Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 20 September 2010 - 07:07 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 21 September 2010 - 09:29 AM

Postat 21 September 2010 - 09:37 AM
Abia astept vesti de la pisoi
Hai pisoi, hai pisoi

Postat 21 September 2010 - 09:41 AM
Calugaru, la 21 September 2010 - 09:29 AM, a spus:

Asa vaxile , cinsteste-te cat mai potzi , ca al meu in ultima luna ( si ceva) numai non-alcoolice bea...avea provizii de fel si fel , ca la gradinitza. Asa ca , bea pana potzi

Postat 21 September 2010 - 12:24 PM

Vaxile, nastere usoara sa aveti si bebel sanatos si norocos!
Postat 21 September 2010 - 12:35 PM
anavlis, la 20 September 2010 - 11:55 PM, a spus:
fataaaaa draga

Postat 21 September 2010 - 04:33 PM

Si eu mi-am pierdut rabdarea... presupun ca si voi... Sunt 5 zile peste termen.
Seara am plecat la spital, aveam contractii dureroase dar nu tocmai regulate, am plecat sa verific daca a crescut dilatatia fata de vineri si surpriza: nu crescuse, tot la 1.5cm sunt si in ziua de azi. M-au pastrat peste noapte sa monitorizeze fatul care dadea semne de agitatie dar intr-un final s-a linistit. Am dormit acolo si dimineata iar control si iar monitorizare. Nic dilatatie, bebelino OK. Asa ca sunt acasa.

Postat 21 September 2010 - 04:36 PM
Pisoi, la 21 September 2010 - 04:33 PM, a spus:

Si eu mi-am pierdut rabdarea... presupun ca si voi... Sunt 5 zile peste termen.
Seara am plecat la spital, aveam contractii dureroase dar nu tocmai regulate, am plecat sa verific daca a crescut dilatatia fata de vineri si surpriza: nu crescuse, tot la 1.5cm sunt si in ziua de azi. M-au pastrat peste noapte sa monitorizeze fatul care dadea semne de agitatie dar intr-un final s-a linistit. Am dormit acolo si dimineata iar control si iar monitorizare. Nic dilatatie, bebelino OK. Asa ca sunt acasa.

Chiar ma întrebam ce faci!Cum nu te vazusem,ma gîndeam ca ai BB la tzîtza!
Ma bucur ca esti bine!Va asteptam!

-D'ale pisicilor-☀
"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges
Postat 21 September 2010 - 04:46 PM

Curaj

Postat 22 September 2010 - 04:03 AM
simonaro29, la 21 September 2010 - 09:41 AM, a spus:
Calugaru, la 21 September 2010 - 09:29 AM, a spus:

Asa vaxile , cinsteste-te cat mai potzi , ca al meu in ultima luna ( si ceva) numai non-alcoolice bea...avea provizii de fel si fel , ca la gradinitza. Asa ca , bea pana potzi

tu gindeste-te ca io deja am unu' plus nevasta in luna a nooa. ratia e de-o bere pe stamina

Postat 22 September 2010 - 07:12 AM
Vaxile, sanatate maxima.
Postat 22 September 2010 - 08:03 AM
Vaxile , las' ca-i bine si asa

Postat 22 September 2010 - 01:41 PM

Noi abia va asteptam sa va intampinam...., ca de acum incepe dixtractia cum ar spune el, Vaxile.
Vaxile,

Postat 22 September 2010 - 05:25 PM
Multa, multa bafta sa revii cu vesti bune!

Sissi si Daniella felicitari pentru puiuti!
Postat 22 September 2010 - 06:06 PM
Dana Timcu, la 22 September 2010 - 05:25 PM, a spus:

multumim la fel

Postat 22 September 2010 - 07:54 PM
Dana Timcu, la 22 September 2010 - 05:25 PM, a spus:

Multumim si voua multa sanatate si bucurii!
Postat 23 September 2010 - 04:51 PM
Am citit cu sufletul la gura ultimile 12 pagini si am avzut ca sunt muulti bebei nou-nascuti,le urez din suflet bun venit pe lume,sa fie cumintei,sanatosi si voiosi,iar mamicutelor multa sanatate si putere.Nu nominalizez,sa nu cumva uit pe careva.Pozele m-au facut sa imi mai doresc sa fiu burtica macar o data,sa mai am un bebe mic mic,pufos,moale si fruumos mirositor....uoofff,sunt dusa rau cu capul,asa ca cine stie

