Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1301 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 15 April 2011 - 05:55 AM

sanatate la burtici si bebei sanatosi
cand ne puneti si noua o poza? =))

#1302 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 15 April 2011 - 02:07 PM

Felicitari celor trei fete, sarcini usoare si bebei sanatosi!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1303 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 15 April 2011 - 08:07 PM

Multumesc Milena
Angel uite o poza de acum o luna - la plimbare prin padure. Intre timp a mai crescut burtica :blink:

Imagine atasata: monthly_04_2011/post-86-13028906597117.jpg

Eu de doua zile am inceput si cu inotul ca sunt in vacanta si am un pic de timp. Am un program lejer de inot apoi intru in bazinul cu valuri usoare si apoi in spa. Am programare la doctor saptamana care vine - dar pana atunci nu prea sunt sigura de spa - stie cineva daca e in regula - ma gandesc numai la vaporii de clor pe care ii inhalez.....

#1304 Useril este offline   lisa 

• Bucatar
  • PipPipPip
  • Postari: 62
  • Inregistrat: 10-April 11

Postat 15 April 2011 - 09:58 PM

cristina, foarte bine iti sta gravida.
Mama de strumfi blonzi

#1305 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 15 April 2011 - 10:44 PM

Buna Cristina,

Si eu sint tare reticenta la vaporii de clor, de aceea am si aminta inotatul, ca sa nu mai spun ca am pielea extrem de uscata.
Dar pina la urma o sa incerc si eu totusi sa inot in pofida clorului...
Imagine postata
Imagine postata

#1306 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 16 April 2011 - 08:05 AM

Liz, foloseste crema antivergeturi, mai ales ca ai pielea uscata.

Va doresc tuturor sarcina usoara si fara probleme si bebelusi sanatosi si frumosi!

#1307 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 16 April 2011 - 09:02 AM

Chris, super iti sta. slabanoago :love3:, daca te intorci cu spatele nici nu se cunoaste :blink:
ai acelasi nr de telefon sa-ti dau un tzar? sau l-ai schimbat?
spa nu e recomandat in primul trimestru, cel putin asa a fost la mine, dar piscina si spa de acum incolo nu afecteaza deloc. eu am stat in piscina in fiecare saptamana la a doua sarcina ca o aveam pe ada la lectii de inot si trebuie si mamicile sa intre cand sant asa mici. e bun exercitiu inotul.
lizura, pune ulei si creme la greu daca ai pilea uscata, s-ar putea sa crape mai usor pe burta. nu lasa sa treaca ziua fara. BIO OIL e unul dintre cele mai bune si recomandat in sarcina.

#1308 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 16 April 2011 - 10:06 AM

Multumesc pt sfaturi! La mine e posibil sa fie si o combinatie nefasta cu clima de la noi...am ajuns in germania cu desucamari pe miini si pe fata...ca un crocodil.
Sper sa nu imi crape burta, pt ca nu am avut probleme deloc cu celulita sau vergeturi de cind ma stiu...seman cu maica mea...care nu a avut nici ea vergeturi, desi eu am fost un elefant:))

Am sa incerc Bio-Oil ul asta, am vazut aici in Germania in magazin si o sa merg sa cumpar.

Elancyl-ul oare are vreun efect pt vergeturile de sarcina?
Imagine postata
Imagine postata

#1309 Useril este offline   lisa 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 16 April 2011 - 04:12 PM

uleiul de migdale este foarte bun iar.
eu dupa Ana nu am avut nici o vergetura...am celulita =)) , bat-o vina...ca nu pot sa scap de ea, dar asta e o alta poveste.

Si multe multe multe lichide.
Mama de strumfi blonzi

#1310 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 16 April 2011 - 04:33 PM

Ohoooooooo, lume noua pe aici. Sarcina usoara doamnelor . Cristina, arati superb.
Lisa si Lizura asteptam poze =)). Eu m-am tartinat mereu cu ulei de migdale , e perfect, si bebela la inceput o ungeam cu acest ulei si o masam usurel.

#1311 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 17 April 2011 - 03:08 AM

orice ulei natural mai gras e bun....cocoa butter face pielea elastica iar.
eu la prima am foat cat casa si n-a crapat nimic, la a doua am fost cu 15kg mai usoara dar am facut cateva vergeturi, nu pot sa-mi explic de ce....am piele extrem de uscata si eu....bio oil este si pt tratarea vergeturilor si cicatricilor cand deja le ai

#1312 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 17 April 2011 - 09:26 AM

lizura , unde esti in Germania ?

#1313 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 17 April 2011 - 11:07 AM

Cristina esti o graviduta superba =))
Sarcina usoara la toate burticile :D =)) :D

#1314 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 April 2011 - 11:15 AM

Cristina, ce graviduta frumoasa! ce stralucire ai pe fata!

Si eu am folosit unt de cacao si unt de shea, precum si alte butter cream. Zilnic. In ultimele 2 luni cand m.am facut cat elefantul, chiar de 2 ori pe zi. Am pielea extrem de uscata si eu. Nu am ramas cu nici o vergetura de la sarcina.
In schimb si eu am celulita, aveam si inainte ... nu stiu ce sa ma mai fac cu ...urata de ea!

Sarcini usoare si bebei sanatosi la toate va doresc!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1315 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 17 April 2011 - 12:24 PM

Multumesc Lisa si Lizura! Acum este randul vostru sa puneti poze - eu doar v-am facut curaj ;)

Angel - chiar asa slabanoaga nu sunt =)), dar abia am pus la loc ce am pierdut in primele trei luni ca ma pierdut multe kg - acum cred ca am 1-2 kg in plus fata de greutatea mea normala. Mersi de infos cu spa/bazin - asa am citit si eu ca in trimestrul 2 este ok. Nr e acelasi.
Stella mersi mult :D Am luat topicul la recitit si am vazut ca si tu ai fost o mamica "matura" :D Cu a fost nasterea? Te intreb ca eu te-am luat pe tine la varsta pe care o aveai cand deveneai mamica - eu fac 42 la sfarsitul anului. Si cum te intelegi cu fata ta? Se simte asa zisa "generation gap"?
Sissi si Daniella :D =)) multumesc mult. Ma simt cat de cat ok si nu vreau sa-mi plang de mila prea mult. Am redus doza de medicament la jumatate si cand nu mai pot ma ascund undeva si strang din dinti. Am incercat si sa renunt de tot dar nu merge :P

Eu cu crema ma dau cand imi aduc aminte - trebuie sa devin mai ordonata!

Mamicilor care ati lucrat inainte de bebei - cand ati intrat in concediu de maternitate? Eu planuiesc sa intru cu o luna inainte de DPN - este asta realizabil?

#1316 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 17 April 2011 - 04:52 PM

Cristina, mie mi se pare fezabil sa mergi la serviciu pana cu o luna inainte. Eu am mers la serviciu pana in ziua precedenta nasterii. La 18 plecam de la serviciu si dimineata la 8 nasteam (cezariana eu).
Dar in ultimele 2 luni am luat lucrurile un pic mai usor la serviciu ... plecam mai devreme si mai lucram de acasa...
Eu am nascut la 38 si jumatate, fac 39 mai acusi! Nasterea mea a fost foarte foarte foarte usoara, dar a fost cezariana. Daca toata greutatea cu un copil ar fi doar nasterea, as putea sa mai fac vreo 2-3! Insa acum e parfum ... dupa ce bebe trece de 3-4 luni vine greul ...cel putin asa e in cazul meu.
In schimb eu am planificat sa ma duc la serviciu repede dupa 1-2 luni, insa nu am reusit ...pentru ca nu am avut incredere sa las cu nimeni bebelusa asa de mica ... Insa am lucrat de acasa din prima zi de cand m-am intors de la spital. Primele 2 luni mie mi s-au parut relativ usoare. Mai ales primele 10 zile ... am fost inundata de o fericire greu de descris... o sa vezi tu...

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1317 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 18 April 2011 - 11:32 AM

Cristina, esti minunata Imagine postata daca nu stiam ca esti graviduta nici nu vedem in poza :floare:
multa sanatate in continuare mamicilor in devenire Imagine postata

referitor la concediu, eu am intrat cu o luna inainte de DPN, care s-a dovedit o luna jumatate, doar pentru ca ma certa doctorita. eu ma simteam foarte bine, nu am avut nici o problema in timpul sarcinii, si nu-mi venea sa stau acasa...
sotia unui coleg de birou a planuit sa intre in concediu la jumate de luna inainte de DPN, dar a nascut exact in prima zi de concediu :floare:

#1318 Useril este offline   lisa 

• Bucatar
  • PipPipPip

Postat 19 April 2011 - 03:41 PM

no ca am intrat in luna a 7-a, inca 2 luni si un pic si gata :appl: . Sunt curioasa cat o sa stea bblul asta in burtica, Ana a stat peste termen.
Mama de strumfi blonzi

#1319 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 21 April 2011 - 04:28 PM

Vezi postareastella, la 16 April 2011 - 04:33 PM, a spus:

Ohoooooooo, lume noua pe aici. Sarcina usoara doamnelor . Cristina, arati superb.
Lisa si Lizura asteptam poze =)). Eu m-am tartinat mereu cu ulei de migdale , e perfect, si bebela la inceput o ungeam cu acest ulei si o masam usurel.

Multumesc stella! EU deocamdata nu prea am ce sa arat!
Am pierdut si eu citeva kilograme de la inceput.
Nu stiam ca uleiul de migdale e asa bun.

Mutti am fost doar in vizeta in Germania si Elvetia, dar m-am si intors acasa.
Imagine postata
Imagine postata

#1320 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 21 April 2011 - 05:41 PM

Cristina, eu am nascut la 38 ani si 11 luni :-* deci quasi 39. am avut cezariana, ptr ca miss dadea semne de suferinta si nu eram dilatatà , cum cerusem deja peridurala, au hotarat ffff repede cezariana. la 10h45 au luat decizia si la 11h05 miss Vale era deja nascuta.
eu am avut o srcina extrem de usoara, dar mi-am pus in cap ca se va naste inainte de termen, si dumneeaei a venit cu o saptamana intarziere, asa ca ultima luna eram cam sàtula :).
M-am inteles mereu bine cu ea, si acum ( in limita in care un taur /ea se intelege cu o geamana/eu :toothy9; )
taurii sunt foarte perseverenti si caposi...dar si foarte tandri :) . important e sa nu-i pisezi si sa-i lasi in deciziile lor :hug:

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul