Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#721 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 16 August 2010 - 12:37 PM

eu zic ca e cazul sa scoatem si sa incepem agitatia cu pampoanele :violent1:

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#722 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 16 August 2010 - 12:45 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 August 2010 - 12:36 PM, a spus:

Contractii ... explicati-mi si mie ce sunt si ce trebuie sa simt la contractiile astea, va rog ... ???
Nu esti singura cu stari emotionale si schimbatoare... . Si eu am inceput sa plang din orice ...
Asa ca sa nu ne suparam unele pe altele pe aici :violent1:

Daniela, contractiile sunt asa, ca o durere crescanda, dar nu mare. Sau doar ca o incordare. In momentele alea daca iti pipai burta o sa vezi ca e tare ca o minge de fotbal proaspat umflata.

O prietena de-a mea tot asa nu stia ce-s alea contractii Braxton-hicks, dar din cand in cand la plimbare se oprea din mers si zicea ca o doare putin burta. Am pus-o sa isi pipaie burta sa vada daca e tare si intr-adevar era. S-a luminat la fata, avea contractii :) .

Mai bine de-atat nu stiu sa explic, e doar experienta mea. fiecare gravida poate simti contractiile diferit, ca durere, intensitate, durata, locatie. Dar cred ca punctul comun e ca burta se incordeaza f tare.

#723 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 16 August 2010 - 12:49 PM

Eu inca astept vesti de la simo :violent1:
Eu nu am vb cu anestezist nici la prima nastere si nici acu, da ma gindesc ca tie ti-a zis sa stai cuminte sa nu ti se declanseze nasterea pt ca tu vrei cezariana.

#724 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 12:50 PM

dar bebe nu se misca atunci, da? ca eu cu asta cred ca as confunda ... la mine orice miscare de burta e dansul bebelushei...

#725 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 12:52 PM

Vezi postareasissi, la 16 August 2010 - 12:49 PM, a spus:

Eu nu am vb cu anestezist nici la prima nastere si nici acu, da ma gindesc ca tie ti-a zis sa stai cuminte sa nu ti se declanseze nasterea pt ca tu vrei cezariana.

tu nu faci nici o anestezie?
da, daca nu esti fuga la spital nu e bine la cezariana sa se declanseze deja travaliu ...

auziti, eu am impresia ca mi s-a intors bebelusha ... nu mai e cu capul in jos ... si burta mi s-a mai ridicat si mie ...

#726 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 12:58 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 August 2010 - 12:50 PM, a spus:

dar bebe nu se misca atunci, da? ca eu cu asta cred ca as confunda ... la mine orice miscare de burta e dansul bebelushei...

depinde Daniela, eu cred ca se poate misca bebe in timpul contractiei, am impresia ca la mine atunci e cel mai dureros ca peretele uterului e rigid si miscarile bebelui ajung sa se simta ca lovituri. cred ca miscarile bebelui si contractiile sunt independente.

Sissi, tu o sa primesti telefon de la Simo? Sau astepti vesti aici pe forum?

#727 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 01:02 PM

Vezi postareaDaniella, la 16 August 2010 - 12:52 PM, a spus:

Vezi postareasissi, la 16 August 2010 - 12:49 PM, a spus:

tu nu faci nici o anestezie?
da, daca nu esti fuga la spital nu e bine la cezariana sa se declanseze deja travaliu ...

auziti, eu am impresia ca mi s-a intors bebelusha ... nu mai e cu capul in jos ... si burta mi s-a mai ridicat si mie ...

Ba vreau din nou PDA, da am mai spus nici la prima nastere nu am vorbit dinainte cu un anestezist si nici acum desi am anuntat ce vreau PDA, da cind m-am inscris la spital ma intrebat acolo ce boli am avut , daca am alergie si etc si probabil nu mai e necesar sa vb in prealabil cu anestezistul , habar nam oricum miercuri am contro din nou.
Si eu am contractii Bh si mi se intareste tare burta cind se misca bebe, tocami acum cind scriu am senzatita ca danseaza in burta, apoi face pauza si se incordeaza iar burta , iar relax si tot asa

#728 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 01:03 PM

Pisoi, astept vesti aici pe forum ca nu am nr ei.

#729 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 16 August 2010 - 03:57 PM

Buna!

Acum m-am ridicat de la masa , am stat azi prin spital pana la 14.00 si am fost rupta de foame !

deci:::::

Aseara la 19.30 au inceput contractziile , prima data la 30 min , apoi la 15....Am sunat la spital, m-am bagat in baie , nu s-a intamplat NIMIC. Iar am sunat la spital si am plecat. Aveam deja contractzii la 5 min. Am ajuns , am parcat , am coborat din masina , am urcat la Kreisssaal si GATA! NIMIC!

Am facut CTG o ora , aveam niste contractzii din ce in ce mai slabe. Muttermund complet inchis si copilul cica nu mai e asa de coborat !!!!! Unreifer Befund!!!!! Asa ca am plecat acasa.

Azi dimineatza de la 10.00 mi-s pe acolo , am facut CTG , s-au uiat la actele de la diabetologie , a venit prof-ul si o muta de Hebamme a uitat sa-i spuna de mine , l-am vazut ca pleaca :D . Pana cand m-am dus si am intrebat eu.

A venit , mi-a facut eco si a zis ca sa mai asteptam 7 zile :tongue3:. El crede ca o sa se intample in cateva zile , 2 sau 3...dar daca nu , vedem lunea viitoare. Va trebui sa-mi faca Einleitung cu toate ca n-ar vrea. Si m-a trimis la SEX :floare:. Ca cica gelul cu care se face Einleitung-ul are aproape aceleasi componente ca sperma.

Deci , pauza!!!!!

#730 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 04:23 PM

Simona, bine ca esti bine :tongue3:

Eu nu inteleg faza cu sexul, voi chiar puteti face? Eu nu gasesc niic o pozitite cat de cat confortabila :floare:

#731 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 05:13 PM

Simona :tongue3: mi-ai dat ceva emotii.
Noi inca mai putem sa ne sexam :floare:
Simona azi am mai gasit o reteta de Einleitung, cica scortioasra, ghimbir si cuisoare fierte si baut ceaiul cica e foarte bun
Iote asta am gasit eu tot cautind metode naturale.

Sex
Man nimmt an, dass Sex auf zwei Arten wirkt. Er kann die Produktion des Hormons Oxytocin (das Kontraktions-Hormon) anregen, und dadurch nehmen die Vor- oder Übungswehen zu. Außerdem enthält das Sperma Substanzen, die Prostaglandine, die den Gebärmutterhals dabei unterstützen, sich zu dehnen, wenn die Wehen einsetzen.

Brustwarzenstimulation
Dadurch wird das Hormon Oxytocin abgegeben, wodurch die Wehen ausgelöst werden können. Das ist wahrscheinlich aber nur erfolgreich, wenn der Gebärmutterhals bereit ist, sich zu dehnen. Oxytocin hilft aber auch beim Reifeprozess. Es gibt aber keine gesicherten Informationen darüber, wie viel oder wie oft man seine Brustwarzen stimulieren soll, um dadurch Wehen zu erzeugen.

Gehen
Das ist auch ein gängiger Rat. Die Erklärung dafür scheint die zu sein, dass der Druck des Kinderkopfes auf den Gebärmutterhals den Ausstoß des Hormons Oxytocin stimuliert, was dann hoffentlich Wehen auslöst. Wenn Ihr Kind sich noch nicht gesenkt hat oder noch hoch im Becken sitzt, kann sich das Kind durch Ihre Bewegung in eine bessere Position bringen, so dass die Geburt von allein losgehen kann.

Ergänzende Therapien
Einige Frauen empfinden ergänzende Therapien, wie Akupunktur oder Reflexzonenmassage, als hilfreich, um Dinge in Bewegung zu bringen. Holen Sie sich den Rat eines Fachmannes, der Ihre medizinische Vorgeschichte kennt und Erfahrung in der Arbeit mit schwangeren Frauen hat.

Beckenkreisen bzw. Bauchtanz
können die Lage des Kindes im Becken verbessern: Durch mehr Bezug zum Becken entsteht mehr Druck, über einen Hormonreflexbogen wird mehr Wehenhormon ausgeschüttet und die Geburt beginnt möglicherweise von allein. Auch krabbeln auf allen vieren soll eine ähnliche Wirkung haben.

Auch Zimt, Ingwer und Nelken können, in einem Sud zusammengekocht, Wehen anregen
Den Vorschlag, Abführmittel wie Rizinusöl, ein Klistier oder ähnliche darmanregende Mittel zu nehmen, sollten Sie ignorieren. Denn das kann zu Unwohlsein, manchmal sogar zu Schmerzen und auch zu möglichen Komplikationen, wie Infektionen oder Wasserentzug, führen.
Sponsoren-Links

Uleiul de ricin nu e bun

#732 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 05:16 PM

Ahh, am uitat sa ma pling :tongue3: azi ma cam durut burta asa mai tare, oare se apropie si la mine?, azi noapte m-am trezit din somn din cauza arsurilor pe sofag, am baut niste lapte rece si parca sau mai calmat.

#733 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 16 August 2010 - 07:54 PM

Vezi postareasissi, la 16 August 2010 - 12:14 PM, a spus:

Floare albastra eu nu am incercat niciodata cu manusi speciale, la prima sarcina cind i-am primit am foloist ciorapelul ala de matase care se pune pe laba piciorului, ca eu am ciorapii aia deschisi la degete adica am degetele libere, acum ii pun fara aia ca m-am obisnuit nu imi e usor da merge, imi pun un picior peste altul adica glezna de la dreptul , pun un pic peste genunchi la stingul si pe laterala trag ciorapul, nu stiu daca ati inteles ceva :floare:
Pisoi eu sustin sus si tare ca o sa fie si al tau baiat, sa nu ma lasi singura aici cu atitea fetite :D

Si eu inca mai pot face cite ceva , numa ca am o portiune de burta care ma doare cind ma aplec sau sunt obosita, am senzatia ca se rupe muschiul pe interior, in fine nu mai am asa mult dupa data DNP as mai avea 10 zile daca nu cred ca ajung iar la inducere :tongue3:
LA noi de dimineata ploua cu galeata si erau 13 grade , acu sa mai inseninat sa mai incalzit un pic.

Aaaa mi-am facut geanta de spital, adica am pus un halat ,papuci , sosete, hainele lui bebe si cosmeticalele mele si un schimb de haine cu care ies din spital, atit

Si eu astept cu nerabdare vesti de la simona :P

Am inteles ce spui, am incercat si eu asa dar nu am reusit... de asta folosesc varianta cu manusi de menaj si functioneaza...
Si la mine e frigut, ploios, noros si vantos, dar cand aud ce-i in RO nu mai zic nimic, bun si asa rau :D

Vezi postareaDaniella, la 16 August 2010 - 12:27 PM, a spus:

Floare Albastra deci tu noaptea esti la fel de treaza ca si ziua, nu dormi zi si noapte si te simti odihnita. Asta imi suna ori ca iei vitaminele seara, ori ca iei vreun ceai sau suplimente nutritive?
uite-te la filme ... eu asa adorm ... altfel si eu ma uit pe pereti daca ma trezesc ...
Nici eu nu am fost somnoroasa in sarcina, dar am dormit bine noaptea, atata cat dorm eu, ca nici inainte nu dormeam noaptea prea mult sau prea bine.
Vezi ca perna intre picioare face minuni pentru somn si dureri de spate si daca poti dormi pe o parte (recomandabil stanga).

As vrea eu sa fie asa cum ai inteles tu, Daniella :P dar neeeeee... noaptea ma simt ca ziua de treaza in sensul ca nu pot adormi, dar is zombi ziua din cauza asta si nu pot nici macar recupera dormind ziua... Moasa mi-a spus azi ca in ciuda nesomnului arat f bine, cum reusesc? :P
Am di tati pernele posibile si aia de alaptat m-a ajutat mult acum cateva luni, dar acum gata... de la cap e totul, cred ca subconstientul meu se framanta, desi in constient is senina si calma...

#734 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 16 August 2010 - 08:01 PM

Si noi ne mai putem sexa :tongue3: si e bine , cam cu frica uneori.....la inceput dar apoi merge :D

Sissi , Koktail d-ala nu vreau sa beau , mi-e teama , cica se bea numai la Hebi , in rest , de umblat umblu , de sexat ma sexez :floare: , Brustwarzen le stimulez cat pot ca am auzit si eu.....cred ca-i prea incapatzanata potaia asta mica!!!!
Si mai stau si-n baie intre 30 si 60 de min in fiecare seara!

#735 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 16 August 2010 - 08:04 PM

Pai frumos asa din partea bebelinei tale, Simo? :P te pune pe drumuri degeaba, numai asa de dragul plimbarii? :P
Hai ca incepem sa facem galerie, scuturam pompoanele si poate prinde mititica curaj :tongue3: :floare: :D

#736 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 08:35 PM

No ca bag si eu pompoanele :P :D :P :P :tongue3: :floare: :D :P
Hai bebelina de mamis simona :P

#737 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 10:06 PM

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gifImagine atasata: monthly_08_2010/post-685-12819889664.gif

hai Elena!!! hai Elena!!!hai Elena!!!hai Elena!!!hai Elena!!!hai Elena!!!hai Elena!!!hai Elena!!!hai Elena!!!hai Elena!!!

hai curaj ca o sa fie bine, mami si tati te asteapta si te iubesc!

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_08_2010/post-685-128198903004.gif
  • Imagine atasata: monthly_08_2010/post-685-128198904159.gif

#738 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 10:12 PM

Pisoiule pozitia in care eu mai pot este pe laterala ... am cautat o poza pt exemplificare, dar nu am gasit, doar teorie: "Pozitia lingurita
Este sinonima cu o partida de sex fabuloasa pentru femei. Deoarece presupune ca partenerii sa fie intinsi pe o parte in pat, iar barbatul in spatele femeii, lipit de corpul acesteia, libertatea de miscare este foarte mare. Femeile pot fi mangaiate pe sani sau burta, stimulate clitoridian, (gesturi absolut fierbinti) si toate astea cu un sentiment grozav de protectie ca bonus."
cred ca intelegi daca nu o sa mai sap eu dupa o foto.
:tongue3:

#739 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 10:15 PM

Floare albastra, pai poate iti mai trebuie sa relaxare, mai fa ceva: aromoterapie, pernuta cu plante care iti provoaca somn, baie calda seara, lapte caldut, ceai de tei dupa orele 17 si fara mancare seara dupa 18-19.

#740 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 16 August 2010 - 10:16 PM

acum bine inteles ca mi se pare ca am contractii de astea ... , dar cred ca e tot de la cap ... :tongue3:

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic