Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1561 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 26 August 2011 - 09:57 PM

Vezi postareaMariaSan, la 26 August 2011 - 11:53 AM, a spus:

Daniela, eu nu ma stresez pre tare cu scaune etc, il pun pe Cris in curulet pe masa sa stea fata in fata cu mine. ii place asa. in genere ii dau ceva sa se si joace, ceva ce el cere, si intre timp il hranesc. mizerie nu face ca sunt cu servetul dupa fiecare picatura, dar daca ii dau paine sau biscuite in mana face frimituri evident.

Bea nu este interesata de o jucarie noua decat 5-10 minute. De una veche timpul se reduce considerabil (30 sec, 1 min) ...in 30 sec nu apuc nici sa o schimb, cu atat mai putin sa o hranesc. Dar sa mutam discutia la educatie :rolleyes: pls

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1562 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 26 August 2011 - 10:05 PM

Lizz si eu ma gandeam exact la fel ca si tine, dar dupa ce am facut calculele pentru tot ce imi doream sa cumpar pt un confort cat mai mare si cand medicul stomatolog ne-a oferit imprumut landou, scoica, etc ... m-am bucurat (oricum aratau ca noi si arata si acum dupa ce le-am folosit noi), le-am spalat la masina, desi erau perfect curate si a fost o economie semnificativa. Gandeste-te ca atat imbracamintea cat si accesoriile (landou, carucior, scoica, scaun de masina, scaun de masa etc), mobilier etc iti servesc pentru perioade extrem de scurte, de doar cateva luni. Daca voi calatoriti mult, sper sa nu patesti ca mine, care am nimerit in Italia un scaun de masina oribil de jegos, a trebuit sa tin copilul in brate pana la hotel si acolo sa il spal, pentru ca era absolut infect ... . O sa vezi tu cand incepe de-a busilea, ca lucrurile spalate de tine sunt parfum pe langa locurile pe unde isi va plimba copilul mainile pe care le va baga in gura impreuna cu tot ce va prinde (jucarii etc)... Pe la 12 luni ale lui bebe mai vorbim ..., acum te inteleg perfect, ca asa sunt cred toate mamicile la primul pui. :rolleyes:

#1563 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 27 August 2011 - 12:39 AM

Vezi postareaDaniella, la 26 August 2011 - 10:05 PM, a spus:

Lizz si eu ma gandeam exact la fel ca si tine, dar dupa ce am facut calculele pentru tot ce imi doream sa cumpar pt un confort cat mai mare si cand medicul stomatolog ne-a oferit imprumut landou, scoica, etc ... m-am bucurat (oricum aratau ca noi si arata si acum dupa ce le-am folosit noi), le-am spalat la masina, desi erau perfect curate si a fost o economie semnificativa. Gandeste-te ca atat imbracamintea cat si accesoriile (landou, carucior, scoica, scaun de masina, scaun de masa etc), mobilier etc iti servesc pentru perioade extrem de scurte, de doar cateva luni. Daca voi calatoriti mult, sper sa nu patesti ca mine, care am nimerit in Italia un scaun de masina oribil de jegos, a trebuit sa tin copilul in brate pana la hotel si acolo sa il spal, pentru ca era absolut infect ... . O sa vezi tu cand incepe de-a busilea, ca lucrurile spalate de tine sunt parfum pe langa locurile pe unde isi va plimba copilul mainile pe care le va baga in gura impreuna cu tot ce va prinde (jucarii etc)... Pe la 12 luni ale lui bebe mai vorbim ..., acum te inteleg perfect, ca asa sunt cred toate mamicile la primul pui. :rolleyes:

Noi chiar am reusit sa luam tot ce ne-am propus. Scaunul de masina la noi se monteaza in scheletul caruciorului, de asta am vrut sa dau mai multi bani pe carucior pt ca e o piesa f ergonomica si facuta cu cap, in sensul ca pe acelasi schelet instalezi tot ce ai nevoie: si new born system, si sportulet de bebe mare si scaun de masina, cu niste adaptoare speciale. Asa ca din fericire o sa avem scaunul de masina cu noi permanent. Noi ne vom muta oricum resedinta pina la urmatorul copil asa ca eram obisnuita deja cu gindul ca pierdem si patut si mobilier. Daca le-o vrea cineva o sa le dam dupa ce nu mai avem nevoie de ele, desi patul se transforma in patut pt copil de gradinita. Dar oricum am zis ca din principiu nu fortez pe nimeni sa ia de la mine chestiuni folosite.

Scoica nu stiu ce e? E un fel de patut?
Imagine postata
Imagine postata

#1564 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 27 August 2011 - 01:59 AM

eu sant total opusul tau ....am avut haine la Ada de la cumnata mea, o droaie. (nu sutiene, pompe, de-astea...e de bun simt asta)
multe nu s-au potrivit, unele bune...ma rog
la copii la fel, ea a pastrat tot absolut de la Brianna si mi-a dat de la paturici pana la maieuri...inca ne mai da cum creste ea, le aduce ....pe mine nu ma deranjeaza deloc. am cumparat si noi normal dar la cat sant de scumpe si cat de repede cresc ....eu sant practica de obicei.
carut am luat(de fapt l-am ales si l-a platit nasul Adei ;) )...patut am avut de la cumnata(de lemn masiv, absolut superb pe care nu-l mai am l-am dat mai departe :) ), masa de infasat si cada 2in 1 am cumparat, mi-a dat travel cot ea, jolly jumper, nic nu mai stiu....sant scumpe si eu m-am bucurat.
nu-ti spun cate am luat si noi si au fost nefolosite multe, nu poate sa-ti ia nimeni euforia aia cand cumperi pt bebicul tau ;)

acum am prietene bune care s-au oferit sa-mi dea hainute la nr3, asteapta sa vada ce e. nu ma deranjeaza deloc, le stiu pe fete si nu e pb. nu s-a oferit nici una sa-mi dea pompa :D :P

a, la ada ma imbracam in 'saci' cat am fost gravida ....la sara imi ziceau sexi mama ..acuma nu ma las deloc desi sant mai batrana o sa-mi afisez suncile cu mandrie. nu ma las la tinerici :P

iar cu sor'mea, orice imi zice ca-i place poate avea, nu conteaza ce e (sper sa nu-l ceara pe barabtu'meu :P ). iar la cea mica am o droaie de chestii cumparate, orice nu gaseste ea acolo sau sant scumpe sau se gaseste greu. si inca mai am comandate, trebuie sa vina sapt asta. imi pare rau ca am dat tot de la fete, am mai salvat cateva chestii care mi-au placut mie mult si acum i le dau ei :D...blug minusculi, vreo 3 rochite cat batista :D si niste tricouri dulci :rolleyes:

#1565 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 27 August 2011 - 02:06 AM

scoica e capsule, in care sta vreo 3 luni cred ...eu am scaunul in care sta sara inca de se face scoica . nu intra in carut insa. se baga la masina si se face ca noua chestia de material, buna alegere am facut.

de la daniella are si sor'mea cateva accesorii la fata, nu-ti inchipui cat de fericita a fost. o scuteste de niste cheltuieli si s-a bucurat ca cineva a vrut sa-i dea ceva care costa o groaza de bani in romania. i-am multumit si o sa-i multumesc iar danielei.
am vrut sa-i comand carut pe net dar ea a zis ca e mai ieftin daca te duci in magazin asa ca se duce sa-l ia din magazin (cadou de la noi).

eu m-am inteles f bine cu baby sling...n-abeam treaba. a stat sara in ala non stop cat ieseam, aveam mainile libere si puteam sa am grija si de ada. ala e investitie buna dupa parerea mea( cand ieseam toti o punea tati in sling)

#1566 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 27 August 2011 - 11:06 PM

Vezi postareaAngel, la 27 August 2011 - 02:06 AM, a spus:

scoica e capsule, in care sta vreo 3 luni cred ...eu am scaunul in care sta sara inca de se face scoica . nu intra in carut insa. se baga la masina si se face ca noua chestia de material, buna alegere am facut.

de la daniella are si sor'mea cateva accesorii la fata, nu-ti inchipui cat de fericita a fost. o scuteste de niste cheltuieli si s-a bucurat ca cineva a vrut sa-i dea ceva care costa o groaza de bani in romania. i-am multumit si o sa-i multumesc iar danielei.
am vrut sa-i comand carut pe net dar ea a zis ca e mai ieftin daca te duci in magazin asa ca se duce sa-l ia din magazin (cadou de la noi).

eu m-am inteles f bine cu baby sling...n-abeam treaba. a stat sara in ala non stop cat ieseam, aveam mainile libere si puteam sa am grija si de ada. ala e investitie buna dupa parerea mea( cand ieseam toti o punea tati in sling)

poti pune o poza cu scoica asta? nu inteleg deloc ce e.

da, in tara e mai simplu sa iei din magazin, nici nu e nebunia asta ca la noi in lumea asa zis civilizata unde inebunesti cind faci shopping, pe mine una ma oboseste si de aia am comandat multe pe net.
Imagine postata
Imagine postata

#1567 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2011 - 11:18 PM

Lizzura, scoica e ce spui ca ai si tu (Scaun de masina pt new born pana la 6 luni, unele sunt pana la max 9 luni). Si noi avem tot carutul care pe acelasi schelet montezi landoul, caruciorul sport apoi si scoica peste asta ultimul. Vei vedea ca nu poti calatori cu avionul cu scoica pt ca nu mai poti sa strangi carutul.
Noi am cumparat sistemul doar cu caruciorul sport, iar scoica si landoul le-am primit imprumut de la stomatologul lui tati. Erau ca si noi, dar oricum le-am spalat si eu, cand i le.am returnat tot ca noi aratau ca astia micii pana la 6-9 luni nu strica si nu murdaresc. Dupa 9 luni incepe distractia ...cand sunt zvarlugi si nu mai stau o clipa ... incep sa se murdareasca la masa cu mancarea peste tot, precum si la tarasul pe jos in genunchi. Azi dimineata am iesit cu o per de pant noi in parc si ne.am intors cu ei de nici un mecanic auto nu vine asa negru de la serviciu :floare:
Sicera, sa fiu eu as vrea sa dau pompa de san, macar sa fac un bine cuiva, ca am folosit-o de fix 3 ori in conditii sterile si am dat 200 eur pe ea. Decoamdata insa trag nadejde sa vina nr. 2 si poae mi-o trebui ...desi la cum m-am descurcat la primul bebe, cred ca nu o sa imi trebuiasca pompa nici la nr.2, decat tot asa de 2-3 ori (De fapt nu o suport ca idee ...asa ca am facut in asa fel incat sa nu-mi trebuiasca... productia de lapte se regleaza singura dupa cat suge bebe, iar canalele nu le-am avut infundate ca a mica a supt din prima ora de la nastere).
Angel nu tb sa-mi mai multumesti, placerea a fost de partea mea ... si le-am dat cu imprumut ...ca poate vine junior. Daca nu apare in 1 an, max 2, gata se suspenda proiectul ...
Sa stii ca si eu am probleme cu rabdarea ...le admit pe fetele care o au sa explice de 100 ori acelasi lucru, care nu ridica tonul si nu se enerveaza niciodata ...cu neastamparatii astia mici :floare:

#1568 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 27 August 2011 - 11:26 PM

Lizz asta e caruciorul 4 TOUR pe care l-am luat, cu sistemul de care spui: scoica, landou si sport. Aia din mijloc e scoica (poate fi fol doar pana la 6 ani) si da e scumpicel 3.000 lei, inseamna 750 euro. Si anul trecut daca retin bine era mai scump. Si noi am luat de pe net si am luat mai scump decat in magazin (Dar atunci nu am gasit in magazin ce vroiam) si am mai platit si 30 euro transportul, plus nu ne-au livrat o geanta dintre accesorii ... dar cin' sa verifice factura la receptie, ca nici nu stiam ce contine coletul si oricum era doar tati acasa cand a sosit curierul. in fine, consider ca a fost o alegere f buna, ne-am inteles foarte bine cu toate 3 piesele si se pastreaza in stare f buna, se spala si nu se scamoseaza materialul catusi de putin ...iar eu sunt maniaca, cu spalatul ... toata ziua buna ziua i le spal :floare:

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2011/post-685-13144804013503.jpg

#1569 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 28 August 2011 - 02:03 AM

eu i-am zis sa ia carut ca al meu, care se lasa la orizontala si de face landou...sa-l folosesca si cand doarme bebe.
al meu asa e, de la nastere sta in el. se ridica sa stea in fund cand sant mari si poti sa intorci si cu fata la tine si la directia de mers.

noi n-am avut pb cu asta, are roti cu suspensii...doar ca e greu. si s-a scamosat la umbrela de la spalat...asta e acuma, mai merge si la nr3 si gata....il dau dupa.

are scoida de la sor'mea cealalta (a pastrat-o pt ea) si landou dar nu mai are carutul in care punea landoul. asta e acum.
eu am dus pompa la Salvos(second hand) cand am terminat cu ea(am spalat-o, aveam cutia si tot la ea)...vreo mamica amarata s-o fi bucurat de ea ca nu sant ieftine nici aici.

acum o sa cumpar din mers, nu mai iau de la inceput ca nebuna...cand imi trebuie, iau. paturici si pleduri mai au fetele, se joaca cu ele la papusi. sa le cer inapoi? :floare:...
al meu zice ca in martie e toamna aici...s-arputea inca sa fie f cald. abia in iunie incepe iarna, o sa aiba cateva luni atunci.

la sf lui august se termina iarna la noi, vine primavara :floare:....super.

#1570 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 28 August 2011 - 09:16 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 August 2011 - 11:26 PM, a spus:

Lizz asta e caruciorul 4 TOUR pe care l-am luat, cu sistemul de care spui: scoica, landou si sport. Aia din mijloc e scoica (poate fi fol doar pana la 6 ani) si da e scumpicel 3.000 lei, inseamna 750 euro. Si anul trecut daca retin bine era mai scump. Si noi am luat de pe net si am luat mai scump decat in magazin (Dar atunci nu am gasit in magazin ce vroiam) si am mai platit si 30 euro transportul, plus nu ne-au livrat o geanta dintre accesorii ... dar cin' sa verifice factura la receptie, ca nici nu stiam ce contine coletul si oricum era doar tati acasa cand a sosit curierul. in fine, consider ca a fost o alegere f buna, ne-am inteles foarte bine cu toate 3 piesele si se pastreaza in stare f buna, se spala si nu se scamoseaza materialul catusi de putin ...iar eu sunt maniaca, cu spalatul ... toata ziua buna ziua i le spal :floare:

Arata frumos! Deci e scaun de masina - ce numiti voi scoica, am avut senzatia ca e vreun dispozitiv de stat in casa.
Dar nu inteleg...cum ai procedat, ai avut doua rinduri de landouri? Ca mai sus spui ca ti-a imprumutat stomatologul tau.
Daca esti in Romania, cumparaturile online sint la inceputul lor ca sa zic asa, vad dura mult pina vor regla anumite lucruri, proceduri dar nu ma indoiesc ca se va ajunge si acolo.
Imagine postata
Imagine postata

#1571 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 28 August 2011 - 09:22 AM

Vezi postareaDaniella, la 27 August 2011 - 11:18 PM, a spus:

Lizzura, scoica e ce spui ca ai si tu (Scaun de masina pt new born pana la 6 luni, unele sunt pana la max 9 luni). Si noi avem tot carutul care pe acelasi schelet montezi landoul, caruciorul sport apoi si scoica peste asta ultimul. Vei vedea ca nu poti calatori cu avionul cu scoica pt ca nu mai poti sa strangi carutul.
Noi am cumparat sistemul doar cu caruciorul sport, iar scoica si landoul le-am primit imprumut de la stomatologul lui tati.

al meu e diferit in sensul ca si scaunul de masina se monteaza tot pe schelet nu se pune pe sportulet. Nu stiu cum sa explic, stiu cum e sistemul asta de zici tu ca e si aici. La noi montezi pe scheletul absolut gol cele trei piese diferite in fctie de ce ai nevoie si de virsta.
Si sa inteleg ca ai dat 750 de euro doar pe un sportulet?!?
Imagine postata
Imagine postata

#1572 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 28 August 2011 - 09:25 AM

nu, stomatologul mi-a dat landoul si scoica si mi-a spus sa-mi cumpar eu sistemul -adica ala sport si cadrul (se poate lua si doar asa ca piesa separata), pt ca el inca il mai folosea la fiu-su, care avea vreun an jum cand am nascut eu. Si asa in loc de 3.000 lei cat era tot sistemul, am dat doar vreo 1.150 lei, dar landoul si scoica le-am inapoiat. Acum vreo 2 luni am luat scaun mare de masina (Bea e micuta si a incaput pana pe la 9 luni in ea).
Si asta sport se lasa la orizontala, dar pe timp de iarna landoul e foarte acoperit si aici cand au fost si -20 grade a fost minunat, nu puteam merge cu asta sport care e asa ...flu-flu ... nu e protejat ca lumea, la voi merge ca nu aveti ierni aspre, friguri si vanturi. auzi Angel,a cum tu tb sa mergi cu 3 scaune de masina in spate? Cred ca tb musai sa-ti iei o masina maricica sa incapi cu tot calabalacul dc te duci singura pe undeva ...

#1573 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 28 August 2011 - 09:36 AM

da, luam cu 7 locuri spre sf anului :floare:
a mea Honda HRV are doar 4 :floare:...nici macar 5 locuri. a lui are dar e prea socotita sa fie folosita ca masina a familiei, copii fac mizerie mai mereu, eu le dau biscuiti etc in masina. nu am tinut cont.

imi trebuie si portbagaj maricel cu 3 copii relativ mici asa ca 7 locuri e de preferat.

#1574 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 28 August 2011 - 10:26 AM

Vezi postareaDaniella, la 28 August 2011 - 09:25 AM, a spus:

nu, stomatologul mi-a dat landoul si scoica si mi-a spus sa-mi cumpar eu sistemul -adica ala sport si cadrul (se poate lua si doar asa ca piesa separata), pt ca el inca il mai folosea la fiu-su, care avea vreun an jum cand am nascut eu. Si asa in loc de 3.000 lei cat era tot sistemul, am dat doar vreo 1.150 lei, dar landoul si scoica le-am inapoiat. Acum vreo 2 luni am luat scaun mare de masina (Bea e micuta si a incaput pana pe la 9 luni in ea).
Si asta sport se lasa la orizontala, dar pe timp de iarna landoul e foarte acoperit si aici cand au fost si -20 grade a fost minunat, nu puteam merge cu asta sport care e asa ...flu-flu ... nu e protejat ca lumea, la voi merge ca nu aveti ierni aspre, friguri si vanturi. auzi Angel,a cum tu tb sa mergi cu 3 scaune de masina in spate? Cred ca tb musai sa-ti iei o masina maricica sa incapi cu tot calabalacul dc te duci singura pe undeva ...

O asa mai merge...am avut senzatia ca romanii au ajuns sa puna un asemenea adaos comercial incit sa taxeze pe o singura piesa cit pe trei.
Imagine postata
Imagine postata

#1575 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 07 September 2011 - 07:09 AM

cand a fost deschis topicul asta mi s-a parut ca nu putea avea un titlu mai bun. acum nu mai cred asa :pupic:

daca la primele 2 am fost fericita ca nu am avut nici un simptom, acum imi vine sa mor. daca mi-era greata dupa masa si seara acum e toata ziua :hug:...nimic nu merge, pana si mentiunea de mancare imi aduce mirosul in nas si imi vine sa lesin. mi se intareste si burta parca la idee =))

din paine prajita si piure nu ies, mai un pic de smantana sau o rosie....restul e belea. a devenit o corvoada sa gatesc ceva, mirosul de orez fiert ma dispera, snitele cand am prajit(de pui) am lesinat si plans pe langa cratita.

sotul a fost bolnav si el dar l-am cam pus sa gateasca. cand nu a gatit a luat take away (care m-a distrus si ala, mirosul adica)

hai sa va zic ceva: indiferent cat de rau imi e, cand e vorba de fete parca imi cresc aripi(daca intelegeti ce vreau sa zic)....ma tarasc efectiv daca e nevoie si tot sant langa ele. nimic nu mai conteaza.

nu ma mai uit pe la mancaruri de mult :pupic:...mai aruncam cate un ochi dar acum nici aia nu ma pot. azi dimineata dupa scoala m-am oprit sa iau paine si se faceau la rotiserie puii pt azi. nu va explic cum am iesit de acolo, livida :pupic:

asta e. credeam ca o sa se mai atenueze dar vad ca...o tot tin asa danga langa

nu va mai plictisesc...ma duc sa ma intind pe canapea ca acum zice Sara ca ii e foame de pranz si lesin doar la idee :(

#1576 Useril este offline   dani_ela 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,242

Postat 07 September 2011 - 10:13 PM

Vezi postareaAngel, la 07 September 2011 - 07:09 AM, a spus:

cand a fost deschis topicul asta mi s-a parut ca nu putea avea un titlu mai bun. acum nu mai cred asa :(

daca la primele 2 am fost fericita ca nu am avut nici un simptom, acum imi vine sa mor. daca mi-era greata dupa masa si seara acum e toata ziua :(...nimic nu merge, pana si mentiunea de mancare imi aduce mirosul in nas si imi vine sa lesin. mi se intareste si burta parca la idee :(

din paine prajita si piure nu ies, mai un pic de smantana sau o rosie....restul e belea. a devenit o corvoada sa gatesc ceva, mirosul de orez fiert ma dispera, snitele cand am prajit(de pui) am lesinat si plans pe langa cratita.

sotul a fost bolnav si el dar l-am cam pus sa gateasca. cand nu a gatit a luat take away (care m-a distrus si ala, mirosul adica)

hai sa va zic ceva: indiferent cat de rau imi e, cand e vorba de fete parca imi cresc aripi(daca intelegeti ce vreau sa zic)....ma tarasc efectiv daca e nevoie si tot sant langa ele. nimic nu mai conteaza.

nu ma mai uit pe la mancaruri de mult :(...mai aruncam cate un ochi dar acum nici aia nu ma pot. azi dimineata dupa scoala m-am oprit sa iau paine si se faceau la rotiserie puii pt azi. nu va explic cum am iesit de acolo, livida :(

nu va mai plictisesc...ma duc sa ma intind pe canapea ca acum zice Sara ca ii e foame de pranz si lesin doar la idee :(

imi pare rau mirela , or sa treaca ele si lunile astea cumva , si te citesc dincolo la copii :D

#1577 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 07 September 2011 - 10:35 PM

Vezi postareaAngel, la 07 September 2011 - 07:09 AM, a spus:

cand a fost deschis topicul asta mi s-a parut ca nu putea avea un titlu mai bun. acum nu mai cred asa :(

daca la primele 2 am fost fericita ca nu am avut nici un simptom, acum imi vine sa mor. daca mi-era greata dupa masa si seara acum e toata ziua :(...nimic nu merge, pana si mentiunea de mancare imi aduce mirosul in nas si imi vine sa lesin. mi se intareste si burta parca la idee :(

nu ma mai uit pe la mancaruri de mult :D...mai aruncam cate un ochi dar acum nici aia nu ma pot. azi dimineata dupa scoala m-am oprit sa iau paine si se faceau la rotiserie puii pt azi. nu va explic cum am iesit de acolo, livida :(

Draga mea nu stiu cum e cu greata...tot ce pot sa iti spun este sa ai grija de tine si ia take out sau roaga-l pe al tau sa gateasca supite, ciorba poate asa poti gusta si tu.

Ai incercat sa maninci supa de rosii cu crutoane simple? poate pe aia reusesti sa o tolerezi.
Imagine postata
Imagine postata

#1578 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 07 September 2011 - 11:38 PM

nu suport mirosurile Lizura. la mai nimic :(...nici supa cu galuste nu-mi place cum miroase, nimic. efectiv greata non stop :D...e frumos asa??

am socri la mine pt 3 zile, nici ca gatesc ceva, o bag in priza :(....

#1579 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 07 September 2011 - 11:54 PM

Vezi postareaAngel, la 07 September 2011 - 11:38 PM, a spus:

nu suport mirosurile Lizura. la mai nimic :(...nici supa cu galuste nu-mi place cum miroase, nimic. efectiv greata non stop :D...e frumos asa??

am socri la mine pt 3 zile, nici ca gatesc ceva, o bag in priza :(....

Da, chiar asa, ia pune-i la treaba! Cineva ar trebui sa te ajute sa gateasca macar pina iti revii. Mi se rupe inima cind te aud asa. EU nu stiu prin ce minune m-a ferit D-zeu. In ce luna esti?
Imagine postata
Imagine postata

#1580 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 08 September 2011 - 12:00 AM

Mirela imi pare rau sa aud ca ai si tu greturi. Nici eu nu am scris la topicul asta multa vreme - am scris la celalat "Femeie te nasti,...."
Eu am incercat toate "trucurile" posibile - ginger crud dimineata, jeleuri cu ginger, crackers pe stomacul gol, apa colorata cu putin cordial - tot ce mi s-a recomandat am incercat si nimic nu a functionat. Dupa internari succesive mi s-a prescris mai intai - vitamina B - nu a mers, apoi Maxolon - nu a mers nici asta, apoi sominfere - nici un efect impotriva greturilor la mine si dupa luni de chin am ajuns la Zofran. Zofranul a fost singurul medicament care mi-a oprit vomitatul. Mi-a spus doctorul ca daca nici Zofranul nu merge - urmeaza steroizii sau oprirea sarcinii. Eu pierdusem f mult in greutate :(. La tine nu pare asa severa starea de greata - ai totusi grija sa fii foarte hidratata -
daca nu mananci e totusi ok pt o perioada dar daca te dezhidratezi e mai rau.
AAA si sotului spune-i ca al meu a gatit toata sarcina in garaj si a mancat tot acolo. Eu prin bucatarie nu am calcat toate lunile astea.
Vestea buna este ca dupa ce am vomitata non stop si in timpul nasterii, imediat dupa am putut manca normal. Nic acum nu-mi vine sa cred ca pot sta la masa si manca absolut tot fara probleme. Multa sanatate iti doresc- si nu te ingrijora daca nu ai avut probleme cu greturile la sarcinile anterioare cu siguranta greturile vor trece imediat ce misca bebelul :D

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul