Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1361 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 07 July 2011 - 09:15 AM

Vezi postareaCristina, la 05 July 2011 - 09:25 AM, a spus:

Mamicilor spuneti-mi si mie ce ati facut cu etichtele din material textil de la hainele bebelusului le-ati taiat?
Eu tocmai am terminat de spalat/ calcat "trusoul" :hug: celei mici si etichetele atsea pe langa ca sunt mari si multe mi se par si foarte aspre pentru pielea unui bebe.

Mult noroc la nastere Cristina!
M-ai induiosat foarte tare cind am citit ca ai calcat trusoul. Tu o sa ai fetita nu?
Imagine postata
Imagine postata

#1362 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 07 July 2011 - 09:28 AM

bine ca mai tineti topicul activ, mi-e drag sa citesc. abia astept sa vad si pe-a sor'mii... e inca 2 in 1 (doamne ajuta). e fetita se pare, o sa faca cezariana ca are niste complicatii.
desi vroia cezariana la cerere :hug: acum ar vrea sa nasca natural :71:....cum o fi numai sanatoase sa fie amandoua. inca mi-e greu sa ma gandesc ca sora mea mai mica o sa fie mamica la randul ei, inca o vad mica eu :)....mi-e un dor de ea de imi vine sa plang cateodata, asa de mult as fi vrut sa fiu acolo, doar sa fiu langa ea...nu s-a putut. o sa o vad mai incolo.

sa fiti sanatoase si voi si bebicii. Lizura, tu ai baietel nu? cris o sa aibe fetita. poate ii trag o vizita, ca e mai aproape :-*

#1363 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 07 July 2011 - 09:43 AM

Vezi postareaAngel, la 07 July 2011 - 09:28 AM, a spus:

bine ca mai tineti topicul activ, mi-e drag sa citesc. abia astept sa vad si pe-a sor'mii... e inca 2 in 1 (doamne ajuta). e fetita se pare, o sa faca cezariana ca are niste complicatii.
desi vroia cezariana la cerere :hug: acum ar vrea sa nasca natural :71:....cum o fi numai sanatoase sa fie amandoua. inca mi-e greu sa ma gandesc ca sora mea mai mica o sa fie mamica la randul ei, inca o vad mica eu :)....mi-e un dor de ea de imi vine sa plang cateodata, asa de mult as fi vrut sa fiu acolo, doar sa fiu langa ea...nu s-a putut. o sa o vad mai incolo.

sa fiti sanatoase si voi si bebicii. Lizura, tu ai baietel nu? cris o sa aibe fetita. poate ii trag o vizita, ca e mai aproape :-*

Si mie mi-e cumplit de dor de casa si mi-as fi dorit sa nasc in tara nu aici, ca sa fie toata familia cu mine, dar asta e.
Eu nu stiu ce o sa am...o sa fie surpriza. Am ales sa nu stim, vrem sa fie sanatos/sanatoasa, e singura mea dorinta.
In curind o sa incepem sa ne gindim si la niste nume ca am ramas in urma de tot.
Imagine postata
Imagine postata

#1364 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 07 July 2011 - 11:23 PM

Felicitari Angel pentru nepotica! :scratch: :wacko: :) Cand ai poze sa pui aici sa vedem si noi bebelusa.

Lizura, da noi vom avea o fetita :) Sarcina usoara in continuare. Cate saptamani ai?

Noi astazi facem 37 de saptamani, deci cum zice si la ticker 21 days to go :)

Noi cu numele nu prea ne-am putut pune de acord cu toate ca aveam o lista lunga si vazand eu ca The Husband ;) e nehotarat, am decis sa aleg un nume ( de fapt 2:)) si gata. Am inceput un proiect ca sa fiu sigura ca nu ne mai razgandim nici unul - am ales stilul de scris pe computer, tiparit literele, cumparat material textil (felt), achizitionat o rama veche de lemn pe care The Husband a reconditionat-o si vopsit-o in alb ;) si aseara m-am apucat de treaba impreuna cu el. Am taiat literele din material si i-am dat cuvantul anagramat sa-l dezlege ;)
Azi lipesc literele in interiorul ramei si pun si aici o poza sa va dezvalui numele :D
Deci este totul in scris oficial, nu mai putem sa ne razgandim acum....

Aseara am facut ultima sedinta de trei ore la maternitate de " maternity classes" deci teoretic suntem f informati. Sa vedem practic acum ce vom face :drunken:

#1365 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 08 July 2011 - 12:12 AM

mersi Cris, ti-a luat-o inainte da :wacko:
poze nu am ca bebita e in alta aripa decat ea, ea era la terapie intensiva ieri.
si acolo nu le da copilul sa-l vada si sa-l tina cu ea ...nu mai comentez ca ma apuca damblaua. de-aia vroiam sa fiu acolo cu ea :scratch:
Anastasia era numele, acuma mi-a zis la telefon ca el vrea Maria :)...se tot ciondaneau inca. aflu azi cum o cheama de fapt.
imi placa Anastasia mult :drunken: fetele mele deja o striga asa cu accent englezesc :)

#1366 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 08 July 2011 - 04:07 AM

Vezi postareaAngel, la 08 July 2011 - 12:12 AM, a spus:

mersi Cris, ti-a luat-o inainte da :wacko:
poze nu am ca bebita e in alta aripa decat ea, ea era la terapie intensiva ieri.
si acolo nu le da copilul sa-l vada si sa-l tina cu ea ...nu mai comentez ca ma apuca damblaua. de-aia vroiam sa fiu acolo cu ea :scratch:
Anastasia era numele, acuma mi-a zis la telefon ca el vrea Maria :)...se tot ciondaneau inca. aflu azi cum o cheama de fapt.
imi placa Anastasia mult :drunken: fetele mele deja o striga asa cu accent englezesc :)

Fara suparare, dar cred ca mama are drept de a alege numele...tatal meu si-a spus parerea dupa care a lasat-o pe mama sa aleaga ca doar ea a dus greul...
Bine mama, a impartit, m-a numit pe mine cum vroia ea si pe fratelo dupa cum vroia papa..dar decizia a fost a ei :)
A cat is a friend fur-ever !

#1367 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 08 July 2011 - 05:09 AM

noi am ales amandoi, un nume el si un nume eu....la ambele fete. asa nu a mai iesit scandal :(
la Sara mi-a zis dupa ceva timp ca el credea ca o sa fie Sarah dar a tacut chitic pana am inregistrat-o.
ca sa fie englezesc vezi doamne ca Alexa e romanesc (asa o cheama Sara Alexa)
iar Ada e Ada Caterina :(

ar putea sa ii puna Anastasia Maria :(....aflu eu azi sper :(

#1368 Useril este offline   Phoenix 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,574
  • Inregistrat: 13-December 10

Postat 08 July 2011 - 08:11 AM

Noi am ales numele fetei asa: am facut eu o lista cu nume care imi placeau , vreo 5 sau 6 , si sotul a ales unul dintre ele.

#1369 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 08 July 2011 - 08:24 AM

Vezi postareaCristina, la 07 July 2011 - 11:23 PM, a spus:

Lizura, da noi vom avea o fetita :( Sarcina usoara in continuare. Cate saptamani ai?

Noi astazi facem 37 de saptamani, deci cum zice si la ticker 21 days to go :(

Multumesc Cristina. Eu am 27 de saptamini si astept cu nerabdare sa vad proiectul.
Imagine postata
Imagine postata

#1370 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 July 2011 - 10:32 AM

Vezi postareaAngel, la 08 July 2011 - 05:09 AM, a spus:

noi am ales amandoi, un nume el si un nume eu....la ambele fete. asa nu a mai iesit scandal :(
la Sara mi-a zis dupa ceva timp ca el credea ca o sa fie Sarah dar a tacut chitic pana am inregistrat-o.
ca sa fie englezesc vezi doamne ca Alexa e romanesc (asa o cheama Sara Alexa)
iar Ada e Ada Caterina :(

ar putea sa ii puna Anastasia Maria :(....aflu eu azi sper :(

eu i-am pus Maria doar la botez (e trecut in certificatul de botez). Asa ca in actele oficiale e scurt, ca sa nu scrie mult cand o fi directoare :( . Iar Maria numai daca o sa-i placa o sa-l foloseasca.

Si noi cu numele am discutat doar pe cele cateva variante care ne placeau fiecaruia, pana a coincis una dintre ele care sa ne placa amandorura.

Cristina, asteptam sa ne dezvalui numele secret al bebelinei.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1371 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • LocationDown Under

Postat 08 July 2011 - 12:32 PM

Am venit cu poza - dar rama nu e gata inca - mai urmeaza niste fluturasi, floricele si buburuze puse acolo ca sa fie 3D.

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-86-13101210668384.jpg

#1372 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 08 July 2011 - 12:33 PM

Vezi postareaCristina, la 08 July 2011 - 12:32 PM, a spus:

Am venit cu poza - dar rama nu e gata inca - mai urmeaza niste fluturasi, floricele si buburuze puse acolo ca sa fie 3D.

va fi o delicata Imagine postata asa ca mami

EDIT: sa nu se inteleaga gresit. vorbeam despre bebelusa, nu despre rama :angryfire:

#1373 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 July 2011 - 12:35 PM

ce nume frumos :angryfire: ! Annabelle sa fii sanatoasa, cuminte, sa nu faci colici, sa papi bine si sa lasi pe mami sa se refaca si sa se odihneasca! :snorting:

#1374 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 09 July 2011 - 05:45 AM

Ati ales un nume f frumos Cristina!
POate ne faci si o poza cu trusoul domnisoarei si cu alte lucrusoare pe care i le-ai cumparat.
Imagine postata
Imagine postata

#1375 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 09 July 2011 - 09:01 AM

absolut superb Cristina
am fost si eu azi la cumparaturi pt nepotica, m-am pierdut intre lucrusoare. puneau fetele mele in cos mai rau ca pt ele :floare:....frumoase sant chestiile de fetite ;)
le-am pus layby si le achit pana plec, putin cate putin ;)
i-am luat si suzete avent, lantisoare de se prinde suzi de bluzita (comanda de la sor'mea), geanta pt bebe (mai socotita decat am avut-o eu) :headbang: mai fac o incursiune mai incolo(luna viitoare) ca nu am gasit unele lucruri si n-am avut chef sa mai stau, am umblat 3 ore ;)
vreau sa-i iau niste creme de nappy rash care le-am folosit si sant f bune, sampon, crema de copii MooGOo sant, e si pt eczeme si taieturi, etc

am luat deja baby sling(blue cu alb ca era baiat pe-atunci ;)), am monitor deja luat...ma simt bine ;)

#1376 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 09 July 2011 - 04:40 PM

in sfarsit am si eu pozici, va pun si voua una sa ma laud :lol:
cum am deschis poza a fost dragoste la prima vedere. o ador deja! =))

Imagine atasata: monthly_07_2011/post-49-13102223896154.jpg

numele final tot nu-l stiu, greu se mai hotarasc, se ciondanesc inca pana luni cand trebuie inregistrata :P
nasii au pretentii mari la nume, etc...

nu pare de 2.700 asa-i? :P

#1377 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationGermany

Postat 09 July 2011 - 07:34 PM

Angel,sa-ti traiasca nepoata!E o dulceata! :lol:
Eu nu m-as lasa influentata de nasi,ca doar nu e copilul lor.
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1378 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • LocationDown Under

Postat 09 July 2011 - 08:43 PM

Este asa de frumoasa - m-a topit si pe mine :love7: Mirela! Si pare mult mai marisoara! Cate saptamani avea sora ta?
Nici noi nu am intrebat nasii de nume - aseara au fost in vizita si erau incantati de numele ales de noi/ mine :D.

#1379 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 July 2011 - 09:05 PM

Angel, ce frumoasa esteeeeeeeeee! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa sa va bucurati si de ea! Da, pare mai marisoara si arata foarte frumos pentru un nou nascut. Iti dai seama ca mai incolo se face mare zana!
Sa-ti fie de bine toate cumparaturile. Stiu cum se aduna sumele ... . I le trimiti, sau vii incoa? pune-te tu nasa la bebe si gata cu pretentiile ...
mami ce face? incepe sa se refaca? i-au adus fetita la salon?

#1380 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 09 July 2011 - 09:50 PM

Chiar ca arata ca o zina frumoasa!
Are si cercelusi!

Sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!

Sa iti traiasca Angel!!!
Si sa le traiasca si parintilor si sa se bucure de ea!

p.s. cristina cum ti-ai pus lilypie ala acolo? mie nu imi iese deloc
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • Ultima »