Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#461 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 02:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 July 2010 - 02:37 PM, a spus:

Eu am mainile asa un fel de amorteala si usor dureroase si usor umflate. Cam senzatia pe care o simti dimineata cand e trezesti de maini moi si amortite dar ceva mai pronuntat si tine toata ziua nu trece. Am observat ca noaptea au inceput sa ma doara mai tare... ma trezesc din somn si le simt dureroase. Ziua numai cand le strang imi dau seama de senzatia aia de amorteala usor dureroasa in ele. Si cred ca la mine e mai mult la aratator si mijlociu.

nu suna bine...

ai si furnicaturi , noaptea?

daca da , mergi iute la neurolog , macar itzi da shinele alea. Nu vreau sa te sperii dar uite unde am ajuns eu...Bine , ca la mine au depistat CTS-ul in mai....

#462 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 29 July 2010 - 04:31 PM

Fetelor, mi-a venit randul la vaitat...
Ma simt rau, nu stiu ce am... am fost si mi-am facut un sanvis la magazinul de la colt, n-am mai facut asa ceva de un an cred. a fost bun, dar tot rau ma simt. am o ameteala la cap si o slabiciune in tot corpul. tare as vrea sa fiua cum intinsa pe canapea si sa ma uit la televizor, dar mai am cateva ore pana termin munca :) . si cand ma gandesc ca o sa mai vin la servici inca o luna... :)

#463 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 29 July 2010 - 04:37 PM

Pai daca esti gravida nu te lasa sa pleci un pic mai repede de la birou?Fa-ti un ceai, iesi un pic la aer.
Aici ai voie sa muncesti numa pina la 7 luni, daca depasesti 7luni la lucru esti pe prorie raspundere nu iti plateste asigurarea nik, plus ca si firma primeste amenda mare.

#464 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 04:40 PM

Pisoi , o fi de la ce ai mancat sau de la oboseala pur si simplu?

#465 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 04:45 PM

Fetelor, nu stiu de la ce e, dar mi-era rau si inainte sa mananc, deci nu cred ca e de la mancare.

Sissi, aici se lucreaza pana inainte cu doua saptamami de DNP, asa fac si eu, sper sa fie doar o toana si sa ma simt mai bine zilele urmatoare.

O sa-mi fac un ceai sa stii

#466 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 04:54 PM

Si daca si miine tot asa rau te simti ar fi bine sa suni la dr ,poate iti da un concediu medical.

#467 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 04:55 PM

Simona tu cum te simiti , mai ai crampe?

#468 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 July 2010 - 06:31 PM

Pisoiule auoleu. Ce fel de rau? Auzi, poate e de la caldura si o zi proasta. Sa mergi acasa si drept in patut lungita, sa nu mai faci nimic azi, sa te odihnesti.

Dar spuneai ca tu ai si greturi (ca mananci greph sa taie greata) toata sarcina ai avut?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#469 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 06:34 PM

[quote name='simonaro29' date='29 July 2010 - 02:41 PM' timestamp='1280407305'
nu suna bine...

daca da , mergi iute la neurolog , macar itzi da shinele alea. Nu vreau sa te sperii dar uite unde am ajuns eu...Bine , ca la mine au depistat CTS-ul in mai....
[/quote]

M.am trezit azi noapte ca ma dureau. Nu sunt furnicaturi (zici tu un fel de carcel de-ala cu ace?) Cred ca am mai avut dar nu frecvent.

#470 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 06:37 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 July 2010 - 06:31 PM, a spus:

Pisoiule auoleu. Ce fel de rau? Auzi, poate e de la caldura si o zi proasta. Sa mergi acasa si drept in patut lungita, sa nu mai faci nimic azi, sa te odihnesti.

Dar spuneai ca tu ai si greturi (ca mananci greph sa taie greata) toata sarcina ai avut?

sa stii ca mi-a fost si cald, dar nu cred ca e de la caldura, cred ca e una din starile alea hormonale. Asa intentionez, l-am chemat pe sot sa ma ia si direct in pat ma intind. In 5 minute am zburat de aici.

Am avut greturi pana in luna a 4-a dupa aia mi-au trecut pana de curand, acum eu sunt pe la 34 de saptamani cred.

#471 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 06:42 PM

eu nu mai stiu am pierdut sirul saptamanilor, mai ales ca m-a zapacit cu varsta calendaristica si varsta ecogradica. Ieri mi-a spus ca am DPN 11 septembrie si ca suntem in saptamana 32-33. 9 septembrie e la mine aia calculata si ecografica mi-au dat intre 10-19 septembrie. Mi-a spus insa ieri ca daca vreau cezariana va fi in prima sapt a lui septembrie. Asta inseamna ca nu mai am decat o luna, ca luni e deja 2 august.

#472 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 July 2010 - 06:43 PM

sa stii ca am avut si eu zile de-astea proaste in care abia asteptam sa ajung acasa si sa ma lungesc. Dar e de moment, trece. Sa te odihnesti.

#473 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 07:54 PM

Vezi postareasissi, la 29 July 2010 - 04:55 PM, a spus:

Simona tu cum te simiti , mai ai crampe?

Nu mai am , am calcat in continuare :)

#474 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 29 July 2010 - 07:56 PM

[quote name='Daniella' date='29 July 2010 - 06:34 PM' timestamp='1280421246' post='50943']
[quote name='simonaro29' date='29 July 2010 - 02:41 PM' timestamp='1280407305'
nu suna bine...

[/quote]

M.am trezit azi noapte ca ma dureau. Nu sunt furnicaturi (zici tu un fel de carcel de-ala cu ace?) Cred ca am mai avut dar nu frecvent.
[/quote]

Daniella , pana primesti programare la neuro ....cand te dor scoala-te si umbla...mai lasa durerea... citeste pe net despre sindromul asta. De tunel carpian parca ii spune.

#475 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 July 2010 - 08:10 PM

Vezi postareaPisoi, la 29 July 2010 - 04:31 PM, a spus:

Fetelor, mi-a venit randul la vaitat...
Ma simt rau, nu stiu ce am... am fost si mi-am facut un sanvis la magazinul de la colt, n-am mai facut asa ceva de un an cred. a fost bun, dar tot rau ma simt. am o ameteala la cap si o slabiciune in tot corpul. tare as vrea sa fiua cum intinsa pe canapea si sa ma uit la televizor, dar mai am cateva ore pana termin munca :) . si cand ma gandesc ca o sa mai vin la servici inca o luna... :)

Pisoias nu ma speria iubita,sa vii degraba la apel ca te simti bine...daca nu...,ai pe constiinta,nervii mei care-s teribil de suportat,intreaba-l pe barbat-miu si pe coptii daca nu ma crezi...
Odihneste-te si te pupez... :)

#476 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 July 2010 - 12:46 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 July 2010 - 06:43 PM, a spus:

sa stii ca am avut si eu zile de-astea proaste in care abia asteptam sa ajung acasa si sa ma lungesc. Dar e de moment, trece. Sa te odihnesti.

Vezi postareaGeany, la 29 July 2010 - 08:10 PM, a spus:

Pisoias nu ma speria iubita,sa vii degraba la apel ca te simti bine...daca nu...,ai pe constiinta,nervii mei care-s teribil de suportat,intreaba-l pe barbat-miu si pe coptii daca nu ma crezi...
Odihneste-te si te pupez... :tongue3:

Fetelor :cheers: :boohoo:
Cat de bine pot face cateva cuvinte bune.
Am ajuns acasa rapid si m-am intins in pat la televizor. Nici pe picioare nu m-am spalat, asa m-am trantit. Am avut noroc pentru ca sotul a plecat cu fata in parc, voia neaparat sa iasa ca nu iesise la aer cu ea toata ziua. Avea planuri sa mergem impreuna undeva frumos, dar am fost nevoita sa-l refuz. Intr-o ora de stat intinsa am fost ca noua. S-ar putea sa ma fi epuizat zilele astea cu reorganizarea casei si am decis sa o las mai moale cu toatele, si cu stresul de la servici si cu aranjatul prin casa (oricum ce-a fost mai greu a trecut).

Azi ma simt deocamdata bine, dar mi se pare fuarte cald, im pare rau ca n-am venit in maiou :-* , am o rochie cu maneci trei sferturi pe mine si parca iau foc in ea.

#477 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 30 July 2010 - 06:17 PM

Vezi postareaPisoi, la 30 July 2010 - 12:46 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 29 July 2010 - 06:43 PM, a spus:

Vezi postareaGeany, la 29 July 2010 - 08:10 PM, a spus:

Odihneste-te si te pupez... ;)

Fetelor ;) ;)
Cat de bine pot face cateva cuvinte bune.
Am ajuns acasa rapid si m-am intins in pat la televizor. Nici pe picioare nu m-am spalat, asa m-am trantit. Am avut noroc pentru ca sotul a plecat cu fata in parc, voia neaparat sa iasa ca nu iesise la aer cu ea toata ziua. Avea planuri sa mergem impreuna undeva frumos, dar am fost nevoita sa-l refuz. Intr-o ora de stat intinsa am fost ca noua. S-ar putea sa ma fi epuizat zilele astea cu reorganizarea casei si am decis sa o las mai moale cu toatele, si cu stresul de la servici si cu aranjatul prin casa (oricum ce-a fost mai greu a trecut).

Azi ma simt deocamdata bine, dar mi se pare fuarte cald, im pare rau ca n-am venit in maiou ;) , am o rochie cu maneci trei sferturi pe mine si parca iau foc in ea.

Ma bucur ca te simti mai bine,caldurile astea-s tare greu de suportat la ''burtici'',cel mai bine e stat la racoare si imbracat lejer... :)

#478 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 July 2010 - 06:51 AM

Am fost ieri la moasa , am facut acupunctura pt relaxare. Trebuia inceputa mai demult...dar io , deh , cu spalatul si calcatul :)

A zis ca Befund-ul de la doctoritza e unreif( adica inca nu sunt pregatita) si n-o sa nasc asa de repede. Nu m-a controlat vaginal. Data viitoare imi face , pe langa relaxare , Einleitung( provocare)..de data asta n-am vrut eu. A zis ca nu-i ca la spital cu picaturile/injectziile alea cand doare de mori , e doar pregatire ca sa se intample totul mai usor. Oricum , sunt cam cu o saptamana in intarziere , cel putzin :occasion14:

#479 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 09:17 AM

Simona, nici mie nu mi-a facut enleitung cu injectii si picaturi a fost cu zäpfchen(supozitor), nu stiu cum a fost la pisoi.
Eu ti-am zis ce mi-a zis mie docotrita, pt nastere,sex mai des(sperma ajuta) , bai caldute si in cada cit te relaxezi masat Brustwarzen, astea provoaca contractii.Nu stiu cum sunt durerile la nastere normala da stiu cum sunt la cea provocata, nu vreau sa te sperii :occasion14:

#480 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 July 2010 - 09:47 AM

voi cu picioarele umflate mai aveti curaj sa faceti baie calduta? mie mi-e frica sa nu ies cu ele butuci de la baie

de ce trebuie sa va induca de pe acum? au informatie ca nu sunteti pregatite si ca bebelusul nu doreste sa iasa ... dar mai aveti cat voi 3 saptamani jumate .... circa, nu?

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic