Sarcina, cea mai frumoasa perioada...
Postat 26 May 2010 - 01:42 PM
Am o colega care v-a fi operata luna viitoare, numai ca la ea persista durerea de f mult timp si tot asa cu degetul mic,se zice ca atunci e mai nasol.
Si eu am pb si tb sa ajung la neurolog(desi initial aveam pt ortoped trimitere),dar la mine sunt pb degetul mare,aratatorul si mijlociul de la mana dr.Pb e tot asa dupa ce ma trezesc.Mai nou dimineata la mana st imi amortisera buricele degetelor.
Eu stiu ca si am pb cu coloana,daia imi si dadusera initial trimitere la ortoped.
Sanatate multa si sarcina usoara in continuare.
Postat 26 May 2010 - 10:04 PM
simonaro29, la 26 May 2010 - 10:57 AM, a spus:
Lapona Enigel, la 20 May 2010 - 12:22 AM, a spus:

Simo, pe mine ma termina mana dreapta de ceva saptamani. Ma doare intre umar si cot dar habar nu am de ce. Noaptea o simt cel mai rau, uneori ma sageata de ma trezesc.
De ce nu te duci la acupunctura? O fi vreun nerv , ceva incordat , de la stres...ca ai avut destul!
Mie nu imi mai vine sa ma duc nicaieri. Un nenea ortopedu' mi-.a pus diagnostic de nush ce sindromu ma-sii. La astia te duci si pac sindrom. Din cauza diagnosticului lui eu dau o groaza de bani la asig. privata

Pe mine ma dor diverse articulatii, ba la deget, ba la ousorul piciorului ba pi colo ba pi colo. Acum m-a luat cu mana asta, vad ca imi mai trece. In special cand e vremea asta de rahat ma termina.
Hai ca eu astept poze cu burtica.

Postat 31 May 2010 - 12:01 PM
Postat 02 June 2010 - 02:34 PM
Eataly, multumesc!

Lory, eu nu prea am ce arata in poze, sunt in 17 saptamani, dar uite ca am facut o poza pt tine

Imagini atasate
Postat 05 June 2010 - 08:08 PM
Ioana, la 26 May 2010 - 01:42 PM, a spus:
Am o colega care v-a fi operata luna viitoare, numai ca la ea persista durerea de f mult timp si tot asa cu degetul mic,se zice ca atunci e mai nasol.
Ioana , concludent nu e , stiu , numai ca acest CTS e de 10 ori mai rau decat la negravide!( cel putzin asa a spun neurologul dupa masuratori). Si e la ambele maini!Asa e la gravide tot timpul.
Moasha spune ca s-ar putea sa treaca la aprox. 6 luni dupa nastere si sa am grija cu copilul ca va veni vremea cand o sa am impresia ca-l scap din bratze , sa nu fiu singura!Si nu-i o sperietoare , spune ca vrea doar sa ne deschida ochii , mie si inca unei fete care e cu mine la curs si care are aceeasi boala . ( foarte rar se intampla sa ai boala asta ca gravida si ea are acum 2 dintr-un foc in curs

Nici sinele nu mai ajuta , NIMIC. La ora 3 si ceva ma trezesc cu niste dureri cumplite , mi-e si groaza de al meu ca spune ca urlu noaptea in somn si itzi dai seama ca el abia doarme...
In rest, bubulina e bine

Eataly , merci de urari !
Pana acum n-am putut intra ca mi se ingramadeau toate aiurea in dreapta , pana m-a lamurit Foxxy ce si cúm .

Postat 10 June 2010 - 04:05 PM

Deci... vesti proaspete: am aflat ce duc in burtica

Azi am luat legatura si cu o hebamme din sat, luni vine pe la mine sa stam de vorba si sa stabiim o strategie de urmat

Au inceput durerile de spate, cam devreme ma gandesc eu, dar sper sa ma consult cu hebamme in privinta unor exercitii fizice...
Cam atat de la fata locului... Voi fetele?... Simona, cum te mai simti? Ceva ameliorari?
Postat 10 June 2010 - 06:49 PM
Hai mai si celelalte ce aveti? Doamne ce n-.as da sa fiu si eu asa

Postat 11 June 2010 - 09:52 PM
Floare albastra, la 10 June 2010 - 04:05 PM, a spus:
Neah , ba dimpotriva , e din ce in ce mai rau. Mainile sunt amortzite si ziua. De maine ( sper) incep cu acupunctura. Ca cica daca nu se amelioreaza o sa treaca durerile cam inainte de nastere si o sa amortzeasca mainile de tot! Fata cealalta din curs e deja in faza asta....
Ma bucur pt bebelina ta!
Postat 11 June 2010 - 09:55 PM
simonaro29, la 11 June 2010 - 09:52 PM, a spus:
Floare albastra, la 10 June 2010 - 04:05 PM, a spus:
Neah , ba dimpotriva , e din ce in ce mai rau. Mainile sunt amortzite si ziua. De maine ( sper) incep cu acupunctura. Ca cica daca nu se amelioreaza o sa treaca durerile cam inainte de nastere si o sa amortzeasca mainile de tot! Fata cealalta din curs e deja in faza asta....
Ma bucur pt bebelina ta!
Oh Dumnezeule... nici nu stiu ce sa-ti spun... Sa-ti dea Dumnezeu putere sa suporti si la final sa te bucuri de bebelina ta, uitand toate prin care ai trecut...
Postat 12 June 2010 - 09:37 AM
Floare albastra, sa-ti traiasca timida

Postat 14 June 2010 - 02:03 PM
fetelor, m-am pozat in we, a fost o sedinta supe funny, ieseam asa de aiurea la fiecare poza ca ne-am spart de ras si pana la urma am ramas cu o singura poza cat de cat reusita. Dar evident nu o am s-o postez! Sper totusi sa mi-o trimita husbandu azi si sa ma arat!
Floare-albastra, ai o burtica asa simpatica

Postat 14 June 2010 - 02:12 PM
raluca elena, la 12 June 2010 - 09:37 AM, a spus:
Floare albastra, sa-ti traiasca timida

Raluca Elena, multumesc! Sa-ti dea Dumnezeu si tie ce-ti doresti

Pisoi, la 14 June 2010 - 02:03 PM, a spus:
fetelor, m-am pozat in we, a fost o sedinta supe funny, ieseam asa de aiurea la fiecare poza ca ne-am spart de ras si pana la urma am ramas cu o singura poza cat de cat reusita. Dar evident nu o am s-o postez! Sper totusi sa mi-o trimita husbandu azi si sa ma arat!
Floare-albastra, ai o burtica asa simpatica

Multumesc Pisoi

Postat 14 June 2010 - 02:38 PM
la mine a trecut, a durat ceva timp dar s-a dus. vreo 6 luni cred si la mine si pe partea dreapta nu puteam sa o tin.
ai grija de tine si accepta ajutorul oricui din familie, nu fi rusinoasa