eu sant total opusul tau ....am avut haine la Ada de la cumnata mea, o droaie. (nu sutiene, pompe, de-astea...e de bun simt asta)
multe nu s-au potrivit, unele bune...ma rog
la copii la fel, ea a pastrat tot absolut de la Brianna si mi-a dat de la paturici pana la maieuri...inca ne mai da cum creste ea, le aduce ....pe mine nu ma deranjeaza deloc. am cumparat si noi normal dar la cat sant de scumpe si cat de repede cresc ....eu sant practica de obicei.
carut am luat(de fapt l-am ales si l-a platit nasul Adei

)...patut am avut de la cumnata(de lemn masiv, absolut superb pe care nu-l mai am l-am dat mai departe

), masa de infasat si cada 2in 1 am cumparat, mi-a dat travel cot ea, jolly jumper, nic nu mai stiu....sant scumpe si eu m-am bucurat.
nu-ti spun cate am luat si noi si au fost nefolosite multe, nu poate sa-ti ia nimeni euforia aia cand cumperi pt bebicul tau
acum am prietene bune care s-au oferit sa-mi dea hainute la nr3, asteapta sa vada ce e. nu ma deranjeaza deloc, le stiu pe fete si nu e pb. nu s-a oferit nici una sa-mi dea pompa
a, la ada ma imbracam in 'saci' cat am fost gravida ....la sara imi ziceau sexi mama ..acuma nu ma las deloc desi sant mai batrana o sa-mi afisez suncile cu mandrie. nu ma las la tinerici
iar cu sor'mea, orice imi zice ca-i place poate avea, nu conteaza ce e (sper sa nu-l ceara pe barabtu'meu

). iar la cea mica am o droaie de chestii cumparate, orice nu gaseste ea acolo sau sant scumpe sau se gaseste greu. si inca mai am comandate, trebuie sa vina sapt asta. imi pare rau ca am dat tot de la fete, am mai salvat cateva chestii care mi-au placut mie mult si acum i le dau ei

...blug minusculi, vreo 3 rochite cat batista

si niste tricouri dulci