Lori , pui , nu-i sindromul asta , daca te doare la cot , asta e la palma
Poze ac saptamana asta , sper !
Pisco , merci de imbarbatari! O sa fie bine , stiu!
Dark si Pisoi , pupici!
Floare albastra , daca e sa fie , o sa fie. Daca-tzi amortzes mainile spune-i medicului , o sa te trimita la neurolog , ala o sa faca ceva masuratori cu curent si o sa-tzi spuna daca ai sau nu. Apoi primesti bandaje cu sina de otzel ca sa nu se mai miste incheietura. Nu mai doare asa de tare....

Adica normal doare ca si cum cineva mi-ar fi strivit degetele cu un ciocan. Nu vreau sa te sperii , deloc. Dar mie moasa mi-a spus ca tre sa fiu pregatita pt orice. In mod normal dispare la 6 luni de la nastere. Dar pana atunci situatzia se va inrautatzi. Se poate trata cu acupunctuta NUMAI din saptamana 36 ca riscul e prea mare , punctele sunt prea apropiate de cele care provoaca durerile nasterii. Daca inca mai ai ceva , punctele se schimba si se poate mai repede.
Eu am facut acupunctura pt migrene si mi-a luat durerea cu mana! Immer wieder! Hebamme a ta face asa ceva?
Am inceput cursurile de pregatire , cu mine in curs e una care are sindromul asta mai rau ca mine....mie mi-e bine. Ma trezesc ( de cand am bandajele) numai de vreo 3 ori pe noapte cu dureri , merg la baie , desfac bandajele , bag mainile in apa rece , le misc bine sa se dezmortzeasca si adorm iar! Deh , obisnuintza! Ma gandesc la ce spune Pisco , la momentul cand o sa tzin bubulina in bratze