mama ce de urari...zi ca zici bine Maya

Milena, nu zice pas pana n-ai trecut podul

....eu nu de rabdare nu mai vroiam, simteam ca 2 sant suficient...el insa mereu comenta, ca a spus mereu ca vrea 3, bla bla bla.....acuma are morcovul cu frunze cu tot, daca e dubla sarcina asta? abia asteapta sa merg peste 3 sapt sa vedem.
n-are pb cu gender, el e multumit si cu fata ...alea mici cam trag la baietel
moatza, eu sant una dintre fericitele care nu au pb deloc in sarcina, merge smooth (cu cate o pietricica ici colo, ba fier insuficient, ba anemica, retentie lichid, astea le-am avut eu)....nu mi-a fost greata niciodata, nici la fete. nimic. nu voma. acum beau si cafea, la sara nu mai imi placea. nici nu mi-am dat seama ca sant.
m-a lovit bomba cand am realizat ca mie nu mi-a fost rau 2 luni intre infuzii ...de obice aveam dureri chiar la mijloc. acum nimic, doar artrita. am fost la dr, i-am zis, s-a bucurat nespus (nici prin minte nu-mi trecea de ce )...pe drum inapoi in masina m-a fulgerat
am verificat telefonul sa vad ce data e

si mi-a picat fisa. am simtit un fior rece pe sira spinarii
am oprit la prima farmacie si am luat un test care iti arata si cate sapt esti. a iesit pozitiv instantaneu. l-am aruncat si i-am zis lui ca nu e bun testul

a fugit cu fetele la farma cat am fost eu sus (nici nu am stiut ca au plecat si a luat alt test : acuma te duci si-l faci ca ti-am luat de-ala de merge la orice ora
restul il stiti
am spus ca am inceput sa plang?

el sarea in sus io......
m-am obisnuit cu ideea si ieri am comandat patut

...nu mai avem nimic ramas de la fete, doar carutul. restul, am dat tot.
o luam de la 0 din nou

apropo, ne trebuie si alta masina, a mea are doar 4 locuri
noi sa fim sanatosi