milena, la 27 August 2013 - 02:16 PM, a spus:
ioi, scump ii!!!!!! sa va traiasca si voi pe langa el!!!!
Multumesc mult Milena si tutror fetelor carora nu le-am raspuns nominal la urari.

Sa ma scuzati, dar nu am avut timp si nici minte de scris nimic.
zerda, la 27 August 2013 - 03:44 PM, a spus:
Mare dreptate ai si sa fie fericiti! Ai o fata tare desteapta, dar nu te superi ca ti-o mai spun si eu, nu??
Multumesc.
Carmen L, la 27 August 2013 - 05:00 PM, a spus:
Piscotico ce frumusete de flacau ai tu acolo, nu ma satur sa-l privesc
Bravo fetei pentru perseverenta.
Ce mult mi-ar fi folosit si mie capacele acelea de silicon, numai eu stiu. Sa ne mai pui poze.
Da si mie mi-ar fi fost de folos ca aveam niste ragade de toata frumusetea si umblam prin casa fara rusine, in tzatele goale,unse cu glicerina boraxata.

As fi iesit asa si in piata,numai sa nu ma mai doara.
Carmen.
moatza, la 28 August 2013 - 07:28 AM, a spus:
ce frumusei sunt daca-s mai grasuti si au si par! asa era si-al meu. chiar mi se pare ca seamana cu Bazu.
cat despre mama, ce-mi mai plac fetele astea care se descurca in orice situatie, fara sa fie nevoie de 10 ajutoare. Bravo ei si taticului!
Moatza mi-a dat Dumnezeu un ginere de nota 10.
La ora 22 o trimite pe Bazu la culcare,si ramane el peste noapte cu Praslea.
Daca e nevoie de un supliment de masa ii da formula la ora 24 si apoi pana la urmatoarea masa nu o mai trezeste pe Neva lui.
Face aprovizionare,schimba copilul,face supe,compoturi...etc.
Are un moral ridicat si un simt al umorului care le- ar face sa rada si pe Domnisoarele Pogany.
Si are 2 slujbe.
Ce sa cer mai mult ?
Sa-l tin DD tot asa de bun.
stella, la 28 August 2013 - 07:42 AM, a spus:
Bravo , bravo si iar bravo Anda&sot , dar cu asa mama Lia, nici nu era greu sa fie asa fatuca ta.
Petricut e minunat si arata ca un copil fericit si multumit de ce a gasit la sosire.
Pupaciuni pe falcute si o viata mereu lina , plina de bucurii, fericire, sanatate si noroc.

ps, eu gasesc ca seamana cu tine

Stella,
Petrica seamana intradevar cu Anda, la par si la ochi.
Uite poze cu Bazu , la aceeasi varsta .Poze de acum 30 de ani.

Le mai pusesem eu si la tatici.
Eataly, la 28 August 2013 - 08:48 AM, a spus:
Dragul de el ce periuta are!
Eu vad nasul lui Anda
Sa ne mai pui poze ca nu ma mai satur!
Da,da, nasul lui ma-sa,care e a lui Bunic-su si probabil si .....personalitatea.
Foxyy, la 28 August 2013 - 09:36 AM, a spus:
Bun venit, Petre!

Felicitari intregii familii, sa traiti cu totii multi ani fericiti si sa ne mai incanti cu pozele piciului, Pisco!

Multumesc Foxy