Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#881 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 24 August 2010 - 12:07 PM

Vezi postareaPisoi, la 24 August 2010 - 11:55 AM, a spus:

Darky, nu e loc chiar de o palma, un deget mai e nevoie sa intre :D .
Dar eu am sanii cam mari spre hudge, nu stiu daca se pune.

nu conteaza, huge or small iti va sta palma flat pe torace, ai sa vezi...asa era si la mine, chiar vizibil fara sa pun palma sub sani...e aproape, si-o schimba pozitia, calatoreste spre iesire :D

#882 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 24 August 2010 - 12:07 PM

Pisoi :D am inteles ca si daca se lasa burta tot poate sa mai dureze 2-3 saptamini pina nasti, de ce nu iti iei un concediu medical?Eu contractii de astea nedureroase am de vreo luna si ceva si sunt destul de lungi si uite ca bebele meu inca mai vrea in burta.
Incearca sa te relaxezi si las-o mai moale cu munca, ai destul timp dupa aia, nu poti sa mergi la dr?

#883 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 24 August 2010 - 12:41 PM

M-a sunat Simo,E MAMICAAAAAA :D :D :D

Elena a venit pe lume azi dimineta 24.08.2010 prin cezariana, la ora 4,10.Inca nu stie cat e de mare, sotul se ocupase de partea asta, ea abia isi revenise acum din ameteala.

Sunt bine si ea si bebelina.

Felicitari Simona, bine ai venit pe lume Elena. :D :D
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#884 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2010 - 12:54 PM

Felictari simona, felicitari bebe elena :D :D :D
Simona recuperare rapida si sa iti vina repede lapticul, Bebe elena sa fii cuminte, papacioasa si fara colici.
Nu conteaza ca a facut cezariana, important e ca sunt amindoua sanatoase
Mai asteptam vesti
Multumim frumos Ioana :D :D
Eu tocmai mi-am facut un ceai de ala cu scortisoara, cuisoare si ghimbir :D

#885 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 24 August 2010 - 12:55 PM

Bine ca sunt bine amindoua. Deacu' le asteptam aici :D

#886 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 August 2010 - 01:14 PM

OOOO bine ca sunt amandoua bine! :D :D :D Felicitari Simona!
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12826483291.jpg

Elena sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!
Imagine atasata: monthly_08_2010/post-685-128264839481.jpg
Speram sa vina lapticul repede si sa papi bine. LA MULTI ANI! :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#887 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 24 August 2010 - 01:19 PM

Simona, felicitari, refacere rapida si mult lapte :D

Bebe Elena, bine ai venit pe lume pui mic, sa cresti mare, sanatoasa :D
Imagine postata

#888 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 24 August 2010 - 01:27 PM

Simo' te pup pe tine si bebelina,Elena e numele meu preferat,multa sanatate refacere usoara :D :D :D :D

#889 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 August 2010 - 01:46 PM

Simonaaa, felicitaaari!! Elena, fetita draga, bine ai venit printre noi!!

Ce veste buna, asa ma bucur ca sunteti bine!!
Simona draga, inseamna ca ai avut un travaliu 'minunat' de lung, asteptam sa ne povestesti cand te vei simti in stare. Toate cele bune! :D

#890 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 24 August 2010 - 01:52 PM

Vezi postareadark angel, la 24 August 2010 - 12:07 PM, a spus:

nu conteaza, huge or small iti va sta palma flat pe torace, ai sa vezi...asa era si la mine, chiar vizibil fara sa pun palma sub sani...e aproape, si-o schimba pozitia, calatoreste spre iesire :D

Stii cum impinge? Cica eu am fost in sedinta ultimele doo ore. Si cupilu meu asa m-a sustinut, s-a inpins in jos cu toata puterea :D .

Vezi postareasissi, la 24 August 2010 - 12:07 PM, a spus:

Pisoi :D am inteles ca si daca se lasa burta tot poate sa mai dureze 2-3 saptamini pina nasti, de ce nu iti iei un concediu medical?Eu contractii de astea nedureroase am de vreo luna si ceva si sunt destul de lungi si uite ca bebele meu inca mai vrea in burta.
Incearca sa te relaxezi si las-o mai moale cu munca, ai destul timp dupa aia, nu poti sa mergi la dr?

Sissi, e clar ca nu burta mi se pare mie un semn puternic, ci faptul ca a coborat bine. Si inca mai incearca sa coboare.

Nu am motiv sa-mi iau concediu si nici sa merg la medic. Adica nu mi se pare un motiv suficient de bun. Nici nu vreau sa stau acasa. La servici am niste socoteli de inchiat si chiar as vrea sa le inchei inainte sa nasc. S-au mai linistit apele cu mine si cu sefu de la sedinta asta, asa ca-s chiar f linistita. Mai am doar 3 zile si jumate de munca.

Nu am facut o criza de plans, lucrurile merg mai bine decat ma asteptam. Am rezolvat o mare parte din probleme. :D

Cred ca intru in criza de timp in sensul ca nu am hainele de bebe spalate proaspat. deseara e primul lucru pe care o sa-l fac, sa le pun la masina. Sotul meu tocmai mi-a spus la tel ca a reusit sa scoata husa de la scaunul de masina pt bebe si trebui sa o spal si pe aia cat de curand. Nici nu mai stiu ce mai trebuie... sa fac o geanta pentru spital, pt mine si pt bebe, sa fie pregatita... Ce mai trebuie? help!

#891 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 24 August 2010 - 02:59 PM

Simona, felicitari, multa sanatate si o refacere cat mai usoara, iar Elena sa fie un bebe cuminte si mancacios.

Pisoi, respira adanc, si apoi fa o lista cu ce mai ai de facut. Eu cu lista am fost la amndoua sarcinile, am avut totul pregatit cand am intrat in luna 8.
Si in portofel am avut "lista" cu numere de tel: ale sotului (servici si celular) ale unei prietene si ale medicului, iar la servici le-am aratat la colegi lista in prottofel. Si eu am mers pana in ultima saptamana la servici, iar ei glumeau ca o sa nasc acolo.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#892 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2010 - 05:33 PM

Pisoi, las ca le faci tu, nu te stresa.Bine ca ti-ai pus la pc treburile la munca.

Daniela, cum mai esti?Tot asa unflata esti?Nu s-a mai racorit la Bucuresti?

Sissi, tu?poimaine ar tb sa fi la rand, nu?

Nr de austria nu am ca sa imi trimit sms,dar sper sa nu ne ti in suspans prea tare.

Maine am sa o mai sun pe Simona, o las sa-si mai revina.

Din cate am inteles i-au facut epidurala, dar nu a tinut, bebe a avut ceva pb cu respiratia de aici si cezariana.Le asteptam pe amandoua acasica bine sanatoase.Cand m-a sunat asetepta sa o aduca pe bebelina sa-i dea sa pape.

Acasa la mine

#893 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2010 - 05:33 PM

Pisoi, nu stiu ce iti trebuie tie pt geanta de spital, eu am pus un halat, o pereche de papuci,un schimb de haine cu care sa ies din spital, gentuta cu cosmeticale(gel de dus, pasta, periuta, perie de par, crema de corp, balasm de buze asta e foarte important, deostik ,fara parfum daca vrei sa alptezi )hainele lui bebe cu care il scoti din spital,asta daca le pregatesti dinainte ti le aduce sotul, asta am pus eu in geanta de spital da o sa imi pun si o carte cred, desi nu stiu cit o sa citesc, aaa mai poti pune un cd cu muzica care iti place sa ai in camera de travaliu si de nasteri, no cam atit.
Eu is foarte darimata si la un pas de depresie :D :D :D au venit rezulatele de la analiza de singe a sotului , el nu a facut si e posibil sa faca, deci nu cred ca va avea voie cu mine in sala de nasteri, nici sa ma viziteze, plus ca perioada in care poate face este de 28 de zile, a trecut o saptamina mai ramin trei, nici nu stiu ce o sa facem cind tre sa venim acasa cum o sa ne izolam :D :D :D :D :D :D :D

#894 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2010 - 05:36 PM

Vezi postareaIoana, la 24 August 2010 - 05:33 PM, a spus:

Pisoi, las ca le faci tu, nu te stresa.Bine ca ti-ai pus la pc treburile la munca.

Daniela, cum mai esti?Tot asa unflata esti?Nu s-a mai racorit la Bucuresti?

Sissi, tu?poimaine ar tb sa fi la rand, nu?

Nr de austria nu am ca sa imi trimit sms,dar sper sa nu ne ti in suspans prea tare.

Maine am sa o mai sun pe Simona, o las sa-si mai revina.

Din cate am inteles i-au facut epidurala, dar nu a tinut, bebe a avut ceva pb cu respiratia de aici si cezariana.Le asteptam pe amandoua acasica bine sanatoase.Cand m-a sunat asetepta sa o aduca pe bebelina sa-i dea sa pape.

Ioana daca vrei putem face schimb de nr, eu pot suna in EU gratis, am 1000de miunte gratis

#895 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2010 - 05:57 PM

sissi, nu-s de ce nu merge PM-ul la mine, si email vad ca nu pot trimite ca-i privat .trimite eventual tu la mine adresa ta de e.-mail si-ti dau nr de tel :D

Acasa la mine

#896 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2010 - 06:15 PM

Ioana si eu am incercat sa trimit pm da nu merge

#897 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 24 August 2010 - 06:17 PM

sissi, multa bafta, sa ai o nastere cat mai usoara.
Sper ca totul sa fie bine cu sotul tau.
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#898 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 24 August 2010 - 06:24 PM

Milena multumesc :D , ca face sotul varsat de vint nu e asa grav, grav e daca il contamineaza pe bebe.Oricum miine dimineata ma duc la spital sa vb acolo cu doctorii.

#899 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 24 August 2010 - 06:43 PM

Simona, felicitari, refacere rapida! :D
Elena, bine ai venit pe lume :D Sa fii sanatoasa, norocoasa si binecuvantata!

#900 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 24 August 2010 - 07:28 PM

Ioana, multumesc de intrebare! sunt pe zi ce trece mai umflata la picioare, maini si acum si la fata... , dar nu ma mai plang ca in fiecare zi e aceeasi placa si v-am plictisit destul. vremea s-a mai racorit ... de la 38 la 32 grade, dar eu nu simt, doar ca zice lumea pe langa mine, ca au trecut caldurile. Eu am in continuare bufeuri si sunt transpirata toata ... pana si la talpi!
Multumim de vesti.

Sissi, imi pare rau de rezultat, dar Doamne Doamne o sa le aranjeze pe toate bine, vei vedea! Conform statisticilor 95% din temerile noastre nu se adeveresc asa ca nu iti mai face griji ca stresul nu e bun. Are DD grija de toate. :D Ai grija de tine si du-te calma la nastere poimaine ...o sa vezi tu dupa nastere (o sa ai acolo 3 zile timp sa te gandesti la asta) unde stai ... important e acum sa aduci liniste la bebelina ca sa mearga si nasterea usor ... :D Doar nasterea conteaza acum! Nu iti mai face griji pt nimic altceva.
Merci de lista cu cele necesare la spital si eu ma gandeams a imi fac gentuta si nu stiam sigur ce am de pus ... cand plec in vacanta ... disper pe tati... iau tot sifonierul si dulapul de cosmeticale ... pentru orice eventualitate ... Acum vreau sa am putine lucruri si putine griji.

Pisoi sa stii ca nici eu nu am facut geanta de spital si nici nu am continuat cu cumparaturile din ceea ce cred ca o sa ne trebuiasca la externare, inainte de targul care e dupa 16 septembrie (nu am luat inca pompa de san, biberoane, tampoane de san, sterilizator, produsele cosmetice pentru bb ... pentru ca pediatra la preconsultatie ne-a spus ca mai bine sa probez pompele lor in spital sa vad cu care ma voi intelege ... si eu tot sper sa nu-mi trebuiasca biberoane, suzete sau pompa ... :D ). Sunt optimista. Asadar si prin urmare nu te stresa deloc nici tu cu spalatul lucrusoarelor si bagajel, ai timp sambata. Numai 3 zile de lucru .... oooo boierie, eu mai lucrez si saptamana viitoare ... am inceput insa sa stau doar 4-5 ore la birou. Din pacate nu statul pe scaunul de la birou imi face rau ci statul/mersul in picioare, de aceea orice treaba casnica sau mers la cumparaturi ma omoara la picioare.
Sa stii ca si bebelina mea azi a facut miscari mai vivace ca oricand ... eu nu-mi dau seama exact ce face ... insa a facut niste valuri de duminica incoace. Cum oare ca tu stii ca se impinge in jos? :D

Maine merg la consultatie ... sper sa nu i-o iau lui Sissi inainte, respect calendarul, ordinea si veteranele, sper din suflet ca si bebelusha sa stea la coada, pentru ca dupa calculele mele abia voi fi intrata in saptamana 39, pe 3 septembrie. :D
Nu de alta, dar abia astept sa vina Simona sa ne povesteasca in amanunt cum a fost si sa o felicitam aici online. Cat sta oare in spital? Oare joi ii da drumul? Pe mine doar 3 zile ma tine ... ea insa a mai pierdut aproape o zi cu travaliul, deci cred ca vineri se externeaza.

Am auzit acum la stiri de inca 1 bb care a murit in DE si alti bebelusi in stare critica. :D ce se intampla pe lumea asta :D

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic