Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#961 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 29 August 2010 - 10:01 PM

Atunci te fac pe tine corespondent daca vrei, Geany. Iti trimit sms, cand suntem gata si postezi tu vestea colea si asa esti si prima artista culinara care afla. Vrei?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#962 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 29 August 2010 - 10:16 PM

Vezi postareaDaniella, la 29 August 2010 - 10:01 PM, a spus:

Atunci te fac pe tine corespondent daca vrei, Geany. Iti trimit sms, cand suntem gata si postezi tu vestea colea si asa esti si prima artista culinara care afla. Vrei?

Nu fata ca eu stau prost cu ''corasonul''si ma emotzionez si nici acces la calculator nu prea am(acum ai mei is' rupti de pe munti si vai si dorm dar dupaia nu prea mai vad eu,pana nu incep,coptii scoala si sot scarbiciu') :drool: ...

Dar daca eu sunt ultima ta solutie si nu se ofera nimeni alcineva,ii pun eu la coltz =)) ,zic ca-i pt. o cauza nobila'' =)) ...

#963 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 29 August 2010 - 11:04 PM

ei lasa atunci, tu fata, ca vin luni cand ma externez si va povestesc la un mom dat cand pot intra, ca probabil nici eu nu o sa mai pot in primele saptamani...

Ioana, de Simona sau Sissi nu mai stii nimic? S-a externat oare Simona? Tot ok cu feteel ?

#964 Useril este offline   Carmen L 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,690
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationBucuresti

Postat 30 August 2010 - 11:03 AM

bbenyci, felicitari, sa-ti traiasca printesa, e o dulce :)
Imagine postata

#965 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 30 August 2010 - 12:01 PM

Vezi postareamilena, la 28 August 2010 - 07:48 PM, a spus:

Felicitari, sissi! Multa sanatate tie si lui bebe.

bbenyci, sa-ti traiasca fetita. ce dulce e!

Daniella, relaxeaza-te, totul o sa fie bine. sa vezi cum o sa descoperi ca stii sa faci totul bine pentru bebe. tinem pumnii pentru tine.

si de la mine urari tuturor. Daniella, asteptam si poze cu BBla ta.

#966 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2010 - 12:09 PM

:)
Am fost azi la doppler si analize iarasi. Tensiunea in uterine normala. Col inchis 4cm. Bebelusha are 2.800 g (+400 g). Lichid amniotic ok.
Iar mi/a dat/o inapoi cu 2 saptamani :P
De la S38 + 4 Z calculat
la S36 + 5 Z ecografic
B)

In fine azi a fost doar doppler, pun pe seama ca nu a masurat oate oscioarele, doar asa o tibie sa dea o greutate si varsta biometrica, dar tare mai sunt enervanti cu varsta.

In rest azi am avut dureri si intepaturi in uter si cu stare de sfarseala, cica nu sunt contractiile alea de travaliu, ci doar pregatitoare ... se pregateste uterul de expulzie.

Concluzie B) : "data nasterii ramane vineri, daca nu cumva nasc mai repede!" B) ati inteles :P ? si eu la fel B)

Simona, Sissi asteptam po¿vesti/
Pisoi cum te simti azi,? cum ti/a iesit petrecerea si preparatele? cred ca esti franta de la munca cu pregatirile si apoi cu musafirii ... era exact ce iti lipsea!

#967 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2010 - 12:12 PM

Merci de urari si incurajari tuturor. Sa stiti ca si la amniocenteza mi/era o fricaaaaa si a fost asa de usor pe langa ce ma asteptam :P . Iar azi la dr. m/am trezit ca am incurajat o graviduta care trebuia sa o faca si avea pampersul plin :)

#968 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 30 August 2010 - 03:43 PM

Buna , fetelor!

N-am apucat sa scriu pana acum , am venit ieri acasa si imi e din ce in ce mai bine. Cred ca v-a spus Ioana ca am fost nevoita sa fac cezariana. Socul a fost atat de mare incat n-am avut chef sa vb cu nimeni!!!!!

Cred ca din cauza socului nici laptele nu vine , la bubulina ii dau lapte praf. Ma doare sa-i vad ochisorii mari cu care se uita la mine cand o pun la piept si nu primeste deat cateva picaturi.

Bine ca ea e bine. E o cuminte si o mancacioasa. La 3 ore are foame si o pun la san dar nu are decat ceva grame. Apoi papa lapte praf si nici nu mai misca!!!

Imagine atasata: monthly_08_2010/post-34-128317493253.jpg

Ma bucur , insa ca e bine si ca TRAIESTE! Multzumesc lui D-zeu ca m-am dus la Mainz desi aveam dubii dupa scandalul ala.

Contractziile mele au inceput luni inainte de 11 , dar erau slabe. Asa ca la Mainz am primit ceva pastile. Pe la 12 au inceput cam la 5 min regulat, poate si mai des. Trebuia sa ma plimb dar nu puteam!!! La ora 9 a inceput sa fie groaznic!!! Aveam contractzii din minut in minut dar nu eram dilatata aproape deloc.Pe la 11 eram dilatata 1 cm!!!1 Nu mai puteam. Am cerut sa mi se faca PDA. In sala in care eram eu se umplea de doctori si moase , nu stiam de ce. Iar veneau , iar plecau. Al meu ma tzinea de mana dar ......In fine , PDA-ul ala a durat cam o ora , ca desi imi redusesera contractziile cu o injectie tot veneau la cateva secunde. Atatzia doctori n-am vazut in viatza mea langa mine!!!

Cu fiecare contractzie pulsul copilului scadea ( asta mi-au explicat-o peste 2 zile ca atunci nu era loc deexplicatzii) , au spart apa ca sa poata masura pulsul direct de pe capil bebelusei. Mi-au pus cateta de urina si o doctoritza mi-a spus ca se intoarce mai tarziu sa vedem pe ce cai o luam!!! N-am priceput decat mai tarziu ca era vb de cezariana. Cand am zis DA , in momentul ala m-au luat si m-au dus in sala de operatzii!!!!

Al meu a fost langa mine fiecare minut , nu stiu ce as fi fcaut fara el!!!! Mai tarziu mi-a spus una dintre doctoritze ca de cate ori ieseau afara se sfatuiau ce sa faca!!!!

Bubulina s.a nascut la 4 si 10 , 2980 de grame si 49,5 cm!!!!!
Recoltarea stem a decurs cu bine.

Ma doare ca dupa nastere n-am putut sa o iau in bratze. Noroc ca tati a fost acolo. Mainile mele erau intzepenite de la CTS ca mi le-au legat in timpul operatziei si nu le puteam folosi. Abia martzi la amiaza si-au revenit.

Am stat pana miercuri dimineatza la terapie intensiva apoi m-au mutat in salon. Am luat camera de familie si mama si al meu au stat pe rand cu mine.

Asta a fost nasterea mea. De miscat nu ma misc nici acum bine , am dureri de spate groaznice , nu se stie daca sunt contractzii de dupa sau urmarile anesteziei. Sa vedem ;)

Azi am stat prima data pe dunga!!!!

Cum poate face cineva o asemenea operatzie cu buna stiintza? cand ma ridicam sintzeam ca iasa matzele din mine. Si pana joi am facut pipi in punga. GROAZNIC!!!!

#969 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 August 2010 - 03:46 PM

bbenyci , sa-tzi traiasca printzesa!!!!!

#970 Useril este offline   Angel 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 2,199
  • Locationfar far away

Postat 30 August 2010 - 03:53 PM

cat de frumoasa e, m-am topit! ce ochisori oblici are :P
bine ati venit acasa, usurel si va intrati in ritm...odhna cat cuprinde sa nu te stresezi si o veni si laptele. las-o sa traga mai mult chiar daca nu iese, asa maseaza sanul si grabeste laptele
si, daca nu vine, asta e...o sa creasca si cu formula nu-ti face probleme :P

bbeyenci, ai o gogosica superba...numai fetite se nasc ;)

#971 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 30 August 2010 - 03:59 PM

Simona, bine ai revenit printre noi ;) :P
Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-un asemenea calvar... Refacere rapida, sa te bucuri cat mai repede de Elena! Dulce foc pustoaica ta :P

#972 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 30 August 2010 - 04:21 PM

sa vedetzi ce claxon are daca ii e foame ;)

#973 Useril este offline   Lapona Enigel 

• Night's Watch
  • PipPipPipPip
  • Grup: Nordic
  • Postari: 9,603
  • LocationDavy Jones' Locker

Postat 30 August 2010 - 05:05 PM

Simona, aveti o frumoasa de fata!!! Are niste ochi tare frumosi! Am vrut sa te sun, numarul tau e pe celalat mobil, am uitat pinul...ca naiba. Bine ca fost Ioana corespondent! Si bine ca ati trecut cu bine totul. Va pup si va zic bine ati revenit acasa!

Sissi, meine Liebe, multe multe felicitari pentru cel mai proaspat membru al familiei. Abia astept sa vad si cu el pozici!

Floare, tu cat mai ai mama? Ma iertati fete dar eu mai greu cu cititul! Va pup pe toate. Sanatate multa!
Heave ho, buccaneers ;)

Imagine postata

#974 Useril este offline   oanaC 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 192

Postat 30 August 2010 - 05:27 PM

Felicitari Simona :)E o minune de fetita, are o privire ce te topeste
Lapticul o sa vina, tu pune bebele la san, bea multe lichide...in fine, cred ca sfaturi ai primit garla ;), acum ca sunteti acasa o sa fie mai usor.

#975 Useril este offline   milena 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 831
  • LocationCanada

Postat 30 August 2010 - 06:11 PM

Simona, bine ati venit acasa! Sa va traiasca dulcineea!
Never fake yourself to look perfect, because perfection is never real, and reality is never perfect

#976 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 30 August 2010 - 06:13 PM

Vezi postareaLapona Enigel, la 30 August 2010 - 05:05 PM, a spus:

Simona, aveti o frumoasa de fata!!! Are niste ochi tare frumosi! Am vrut sa te sun, numarul tau e pe celalat mobil, am uitat pinul...ca naiba. Bine ca fost Ioana corespondent! Si bine ca ati trecut cu bine totul. Va pup si va zic bine ati revenit acasa!

Sissi, meine Liebe, multe multe felicitari pentru cel mai proaspat membru al familiei. Abia astept sa vad si cu el pozici!

Floare, tu cat mai ai mama? Ma iertati fete dar eu mai greu cu cititul! Va pup pe toate. Sanatate multa!

Io sunt de-abia intrata in saptamana 31, DPN am pe 7 noiembrie... mult si putin in acelasi timp ;)

#977 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652

Postat 30 August 2010 - 06:27 PM

Simo' ce bibelou de fata!!!felicitari,te pupez dulce,imi pare rau de inconvenientele pe care le-ai avut,dar cred ca atunci cand te uiti la ea uiti de toate.... ;)

#978 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715

Postat 30 August 2010 - 07:02 PM

Ana Maria, superba Bebelina voastra. o sa vina si laptele.
eu am avut cezariana, si am alaptat-o pana la 5 luni.

#979 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2010 - 07:12 PM

Simona sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa va aduca multe bucurii! Este frumoasa foc, sunt sigura ca te topeste sa-ti bebelusha in brate ;) !

Iti doresc refacere grabnica!
Relaxeaza-te cat poti mai mult si nu mai fii necajita pentru ce si cum a fost, bine ca a trecut si sunteti bine amandoua. Gandeste pozitiv, asa va veni si lapticul.

#980 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 30 August 2010 - 07:14 PM

Floare Albastra astea doua ultime luni trec parca cel mai repede. Bucura-te de burtica, relaxeaza-te, odihneste-te si profita la maxim de aceasta perioada frumoasa.
Ai gasit ajutor in casa?

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic