Daniella, la 10 August 2010 - 09:25 PM, a spus:
Daniela, incerc sa-ti spun asemanarile si diferentele intre sarcini.
Asemanari: ambele sarcini le-am perceput ca grele per total.
Deosebiri:
In prima sarcina mi-a fost rau cam pana pe la trei luni jumate, cu varsaturi in fiecare dimineata, cu ameteli, cu pofte, cu stare de somnolenta si pierdere (

Ah, si inca o chestie importanta, era mai mereu ingrijorata pentru bebe si dimineata ma trezeam cu palpitatii de multe ori. Am fost foarte stresata si din cauza asta cred ca am si mancat asa mult, compulsiv as zice.
In a doua sarcina mi-a fost rau si am vomitat pana pe la 4 luni jumate, dar mi-a fost mult mai rau decat la prima. La servici tot asa ametita eram, dar am stat mult mai bine cu memoria si cu concentrarea, desi am mai adormit cu capul pe birou. Dupa ce mi-au trecut greturile pur si simplu am inceput sa ma simt mai bine. Dar am avut perioade cu dureri de solduri si coloana nasoale ca pana la urma am ajuns la medic si mi-a prescris fizioterapie. Pana mi-a venit programare numai bine mi-a trecut de la sine si nu m-am mai dus. Tot in perioada greturilor am fost destul de activa zic eu, doar ca la ora 9 fix pur si simplu adormeam, trebuia sa ma intind si aia eram. Si cum fata mea numai seara ma vedea, voia sa se joace cu mine si pentru ca eu eram cu ochii inchisi, ma tragea de fata, ma striga si intr-un final se urca cu picioarele pe capul meu, doar doar o bag in seama, dar eu nu puteam pur si simplu sa reactionez, asa eram de anesteziata. Apoi am inceput sa ma simt bine, dupa ce a trecut faza cu greturile. Si acum ma simt bine, adica cum stii deja, am zile in care mi-e rau si uneori zac, dar nu pot spune ca am dureri sau neplaceri mari. Nu mai retin apa decat f putin, nu ma mai doare coloana, dorm noaptea bine, inca pot dormi pe spate, nu ma trezesc la toaleta noaptea decat f rar si in perioada asta mananc f putin. Cina mea aseara a fost pepene rosu, de altceva nu m-am putut apropia. Micul dejun asemenea. De data asta nu mai sunt deloc stresata, dar in ultima vreme m-am mai trezit cu palpitatii dimineata. Pofte am avut dar total diferite de prima sarcina. Sunt f curiaoasa daca bebelino va prefera mancarurile de care mi-a fost mie pofta. La fata pot spune ca se potriveste binisor.