Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1321 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 April 2011 - 12:22 AM

Vezi postareastella, la 21 April 2011 - 05:41 PM, a spus:

taurii sunt foarte perseverenti si caposi...dar si foarte tandri :hug: . important e sa nu-i pisezi si sa-i lasi in deciziile lor :toothy9;

Confirm suta la suta!
Stella cat are fiica ta?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1322 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationDown Under

Postat 30 April 2011 - 01:17 AM

Daniella si Boni multumesc pentru raspunsuri.

Stella suna incurajator :-* ce spui tu de relatia cu fiica ta.

Eu am intrat in saptamana 27 - deci si ultimul trimestru. Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai obosita si mai am inca 2 luni pana la concediu :(
Merg la bazin si inot dar ieri pt prima data am simtit ca nu mai pot respira pe la jumatatea bazinului asa ca am incetinit mult si stau cam o ora si ma relaxez in apa sau fac aquarobics. Doctora mi-a spus sa nu intru in spa asa ca este doar bazin pentru urmatoarea luna.

Ce mai faceti gravidutelor? Poze nu vreti sa puneti sa va vedem si noi?

#1323 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 30 April 2011 - 05:31 AM

Vezi postareaCristina, la 30 April 2011 - 01:17 AM, a spus:

Daniella si Boni multumesc pentru raspunsuri.

Stella suna incurajator :-* ce spui tu de relatia cu fiica ta.

Eu am intrat in saptamana 27 - deci si ultimul trimestru. Pe zi ce trece sunt din ce in ce mai obosita si mai am inca 2 luni pana la concediu :(
Merg la bazin si inot dar ieri pt prima data am simtit ca nu mai pot respira pe la jumatatea bazinului asa ca am incetinit mult si stau cam o ora si ma relaxez in apa sau fac aquarobics. Doctora mi-a spus sa nu intru in spa asa ca este doar bazin pentru urmatoarea luna.

Ce mai faceti gravidutelor? Poze nu vreti sa puneti sa va vedem si noi?

Multa rezistenta iti doresc! Eu am experimentat prima mea crampa puternica intr-un picior in toiul noptii, a fost si de ris si de plins.
Am racit pt a patra oara pe sarcina asta...cina am fost ultima data la doctor "mnealui" alerga cu 140 de batai pe minut si cica e de bine.
In rest un ritm infernal scoala si servici. Acusi trebuie sa ma apuc de scris teza.
Imagine postata
Imagine postata

#1324 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 April 2011 - 07:00 AM

Daniella, fiimea face 19 ani pe 17 mai.( deci in consecinta eu fac 58 in iunie :( )
Cristina , sa stii ca gemenii sunt mai concilianti :( , asa caposenia taurului nu se desfasoara prea tare :(
multa bafta pe ultimul trimestru al sarcinii, si nastere cat mai usoara .
Lizura, incearca in limita posibilitatilor, sa-ti menajezi si plaje de odihna in timingul tau.
sunt absolut necesare si dupa nastere va fi o perioada mai stresanta, asa ca incearca sa nu te epuizezi inainte.
Cat despre crampe, poate fi o lipsa de magneziu, bea multa apa etc

http://www.bebemonam...s-nocturnes.php

....btw , si mie mi-au zis doamne mai in varsta sa pun un sapun de marseille ( gen cheia sau cum se numea pe vremuri la noi)
sub saltea; cica ar fi eficace ca remediu. si am pus... :-*

#1325 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 01 May 2011 - 04:40 PM

Vezi postareastella, la 30 April 2011 - 07:00 AM, a spus:

Lizura, incearca in limita posibilitatilor, sa-ti menajezi si plaje de odihna in timingul tau.
sunt absolut necesare si dupa nastere va fi o perioada mai stresanta, asa ca incearca sa nu te epuizezi inainte.
Cat despre crampe, poate fi o lipsa de magneziu, bea multa apa etc

http://www.bebemonam...s-nocturnes.php

....btw , si mie mi-au zis doamne mai in varsta sa pun un sapun de marseille ( gen cheia sau cum se numea pe vremuri la noi)
sub saltea; cica ar fi eficace ca remediu. si am pus... :)

Oh, Stella draga...poate parea imatur dar eu astept sa ma odihnesc dupa...aici cine e familiar cu sistemul din state stie ca femeia insarcinata nu are nici o protectie sociala...doar 7 saptamini maxim dupa nastere, bineinteles neplatite, desi ...e o universitate renumita si care face mare tam tam de acest renume...

Iar acum dupa ce am dat vestea cu pricina m-am trezit ca mi-a fost dat mult mai mult de lucru, in sensul ca parca le-au brodit intentionat asa ca sa ma testeze...

Al meu ride si spune ca e e normal sa mi se dea mai mult de lucru pt ca acum sintem doi!:))
Imagine postata
Imagine postata

#1326 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 May 2011 - 06:05 PM

Stella multi ani sanatosi inainte si tie si fiicei!

Lizura, crampe musculare in gambe o sa mai tot ai, trebuie sa orientezi repede de laba piciorului spre tibie, o sa inveti, asa te lasa imediat.
Cum o sa faci cu bebelusul dupa cele 7 saptamani? Are cine sa te ajute?

Cristina, sa vezi ce repede trec aceste doua luni ...si vine bebeee

#1327 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 03 May 2011 - 08:04 AM

Vezi postareaDaniella, la 01 May 2011 - 06:05 PM, a spus:

Ehe...abia partea aia o sa fie foarte interesanta:)
Imagine postata
Imagine postata

#1328 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 03 May 2011 - 03:19 PM

Vezi postareaLizura, la 03 May 2011 - 08:04 AM, a spus:

Lizura, felicitari!! Acum am vazut si eu de ce apari tu la topicul asta :headbang: .

#1329 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 04 May 2011 - 06:19 AM

Vezi postareaMariaSan, la 03 May 2011 - 03:19 PM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 03 May 2011 - 08:04 AM, a spus:

Lizura, felicitari!! Acum am vazut si eu de ce apari tu la topicul asta :) .

Multumesc!!!
Imagine postata
Imagine postata

#1330 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • LocationDown Under

Postat 04 May 2011 - 12:45 PM

Stella multi ani sanatosi inainte si tie si fiicei!

Lizura, crampe musculare in gambe o sa mai tot ai, trebuie sa orientezi repede de laba piciorului spre tibie, o sa inveti, asa te lasa imediat.

Cristina, sa vezi ce repede trec aceste doua luni ...si vine bebeee

Daniella abia astept sa treaca ce a mai ramas si sa o vad pe asta mica :love7:

Lizura crampe am avut si eu pe la inceputul trimestrului 2 dar au trecut repede. La mine insa trimestrul 3 a debutat cu niste dureri de spate cumplite. Le am de 2 zile si ma misc cu incetinitorul :floare:

#1331 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 04 May 2011 - 07:05 PM

Vezi postareaLizura, la 30 April 2011 - 05:31 AM, a spus:

Multa rezistenta iti doresc! Eu am experimentat prima mea crampa puternica intr-un picior in toiul noptii, a fost si de ris si de plins.
Am racit pt a patra oara pe sarcina asta...cina am fost ultima data la doctor "mnealui" alerga cu 140 de batai pe minut si cica e de bine.
In rest un ritm infernal scoala si servici. Acusi trebuie sa ma apuc de scris teza.

Liza, ca sa nu te copleseasca crampele renunta la statul picior peste picior. Eu am urmat sfatul asta la a doua sarcina si nu am avut crampe decat rar.

#1332 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 07 May 2011 - 06:55 AM

Vezi postareaMariaSan, la 04 May 2011 - 07:05 PM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 30 April 2011 - 05:31 AM, a spus:

Liza, ca sa nu te copleseasca crampele renunta la statul picior peste picior. Eu am urmat sfatul asta la a doua sarcina si nu am avut crampe decat rar.

Multumesc de sfat! Ma ia asa cite o crampa stind in picioare si facind treaba de pilda, in laba piciorului mai nou...dar ce sa zic atita timp cit nu devin amenintatoare tot e bine:)
Imagine postata
Imagine postata

#1333 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 07 May 2011 - 08:55 AM

Draga mea, din astea am si eu, si in talpa piciorului, in arcada, si la degetele de la picioare, fara sa fiu bortzolica. Aici cabineztele de ortopedie sunt ca ciupercile dupa ploaie. Cred ca 70% din populatie ar trebui -conformortopezilor de aici - sa poarte talpi speciale pentru ca nu au capcatura corecta. Mie de copil mi s-a pus diagnoza de scolioza si am crezut ca multe si infernale dureri de solduri, de incheieturi s-ar datora ba reumaticii ba scoliozei ba nush ce. Aiurea, estze doar pentru ca nu e distribuita greutatea corpului otpimal pe picior. Mergi la iun ortoped si vezi ce zice. Poate exista pantofi special chiar si pemntru insarcinate.

Va urez o perioada cat mai placuta la toate burticoasele si lasa-ti-ma va rog sa va invidiez putin :headbang:
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#1334 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • LocationDown Under

Postat 08 May 2011 - 12:35 AM

Happy Mother's Day tuturor mamaicilor si viitoarelor mamici!
Aici se sarbatoreste azi. Wikipedia ne spune mai mult despre cand se sarbatoreste mama pe diferite meleaguri http://en.wikipedia.org/wiki/Mother's_Day

Noi am intrat in saptamana 28 - mult a fost putin a ramas.
Lisa si Lizura ce mai faceti?

#1335 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • LocationDown Under

Postat 13 May 2011 - 10:38 PM

29 de saptamani au trecut - inca 11 - ne apropiem incet incet. Saptamana trecuta am fost la control si totul pare in regula cu cea mica :headbang: Se misca mai tot timpul. Acum o simte si The Husband:) bine.
Am facut testul glicemic pentru diabetul de sarcina si asteptam rezultatele. Mi-e tot rau imi este dar mergem inainte cu pastile :headbang:

Lizura si Lisa la voi este totul ok?

#1336 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • LocationDown Under

Postat 13 May 2011 - 11:21 PM

Am fost si la cumparaturi saptamana care a trecut - am luat patut, carucior, scaun de masina, saltea pentru masa de infasat ( pe care o aveam) si lucruri mici - plapumioara, cearceaf, fata de perna (pentru patut), cateva paturele si lucrusoare mici.
The Husband :) a cumparat de cateva luni baby carrier mic si un rucksack de carat baby-ul in spate cand mergem la plimbare prin padure sau pe munte :) > deci suntem echipati cam cu tot ce ne trebuie pentru acum. Restul vine pe parcurs.

#1337 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 14 May 2011 - 07:30 AM

Vezi postareaCristina, la 04 May 2011 - 12:45 PM, a spus:

Daniella abia astept sa treaca ce a mai ramas si sa o vad pe asta mica :)

Lizura crampe am avut si eu pe la inceputul trimestrului 2 dar au trecut repede. La mine insa trimestrul 3 a debutat cu niste dureri de spate cumplite. Le am de 2 zile si ma misc cu incetinitorul :)

pentru evitarea durerilor de spate in sarcina dormi cu o perna mai taricica intre picioare de acum.

Din prima zi a lunii a 8-a daca se gaseste unde sunteti voi folositi de 2 ori pe zi Garmastan (sau o crema cu multaaaa lanolina), inmoaie si formeaza mamelonul pentru supt si nu veti avea ragade, la mine a functionat 100% si eram la primul bebeu, deci sensibiloasa in zona.

Sarcini usoare in continuare si sanatate la burtici! sa vina bebeii sanatosi!

#1338 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 15 May 2011 - 11:41 AM

´Cristina , pt ce fatza de perna? Ca bebele n-are voie cu perna.

Si pe langa ce spune Daniella cu Garmastan-ul , pregateste-te cu o unsoare de galbenele pt cand incepi alaptatul , pt orice eventualitate.

Foarte putzin mai ai.....acusica o sa fi cu ghemotocul in bratze!

#1339 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • LocationDown Under

Postat 15 May 2011 - 01:59 PM

Multumesc Daniella si Mutti pt sfaturi. Ma voi aproviziona din timp.
Mutti fata de perna a fost in set cu plapumioara si cearceafurile de patut. Nici nu m-am gandit ca nu are voie bebele cu perna. O pastrez pentru cand e mai maricica atunci.

#1340 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 15 May 2011 - 02:13 PM

Vezi postareaCristina, la 15 May 2011 - 01:59 PM, a spus:

Multumesc Daniella si Mutti pt sfaturi. Ma voi aproviziona din timp.
Mutti fata de perna a fost in set cu plapumioara si cearceafurile de patut. Nici nu m-am gandit ca nu are voie bebele cu perna. O pastrez pentru cand e mai maricica atunci.

si eu am fata de perna de la fiecare set de lenjerie, e foarte buna, i-o pui sub capsor si o poti spala mai des (bebe mic poate sa mai regurgiteze un picut cateodata in primele 2 luni)

daca vrei sa cumperi ceva hainute sa iei neaparat DOAR desfacute in capse de sus pana jos (5 body maneca scurta, 2-3 maneca lunga, si vreo 3 salopete cu tot cu piciorus-ca o pijama- toate cu capse pe fata de sus pana jos - la salopete pe ambele picioare) sunt foarte comod de imbracat/schimbat si bebe le va adora (nici lui nu-i place prea mult sa-l manevrezi prea mult, iar tu vei fi putin stangace in primele saptamani).
Avand in vedere ca vine vara, body maneca scurta vor fi baza la tine (eu ii pun intotdeauna body sa fie protejata bine la spate). Mie nu mi-a spus nimeni detaliul cu capsele si le-am cumaparat dupa design, dar nu am folosit (am vazut in maternitate si abia apoi am luat si eu pe toate asa) decat pe cele desfacute de sus pana jos in capse.

bebe sanatos!

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic