Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 06 April 2013 - 10:17 AM

Postat 06 April 2013 - 05:35 PM

Postat 06 April 2013 - 05:39 PM
Multa sanatate si liniste amandorura, cu recuperare rapida KikenHana.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 06 April 2013 - 05:49 PM

Multa sanatate, Mihnea!! Sa fii cuminte si sa ai mult noroc in viata

Postat 06 April 2013 - 08:32 PM

Postat 06 April 2013 - 08:48 PM
Micutului Mihnea ii doresc ca drumul lui in viata sa fie o aventura binecuvantata! Multa sanatate tuturor.
Postat 22 April 2013 - 10:42 AM

Si vin si c-o intrebare: s-a confruntat cineva in primul trimestru de sarcina cu dureri de burtica?
Precizez ca sunt tolerabile, nu acute.. dar totusi sunt... nu le simt ca si crampe sau dureri mentruale ci mai degraba ca o jena, la mine mai mult pe partea stanga...
Momentan iau no spa de doua ori pe zi...
Postat 22 April 2013 - 12:07 PM
Indiferent cum o fi, eu acum am aflat, aşa că acum îţi doresc multă sănătate, o sarcină uşoară şi multe bucurii

Postat 22 April 2013 - 01:00 PM

Postat 22 April 2013 - 01:01 PM
Postat 22 April 2013 - 01:50 PM
iulia nicoleta, la 22 April 2013 - 10:42 AM, a spus:

Si vin si c-o intrebare: s-a confruntat cineva in primul trimestru de sarcina cu dureri de burtica?
Precizez ca sunt tolerabile, nu acute.. dar totusi sunt... nu le simt ca si crampe sau dureri mentruale ci mai degraba ca o jena, la mine mai mult pe partea stanga...

Postat 22 April 2013 - 02:15 PM
boni, la 22 April 2013 - 12:07 PM, a spus:
Indiferent cum o fi, eu acum am aflat, aşa că acum îţi doresc multă sănătate, o sarcină uşoară şi multe bucurii

Multumesc mult Boni!

Am scris initial la Alearga Lola pt ca pe la topicul ala mi-am tot facut prezenta de prin ianuarie...si sa nu ma treaca fetele absenta nemotivata

boabe de cafea, la 22 April 2013 - 01:50 PM, a spus:

Bobuletz, multumesc din suflet !

Daca sunt cam inconsecventa in raspunsuri va rog sa ma iertati, dar se pare ca momentan principalele activitati sunt somnul, greata si procurarea de muraturi !

Postat 22 April 2013 - 03:45 PM

Postat 22 April 2013 - 03:49 PM
http://www.avalon-na...CFTIQtAod0mIAVA

Postat 22 April 2013 - 03:55 PM

Iulia felicitari !

Da Anda a avut dureri de burta in primul trimestru.
I s-a spus ca e normal .Apar la unele mamici,pana cand se fixeaza puiutul. I s-a spus ca placenta ei e fixata anterior. Io habar nu aveam ca fixarea asta e de mai multe feluri.

Nu a luat nici un fel de medicament.
A avut si rau de masina ,ceea ce e total nou pentru ea.
Acum insa toatea astea au trecut.
In primul trimestru tre sa fii un pic mai atenta ,sa nu faci efort, sa te odihnesti cat mai mult.
Iti doresc o sarcina usoara si lina .
http://povesticulinare.blogspot.com/
Postat 22 April 2013 - 08:09 PM

Din auzite,stiu ca o alta cauza ar putea fi si constipatia.Si apropo,zici de no-spa,tot citisem si despre el in mai multe surse ca nu e deloc inofensiv.De fapt,parca stiam ca la gravidute orice medicament nu e binevenit,dar banuiesc ca oricum le folosesti la indicatia medicului si-atunci stie el ce face,caci eu oricum nu sunt experta .
Postat 22 April 2013 - 08:22 PM
Eu m-am confruntat cu dureri pana in luna a doua. La mine s-au manifestat mai acut in spate, in fata aveam doar o jena. Mi-au facut 2 ecografii, la interval de 2 saptamani una de cealalta ca sa excluda eventualitatea unei sarcini extrauterine. Mi-au zis ca e normal la unele femei si ca o sa treaca dupa primele luni. Nu mi-au dat nici un medicament, mi-au dat concediu 2 saptamani sa stau acasa sa ma odihnesc.
Tie doctorul ti-a dat Nospa? Iti trece cu el?
Postat 22 April 2013 - 08:48 PM
Asta e ceea ca-mi doresc si eu sa fie bine, indiferent de durerile mele...
Ralesu, prima data am fost la doctor la 4 saptamani si o zi de sarcina si nu se vedea decat sacul gestational, motiv pentru care m-a rechemat dupa 10 zile, tocmai ca sa excludem o extrauterina.
La cea de-a doua ecografie deja s-a vazut embrionul samburel si chiar inceput de activivate cardiaca.
Totusi doamna doctor mi-a zis ca nu-i prea place ca sacul e nu rotund, ci are o forma neregulata.
La indicatiile ei iau no spa, acid folic si progesteron.
Urmatorul control il am pe 2 mai.
Lapo, mi-e frica sa pun momentan surse de caldura pe burtica. Nu e indicat, cel putin in sarcina incipienta pentru ca risti sa se desprinda de pe uter, la fel cum nu e voie sa faci bai fierbinti sau sa stai lipita de soba sau alte surse de caldura....
Alta dilema care m-a pocnit azi: e permis sa mananci capsuni?
Am fost azi in piata si am vazut niste capsuni frumoase da nu eram sigura daca e voie...si astea ca astea da acusi imi apar cele de la gradina, la fel si zmeura si eu nu stiu ce sa fac....