Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#621 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 07 August 2010 - 01:01 PM

Pisoi , ia fierul dimineatza cu un apahar de suc proaspat de portocale. Asa nu constipa. Parol! :angryfire:

Asa m-a invatzat pe mine farmacista , sa-i dea D-zeu sanatate.

Cand i-am zis doctoritzei a zis ca Da , ca fierul se asimileaza cel mai bine cu vitamina C impreuna.

#622 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 07 August 2010 - 01:05 PM

daniella , nu te lua dupa ei , pe mine m-au innebunit!!!
Pana cand am facut un scandal MONSTRU !

Du-te la un alt eco , la alt doctor, pt linistea ta. Alta va fi masuratoarea. Si de la doctor la doctor difera , dar'mite de la aparat la aparat.

Gramele sunt date de masuratorile pe care le face eco , si daca ei fac masuratoarea cand BB expira , atunci e cu vreo 400 de grame mai mic !!!!!!!!!!!!!!

+ ca daca tu ai avut ciclul la mai mult de 28 de zile , dpn-ul tau e mai tarziu!!!

Nu te mailua dupa ei. Atata vreme cat placenta functzioneaza normal ( si daca era ceva tzi-ar fi spus) , totul e OK.

#623 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 08 August 2010 - 02:59 PM

Unde suntetzi astazi toate , fetelor?!!!

#624 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 08 August 2010 - 05:36 PM

Eu is prezent :wub:
Azi am fost in vizita la spital la o prietena care a nascut ieri, avea pe 15 august parca DNP, pe 4 a fost la control si monitorizare si ieri a nascut.Cind a fost la control, dr ia zis ca e ok ca nu naste in uramtoarele 2 saptamini :love7: numa ca bebe a vrut sa contrazica doctorul :wub: , a nascut foarte repede si usor, au inceput contractiile la 7 dimineata, la 9 m-a sunat si azis ca are contractii la 5 minute pe la 11fara ceva avea contractii la 3minute a ajuns la spital cu dilatatie de 6 cm si la 13.36 sa nascut bebe,asa usor as vrea si eu sa nasc si ea e tot la a doua nastere.

#625 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 09 August 2010 - 08:35 AM

Asa o sa nastem si noi , repede si usor :read2:

Multa sanatate prietenei tale si bebelui :blush:

#626 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 09 August 2010 - 11:26 AM

Simona, o sa am putin fier din vitaminele pe care am inceput sa le iau.

Fetelor, eu nu sufar de constipatie, dar sunt foarte speriata de ea pentru ca am suferit in trecut. Momentan ma constip daca mananc orez din pacate (si asa tare imi placeeeeee). De fapt nu pot spune ca ma constip ci doar ca ies mai greu, dar sunt cu ochii in 14 pentru ca sufar de hemoroizi si astia se irita imediat la orice semn de constipatie.

Daniela, cum te simti acum ca ai data stabilita? :blush:

Eu am venit de la cabinet unde am 'donat' niste sange, a trebuit sa stau nemancata pana la ora 9 ca sa dau sangele care trebuie :hug: . Intr-o saptamana trebuie sa sun pentru rezultatele analizelor si cu ele va trebui sa ma prezint la spital la urmatoarea vizita.

Bebelino al meu misca sarguincios si ma preseaza cu capul pe vezica, dar ma descurc. Sunt inca foarte activa cu perioade in care zac, ca asta e.. eu nu pot sa fiu si eu echilibrata :read2: .

PE la voi ce mai e?

Sissi, parca tu esti prima la nascut? Sau Daniela?

Simona, cum merge intepatul? cum iese glicemia?

#627 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 01:31 PM

Hallo!
Pisoi, simona e prima la nascut :P
Azi am fost si eu la control, m-am inscris la spitalul unde o sa nasc, nu mi-a facut decit eco, a spus ca CTG il face data viitore, ca asa e mai nou, da ma enervat rezidenta de imi venea sa dau cu ea de pereti :D atit sa uitat la eco si eu tot intrebam, sunt probleme, ea nuuu, da is la inceput :P :D :P pina a venit dr si a zis ca e ok totul, bebe are in jur de 3390gr, mi-a luat si secretie , m-am procopsit cu o ciuperca :violent1: :violent1: mi-a dat canesten supozitoare, azi unul si poimiine inca unul si daca nu imi trece sa ma duc din nou la ei.Hebamme a zis ca daca pe primul l-am nascut asa mare ,al doilea va fi floare la ureche :D sper, azi am facut si prima sedinta de acupunctura.Urmatorul control il am pe 18.

Pisoi cum tratezi hemoroizii? m-am procopsit si eu sarcina asta :violent1:

#628 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 01:52 PM

Sissi, si eu am facut candida si dupa tratament am impresia ca a revenit, totusi nu-s inca sigura. Doctora mi-a mai dat o reteta dar astept simptome concrete inainte sa o cumpar, poate e doar o secretie mai abundenta ceea ce ar fi normal in sarcina.

O, deci Simona e prima, Simo pe unde umbli? Hai la raport.

Sissi, cu hemoroizii la mine e poveste lunga, cred ca ii am din adolescenta. Eu ma axez pe o alimentatie cat mai sanatoasa si ma feresc pur si simplu de mancarurile care ma constipa, ca le-am invatat in atatia ani. De ex branza afumata, cascavalul romanesc, afumaturile romanesti si orezul pe mine ma constipa clar, asa ca le consum rar si cu moderatie. Constipatia nu produce neaparat hemoroizii, dar ii irita pe aia existenti. Apoi ma feresc de anumite produse alimentare despre care stiu ca imi irita hemoroizii, sau nu stiu cum sa zic... De ex coca-cola e unul din iritanti, dar cel mai nevinovat. Daca mananc chetii care contin e-uri, fie dulce, fie sarat, simt imediat... Sa zicem cipsuri sau dulciuri din comert din astea de stau pe rafturi cu lunile.

Sarcina in sine poate produce hemoroizi asa cum s-a intamplat la tine, parte datorita presiunii care se exercita asupra vaselor de sange din zona anusului, parte din cauza constipatiei care apare frecvent la grvide (la unele natural, la altele cand incep tratamentul cu fier).

eu tratament pentru hemoroizi am facut doar de doua ori in viata mea si doar local. Prima data demult de tot cand am si inceput sa citesc mai atent despre ei, a doua oara dupa nastere(nu intru in detalii).

Nu stiu daca tratamentul local este admis in timpul sarcinii, cel mai bine e sa intrebi medicul. Eu pur si simplu ma tine deoparte de ce ti-am spus, de alimentele care ma constipa si de cele care ii irita.

Iar daca cumva ma costip sau dau semne ca scaunul se intareste, umblu la alimentatie, mai multe fructe gen pere, prune, mai multe salate crude, mai putina branza, carne, orez, branza. Si mai multa apa, muuulta apa, asta ajuta mult la tranziutul intestinal. Sper ca ti-am fost de folos.

#629 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 02:24 PM

Pisoi merci :P de informatii, eu am primit o crema sa ma dau de la dr da ma dau mai rar, eu coca cola nu mai beu cred ca de mai bine de 10 ani, da restul cu euri si alte alea mai maninc.Eu sper sa dispara dupa nastere.
Simo, cred ca e cu mama ei, ieri trebuia sa ajunga, sau cine stie ne face vreo surpriza :D

#630 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 09 August 2010 - 03:58 PM

buna feteleeee,
eu sunt bine: mare, greoaie si cu umflatul picioarelor, altfel nu ma am neplaceri ale sarcinii si nici nu am avut decat minore: gen arsuri (doar de cateva ori), durere de spate luna a 4-a si un pic in a 7-a, amorteala mainilor, de constipatie cronica (colopatie de fermentatie, dischinezie biliara, colon iritabil, balonare vesnica) sufar de cand ma stiu ... de pe la 18 ani cred ... , deci nu e ceva nou, ba chiar cu sarcina a fost mai bine decat ma asteptam dupa ce am trecut primele 3-4 luni (inainte de sarcina nu ieseam fara ceai sau pastile, acum ies natural, nu chiar zilnic, dar e ok, inainte dc nu luam nik stateam si o saptamana si nu ieseam)

pai vineri am fost si am vizitat clinica (e spital obstetrica-ginecologie si maternitate) si cea mai neprietenoasa sala (patul de operatie, aparatele si instrumentarul de tortura brrrr) era blocul operator. Cea de nasteri naturale era mai prietenoasa cu diverse jucarii (mingiile, funiile cu noduri etc)

dupa ce mi-a fixat dr data ... asa de repede (eu tot am vrut sa-i spun mai incolo pe 9 sau 10, 11 dar nu a vrut sa auda ...desi zice ca e bebelusha mica, in prima faza am avut un sentiment intre usurare (stiu ceva sigur - am data - pentru mine inseamna control al situatiei) si teama ca se apropie operatia si nu in ultimul timp fericire ca mai sunt nici patru saptamani si o sa-mi tin bebelusha in brate, o sa avem in sfarsit marea intalnire.

Cand am fost la maternitate si am vazut sala ... m-a luat cu frik, nu ca nu mi-era o fricaaaaaaaa si pana acum ....Dar stiu ca totul va fi bine si bucuroase ne-om duce toate sarcinile la bun sfarsit si ne-om bucura de bebeii nostri mai acusi in ordinea: Simona, Sissi, eu si apoi Pisoi. Cam asa imi iese mie calindarul de nasteri de august-septembrie.

Maine am a 2-a sedinta de Bowen. Am senzatia ca atat durerile la maini (imediat acutizare primele 4 zi, incepand de sambata) s-au mai atenuat deja. Astfel, sambata am plecat pe la 11-12 la cumparaturi si am umblat intr.una pana la 19 si am venit acasa cu picioarele relativ ok, unde inainte dupa o ora-doua de umblat eram umflata rau de tot.

Sissi te plangeai la un moment dat de durerile de spate. Eu am avut dureri mari toata luna a 4-a, de credeam ca am hernie de disc ceva si ca asa o sa raman (cazusem si pe scari zdravan si ma lovisem la spate). Remediul este cel pe care ti l-au mai spus si fetele, dar eu iti spun ca deja ma durea spatele si asta a rezolvat problema:dormit noaptea cu perna tare si mai maricica intre picioare si dormit pe stanga cat mai mult posibil. Doar cat am fost in Concediu in iunie si nu am avut perna, am mai avut dureri de spate, in rest nu am nici acum, desi burticioiu e mare si cu greu merg dreapta de spate.

Simona, nu ma ingrijorez asa tare cu greutatea bebelushei, eu zic ca pt ca o sa o nasc un pic mai repede in S39, poate calculat ar fi chiar un pic mai rpd din cauza ciclului mai lung eu cred ca o sa fie in jur de 2,800 kg. Eu am avut 2.900 nascuta la termen si bebelusha ia bine in greutate vad eu bine,ca-mi creste burta cu ochii si in rest nu ma ingras .... deci e de la bebe. In astea 4 saptamani (De vineri - ult eco pana la nastere) mai ia minimum 600g, daca nu chair 800 g ... deci sigur vom avea peste 800g.
Si da, pe acelasi aparat, masurata de doi doctori (celalat cred ca e mai expert ca si ecografist, el mi-a facut morfo trim 1 si 2, precum si amniocenteza) mi-a iesit diferenta de o saptamana la varstas ecografia. Deci nu ma agit si nici nu fac scandal ... ca stiu ca masuratorile astea nu sunt nici exacte (am auzit multe multe cazuri) si depind mult de experienta ecogragistului si tocmai de aia nu sunt nici subiect de panica pt mine. Eu nu ma iau dupa ele, eu citesc in fiecare saptamana planul si caonsider ca bebelusha e ca la carte ... cum zice acolo :D . Cine ma interaba eu zic greutatea pe care ar trebui sa o aiba in saptamana de dezvoltare respectiva si spun la toata lumea ca face ceea ce scrie la carte ca face. Btw vineri la eco numai pumnul ni l-a aratat. Oare de ce nu lasa mereu pe 4D, ci muta in 2D?

Pana in prezent nu stiu ce fel de cezariana imi face din cele 3 (Ca daca pana acum nu a vrut sa luam in discutie cezariana), tocmai mi-a comunicat vineri fata de la vanzari cu care trebuie sa semnez contratul ca nu se face la ei cu lipici inca, ci tot cu ata chirurgicala. Asta nu ma asteptam. Saptamana asta dr meu e in concediu si ma duc doar la monitorizare CTG si la interviu cu anestezistul si neonatoaloaga in maternitate, dar sapt viit miercuri sper sa ma lamureasca/linisteasca medicul si sa aiba vesti bune pentru fricoasa de mine.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#631 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 04:18 PM

Daniela, ma bucur ca esti bine!

Si mersi pentru calendarul nasterilor, acum am si eu o viziune mai clara asupra planului :D .

Interesant ca aici NU se comenteaza/calculeaza/apreciaza/estimeaza greutatea bebelusului. De fapt cum ati aflat deja, aici se merge foarte mult pe natural, f putine teste in comparatie cu la voi.

Bebelina mea s-a nascut 2 zile peste terment sub 2.900 kg, dar a fost ok din toate punctele de vedere. Dupa ce am inteles cum e cu alaptarea a pus pe ea in viteza cate 300gr pe saptamana, s-a facut dolofana.

Interesant e ca mama a facut numai copiii peste 3.500kg. Sunt tare curioasa cum o sa fie bebelino doi, mare... mic? Eu cred ca tot mic o sa fie ca totusi nu am burta asa de mare.

Daniela, a inceput numaratoarea inversa, ce curioasa suuunt, abia astept povesti de la fiecare de altfel.

fetelor, cum stati cu 'nesting'-ul? Curatenia, organizarea etc? Eu inca mai reorganizez casa, am facut o gramada si mai am. Mai am de ex plase cu haine de la fetita pe care trebuie sa le sortez in 0-3 luni, 3-6 luni, 6-9 luni samd. Am facut o parte, dar mai am.

Apoi vreau sa fac loc in comoda fetei si pentru bebelino. Un sertar mare e al ei si o sa ramana asa. Un alt sertar l-am facut deja pentru bebelino. Al treilea sertar mare inc are acum tin haine maricele pentru Cati plus diverse, vreau sa-l transform si sa tin in el lenjeriile pentru patut plus paturicile si prosoapele pentru bebe. In rafturile mici vreau sa asez maruntisurile pentru bebe mic, sa vad cum le inparte intre bebe si fata. Si mai am si altele de facut, fac in fiecare zi cate putin ca sunt destul de ocupata oricum.

#632 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 04:36 PM

eu deocamdata sunt doar cu orientatul la preturi in vederea cumparaturilor
am fost in mai multe magazine cu listuta si (Ca o toanta nu am notat), dar in linii mari stiu ...

azi am comandat caruciorul, al carui suport se potriveste si la landou si cosul auto primite.
maine imi vine mobila - cameretta
si de poimaine ma dezlantuiesc la cumparaturi mai serios, ca pana acum nu aveam unde sa le pun ...

deci nu dezinfectez cu nimic mobila? ii dau cu un pronto de mobila si atat, da?

hainele la noi sunt fff scumpe. Deci am fost sambata in mall baneasa, am dat pe o salopeta, 2 body, un costumas si un set sosete 40 euro si erau reduse, adica reduse sunt cam 10 euro bucata
si desi erau multe magazine de imbracaminte de copii, parca erau vorbiti: un body 20-30 euro, e perche de botosei 17 euro. fff scump
tati a zis sa nu iau eu de scos din spital, ca vine el, ia el atunci surpriza ... dar surpriza lui nu va fi spalata :D

#633 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 04:38 PM

am uitat sa intreb si de alunitele alea din buric :P
si eu de cam 2 luni sunt si asa .. oarecum vanata in jurul buricului :D

#634 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 04:39 PM

Pai tu esti foarte avansata cu nestingul Pisoi, io daca imi aduce mobila noua, trebuie intai sa o curat pe toata, apoi sa ma apuc de spalat tot (si protectiile alea de pat se spala oare?)

#635 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 04:53 PM

Vezi postareaDaniella, la 09 August 2010 - 04:36 PM, a spus:

eu deocamdata sunt doar cu orientatul la preturi in vederea cumparaturilor
am fost in mai multe magazine cu listuta si (Ca o toanta nu am notat), dar in linii mari stiu ...

azi am comandat caruciorul, al carui suport se potriveste si la landou si cosul auto primite.
maine imi vine mobila - cameretta
si de poimaine ma dezlantuiesc la cumparaturi mai serios, ca pana acum nu aveam unde sa le pun ...

deci nu dezinfectez cu nimic mobila? ii dau cu un pronto de mobila si atat, da?

hainele la noi sunt fff scumpe. Deci am fost sambata in mall baneasa, am dat pe o salopeta, 2 body, un costumas si un set sosete 40 euro si erau reduse, adica reduse sunt cam 10 euro bucata
si desi erau multe magazine de imbracaminte de copii, parca erau vorbiti: un body 20-30 euro, e perche de botosei 17 euro. fff scump
tati a zis sa nu iau eu de scos din spital, ca vine el, ia el atunci surpriza ... dar surpriza lui nu va fi spalata :violent1:

Stiam ca hainele de bebe sunt scumpe in ro, dar tu ma sochezi! Poate ai nimerit tu pe la magazinele scumpe rau, ca asa sunt si aici o bluzita cu 100 de euro, dar eu nu prapadesc banii pe asa ceva. Trebuie sa intelegi ca macar pana la 6 luni bebele iese din haine odata la 2-3 saptamani, deci abia apuci sa porti o haina de cateva ori si apoi ce faci cu ele?

La naiba, nici nu stiu ce sa zic. Mai ca-mi vine sa te trimit in ungaria in primul oras de langa granita, nu mai stiu cum i zice, au acolo un Tesco, igur au ca am trecut pe langa el. Nu stiu insa daca e si din cel cu haine. daca au haine acolo, gasesti seturi pentru bebe mult mai ieftin decat ce vorbesti tu acolo. Si vreau sa zic ca tesco pe aici nu e ieftin. Nici scump, ca nu e de fitze, dar nici ieftin.

Eu nu am dezinfectat mobila la prima sarcina si nu o sa o dezinfectez nici acum. Tu faci cum crezi :D .

Nu stiu despre ce fel de protectii de pat vorbesti, dar vezi ca trebuie sa scrie pe ele daca se pot spala. daca se spala, eu le-as spala, de ce nu?

Cum de ai uitat sa vorbesti la medic de alunite? Bine, itreb asa, ca stiu raspunsul :P . si eu sunt taaare ametita si mereu uit. uit orice. asa e in sarcina. nu ai posibilitatea sa suni la medic? sau macar la asistenta lui, sau la o moasa la spital? nu suna bine vineteala aia, eu as suna sa ma asigur ca totul e ok. Sa nu-ti fie jena ca cei care au de a face cu gravide sunt obisnuiti cu uitarile si omiterile lor.

#636 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 05:24 PM

Da, am ramas si eu socata, mai ales dupa ce spunea Simona ca a luat body si pantaloni cu 1-2 euro, botosei cu 0,75, geaca cu 1 euro. Eu am spus de atunci ca aici nu gasesti asa ceva. Dar la toate magazinele preturile erau la fel, cum spuneam ... parca erau vorbiti ...
Si la Chicco mi s-au aprut toate foarte scumpe nu am luat nimic inca, azi trebuie sa dau o raita prin toate site-urile sa vad unde e mai ieftin. Pai cand sa ii spun lui tati sa se utie de un audiophone preturile variau pe la 300 euro, audio, da? Mi-a spus sa il las cu prostelile :D
Sistemul caruciorul de am primit noi imprumut, adica alea 2 piese din 4Tour e 715 euro. Noroc ca am gasit ... cand pierdusem speranta, caruciorul sport cu suportul care se potriveste si la alea 2 piese de le TRIO ENJOY, cu doar 240 euro. Macar atat.

Cu alunitele si vanataia mi-au aparut de 2-3 luni si tot mereu am uitat sa intreb. Il intreb miercuria viitoare.
Hai cas fug spre casa si mai vb mai tarziu

#637 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 05:26 PM

Daniella, da is de firma lucrusoarele alea?
Eu am marea majoritate a hainutelor de la C&A si H&M, sunt bunbac 100% si preturi bune zic eu, am dat pe ciorapeii cu care il scot din spital 2euro si ceva, Bodi ala bio bumbac a costat in jur de 8 euro, de fapt set de 2 bodi si tot asa cel mai scump a fost un costumas din trei piese am dat in jur de 18 euro, asta in caz ca va fi frig,aici nu prea esti sigur cu vremea, ca alaitaeri de ex erau 14 grade si azi 24 , miine cica e cald iar si apoi iar vin ploile, no ca m-am abatut de la ce voiam sa zic, da intelegeti voi :D
Eu am facut pauza cu cuibaritul zilele astea , miine iar o sa fiu un pic plecata da deja am in intentie sa bag asa o generala, sters geamuri si spalat perdele.
Bebele are toate hainutele spalate calcate si pus la locul lor, am doi saci de sortat cu haine da is de la 74 cm in sus, deci am destul timp, altfel nici nu as avea loc unde sa le pun.Dennis are dulapul lui cu haine, bebe i-am facut pt moment la masa de schimbat are 4 sertare mari si au incaput lucruri de la 0 la 3luni.

#638 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:56 PM

nu, draga mea ... e o firma obisnuita ca si h&m, c&a, se cheama Next, cred ca e si pe la voi. Si nici macar nu am vazut bio cotton pe la nici o firma. Nu va mai spun cat costau hainele la prenatal sau mothercare.
Insa la noi nu sunt asa de mari reduceri ca la voi.
Eu de aia am si spus ca nu iau nimic pentru 0-3 luni, pt ca o sa primesc si apoi o sa am prea multe. Am luat astea si gata ma opresc.
In hipermarket cele mai ieftinde body sunt la 2,5 - 5 euro, dar nu erau material asa bun si cand m-a vazut tati ca ma uit la alea, mi-a spus ca ce nu pot sa iau ceva ca lumea la copil, iau din supermarket acum haine de nou nascut in loc sa iau un bbc bun? :D

#639 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 06:58 PM

Sissi, spalat geamuri si perdele? in S37 ? doamneeeeee

#640 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 August 2010 - 07:12 PM

Daniella de ce nu te uiti pe net la zboruri si tragi o fuga la Wiena , de fapt tu nu mai ai voie sa zbori da iti trimiti sotul, C&A are si vinzari online, nu stiu daca si in rom, te uiti pe net alegi cu sotul si ii dai listuta vine cumpara si iese de 100 de ori mai ieftin :D
Ma tot maninca sa curat geamurile, la bucatarie is numa labute de la dennis , la camera de zi a umplut perdeaua de cioco, la dormitoare nu am perdele, ca is in mansarda, nu stiu cum se numesc ferestrele astea, am numa rulouri da cum a plouat arata geamurile urit, deci tre sa le spal, da o las pe mirecuri, miine sunt iar toata dimineata plecata si ajung acasa fara pic de vlaga, da daca am miine energie le fac miine, de nu mai pot astepta :P

Am 37 de saptamini si vreo 4-5 zile :violent1: poate vine bebe un pic mai devreme ca daca nu ajung iar la provocare de nu vine pina la DNP.

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul