simonaro29, la 04 August 2010 - 01:35 PM, a spus:
Daniella , de a doua zi mi-a fost mai bine

Am fost azi la doctor , am facut testul de zahar.
Valorile dupa cum urmeaza:
1. 58
2. 147
3. 85
Concluziile: Valoare a doua e cu 7 puncte peste valoarea acceptata la noi in land , in alte landuri se accepta 150 sau 160 la gravide , la noi 140.
Daca valoarea a treia e totusi buna (asta-i pana la 100 si ceva in mod normal) atunci nu e diabet gestatzional.
DAR...pt ca profesorul a descoperit ieri ca vezica era prea mare sau prea plina ( a lui BB) m-a trimis la diabetolog , merg maine , o sa-mi dea sfaturi ce sa mananc ( ca sa nu pic daca nu iau zahar deloc----azi era sa se intample , eram la cumparaturi si cand m-a luat cu transpiratzia am pus mana pe o napolitata cu ciocolata si rapid mi-a trecut) si sa ma invetze cum sa ma intzep si masar cu aparatul. Cica maine o sa primesc unul.
Deci diabet nu e dar pt ca prof. vrea sa aiba totul perfect la nastere si ca sa nu-mi faca Einleitung in data de 17 ( ca nu ma lasa mai mult de o zi peste termen) va trebui sa controlez valorile asa cum spune el.
Aici e dupa Hauptmahlzeit max 130mg%
si nüchtern <95mg%
Eu trebuia sa ma intep in deget,chestia aia arata ca un pix si aparatu e micut unde pui o folie ,dupa ce te speli pe miini te intepi lasi sa iasa o picatura de singe pui foila aia si astepti sa iti dea valoarea, o notezi in carnetel si gata.Am mai spus eu trebuia sa fac de 3ori pe zi la o ora dupa masa principala