sad3:

Fetelor, multam de urari, si eu sper sa iasa bebele ca uns si in max doua ore - asa am auzit eu la multe mamici care au nascut a doua oara (ma incurajez si singura, ce sa fac :D )!
Si eu am ramas asa :tongue4: cand am vazut pozele, eu ma vad imensa si in poze chiar subtirica. Cred ca e defect aparatul :lol: ! (da, am sanii mari, cei din jur imi spun ca am burta mult mai mare decat data trecuta cand eram si mult mai babana)

#1140 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 16 September 2010 - 10:16 AM

Mai , io dupa forma burtzii nu ma iau , ca v-am zis , la noi la curs eram 10 , cu burtzi diferite , si TOATE trebuiau sa nasca fete. Mai au vreo 3 sa nasca , dar restul fete am nascut , pana acum.

Io vad ca BB se lasa asteptat , d-aia as spune ca-i fata! :biggrin:

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic