Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#2481 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • Inregistrat: 23-November 09
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 06 April 2013 - 10:17 AM

Sincere felicitari, se pare ca micul luptator este pus pe fapte mari in viata asta! Stii tu vorba aia: Cine se scoala de dimineata, departe ajunge :floare: Mi se pare ca seamana asa de bine cu tine! Va urez un start fulminant impreuna! Sper ca tu esti bine si ca sotul iti acorda tot sprijinul necesar!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2482 Useril este offline   KikenHana 

• fata verde
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,172
  • Inregistrat: 24-November 09
  • Locationinto the wild

Postat 06 April 2013 - 05:35 PM

Multumesc tuturor! Ca impresii ce sa spun, mi-am dorit o nastere naturala 100%, fara epidurala...Stiti cum se spune, ai grija ce-ti doresti... :-*. M-a cam socat ce-i drept, a fost mult mai greu si dureros decat m-am asteptat. Acum sunt bine, mai supara doar cusatura epiziotomiei, Mihnea e tare dulce si cuminte.
Take a walk on the wild side...

artizan

#2483 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 06 April 2013 - 05:39 PM

Aratati minunat si tu si Mihnea! Esti o curajoasa!
Multa sanatate si liniste amandorura, cu recuperare rapida KikenHana. :-*

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#2484 Useril este offline   Olguta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 1,342
  • Inregistrat: 25-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 06 April 2013 - 05:49 PM

Recuperare rapida, Kiken!! Si eu mi-am dorit la fel, o nastere fara niciun fel de anestezie si stiu cum e :-*
Multa sanatate, Mihnea!! Sa fii cuminte si sa ai mult noroc in viata :)
Imagine postata

#2485 Useril este offline   Carpatica 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 164
  • Inregistrat: 02-July 10
  • LocationIn vestul vestului

Postat 06 April 2013 - 08:32 PM

Andrada, felicitari! E superb bebele Mihnea! Sa va bucurati de el! Si e foarte faina poza aceea cu voi doi! :-*

#2486 Useril este offline   yoyo 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: brown
  • Postari: 1,196
  • LocationIn mijloc de codru des

Postat 06 April 2013 - 08:48 PM

Felicitari Andrada!
Micutului Mihnea ii doresc ca drumul lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Multa sanatate tuturor.

#2487 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,134

Postat 22 April 2013 - 10:42 AM

Vin sa dau si eu buna dimineata aici cam la pranz asa... ca sa nu mai monopolizez la Lole :thumleft:

Si vin si c-o intrebare: s-a confruntat cineva in primul trimestru de sarcina cu dureri de burtica?
Precizez ca sunt tolerabile, nu acute.. dar totusi sunt... nu le simt ca si crampe sau dureri mentruale ci mai degraba ca o jena, la mine mai mult pe partea stanga...
Momentan iau no spa de doua ori pe zi...

#2488 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 22 April 2013 - 12:07 PM

Iulia, frumoasă veste! Am pierdut eu anunţul sau nu a fost făcut oficial până acum?
Indiferent cum o fi, eu acum am aflat, aşa că acum îţi doresc multă sănătate, o sarcină uşoară şi multe bucurii Imagine postata

#2489 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,143

Postat 22 April 2013 - 12:29 PM

Vezi postareaboni, la 22 April 2013 - 12:07 PM, a spus:

Iulia, frumoasă veste! Am pierdut eu anunţul sau nu a fost făcut oficial până acum?
Indiferent cum o fi, eu acum am aflat, aşa că acum îţi doresc multă sănătate, o sarcină uşoară şi multe bucurii Imagine postata

A scris la alt topic! :71:

#2490 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 22 April 2013 - 01:00 PM

Aaaaa, săr'na. Noroc că eşti pe fază, Foxulescu. :71: Nu prea dau pe la Lole, aşa că am pierdut "anunţul oficial".

#2491 Useril este offline   Foxyy 

• Moderator
  • Postari: 14,143

Postat 22 April 2013 - 01:01 PM

Vezi postareaboni, la 22 April 2013 - 01:00 PM, a spus:

Aaaaa, săr'na. Noroc că eşti pe fază, Foxulescu. =)) Nu prea dau pe la Lole, aşa că am pierdut "anunţul oficial".

Cu mare placere! :71:

#2492 Useril este offline   boabe de cafea 

• Red Hood
  • PipPipPipPip
  • Postari: 738
  • Inregistrat: 04-January 11
  • LocationRomania

Postat 22 April 2013 - 01:50 PM

Vezi postareaiulia nicoleta, la 22 April 2013 - 10:42 AM, a spus:

Vin sa dau si eu buna dimineata aici cam la pranz asa... ca sa nu mai monopolizez la Lole :71:

Si vin si c-o intrebare: s-a confruntat cineva in primul trimestru de sarcina cu dureri de burtica?
Precizez ca sunt tolerabile, nu acute.. dar totusi sunt... nu le simt ca si crampe sau dureri mentruale ci mai degraba ca o jena, la mine mai mult pe partea stanga...

=)) =)) Felicitari si sarcina usoara! Eu nu pot sa-ti dau sfaturi pentru ca nu am experienta dar sunt convinsa ca iti va raspunde altcineva =))

#2493 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 02:15 PM

Vezi postareaboni, la 22 April 2013 - 12:07 PM, a spus:

Multumesc mult Boni! Imagine postata
Am scris initial la Alearga Lola pt ca pe la topicul ala mi-am tot facut prezenta de prin ianuarie...si sa nu ma treaca fetele absenta nemotivata =))

Vezi postareaboabe de cafea, la 22 April 2013 - 01:50 PM, a spus:

Vin sa dau si eu buna dimineata aici cam la pranz asa... ca sa nu mai monopolizez la Lole :(

=)) =)) Felicitari si sarcina usoara! Eu nu pot sa-ti dau sfaturi pentru ca nu am experienta dar sunt convinsa ca iti va raspunde altcineva :71:

Bobuletz, multumesc din suflet ! Imagine postata

Daca sunt cam inconsecventa in raspunsuri va rog sa ma iertati, dar se pare ca momentan principalele activitati sunt somnul, greata si procurarea de muraturi ! :o

#2494 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 03:45 PM

Si acum vin si eu sa te felicit oficial si sa iti repet ca ma bucur tare de tot. Eu cand citesc de vreo burtica zici ca vine la mine barza, asa ma bucur si ma minunez :occasion15: Incearca sa fii relaxata, pune-ti sotul la treaba, sa iti faca masaje. Daca ai un catel de casa, lasa-l sa stea acolo unde te doare, astia fac minuni. Poate o sa ai tu un rebel mititel si face scandal de pe-acuma :biggrin: Ai voie sa pui cald acolo pe locul unde doare? Aici exista pernute cu samburi de cirese ori boabe de grau, care se incalzesc in cuptor si se pun sub forma de comprese. Daca te pot ajuta cu ceva de aici, spune!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2495 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 03:49 PM

La fel, pe aici exista si perne speciale pentru burtici, care pot avea utilizari multiple. Iata aici ceva exemple:
http://www.avalon-na...CFTIQtAod0mIAVA
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#2496 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,599
  • LocationDin NORD

Postat 22 April 2013 - 03:55 PM

Vin sa dau si eu buna dimineata aici cam la pranz asa... ca sa nu mai monopolizez la Lole :occasion15:

Iulia felicitari !Imagine postata

Da Anda a avut dureri de burta in primul trimestru.
I s-a spus ca e normal .Apar la unele mamici,pana cand se fixeaza puiutul. I s-a spus ca placenta ei e fixata anterior. Io habar nu aveam ca fixarea asta e de mai multe feluri.Imagine postata
Nu a luat nici un fel de medicament.
A avut si rau de masina ,ceea ce e total nou pentru ea.
Acum insa toatea astea au trecut.

In primul trimestru tre sa fii un pic mai atenta ,sa nu faci efort, sa te odihnesti cat mai mult.

Iti doresc o sarcina usoara si lina .
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#2497 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Postari: 14,425
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 22 April 2013 - 07:53 PM

Sarcina usoara iulia, si ai grija de tine!

#2498 Useril este offline   Ellani 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,352
  • Inregistrat: 21-August 11

Postat 22 April 2013 - 08:09 PM

Iulia,felicitari inca o data si de la mine si sa mearga totul brici! :occasion15:
Din auzite,stiu ca o alta cauza ar putea fi si constipatia.Si apropo,zici de no-spa,tot citisem si despre el in mai multe surse ca nu e deloc inofensiv.De fapt,parca stiam ca la gravidute orice medicament nu e binevenit,dar banuiesc ca oricum le folosesti la indicatia medicului si-atunci stie el ce face,caci eu oricum nu sunt experta .

#2499 Useril este offline   ralesu 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 816
  • LocationMontreal

Postat 22 April 2013 - 08:22 PM

Felicitari Iulia si sarcina usoara!

Eu m-am confruntat cu dureri pana in luna a doua. La mine s-au manifestat mai acut in spate, in fata aveam doar o jena. Mi-au facut 2 ecografii, la interval de 2 saptamani una de cealalta ca sa excluda eventualitatea unei sarcini extrauterine. Mi-au zis ca e normal la unele femei si ca o sa treaca dupa primele luni. Nu mi-au dat nici un medicament, mi-au dat concediu 2 saptamani sa stau acasa sa ma odihnesc.

Tie doctorul ti-a dat Nospa? Iti trece cu el?

#2500 Useril este offline   iulia nicoleta 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 22 April 2013 - 08:48 PM

Multumesc inca odata pentru urarile de bine !
Asta e ceea ca-mi doresc si eu sa fie bine, indiferent de durerile mele...

Ralesu, prima data am fost la doctor la 4 saptamani si o zi de sarcina si nu se vedea decat sacul gestational, motiv pentru care m-a rechemat dupa 10 zile, tocmai ca sa excludem o extrauterina.
La cea de-a doua ecografie deja s-a vazut embrionul samburel si chiar inceput de activivate cardiaca.
Totusi doamna doctor mi-a zis ca nu-i prea place ca sacul e nu rotund, ci are o forma neregulata.
La indicatiile ei iau no spa, acid folic si progesteron.
Urmatorul control il am pe 2 mai.

Lapo, mi-e frica sa pun momentan surse de caldura pe burtica. Nu e indicat, cel putin in sarcina incipienta pentru ca risti sa se desprinda de pe uter, la fel cum nu e voie sa faci bai fierbinti sau sa stai lipita de soba sau alte surse de caldura....

Alta dilema care m-a pocnit azi: e permis sa mananci capsuni?
Am fost azi in piata si am vazut niste capsuni frumoase da nu eram sigura daca e voie...si astea ca astea da acusi imi apar cele de la gradina, la fel si zmeura si eu nu stiu ce sa fac....Imagine postata

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul