Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1461 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 04 August 2011 - 01:03 PM

Vezi postareaCristina, la 04 August 2011 - 12:46 PM, a spus:

Mirela tu esti de acum asa de experimentata :D, eu iti doresc sa enjoy your pregnancy si sa ai cat mai putine morning sickness. la mine s-au terminat imediat dupa ce am nascut - am vomitat non stop si in timpul nasterii.

Doamnelor noi va multumim mult pentru urarile de bine din ultimile zile. Avem si noi noutati - dupa ce a pierdut cam mult din greutate, Annabelle se reface acum cu pasi repezi. Azi cantarea 2,8kg :D
Eu nu prea am avut lapte sa-i dau si a trebuit sa-i dau si formula, iar acum ne luptam sa crestem cantitatea de lapte de la mine si sa scapam de formula. Sa vedem ce se va intampla.

hehe, lasa ca va faceti voi mari :D
mariuca a trecut si ea de 3kg, are 3.1 de-acuma :D si sor'mea e si cu de-aia si cu de-aia, nu se satura cu laptele ei, ii da completare formula.

ce greturi (poate la unii oameni :D sa am greturi) in rest nimic, da nimic!...ma astept la kg multe :D , macar de-ar fi numai unul sa nu fie dubli ca lesin direct, ce mi s-au inmuiat picioarele dupa 2 teste daca zice ca sant 2 chiar imi cedeaza inima :D

#1462 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 04 August 2011 - 03:09 PM

Felicitari Cristina, bobocelul tau de fata e adorabila!!!

Felicitari Ingerico, eu tot zic ca fata o sa fie...dar lasa sa ma insel, ca asa am zis si altei prietene care e gravida, ca e fata si e baietel :((
A cat is a friend fur-ever !

#1463 Useril este offline   Maya 

• Site Admin
  • Grup: Administrators
  • Postari: 10,234
  • LocationGermany

Postat 04 August 2011 - 04:08 PM

Mirela, daca tot ti-au "gîndit" fetele o sarcina, acu' trebuie sa ne mai punem împreuna, la gramada,sa influentam stelele pentru un BBBoy!

Invoc ursitoarele, pentru a influenta stelele din univers în favoarea nasterii unui baietel sanatos si frumos, precum ale sale surori!
Asa sa fie! Am zis! :((

Mirela, felicitari! Sa fie într-un ceas bun. Ca BEBE o sa fie un baietel sau o fetita, asta chiar nu are importanta! Sanatos sa fie! :((
-Maya's World-

-D'ale pisicilor-

"I have always imagined that Paradise will be a kind of library.”
― Jorge Luis Borges

#1464 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 831
  • Inregistrat: 08-December 09
  • LocationCanada

Postat 04 August 2011 - 05:38 PM

Angelino, sa traiesti si sa ai o sarcina cat mai usoara!
M-au trecut fiorii, cand ai zis ca erai sigura ca n-a sa mai vina barza pt a 3-a oara, si, uite ca a venit. si eu tot asa zic, pt ca simt ca nu as mai avea rabdare pt nr 3.

Sa revenim, felicitari si sa mearga totul bine.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#1465 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 04 August 2011 - 07:09 PM

Mirelangelo Felicitari!
Sarcina usoara si un bebe sanatos, egal ca e fetita sau baiat :((

#1466 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 04 August 2011 - 08:33 PM

Cristina, acum ti-am vazut bebelusha...ce frumusica e, chiarca-i delicata. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Mirelo, asta da veste! Inc-un bb! Sa dea Dumnezeu sa fie baietel si-n orice caz, sanatos sa fie! Lasa ca acuma va fi mai usor, il cresc fetele. Te pup tare si sa fii sanatoasa sa duci sarcina cu bine! Sa pui iar poze cu burta, incepe de-acum, sa facem un filmulet la sfarsit!

#1467 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 05 August 2011 - 01:11 AM

mama ce de urari...zi ca zici bine Maya :D
Milena, nu zice pas pana n-ai trecut podul :)....eu nu de rabdare nu mai vroiam, simteam ca 2 sant suficient...el insa mereu comenta, ca a spus mereu ca vrea 3, bla bla bla.....acuma are morcovul cu frunze cu tot, daca e dubla sarcina asta? abia asteapta sa merg peste 3 sapt sa vedem.

n-are pb cu gender, el e multumit si cu fata ...alea mici cam trag la baietel

moatza, eu sant una dintre fericitele care nu au pb deloc in sarcina, merge smooth (cu cate o pietricica ici colo, ba fier insuficient, ba anemica, retentie lichid, astea le-am avut eu)....nu mi-a fost greata niciodata, nici la fete. nimic. nu voma. acum beau si cafea, la sara nu mai imi placea. nici nu mi-am dat seama ca sant.

m-a lovit bomba cand am realizat ca mie nu mi-a fost rau 2 luni intre infuzii ...de obice aveam dureri chiar la mijloc. acum nimic, doar artrita. am fost la dr, i-am zis, s-a bucurat nespus (nici prin minte nu-mi trecea de ce )...pe drum inapoi in masina m-a fulgerat :D

am verificat telefonul sa vad ce data e :D si mi-a picat fisa. am simtit un fior rece pe sira spinarii
am oprit la prima farmacie si am luat un test care iti arata si cate sapt esti. a iesit pozitiv instantaneu. l-am aruncat si i-am zis lui ca nu e bun testul :D
a fugit cu fetele la farma cat am fost eu sus (nici nu am stiut ca au plecat si a luat alt test : acuma te duci si-l faci ca ti-am luat de-ala de merge la orice ora :D

restul il stiti :D

am spus ca am inceput sa plang? :D el sarea in sus io......
m-am obisnuit cu ideea si ieri am comandat patut :D...nu mai avem nimic ramas de la fete, doar carutul. restul, am dat tot.
o luam de la 0 din nou :D apropo, ne trebuie si alta masina, a mea are doar 4 locuri

noi sa fim sanatosi

#1468 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • LocationMica's world

Postat 05 August 2011 - 01:56 AM

Vezi postareaAngel, la 05 August 2011 - 01:11 AM, a spus:

noi sa fim sanatosi

Exact!! :)
A cat is a friend fur-ever !

#1469 Useril este offline   Ria 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 343
  • Inregistrat: 01-December 09
  • LocationMontreal

Postat 05 August 2011 - 03:10 AM

Felicitari Angel si multa sanatate!
Minds are like parachutes ... They only function when open!

#1470 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Locationcrywolf

Postat 05 August 2011 - 05:17 AM

Felicitari Angel! Asta da veste!!!! Bravo!
Daca a vrut sotul 3, atunci 3 sa fie!

Eu una pe moment sint convinsa ca ma opresc dupa primul.

Deja am decartat o mica avere la doctor:))
Imagine postata
Imagine postata

#1471 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 05 August 2011 - 05:34 AM

mersi Ria

Lizura, de ce te costa sa mult? eu am vrut sa ma duc la privat de data asta(vezi doamne, fiind ultimul sa ma dau mare)...cand am vazut ce scoruri au si nu ti se da nimic inapoi am renuntat, merg la acelasi spital unde am nascut fetele.
e public dar cu nimic mai prejos decat cel particular! decat faptul ca vezi acelasi dr pe tot parcursul sarcinii...woopy doo, am vazut pe cine a fost de garda cand aveam control si nu m-a deranjat cu nimic.

moasele au fost extraordinare, daca era mama si era la fel :)...au spa, poti naste acolo(apropo, eu nu am putut sa nasc in apa, am sa incerc si da data asta), muzica ce am vrut, au stat dupa curul meu si dupa ce am nascut si mi-au aratat tot ce a trebuit.

stiti ca aici nu se da spaga deloc, da? un buchet mare de flori si o cutie de bomboane de ciocolata si recunoastere in ziar a moaselor cu care am nascut (noi am anuntat nasterea feteleor in ziar :D si am pastrat ziarele din ziua cand s-au nascut, sa vada cand or fi adulte ce se intampla in ziua in care s-au nascut)

cu aia 3000$ pe care i-as fi dat la privat iau altceva.

nu stiu Cristina unde a nascut, poate mai da si ea detalii cum e in Victoria, eu sant in alt stat si asa e la mine

#1472 Useril este offline   alpha 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,946
  • LocationÉire

Postat 05 August 2011 - 10:26 AM

Felicitari Angel! Sarcina usoara si sanatate!
Too old to rock'n'roll, too young to die
Imagine postata

#1473 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 7,061
  • Locationtot aici

Postat 05 August 2011 - 12:09 PM

Vezi postareaAngel, la 05 August 2011 - 05:34 AM, a spus:

recunoastere in ziar a moaselor cu care am nascut (noi am anuntat nasterea feteleor in ziar ;) si am pastrat ziarele din ziua cand s-au nascut, sa vada cand or fi adulte ce se intampla in ziua in care sau nascut)

ce idee buna, super mi se pare!

#1474 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 05 August 2011 - 12:49 PM

Vezi postareamoatza, la 05 August 2011 - 12:09 PM, a spus:

recunoastere in ziar a moaselor cu care am nascut (noi am anuntat nasterea feteleor in ziar ;) si am pastrat ziarele din ziua cand s-au nascut, sa vada cand or fi adulte ce se intampla in ziua in care sau nascut)

ce idee buna, super mi se pare!

soacra moatzo a fost cu idea. ;)...ai fi surprinsa sa vezi ce a pastrat de la copii ei ;)...ada doarme cu elefantelul lui de cand era mic, e impecabil ;)...se vede calitatea plushului dar e in stare buna, are 42 de ani aproape elefantul ala
hai ca o sa-i trag o poza maine sa-l vedeti ;)

#1475 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 06 August 2011 - 08:13 AM

mersi Ria

Lizura, de ce te costa sa mult? eu am vrut sa ma duc la privat de data asta(vezi doamne, fiind ultimul sa ma dau mare)...cand am vazut ce scoruri au si nu ti se da nimic inapoi am renuntat, merg la acelasi spital unde am nascut fetele.
e public dar cu nimic mai prejos decat cel particular! decat faptul ca vezi acelasi dr pe tot parcursul sarcinii...woopy doo, am vazut pe cine a fost de garda cand aveam control si nu m-a deranjat cu nimic.

moasele au fost extraordinare, daca era mama si era la fel :)...au spa, poti naste acolo(apropo, eu nu am putut sa nasc in apa, am sa incerc si da data asta), muzica ce am vrut, au stat dupa curul meu si dupa ce am nascut si mi-au aratat tot ce a trebuit.

stiti ca aici nu se da spaga deloc, da? un buchet mare de flori si o cutie de bomboane de ciocolata si recunoastere in ziar a moaselor cu care am nascut (noi am anuntat nasterea feteleor in ziar :) si am pastrat ziarele din ziua cand s-au nascut, sa vada cand or fi adulte ce se intampla in ziua in care s-au nascut)

cu aia 3000$ pe care i-as fi dat la privat iau altceva.

nu stiu Cristina unde a nascut, poate mai da si ea detalii cum e in Victoria, eu sant in alt stat si asa e la mine

Aici e alt sistem Angel..extrem de complicat as putea spune, sint in principiu doua asigurari: HMO si PPO.

La HMO...daca ai o urgenta nu ii intereseaza, dureaza o luna programarea. Te poti duce la camera de garda in spital desigur si poti astepta de pilda pina la 8 ore in agonie cu o piatra la rinichi. Nimeni nu misca un deget si ca sa prescrie o reteta de pilda de antiiinflamatoare trebuie sa aduci tot felul de lamuriri sau sa te prezinti in agonie la cabinet cind au ei timp.
Pe sistemul asta asigurarea deconteaza pina la 100% din multe chestii ( nu din toate) pt ca desigur luate impreuna actele medicale sint reduse la numar si le convine.

Iar la viitoare mame de pilda, programul de aappointments la doctor e f diferit fata de PPO, in sensul ca mergi de mult mai putine ori si ti se fac un numar mult mai redus de teste.

PPO - asigurarea deconteaza doar 70%, dar esti vazuta mult mai frecvent si in momentul in care dai telefon si spui ca ceva nu e in regula, esti chemat imediat la clinica, nu stai la absolut nici un rind, te baga direct in salon si iti face toate testele de rutina in doi timpi si trei miscari.
Eu am ales intentionat asa pt ca pe HMO am auzit de pilda de povesti de genul: "am stat 19 ore in travaliu, sau 12..."

In genere costa mult mai mult la final dupa ce se aduna toate, dar macar nu te lasa in drum.

Cam asa e pe la noi.
Imagine postata
Imagine postata

#1476 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 06 August 2011 - 10:52 AM

eu am avut travaliu extrem de lung cu ada, de la prima faza(nu te admite in spital, acasa se produce tot) pana la sfarsit au fost 24h cel putin...a inceput sambata noaptea, am dus duminica, duminica noaptea(m-au trimis acasa, nu eram dilatata decat 1cm, nu m-au tinut)....am venit inapoi la spital luni la 4 si nu am mai plecat (4cmdilatatie) si ea s-a nascut aproape de miezul noptii....nu as fi sles cezariana, mi-au dat calmante, copilul era bine mersi, eu eram epuizata.

la sara 2h si a fost out! :)....de la 4cm am trecut direct la 10cm eu ...la amandoua, in decurs de 2 h....acuma stiu :) cand a venit durerea sant masina ca asta cred ca se naste in garaj sau pe driveway :) daca astept

la mine sistemul public e superb. stii ca am contact cu spital la luna, public ...nu am decat cuvinte de lauda, sincer.
nu sant un bolnav pretentios si cer minimum respect. atat. si am capatat. avem asigurare privata toata familia, plateste o caruta de bani pe luna dar tot nu vad sensul sa merg sa nasc la privat. dau bani inca, asa ca am ales acelasi spital unde am nascut fetele.
asig privata i-a folosit adei cand i-am scos amigdalele si lui cand s-a operat la degetul mare de la picior. eu o sa o folosesc sa-mi repar dantura :)

cam atat. imi pare rau ca america, tara tuturor posibilitatilor, are sistemul asta de kkt.

#1477 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 06 August 2011 - 04:13 PM

Mirela, felicitari si ramane numeleAlexandru/Alexander , da ? :D
Mai fiimea s-a nascut intr-o duminica, si un prieten a cumparat ziarul, sa aiba copila amintire etc...doar ca la mutare , nu stiu zau unde-a disparut ziarul.:D
sarcina usoara, bebe sanatos , si tie multa sanatate.

#1478 Useril este offline   Eataly 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 8,680
  • LocationTorino

Postat 06 August 2011 - 04:27 PM

Pfuai ce veste! :D

N-am mai intrat pe aici, recunosc.Ca parca ma apuca dorul.

Cristina, sa-ti traiasca Anabelle. :D

Mirela, sarcina usoara.Tinem pumnii si eu zic ca-i fata.O sa ai trei printese, ca nici nu o sa stii la care sa te uiti mai intai.

#1479 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 06 August 2011 - 08:59 PM

Vezi postareaAngel, la 06 August 2011 - 10:52 AM, a spus:

cam atat. imi pare rau ca america, tara tuturor posibilitatilor, are sistemul asta de kkt.

Da...ce sa zic...asta e situatia aici...iar daca nu esti asigurat...cam mori in strada...de aia americanii se panicheaza major cind isi pierd serviciile pt ca practic pierzi privilegiul copiilor tai la o bucatica de sanatate. Si multi sintre ei sint indignati si nu sint mindri deloc de sistem. Plus dupa ce nasti petreci ore in sir in telefon cu asigurarile certindu-te pe o parte si cu spitalul pe cealalta pt ca bill-urile nu coincid... e complicat si pt ei sa inteleaga, pt noi veniti din alt sistem e de-a dreptul incredibil.
Imagine postata
Imagine postata

#1480 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 06 August 2011 - 09:00 PM

Acum ca sa va inveselesc uita-ti ce am gasit eu.

http://www.babybox.c...abycradles.html
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • Ultima »