Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 04 December 2013 - 01:10 AM
Ma bucur ca esti bine cu operatia. Alaptezi?
E frumoasa foc! Ce dor imi e de bebe mic, care miroase a laptic.
Acelasi scor Apgar si identic nr de kg ca si Bea, si noi am avut un bebelus foarte cuminte ... pana pe la 9l uni a fost floare la ureche.
Succes si bucurii mii! Prima luna este plina de fericire, asa ca iti doresc sa te bucuri din plin!
Ti-a dat ceva de colici (ce? ) si vit. D pt bebe?
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 04 December 2013 - 08:19 AM
iulia nicoleta, la 03 December 2013 - 07:51 PM, a spus:
Si mii de multumiri pentru toate urarile si gandurile frumoase!

Imi cer scuze ca abia acum am apucat sa intru si sa raspund... pana ieri nu am avut net...
Noi suntem bine...eu parca nici n=am fost operata lunea trecuta, iar fetita e bine si ea. S-a nascut luni la 12,18 si a avut 10 APGAR, 3,240 kg.
Suntem venite de joi acasa si pana acum am o fetita tare cuminte....papam, facem caca, pipi si nani...
Ea este Maria noastra azi dimineata la 8 zile:
O splendoare de fetita!

Postat 04 December 2013 - 10:16 AM

Postat 04 December 2013 - 01:11 PM
Sa va traiasca sanatoasa si norocoasa.
Postat 04 December 2013 - 03:09 PM
Postat 04 December 2013 - 11:24 PM

Sa fiti sanatoase si sa va bucurati unii de altii!

Postat 05 December 2013 - 04:40 PM
sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati de mica minune!
frumos cadou!
Postat 05 December 2013 - 04:57 PM
Noi suntem bine, iar Maria in continuare e cumintica... mai are cate o crampa la burtica care o deranjeaza dar vad ca depaseste cu bine momentul...
Daniella, pana ieri i-am dat cate 3 ml de calciu gluconic, iar de azi pana la 18 luni cate 2 picaturi de vitamina D...pentru colici mi s-a recomandat din maternitate Alinanan, infacol..etc...eu i-am adus din State un siropel homeopat Colic Calm pe care deocamdata nu l-am folosit , dar despre care am primit referinte bune.
Daca fetele de peste ocean de pe forum stiu despre el rog sa-mi spuna si mie.
Asta e:

Postat 05 December 2013 - 07:41 PM

Postat 05 December 2013 - 09:18 PM
Compozitie:<br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Georgia, 'Times New Roman', Times, serif; font-size: 14px;">fructe de anason (Fructus Anisi), fructe de fenicul (Fructus Foeniculi), fructe de chimion (Fructus Carvi), urzica vie (Herba Urticae), frunze de melisa (Folium Melissae), cimbrisor (Herba Serpylli), menta (Herba Menthae).<br style="color: rgb(34, 34, 34); font-family: Georgia, 'Times New Roman', Times, serif; font-size: 14px;">
Si tot nu am lapte suficient, nu se satura doar cat ii dau de la san...

In rest e o fetita tare cuminte....
Postat 06 December 2013 - 05:07 AM

Ceaiul de fenicul e minunat pentru burtica cu gaz!
Postat 06 December 2013 - 10:11 AM
Sa ai o bebelina sanatoasa ,mereu cuminte

Postat 06 December 2013 - 10:42 AM
iulia nicoleta, la 05 December 2013 - 04:57 PM, a spus:
Noi suntem bine, iar Maria in continuare e cumintica... mai are cate o crampa la burtica care o deranjeaza dar vad ca depaseste cu bine momentul...
Daniella, pana ieri i-am dat cate 3 ml de calciu gluconic, iar de azi pana la 18 luni cate 2 picaturi de vitamina D...pentru colici mi s-a recomandat din maternitate Alinanan, infacol..etc...eu i-am adus din State un siropel homeopat Colic Calm pe care deocamdata nu l-am folosit , dar despre care am primit referinte bune.
Daca fetele de peste ocean de pe forum stiu despre el rog sa-mi spuna si mie.
Asta e:

Si noi la fel ca voi, am dat vitamina D din ziua 10 pana la 18 luni, cate 2 picaturi. Calciu gluconic nu ne-a recomandat.
am folosit infacol si Bea nu a avut colici, decat de vreo 2-3 ori si nu plans 3 ore in continuu, cum sunt descrise colicile, ci vreo 15-30 minute ....suficient sa suferi si tu... Eu zic ca infacolul la noi a avut efect foarte bun, sau asa o fi fost fata fara colici?
Ce ai ales tu, aia e cel mai bun, dar incepi deja sa ii dai, cum scrie pe prospect (nu mai tin minte parca erau un nr de ml inainte de fiecare masa), nu astepta sa faca colicile. Noi asa am facut..., la recomandarea medicului si a fost f bine.
Ceaiurile anticolici baute de tine folosesc foarte bine bebelinei (si alea de lactatie si fenicul separat). Noua ne-au zis sa nu ii dam decat exclusiv lapte si nimic altceva (nu apa, nu ceai), dar pusul la san cat mai des (De cate ori scanceste) ajuta la sporirea productiei de lapte. E lenesa? Bea cum o puneam la san, in 5 minute adormea sugand fericita...Ai fost ok cu garmastanul? ai facut ragade?
Nu se satura pt ca nu e suficient lapte, sau pt ca s-a invatat sa primeasca supliment? Eu dupa iesirea din spital nu am mai dat supliment deloc. Exclusiv alaptata.
Sanatate si un Decembrie magic micutei, tie si familiei intregi!
Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)
Happiness must always be an inside joy!
Postat 01 September 2016 - 04:42 PM

Postat 01 September 2016 - 05:00 PM
Foxyy, la 01 September 2016 - 04:42 PM, a spus:

Am crezut ca vrei sa tii secret. Sarcina usoara si numai bine, cum am mai scris.

Peter

Postat 01 September 2016 - 06:03 PM

Foxy, profita de lunile astea si lasa-te servita ca pe urma n-ai sa mai ai vreme de nimica citiva ani buni

Sarcina usoara si felicitari

Postat 01 September 2016 - 09:11 PM

Am asa un feeling .
Foxule, ai grija de voi si hodineste-te cat poti
Sarcina usoara.