Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 03 August 2010 - 06:59 PM

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 03 August 2010 - 08:07 PM
Posibil sa fie de la sedinta de terapie de azi

Postat 03 August 2010 - 09:47 PM
Mi-a zis: fara fructe , fara Brötchen, fara zahar! Indiferent de rezultatele testului de maine ( ca-l repet , asta-i al treilea) ! Ca pt cateva zile nu mor

Intreb ce se mananca sa nu fac ceva prostii. Fructe mai mananc deloc. Acum seara am mancat o lingura de orez integral cu ceva sos de rosii ( carnea i-am dat-o la al meu ca n-am vrut) si 2 feliutze de paine integrala cu cottage cheese.
Postat 03 August 2010 - 09:48 PM
Daniella, la 03 August 2010 - 08:07 PM, a spus:

Daniella , eu in prima noapte n-am putut dormi de maini , atat de tare s-a agravat.......credeam ca-l omor pe masseur

Postat 03 August 2010 - 10:25 PM
Postat 04 August 2010 - 10:10 AM
Daniella, la 03 August 2010 - 06:55 PM, a spus:
Pisoi, la 03 August 2010 - 04:00 PM, a spus:
Pisoi si ce control iti face? palpare si stetoscop? Cred ca un dr priceput stie sa-ti spuna daca e intors copilul si la palpare..., dar daca ei, doctorii nu s-au impacientat si nu ti-au comunicat nimic special, inseamna ca nu trebuie sa te ingrijorezi nici tu
Daniela, palpare, tensiune, urina si pune un aparat special cu niste gel pe burtica sa auzim bataile inimii fatului, timp in care ii calculeaza si pulsul. Cam asta se face la GP. Si da, poate spune din palpare daca s-a intors sau nu.
Daniella, la 03 August 2010 - 06:59 PM, a spus:

Si eu

Postat 04 August 2010 - 10:12 AM
Daniella, la 03 August 2010 - 08:07 PM, a spus:

simonaro29, la 03 August 2010 - 09:47 PM, a spus:
Mi-a zis: fara fructe , fara Brötchen, fara zahar! Indiferent de rezultatele testului de maine ( ca-l repet , asta-i al treilea) ! Ca pt cateva zile nu mor

Intreb ce se mananca sa nu fac ceva prostii. Fructe mai mananc deloc. Acum seara am mancat o lingura de orez integral cu ceva sos de rosii ( carnea i-am dat-o la al meu ca n-am vrut) si 2 feliutze de paine integrala cu cottage cheese.
Fetelor, sunteti curajoase rau sa faceti terapia asta in timpul sarcinii. Eu sunt fricoasa ca un iepure...

Simona, te tii tare cu alimentatia, felicitari. O mamica f buna

Postat 04 August 2010 - 01:35 PM
Daniella , de a doua zi mi-a fost mai bine

Am fost azi la doctor , am facut testul de zahar.
Valorile dupa cum urmeaza:
1. 58
2. 147
3. 85
Concluziile: Valoare a doua e cu 7 puncte peste valoarea acceptata la noi in land , in alte landuri se accepta 150 sau 160 la gravide , la noi 140.
Daca valoarea a treia e totusi buna (asta-i pana la 100 si ceva in mod normal) atunci nu e diabet gestatzional.
DAR...pt ca profesorul a descoperit ieri ca vezica era prea mare sau prea plina ( a lui BB) m-a trimis la diabetolog , merg maine , o sa-mi dea sfaturi ce sa mananc ( ca sa nu pic daca nu iau zahar deloc----azi era sa se intample , eram la cumparaturi si cand m-a luat cu transpiratzia am pus mana pe o napolitata cu ciocolata si rapid mi-a trecut) si sa ma invetze cum sa ma intzep si masar cu aparatul. Cica maine o sa primesc unul.
Deci diabet nu e dar pt ca prof. vrea sa aiba totul perfect la nastere si ca sa nu-mi faca Einleitung in data de 17 ( ca nu ma lasa mai mult de o zi peste termen) va trebui sa controlez valorile asa cum spune el.
Postat 04 August 2010 - 01:55 PM

Uite aici portia mea din felul meu zilnic:

Postat 04 August 2010 - 01:56 PM
Postat 04 August 2010 - 02:00 PM
pe mine m-a prevenit ca in multe cazuri, cand e o problema patologica intai se inflameaza mai rau si abia apoi incepem sa eradicam boala ... Nu stiu nu ma pronunt, mai vedem pe parcurs. Teoria suna bine ... sa vedem in practica cum va fi.
oricum neaparat sa intebi terapeutul Bowen daca se poate asocia cu ce masaje si terapii mai faci tu si sa-mi spui. Mie mi.a spus ca terapia e extrem de subtila si se sterg impulsurile daca faci orice altceva pe piele in locurile respective. Eu ma gandeam sa incep anticelulitic dupa ce nasc, de pe la 2 luni, insa daca voi continua cu Bowen nu mai am voie alt gen de masaje, terapii proceduri.
Postat 04 August 2010 - 02:01 PM
Postat 04 August 2010 - 02:04 PM
Pisoi, la 04 August 2010 - 10:10 AM, a spus:
Daniela, palpare, tensiune, urina si pune un aparat special cu niste gel pe burtica sa auzim bataile inimii fatului, timp in care ii calculeaza si pulsul. Cam asta se face la GP. Si da, poate spune din palpare daca s-a intors sau nu.
aha pai aia e monitorizarea TCG de care zieam noi. Deci vineri afli daca s-a intors, oricum eu citeam ca prin S36-38 sau chiar in timpul travaliului se poate intoarce la nasterea 2. Tu esti de-o seama cu mine, in 34, nu? Asa ca ai timp ... nu-i panica.
Imi place ca aici ne place sa ne plangem una pe umarul celeilalte ... cel putin mie ... ca barbatii sunt mai putin deschisi la lamentatii

Postat 04 August 2010 - 02:10 PM
Daniella, la 04 August 2010 - 02:04 PM, a spus:
Imi place ca aici ne place sa ne plangem una pe umarul celeilalte ... cel putin mie ... ca barbatii sunt mai putin deschisi la lamentatii

si mie imi place ca ne putem plange linistite

Postat 04 August 2010 - 02:10 PM
Pisoi, la 04 August 2010 - 02:01 PM, a spus:
da??? eu nu am genul asta de stari, d-aia m-am mirat! Pot sa tin si diete, nu am nici cea mai mica slabiciune. In timp ce alte femei daca tin la fel ca mine, spun ca lesina ... eu credeam ca de fapt nu au ambitie ...
Pai si ai interbat medicul vreodata?
Aaaa btw am intrebat terapeuta de amorteala mainilor si mi-a spus ca e extrem de frecventa in timpul sarcinii, la fel ca si umflarea picioarelor si ca e diferenta mare de la amorteala, umflare, usoara durere pana la sindromul TC si ca data viitoare o sa-mi faca niste teste pentru STC. Dar, vineri la control am sa-l intreb si pe medic, desi am impresia ca data trecuta s-a enervat ca ... am venit cu diverse de la voi si parea ca veau sa- l invat eu pe el ce e de facut ... (ca i-am zis de analiza de diabet etc...).
Dr. meu e in CO in august ... si cred ca dupa controlul asta ... o sa fiu home alone pana in sept cand nasc ...
Postat 04 August 2010 - 02:16 PM
Daniella, la 04 August 2010 - 02:10 PM, a spus:
Pai si ai interbat medicul vreodata?
daniela, nu am intrebat la medic niciodata... ce chestie

Citeaza
Asa sunt doctorii in ro, of! Asa niste orgoliiiiii! Aici poti intreba orice ca sunt rabdatori si te asculta si te intreaba de ce crezi ca ai avea nevoie de asa ceva si din astea. Aici ultima intrebare inainte de terminarea controlului e intotdeauna: mai e ceva care te ingrijoreaza?
Citeaza
Si daca e in concediu, nu mai faci controalele de rutina cu altcineva? Aici intetesc controalele in ultima parte a sarcinii.
Postat 04 August 2010 - 02:29 PM

Pisoi , eu de la lipsa de calciu vad galben

Postat 04 August 2010 - 02:34 PM
Daniella, la 04 August 2010 - 01:55 PM, a spus:

Uite aici portia mea din felul meu zilnic:

daniella , tu chiar n-ai auzit de hipoglicemie????
Postat 04 August 2010 - 02:38 PM

n-am stiut de hipoglicemiile voastre
apai sa faceti ce zice domn dr
io am luat

Postat 04 August 2010 - 02:51 PM

La mine a fost de vina alimentatzia radical schimbata .