sissi, la 15 August 2010 - 03:43 PM, a spus:
Floare albastra

bine ai revenit.Sarcina usoara in continuare si daca tu nu mai poti face mare lucru angajeaza pe cineva, e important sa te relaxezi cit mai mult, tu esti cea mai mica burtica, adica ai DNP mai pe la sf toamnei sau ma insel?
Multumesc, la fel,
Sissi
Asa-i, is cea mai micuta burtica de pe aici, am DPN pe 7 noiembrie
Daniella, la 15 August 2010 - 06:09 PM, a spus:
Floare albastra ce bine ca esti bine. Si eu am pe cinvea care ma ajuta la curatenia in casa cam la 12 zile si intre timp intretinem cat de cat. Este foarte bine, eu iti recomand sa o faci daca gasesti o femeie harnica, care sa-ti faca casa cap-coada (aspirator, mop, praf, geamuri, pervazuri, obiecte sanitare in bai si bucatarie).
Deci porti ciorapii de compresiune? Asa mi-a recomandat si mie medicul, dar aici e o canicula de 40 grade la umbra si in plus eu nu ma mai pot apleca de burta sa ii mai pun (Se pun tare greu) si nu stiu daca i-am luat pe cei care trebuia. De care ciorapi ti-ai luat: sosete sau dres? Ce fel sunt? Profilaxie?
In ce saptamana esti acum? Cate kg ai luat? Ce dpn mai ai? Sarcina usoara in continuare.
Da, imi doresc pe cineva sa faca treburile mai grele ca sincer acum nu mai pot sa frec podele, geamuri si faianta...
Daniella, cred ca e groaznic la 40 grade cu ciorapi, cand era aici asa de cald nu-mi suportam nici propria piele, daramite ciorapii astia care stii ca-s grosuti... Se pun f greu, asa e... dar cu manusi speciale sau chiar cu alea de menaj merge treaba... si eu ma aplec greu ca sa nu mai spun ca la dreptul care e operat si mai sensibil ma ia cu transpiratii pana-i pun, dar zau ca merita efortul

Sunt din aia cu banda adeziva, pana sub fund... Numai de profilaxie, da... Cum a decis ce marime ai? Nu te-a masurat la ambele picioare in fiecare punct stratetigic unde se muleaza?
Am intrat in saptamana 29 si pana acum am pus 11 kg, dar vreau sa cred ca e cantarul stricat
Sarcina usoara si tie, curaj ca mai ai putin de tot!
Pisoi, la 16 August 2010 - 10:51 AM, a spus:
Floare-albastra, bine ai venit printre vaicarete

. Ca sa dormi mai bine incearca sa eviti cofeina dupamasa, mancatul si bautul seara tarziu si culcatul la ore tarzii. La mine cel putin a functionat si acum dorm chiar bine. tin pumnii!
Bine v-am regasit, Pisoi

Nu beau nimic cu cofeina (cafeaua nu mai are gust de cand sunt gravida, nici cola, ceaiurile negre, etc)... faza e ca ma simt noaptea ca si ziua, adica complet treaza... Moasa mi-a sugerat azi sa citesc carti plicticoase