Noi suntem bine,Alex si Sara sunt gradinari,eu sunt acasa numai cu Dariuta de la 9-18.E o scumpica si o jmechera de nu am cuvinte...ne vinde si ne cumpara in 2 timpi si 3 miscari...a inceput sa mearga la 1 an,o luna si 10 zile.cat stau numai cu ea nu pot face mai nimic prin casa,trebuie sa fiu nonstop cu ea,dar nu sa fac treaba....sa ma joc,sa o giugiulesc...ea e rasfatata rasfatatelor,mi-e frica de ce ne vom face mai incolo.
Sper sa mai apuc sa intru,sa citesc vesti bune despre bebei si mamicute,despre burtici si nasteri super usoare,cum au fost ale mele.
Acum vad ca Pisoi e in asteptarea marelui eveniment....asa ca Pisoi draga,iti tin pumnii sa ai parte de un bebe sanatos,cuminte si papacios,iar nasterea sa fie fulger...
Va pup cu drag pe toti si toate,si sper sa intru mai des si pe aici.Numai bine
edit: Daria are 1 an,o luna si 3 saptamani si tzatza e dragostea vietii ei...uneori imi ridica tricoul si cere,sau daca ma vede dezbracata ma impinge sa stau jos si se mufeaza din orice pozitie Visul meu e sa o alaptez pana la 2 ani....desi acum o saptamana si alaltaieri noaptea au fost singurele nopti dormite cap/coada,in rest minim 2-3 treziri pe noapte
Postat 23 September 2010 - 05:23 PM
bimbilica, la 23 September 2010 - 04:51 PM, a spus:
Am citit cu sufletul la gura ultimile 12 pagini si am avzut ca sunt muulti bebei nou-nascuti,le urez din suflet bun venit pe lume,sa fie cumintei,sanatosi si voiosi,iar mamicutelor multa sanatate si putere.Nu nominalizez,sa nu cumva uit pe careva.Pozele m-au facut sa imi mai doresc sa fiu burtica macar o data,sa mai am un bebe mic mic,pufos,moale si fruumos mirositor....uoofff,sunt dusa rau cu capul,asa ca cine stie

Noi suntem bine,Alex si Sara sunt gradinari,eu sunt acasa numai cu Dariuta de la 9-18.E o scumpica si o jmechera de nu am cuvinte...ne vinde si ne cumpara in 2 timpi si 3 miscari...a inceput sa mearga la 1 an,o luna si 10 zile.cat stau numai cu ea nu pot face mai nimic prin casa,trebuie sa fiu nonstop cu ea,dar nu sa fac treaba....sa ma joc,sa o giugiulesc...ea e rasfatata rasfatatelor,mi-e frica de ce ne vom face mai incolo.
Sper sa mai apuc sa intru,sa citesc vesti bune despre bebei si mamicute,despre burtici si nasteri super usoare,cum au fost ale mele.
Acum vad ca Pisoi e in asteptarea marelui eveniment....asa ca Pisoi draga,iti tin pumnii sa ai parte de un bebe sanatos,cuminte si papacios,iar nasterea sa fie fulger...
Va pup cu drag pe toti si toate,si sper sa intru mai des si pe aici.Numai bine
edit: Daria are 1 an,o luna si 3 saptamani si tzatza e dragostea vietii ei...uneori imi ridica tricoul si cere,sau daca ma vede dezbracata ma impinge sa stau jos si se mufeaza din orice pozitie Visul meu e sa o alaptez pana la 2 ani....desi acum o saptamana si alaltaieri noaptea au fost singurele nopti dormite cap/coada,in rest minim 2-3 treziri pe noapte
Bimbi multumim de urari

Simt niste dureri/junghiuri in sani de cateva zile, ca si cum ar fi in menghina ... . O fi normal? Oare cand s-o normaliza totul cu sanii in timpul alaptarii? Niciodata?

Mai da-ne vesti bune despre prichindeii tai.
Si a mea e dulce ...desi inca nu stie sa rada, sa focalizeze, sa te priveasca, sa se joace. Imi inchipui peste un an cand ajunge ca a ta ... ca ne vom dixtra si noi!