anaiordan, la 28 November 2011 - 09:55 PM, a spus:
Eu am facut destul de multe cumapraturi inainte: camera bebe, patut+lenjerii, cadita baie, landou, vreo 7 body + 7 salopete ... in fine e un topic unde o sa ne vedeti in special pe mine si Mutti ca am umplut paginile, ca eram cele mai guralive si aveam milioane de intrebari ... Dar nu am luat pompa de san, ca nici mie nu imi era clar daca o sa am sau nu nevoie. Dupa ce mi.a venit laptele ala mult, m-am dus la dr, se umflasera sanii si bebelusa mea nu era papacioasa, sugea tare putin, dar des. Mi-a zis dr sa iau sa golesc sanii, ca alfel fac mastita. Am luat-o si am folosit-o fix de 3 ori si am luat si una scumpa de la avent de vreo 150-200 euri ..si acu'ce naiba sa mai fc cu ea, ca desi am sterilizat-o cin'sa cumpere pompa folosita? In fine ideea e ca rezolvi problema la dus cu apa calda: sanii curg - ce e surplus, si daca e nevoie pt doar cateva zile pana cand scapi de febra aia cand vin bidoane de lapte, parerea mea de acu e ca una simpla manuala e suficienta, caci apoi in cateva saptamani (vreo 3) se regleaza lactatia si ai doar cat suge bebele, merge pe principiul cerere-oferta.
Vorbeste de acum cu bebelusul din burtica sa fie cuminte, sa doarma bine si sa fie un ingeras cand o veni, sa fie linistit si fericit. Povesteste-i asta si tu si sotul in fiecare seara la culcare. Ti s-o fi parand de ras ce zic, dar nu e. Pune-i si muzica, Clasica la casti in burtica. Noi asa am facut si Beatrice a dormit toata noaptea (in prima luna se trezea cam la 3-hh, in a 2 luna de 1-2 x / noapte, din a 3a luna dormea snur pana dimineata. Doar in perioada de dinti se mai trezeste noaptea, in rest doarme bine, slava Domnului, sa nu o deochi!