vaaai ce scumpa e aia mica ... are 2 ani si ? sau sub?
abia astept peste 2 ani sa fie si a mea mare si sa vedem ... daca mai facem unul cum va reactiona ...
ii spui ca ii aduce un cadou si d-aia e burtica asa de mare? am citit de la alte fete ca asa ii poti taia gelozia inerenta ...
l-a dat afara (el intrase la un moment dat, ca usa era deschisa si ea era pe hol si se asezase la compu) ca a spus ca "pacientul" trebuie sa stea intr-o stare de relaxare si terapeuta se indeparteaza la minimum 3 m dupa fiecare miscare (de aia era pe hol)... . Dupa ce a terminat terapia a spus acum parasim camera si deschidem geamul ... si cand a auzit tati si s-a parut cam strange ...

. Nu cred ca o sa aiba incredere sa ma lase sa fac si la bebel.
eu i-am facut macaroane cu branza dimineata inainte sa plec la serviciu, dar eu nu ma ating de alea ca nu imi plac
eu am mancat pana acum dim: o piersica si o pruna, la 12 salata mea mixta cu ton si branza de bivolita, apoi o inghetata si vreo cateva felii de back-rolls ca mananca aici colega mea si zici ca sunt teleghidata ... ii mananc mereu fetii mancarea ... cum desface o punga hop si eu ca uliul

si e plin de e-uri ... nu'sht de ce nu ma pot abtine
acu mi-e fomita, am facut si o supa de rosii ma duc sa o servesc
sa vad poate mergem azi si la c&a ... desi am zis ca nu mai iau haine, ca astept sa primesc ... nu vreau multe ca ii raman mici fuga ...
sunt curioasa de preturile din RO (pe site-ul romanesc nu arata nimic de bebe si nu am gasit sa poti comanda online)
in afara de hainute mai gasec ceva de pe lista de cumparaturi, sissi?