Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1541 Useril este offline   Uma 

• Soacra de Felix forever
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 2,631
  • Inregistrat: 22-November 09
  • LocationMica's world

Postat 21 August 2011 - 03:38 AM

Vezi postareaLizura, la 18 August 2011 - 12:03 AM, a spus:

Asa ca pregatim geanta de spital.

Sa fie cu noroc si sanatate!! Tinem pumnii!
A cat is a friend fur-ever !

#1542 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 866
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationcrywolf

Postat 21 August 2011 - 08:27 AM

Angel stiu pe cineva cu Chron dar e in virsta, eram martora la chinul ei...iti doresc sa iti fie bine...sa ai grija, sper ca nu e clinical trial si te pun sa iei vreo pastila pe timpul sarcinii...ai mare grija la ce iei si multa sanatate, multa sanatate!

cu emigratul da...crede-ma ca stiu si e adevarat...am emigrat in tara gresita, ce crezi ca nu stiu...dar zic eu ca sintem pe drumul de xit in citiva ani...si abia astept si eu o viata cit de cit normala ca in ultimele trei luni la o socoteala scurta email-ul meu numara 3300 bucati...
Imagine postata
Imagine postata

#1543 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 22 August 2011 - 12:44 AM

Angel multa sanatate iti doresc! Cu greturile este mult de munca dar cand te gandesti ca totul este "for a good cause" :( le suporti mai usor - plus ca o data ce au trecut sau ai nascut uiti tot ce a fost. Eu am vomitat timp de noua luni non stop si in timpul nasterii - dar am uitat de tot ce a fost!

Lizura ai inceput numaratoarea inversa - odihna este tot ce conteaza acum - ai grija de tine!

#1544 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 22 August 2011 - 12:05 PM

Lizura multa sanatate si nastere usoara, bebe sanatos si sa aiba grija de tine doctorii aia, fara sa-ti umfle facturile.

Cristina ce mai face bebelina? colici?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1545 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 22 August 2011 - 10:13 PM

Multumesc fetelor pt urari! Bebe al nostru e f grabit, si stim sigur ca daca buni ajunge la sfirsitul lui septembrie cred ca o vom astepta in patut tragind somnici.
Daniella aici copilasii se platesc in rate, multi ani dupa ce ii nasti.
Am ajuns sa glumim in office, ca fetele cu copii mici isi numara ratele pe care le mai au de platit inca dupa 3 ani.
E ca si cum ti-ai lua o masina...
Imagine postata
Imagine postata

#1546 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2011 - 01:45 AM

Vezi postareaUma, la 21 August 2011 - 03:38 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 18 August 2011 - 12:03 AM, a spus:

Asa ca pregatim geanta de spital.

Sa fie cu noroc si sanatate!! Tinem pumnii!

Multzam Uma!
Imagine postata
Imagine postata

#1547 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 2,199
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationfar far away

Postat 23 August 2011 - 04:05 AM

Vezi postareaLizura, la 22 August 2011 - 10:13 PM, a spus:

Multumesc fetelor pt urari! Bebe al nostru e f grabit, si stim sigur ca daca buni ajunge la sfirsitul lui septembrie cred ca o vom astepta in patut tragind somnici.
Am ajuns sa glumim in office, ca fetele cu copii mici isi numara ratele pe care le mai au de platit inca dupa 3 ani.

eu cred ca sta mai mult acum ca te-ai mai linistit :P....cel putin pana vine buni

#1548 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2011 - 08:50 AM

Vezi postareaAngel, la 23 August 2011 - 04:05 AM, a spus:

Vezi postareaLizura, la 22 August 2011 - 10:13 PM, a spus:

eu cred ca sta mai mult acum ca te-ai mai linistit :P....cel putin pana vine buni

Hihi , asa sper si eu. Desi fac mincare acum si e de pilda am tagirtat niste ghivece cu o crizantema si un copacel de trandafir de le-am pus in unele mai mari si am mai adaugat eu pamint, tot ma simt bine si parca ma simt psihic mai linistita. Ajunsesem sa nu mai pot tolera volumul de munca la servici si parca intentionat se spargeau toate in capul meu fara nici un ragaz.
Acum nu imi vine a crede ca pot sa vad o emisiune linistita fara sa lucrez non-stop pina si in pat.

I-am luat puiului hainute si abia astept sa vina cutiutele! Si ne pregatim sa luam landou. Ne-am hotarit la Micralite.
Imagine postata
Imagine postata

#1549 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 23 August 2011 - 09:35 AM

am tot uitat sa-ti zic: am avut reflux de am murit celelalte sarcini...stii cat par au avut fetele la nastere da? :P
sarei i-am prins bretonul cu clama la cateva zile, ii intra in ochi :P

asa ca asteapta-te sa fie cu par piciu/picea :P

#1550 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 23 August 2011 - 09:57 AM

Vezi postareaAngel, la 23 August 2011 - 09:35 AM, a spus:

am tot uitat sa-ti zic: am avut reflux de am murit celelalte sarcini...stii cat par au avut fetele la nastere da? :P
sarei i-am prins bretonul cu clama la cateva zile, ii intra in ochi :P

asa ca asteapta-te sa fie cu par piciu/picea :P

deja ne-a aratat la ecograf ca are parut!
Oricum daca il mosteneste pe tati e clar! O sa aiba par ca un leut!
Imagine postata
Imagine postata

#1551 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 August 2011 - 06:16 AM

Gata! am comandat carucior! Sper sa fi facut o alegere buna si mai ales sa nu vina bucati :floare:
Imagine postata
Imagine postata

#1552 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 25 August 2011 - 06:57 AM

carutul e singurul care a ramas nedat la noi :)...trebuia sa plece cu noi odata spre Ro dar il pastram. sor'mii nou, desi il vroia pe-al meu, e diferit si unicat acolo . a, si baby bag, am luat 2 cand am cumparat sor'mii ca aflasem deja

am comandat patut desi e devreme, era redus substantial si nu am ezitat. sa aflu ce e si ma apuc de strans de la prietene, toale, jucarii in functie de sex :)...ma asteapta 2 dintre ele sa vada ce vreau ca sa doneze restul :) sau sa dea la altcineva.
daca nu e fetita trebuie sa vopsesc si camera, e roz :D...fuse a sarei dar ele vor sa fie amandoua in aceeasi camera asa ca, in loc sa amenajez alt dormitor il amenajez pe al sarei

m-am cantarit azi (am trecut pe langa cantar ca de obicei ma cantareste la gastro cand ma duc la 2 luni )....nu am pus 1g...sper sa ma tina naravul :D..inca ma imbrac cu blugii mei normali fara sa ma stranga(12 weeks). am banda din aia sa maresc la blugi (nu iau haine maternity ca nu are rost, sant si scumpe mama mama)...am bluze babydoll care le purtam si care au destul loc sa lase burta sa creasca ....tricouri, ma descurc.
ce nu-mi place? o sa fiu cat casa toata vara, la calduri din alea de 45 grade ma topeam si cand nu aveam "greutate", o sa fie foarte fun :(

as putea sa jur ca misca daca n-as sti ca e asa mic :D :D...la ce zgomot e la mine in stomac on daily basis, nu cred ca o sa fie deranjat de zgomot copilul asta :D...o sa doarma si in discoteca :floare:

#1553 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 25 August 2011 - 08:19 AM

Vezi postareaAngel, la 25 August 2011 - 06:57 AM, a spus:

carutul e singurul care a ramas nedat la noi :)...trebuia sa plece cu noi odata spre Ro dar il pastram. sor'mii nou, desi il vroia pe-al meu, e diferit si unicat acolo . a, si baby bag, am luat 2 cand am cumparat sor'mii ca aflasem deja

am comandat patut desi e devreme, era redus substantial si nu am ezitat. sa aflu ce e si ma apuc de strans de la prietene, toale, jucarii in functie de sex :)...ma asteapta 2 dintre ele sa vada ce vreau ca sa doneze restul :) sau sa dea la altcineva.
daca nu e fetita trebuie sa vopsesc si camera, e roz :D...fuse a sarei dar ele vor sa fie amandoua in aceeasi camera asa ca, in loc sa amenajez alt dormitor il amenajez pe al sarei

m-am cantarit azi (am trecut pe langa cantar ca de obicei ma cantareste la gastro cand ma duc la 2 luni )....nu am pus 1g...sper sa ma tina naravul :D..inca ma imbrac cu blugii mei normali fara sa ma stranga(12 weeks). am banda din aia sa maresc la blugi (nu iau haine maternity ca nu are rost, sant si scumpe mama mama)...am bluze babydoll care le purtam si care au destul loc sa lase burta sa creasca ....tricouri, ma descurc.
ce nu-mi place? o sa fiu cat casa toata vara, la calduri din alea de 45 grade ma topeam si cand nu aveam "greutate", o sa fie foarte fun :(

as putea sa jur ca misca daca n-as sti ca e asa mic :D :D...la ce zgomot e la mine in stomac on daily basis, nu cred ca o sa fie deranjat de zgomot copilul asta :D...o sa doarma si in discoteca :floare:

e bine ca ti-ai luat pat mai ales daca l-ai gasit redus
Noi probabil o sa luam mereu mobila noua pt ca presimt ca "ne mutam" de aici in citiva ani
Dar caruciorul daca rezista cred ca il pastrez, abia astept sa il vad!
De ce vroia sora ta caruciorul? Ce marca e de va fi unicat in tara? Eu una am ramas uimita sa vad cit de mult se cheltuieste in Romania pe carucioare si gadgeturi de copii de tot felul, mult mai mult decit aici clar ca aici te baga in mormint cheltuielile de sanatate.
Imagine postata
Imagine postata

#1554 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 25 August 2011 - 09:07 AM

e unicat ca se fac aici si nu se gasesc acolo, e stil jeep voyager :floare:...glumesc, il avem de 6 ani si arata ca nou si ela fel de comfortabil. e greut insa , are 14 kg si era cam mare pt portbagajul meu . acum insa nu vom mai avea pb asta ca ne trebuie masina mai mare care implicit are si portbagajul mai mare

ea il vroia ca nu ma aveam ce face cu el, sa se scuteasca de o cheltuiala. asa, il cumparam noi cadou pt Maria :)...au botez pe 17 sept si noi nu vom fi acolo :)

uite carutul, stiam ca-i facusem poza pt sor'mea sa fie sigura ca-l vrea. mai are o zgarietura 2 de unde l-am bagat si scos din masina si sus la copertina d-a mai destramat de la spalat, de la perie de fapt. merge inca 2 ani cat sta piciul in carut

Imagine atasata: monthly_08_2011/post-49-13142567191407.jpg

#1555 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2011 - 11:08 PM

piciul ? e doar o banuiala, sau de cand nu am intrat am scapat ca ai aflat sexul?

sa nu iti para rau ca o sa fii mare vara, asa am fost si eu si a fost f bine, ai AC. In schimb iarna ar fi trebuit sa iti iei palton :occasion15: (sau haina groasa ce se poarta acolo) si nu mai puteai sa mergi in slapi in luna a 9-a, in caz ca ti se umfla si tie picioarele de nu mai incapi in nimic ..., sau asta o fi doar la fete?
Lizz tu nu stii ce va fi, nu? cat suspans ... :rolleyes:

#1556 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 25 August 2011 - 11:10 PM

2 ani in carucior? fiica-mea nu mai vrea de acum in carucior, scaun de masa, orice o impiedica sa bananaie stanga-dreapa-fata-spate non-stop ...
cum fac sa o readuc in scaunul de masa? e teroare sa o hranesc ... cocotata pe masa, sau te miri cum ...si ce mizerie ...ca un purcel se face ... :occasion15:

#1557 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationfar far away

Postat 26 August 2011 - 01:42 AM

nu stiu ce e, cum sa stiu de-acuma?...numai prin niste teste de cromozomi ar afla dar nu e necesar sa mi se faca asa ca si noi aflam intr-o luna :occasion15:

la mine iarna nu e de palton, decat sa fie ceva miracol al naturii :rolleyes:...am insa ;)...just in case

si da, la 45 de grade numa bortoasa nu e bine sa fii ....o sa supravietuiesc nu-i bai. abia astept sa ma duc sa vad bebe, Sara avea un nas in vant, ca si acuma.....ada abia ne-a lasat sa facem o poza , nu ai cu spatele statea :D

#1558 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 26 August 2011 - 11:53 AM

Vezi postareaDaniella, la 25 August 2011 - 11:10 PM, a spus:

2 ani in carucior? fiica-mea nu mai vrea de acum in carucior, scaun de masa, orice o impiedica sa bananaie stanga-dreapa-fata-spate non-stop ...
cum fac sa o readuc in scaunul de masa? e teroare sa o hranesc ... cocotata pe masa, sau te miri cum ...si ce mizerie ...ca un purcel se face ... :occasion15:

Daniela, eu nu ma stresez pre tare cu scaune etc, il pun pe Cris in curulet pe masa sa stea fata in fata cu mine. ii place asa. in genere ii dau ceva sa se si joace, ceva ce el cere, si intre timp il hranesc. mizerie nu face ca sunt cu servetul dupa fiecare picatura, dar daca ii dau paine sau biscuite in mana face frimituri evident.

#1559 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 26 August 2011 - 08:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 25 August 2011 - 11:08 PM, a spus:

Lizz tu nu stii ce va fi, nu? cat suspans ... :rolleyes:

Nu...eu nu stiu ce este! Asa am hotarit amindoi de la inceput. De atunci toata lumea la fiecare ultrasound ne intreaba daca chiar nu stim sau nu vrem sa le spunem...vad ca in Romania te considera dus cu pluta daca vrei sa fie surpriza sexul copilului.
Mie nu mi s-a parut iesit din comun. Am pregatit saptamina asta niste nume si de fetite si de baieti si asta e:)
Imagine postata
Imagine postata

#1560 Useril este offline   Lizura 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Locationcrywolf

Postat 26 August 2011 - 09:04 PM

Vezi postareaAngel, la 25 August 2011 - 09:07 AM, a spus:

e unicat ca se fac aici si nu se gasesc acolo, e stil jeep voyager :rolleyes:...glumesc, il avem de 6 ani si arata ca nou si ela fel de comfortabil. e greut insa , are 14 kg si era cam mare pt portbagajul meu . acum insa nu vom mai avea pb asta ca ne trebuie masina mai mare care implicit are si portbagajul mai mare

ea il vroia ca nu ma aveam ce face cu el, sa se scuteasca de o cheltuiala. asa, il cumparam noi cadou pt Maria :)...au botez pe 17 sept si noi nu vom fi acolo :D

uite carutul, stiam ca-i facusem poza pt sor'mea sa fie sigura ca-l vrea. mai are o zgarietura 2 de unde l-am bagat si scos din masina si sus la copertina d-a mai destramat de la spalat, de la perie de fapt. merge inca 2 ani cat sta piciul in carut

Atasament P1170584.JPG

E interesant designul! Nu vad ce marca e!
Asta pe care l-am comandat noi are 8kg cu totul. Sper sa il pot manevra f usor mai ales ca noi mergem mult pe avioane.

De ce nu mergi la botez? sint tare frumoase nuntile si botezurile in tara. O placere! Lumea vine imbracata superb, stau de vorba, sint toti cu gura pina la urechi de distractie si fericire.

Cu datul lucrurilor de la sora as lua, dar de la straini no way Jose. Eu sint mai ciudata poate, dar nu pot sa iau nimic folosit de la nimeni.
La servici cind auzisera in primavara ca sint insarcinata (ca nu am zis de la inceput de teama repercursiunilor), colege de ale mele au inceput imediat sa se ofere sa imi dea haine de gravida, scaunele de masina, pompa de sini (asta a intrecut orice inchipuire...) si am refuzat politicos.

Cind e vorba de sora e acu totul altceva, dar sa ma imbrac cu hainele unor straini, nu cred...in plus placerea mea unde mai e? Sa cumpar haine pt mine, sa potrivesc culori, sa iau haine pt bucatica mea mica?
Imagine postata
Imagine postata

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou