Ioana, multumesc de intrebare! sunt pe zi ce trece mai umflata la picioare, maini si acum si la fata... , dar nu ma mai plang ca in fiecare zi e aceeasi placa si v-am plictisit destul. vremea s-a mai racorit ... de la 38 la 32 grade, dar eu nu simt, doar ca zice lumea pe langa mine, ca au trecut caldurile. Eu am in continuare bufeuri si sunt transpirata toata ... pana si la talpi!
Multumim de vesti.
Sissi, imi pare rau de rezultat, dar Doamne Doamne o sa le aranjeze pe toate bine, vei vedea! Conform statisticilor 95% din temerile noastre nu se adeveresc asa ca nu iti mai face griji ca stresul nu e bun. Are DD grija de toate.

Ai grija de tine si du-te calma la nastere poimaine ...o sa vezi tu dupa nastere (o sa ai acolo 3 zile timp sa te gandesti la asta) unde stai ... important e acum sa aduci liniste la bebelina ca sa mearga si nasterea usor ...

Doar nasterea conteaza acum! Nu iti mai face griji pt nimic altceva.
Merci de lista cu cele necesare la spital si eu ma gandeams a imi fac gentuta si nu stiam sigur ce am de pus ... cand plec in vacanta ... disper pe tati... iau tot sifonierul si dulapul de cosmeticale ... pentru orice eventualitate ... Acum vreau sa am putine lucruri si putine griji.
Pisoi sa stii ca nici eu nu am facut geanta de spital si nici nu am continuat cu cumparaturile din ceea ce cred ca o sa ne trebuiasca la externare, inainte de targul care e dupa 16 septembrie (nu am luat inca pompa de san, biberoane, tampoane de san, sterilizator, produsele cosmetice pentru bb ... pentru ca pediatra la preconsultatie ne-a spus ca mai bine sa probez pompele lor in spital sa vad cu care ma voi intelege ... si eu tot sper sa nu-mi trebuiasca biberoane, suzete sau pompa ...

). Sunt optimista. Asadar si prin urmare nu te stresa deloc nici tu cu spalatul lucrusoarelor si bagajel, ai timp sambata. Numai 3 zile de lucru .... oooo boierie, eu mai lucrez si saptamana viitoare ... am inceput insa sa stau doar 4-5 ore la birou. Din pacate nu statul pe scaunul de la birou imi face rau ci statul/mersul in picioare, de aceea orice treaba casnica sau mers la cumparaturi ma omoara la picioare.
Sa stii ca si bebelina mea azi a facut miscari mai vivace ca oricand ... eu nu-mi dau seama exact ce face ... insa a facut niste valuri de duminica incoace. Cum oare ca tu stii ca se impinge in jos?
Maine merg la consultatie ... sper sa nu i-o iau lui Sissi inainte, respect calendarul, ordinea si veteranele, sper din suflet ca si bebelusha sa stea la coada, pentru ca dupa calculele mele abia voi fi intrata in saptamana 39, pe 3 septembrie.
Nu de alta, dar abia astept sa vina Simona sa ne povesteasca in amanunt cum a fost si sa o felicitam aici online. Cat sta oare in spital? Oare joi ii da drumul? Pe mine doar 3 zile ma tine ... ea insa a mai pierdut aproape o zi cu travaliul, deci cred ca vineri se externeaza.
Am auzit acum la stiri de inca 1 bb care a murit in DE si alti bebelusi in stare critica.

ce se intampla pe lumea asta