Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#641 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 10 August 2010 - 10:32 AM

Da , fetelor , io mi-s cu mama , ieri am umblat toata ziua prin oras , de la 10.00 la 16.00 :rolleyes: , mama era franta , eu n-aveam nimic. Picioarele mele erau ca butucii dar eu ma plimb asa de cu drag incat nu-mi pasa!

Nu simt nimic , tu fetelor.

Ieri am fost la diabetologie , a zis ca n-am nici pe naiba , dar tre sa ma masor in continuare ca sa-i fac placerea la prof.

Azi seara merg la moasa sa-mi faca acupunctura ( e a treia oara , se apropie...se face maxim de 4 ori :floare: ) si maine la doctoritza mea :P

Scriu scurt ca am de dat ceva tel si apoi plec iar cu mama :D

#642 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 10 August 2010 - 10:45 AM

Bine ca esti bine Simona. :rolleyes:

#643 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 10 August 2010 - 12:46 PM

Sissi si Pisoi pai cu cat costa drumul pentru 10 body tot acolo ajung. Nu mai iau hainute ca am zis ca o sa mai primesc de la prieteni si rude, cat oi fi in spital sau dupa acasa ...

Sissi da-i drumul atunci cu curatenia, genuflexiuni/flotari/ mers pe bici si cu sexul... ca inducerea aud de la voi ca nu-i faina

Simona bine ca esti bine! Nu te dor picioarele cand se umfla asa ... ca eu nu mai pot merge cand se umfla rau.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#644 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 12:46 PM

si noi doua Pisoi? Nu ne mai plangem de nik azi? :rolleyes:

#645 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 12:52 PM

Daniela, iaca ma plang, cum sa nu? :rolleyes:

Cred ca o sa lesin. Nu stiu ce am, sunt slabita. Nu pot manca. Am mancat pana la ora asta asa: un pahar cu lapte, 4 prune, doua feliute de paine cu salata de icre si un avocado. De obicei dimineata mancam zdravan, dar azi nu stiu ce am. De fapt de ceva timp nu mai pot manca serios. Mananc totusi pentru ca mi-e teama sa nu fac cadere de calciu sau de glicemie si sa pic pe strada. Dar tot ametita ma simt.

Tu? Care e vaitatura zilei? :floare:

#646 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 02:47 PM

Vezi postareaPisoi, la 10 August 2010 - 12:52 PM, a spus:

Daniela, iaca ma plang, cum sa nu? :floare:

Cred ca o sa lesin. Nu stiu ce am, sunt slabita. Nu pot manca. Am mancat pana la ora asta asa: un pahar cu lapte, 4 prune, doua feliute de paine cu salata de icre si un avocado. De obicei dimineata mancam zdravan, dar azi nu stiu ce am. De fapt de ceva timp nu mai pot manca serios. Mananc totusi pentru ca mi-e teama sa nu fac cadere de calciu sau de glicemie si sa pic pe strada. Dar tot ametita ma simt.

Tu? Care e vaitatura zilei? :P

Si eu am observat ca nu am pofta mai de nimic, eu care sunt o pofticioasa si o gurmanda. Poate e si de la caldura. Nu e chiar nimic care sa te atraga? Dar o salata/sandwich mare cu de toate (salati verzi, rosii, castraveti, porumb, masline, branza, ton sau friptura/sunca cu ulei si lamaie o mananc la 12 cu placere). Mai iau dim ceva fruct si 1-2 inghetate si seara ceva lejer si iaca ziua. Zic sa te gandesti la ceva ce iti place si sa mananci produsele respective. Chiar dc nu mult. Ai inceput sa iei pastilele? Copilita ta cum se descurca cu burtica ta? ce zice? Stie ca ii vine un fratior sau o surioara? Seara cand ajungi acasa cum de ai timp si de copil si de nesting? Esti o mamica foarte buna. :rolleyes:

Eu nu am nu stiu ce stari... nu prea am de ce sa ma plang azi. Am avut dimineata Bowen. A lui meu i s-au parut terapii oculte, ca l-a dat afara din camera si i-a spus ca nu are voie sa vorbeasca :D

#647 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 03:33 PM

Nu ma atrag salatele, mi se pare ca sunt greu de digerat. in schimb ma atrag legumele firte sau facute la cuptor. Mi-am cumparat un cartof dulce mare si o sa-l fierb deseara ca nu ma vad mancand mancare gatita. iar acum mananc niste cipsuri din alea facute din creveti, dar nu-s asa faini.

Am inceput sa iau pastilele dupa care am uitat, bine ca mi-ai amintit :P .

Fetita mea stie ca vine bebe si in fiecare zi ma inebuneste, desi ea nu vorbeste chiar in propozitii, imi spune intruna bebe viu, aici, caca, papa, bace (brate) si din astea, adica vine acasa bebe viu (asa i-am spus eu, ca e viu, nu e de jucarie), ca vrea sa stea 'aici' langa ea, ca o sa faca caca, o sa manance papa, ca vrea sa il tina ea in brate samd. Nu mai scap de ea cand isi aminteste :P .

Seara gatim impreuna, ne jucam si nestuim chiar impreuna :D . Evident ca nu e usor si imi incetineste munca cu 50%, dar e ok.

Bine ca macar tu esti bine.
Dar chiar asa, de ce la- dat pe sot afara?

#648 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 10 August 2010 - 04:04 PM

Hop si eu :P
Azi am fost si la dr de familie ca asa trebe aici , bine trebuia sa merc prin luna a 7 da am tot uitat, aminat si am zis azi sa merg.
Mai sunt vreo trei muinte de program la masina si intind perdelele la bucatrie, pt camera de zi astept sa vina sotul sa mi le dea jos, ca nu prea ma incumet sa ma urc pe scaun.
Ieri am gatit supa de linte a ioanei, pachetelele de porumb ale lui nico si ciuperci cu balsamico, mi-am facut trei pofte azi nici eu n-am chef de nik gatit.

#649 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 04:55 PM

vaaai ce scumpa e aia mica ... are 2 ani si ? sau sub?
abia astept peste 2 ani sa fie si a mea mare si sa vedem ... daca mai facem unul cum va reactiona ...
ii spui ca ii aduce un cadou si d-aia e burtica asa de mare? am citit de la alte fete ca asa ii poti taia gelozia inerenta ...

l-a dat afara (el intrase la un moment dat, ca usa era deschisa si ea era pe hol si se asezase la compu) ca a spus ca "pacientul" trebuie sa stea intr-o stare de relaxare si terapeuta se indeparteaza la minimum 3 m dupa fiecare miscare (de aia era pe hol)... . Dupa ce a terminat terapia a spus acum parasim camera si deschidem geamul ... si cand a auzit tati si s-a parut cam strange ... :P . Nu cred ca o sa aiba incredere sa ma lase sa fac si la bebel. :P

eu i-am facut macaroane cu branza dimineata inainte sa plec la serviciu, dar eu nu ma ating de alea ca nu imi plac
eu am mancat pana acum dim: o piersica si o pruna, la 12 salata mea mixta cu ton si branza de bivolita, apoi o inghetata si vreo cateva felii de back-rolls ca mananca aici colega mea si zici ca sunt teleghidata ... ii mananc mereu fetii mancarea ... cum desface o punga hop si eu ca uliul :D si e plin de e-uri ... nu'sht de ce nu ma pot abtine
acu mi-e fomita, am facut si o supa de rosii ma duc sa o servesc
sa vad poate mergem azi si la c&a ... desi am zis ca nu mai iau haine, ca astept sa primesc ... nu vreau multe ca ii raman mici fuga ...
sunt curioasa de preturile din RO (pe site-ul romanesc nu arata nimic de bebe si nu am gasit sa poti comanda online)
in afara de hainute mai gasec ceva de pe lista de cumparaturi, sissi?

#650 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 05:09 PM

Mandra mea are 1 an si 1o luni. Nu i-am spus ca bebe i-ar aduce vreun cadou, nici nu cred ca stie ce e ala cadou :P .

#651 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 10 August 2010 - 05:10 PM

daniella , ma dor dar nu le bag in seama :P

azi am fost plecata de la 12.00 la 15.00 la plimbare. Ma dor de mor ( picioarele) dar ma simt asa de bine!!!!!!!!!!!!!

#652 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 05:24 PM

Daniella, la C&A au hainute, paturici,prosoape de baie, ceva jucarii haine de gravide chiloti si sutiene de gravide, alte produse nu au.Aici toate preturile la C&A sunt si in euro si linga da si in Roni,
Am luat si pt masa de schimbat chestia aia de deasupra ca cea veche a rupto denneis, adica ,a plesnit plasticul pe la cusaturi.
Simona, plimbareala placuta,am facut si acupunctura da mi-a zis ca urmatoarea sedinta e la controlul urmator,is curioasa sa vad daca ma ajuta, acum beau cam un litru de ceai de zmeur pe zi, am facut acupunctura si imi doresc sa nasc la fel de usor ca si prietena mea.
Pisoi sa iti traiasca mindra ta :P
Eu la dennis i-am zis ca bebe ii aduce cadou, la inceput a zis sa ii aduca cadou o masina mare, acum sa schimbat vrea un tren mare, asa ca sotul acum are ocupatie dupa lucru sa caute tren mare, asta daca nu se razgindeste intre timp si vrea alt cadou de la bebe.

#653 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 06:10 PM

Vezi postareasimonaro29, la 10 August 2010 - 05:10 PM, a spus:

daniella , ma dor dar nu le bag in seama :P

azi am fost plecata de la 12.00 la 15.00 la plimbare. Ma dor de mor ( picioarele) dar ma simt asa de bine!!!!!!!!!!!!!

f bine faci, am facut si eu asa sambata si am tooot umblat de pe la 12 pana pe seara pe la 6-7, insa am avut mare noroc ca nu mi s-au mai umflat picoarele ...

fetelor, la ce foloseste acupunctura asta?
ceaiul de zmeur ati spus ca inmoaie uterul? dar el nu trebuie sa produca acele contractii pentru a expulza fatul? sau cum ii, ca is tare ignoranta

eu am burta tare tare ca o minge de fotbal umflata prea tare... oare o fi bine, o fi rau? :P

La mine cred ca uterul trebuie sa se inmoaie, daca e tare sangerez mult si daca nu se decontracta poti avea hemoragie mare ... mdar sa nu ma mai gandesc mai bine ... :D

#654 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 06:12 PM

Pisoi sa.ti traisca, multi ani fericiti inainte!

si tie sa-ti traiasca Sissi si sa se bucure de marele tren pe care i-l aduce bebe ... vezi sa nu fie mai mare decat sa incapa in burtica ... :P

#655 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 07:51 PM

Ceaiul de zmeur cica pregateste nasterea, habar nu am daca o avea vreu efect, acupunctura cica ajuta sa nu te mai doara in timpul nasterii, is un pic scceptica, da nu am ce pierde, incercarea moarte nare.

#656 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 08:15 PM

sissi :P nu merge asa! :D trebuie sa fii pozitiva si sa crezi si atunci se va implini! serios, crede cu tarie si o sa vezi ca ti se indeplinesc cele mai indraznete vise :P

#657 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 09:25 PM

Pisoi, spune aici, ca la cumparaturi eram complet offtopic: cu ce au fost diferite intre ele cele doua sarcini? Eu ma gandeam ca am avut o sarcina usoara si ma pot apuca peste un an de bebe 2, dar daca a doua o fi de.aia cu greturi si vomitizme, arsuri si tot restul de neplaceri la limite max ... ei atunci ne mai gandim ...

#658 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 10 August 2010 - 09:29 PM

AAAaaa si inca o treaba: ma mananca burtica ... . Nu se vad vergeturi, ele se vad doar dupa ... nastere ? :P

si cand incepem sa ne dam cu creme antivergeturi de-alea astringente pentru a scapa de burticile in plus dupa nastere? de care v-ati gandit/auzit sa folositi? stiti ceva de eficienta acestora?
si cand putem aplica creme anticelulitice?

#659 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 11 August 2010 - 09:52 AM

Daniella nu ai de unde sa stii dinainte cum va fi urmatoarea sarcina :pupic:
Te maninca burtica , probabil se intinde piela, date cu crema sau ulei pt gravide, la mine din luna a 7a a primei sarcine mi-au aparut vergeturi, care nu au mai disparut ;) ;) ;) si m-am dat cu tot felul de creme si uleiuri, la a doua nu mi-au mai aparut in plus ca le am deja :rolleyes: daca o sa alaptezi trebuie sa ai mare grija ce creme vei folosi.

#660 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 11 August 2010 - 10:58 AM

Eu am fost ieri la a treia sedinntza de acupunctura la moasa , primele 2 au fost pt relaxare , a treia si a patra sunt pt contractzii. Asa e la noi.
M-a si controlat , cica Muttermund e inchisa si mi-a facut programare vineri pt ultima sedintza , ea nu crede ca vine BB pana atunci. Capul a coborat mai mult , L-AM SIMTZIT!!!!!!ce sentiment!!!!!!

Controlul de la moasa e cu totul altceva fatza de cel de la medic!!!

Ceaiul de zmeur e ca sa pregateasca Gewebe????? sa fie mai elastice. Tot pt asta e si Damm Massage.

Mi-a dat niste globuli , de 2 feluri , ca sa ajute la dilatare. Chiar , ma duc sa mai iau :rolleyes:

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul