Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#981 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 30 August 2010 - 08:02 PM

Simona,

Sa-ti traiasca frumusetea de fata !
E perfecta !

Odihneste-te daca ai ajutoare .
Iti doresc refacere rapida !
Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#982 Useril este offline   moatza 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 7,061
  • Inregistrat: 25-November 09
  • Locationtot aici

Postat 30 August 2010 - 09:33 PM

fetelor, sa va traiasca bebelusele si sa fiti sanatosi cu totii sa le faceti mari!

#983 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 30 August 2010 - 09:51 PM

Vezi postareaDaniella, la 30 August 2010 - 07:14 PM, a spus:

Floare Albastra astea doua ultime luni trec parca cel mai repede. Bucura-te de burtica, relaxeaza-te, odihneste-te si profita la maxim de aceasta perioada frumoasa.
Ai gasit ajutor in casa?

Asa e si de asta ma si "tem" ca or sa treaca mai repede decat as vrea :biggrin: Inca n-am gasit ajutor in casa, momentan numai sotul, se straduie sa fie cat mai folositor, ii e greu insa ca e un domeniu complet nou pt el :angryfire:

#984 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 August 2010 - 10:10 PM

Vezi postareasimonaro29, la 30 August 2010 - 03:43 PM, a spus:

N-am apucat sa scriu pana acum , am venit ieri acasa

Bine ati venit acasa si bine ai revenit la noi, bine ca a fost totul bine, acum odihneste-te si stai linistita, intre un claxon si altul :angryfire:

#985 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 30 August 2010 - 10:29 PM

Vezi postareabbenyci, la 28 August 2010 - 07:13 PM, a spus:

Fetelor si eu am nascut in 12 august, o fetita dulce. O cheama Arienne Sophie.

Bun venit printre noi lui Arienne Sophie :)

#986 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 31 August 2010 - 01:36 AM

fetele sa va traisca buburuzele

:)
pupici pt mamici: sissi, bbency, simonaro so pt toate trei buburuze

natural sau cezariana, bine ca ati nascut si sunteti toti sanatosi.

daniella :) si de abia astept vestea:) mai scriu maine:) stii tu cum e cu timpul si munca:)

#987 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 31 August 2010 - 08:50 AM

bbency si simonaro felicitari si multa sanatate voua si bebeluselor :)

#988 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481

Postat 31 August 2010 - 09:27 AM

Simona, prin cate ai trecut fata draga! Bine ca esti bine si ai ajutoare! Cu laptele nu te necaji, faci exact ceea ce trebuie sa faci, ce va fi va fi. Sa stii ca in gramele alea putine fata primeste anticorpii tai si asta e de fapt partea cea mai importanta la alaptat. In plus sanul are capacitatea de a crea anticorpi noi: se face un schimb de fluide cu saliva bebelui si daca e ceva virus nou pe care mama nu l-a avut, sanul fabrica aticorpi noi pentru paricopul nou - e ceva uimitor intr-adevar, asa ca faci f bine ceea ce faci. Incearca sa te necajesti mai putin pentru ca asta se transmite prin laptic. Pup fete frumoase si curajoase si va doresc numai bine in continuare! Si multu pentru ca ai facut efortul sa ne scrii, adevarul e ca asteptam cu sufletul la gura vestea si povestea :) .

Vezi postareaDaniella, la 29 August 2010 - 11:49 AM, a spus:

Pisoi, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos, sa va iubiti mereu si sa fiti fericiti impreuna! Succes cu pregatirile ... sa faci foto sa vedem ce minunatii ai facut!

Bine ca ai zis de geanta de spital, ca uitasem ce mai am de facut :)

daniela, multumesc! Sa stii ca NU am facut poze, nu-mi vine sa cred!! Voiam sa fac macar o poza la masa pregatita frumos, dar n-a fost sa fie. Asa surpriza a fost ca al meu nu s-a prins deloc, dar de loc si m-a intarziat mult cu pregatirile, asa ca atunci cand musafirii au sunat la usa, eu inca nu eram imbracat corespunzator :) - ce sa mai zic de poze... am uitat complet de ele. Dar petrecerea a iesit fain iar surpriza sotului a fost majora, nu-i venea sa creada! Totul a fost fain, nu stiu cand o sa am timp sa povestesc ce am pregatit...

Vezi postareaDaniella, la 29 August 2010 - 08:31 PM, a spus:

Geany mai sunt 4 zile: luni, marti, miercuri si joi, ca vineri (cel tarziu) nasc, daca trec de cotnrolul de maine ;)

Mama ce aproape esti!! Fii tare! Cum mai stai cu umflatul? Si cum te simti in general? In legatura cu greutatea bebelinei eu zic sa uiti de ea, e asa de neimportanta, iti faci un stres in plus aiurea si degeaba, cand tu ai nevoie de relaxare.

Eu nu stiu ce am, tot am impresia in fiecare zi ca "azi nasc" :) - probabil o sa nasca mai tarziu, dar grija asta ma omoara.
Am primit de la o prietena din germania ceai de zmeur si am inceput de ieri sa beau. Sper sa ma ajute sa nasc mai usor si in plus sa ma mai linisteasca pentru ca nu sunt deloc multumita cu starile astea de panica pe care le am noaptea.

Voi beti careva ceai din asta? Ati auzit de efectele lui la gravide (imi cer scuze daca s-a vorbit deja de el, sunt ramasa cu o juma de neuron obosit...)

#989 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 31 August 2010 - 10:37 AM

Vezi postareaPisoi, la 31 August 2010 - 09:27 AM, a spus:

Am primit de la o prietena din germania ceai de zmeur si am inceput de ieri sa beau. Sper sa ma ajute sa nasc mai usor si in plus sa ma mai linisteasca pentru ca nu sunt deloc multumita cu starile astea de panica pe care le am noaptea.

Voi beti careva ceai din asta? Ati auzit de efectele lui la gravide (imi cer scuze daca s-a vorbit deja de el, sunt ramasa cu o juma de neuron obosit...)

pisoi, eu am baut ceai de zmeur, dar nu stiam ca are treaba cu sarcina
uite ce stiu despre el:

-dismenoree ( ciclu menstrual neregulat , dureros ) , sindrom premenstrual ;
-uter fibromatos ;
-chist ovarian , fibrom uterin ;
-noduli mamari ;
-adjuvant in cancerul genital si mamar ;
-tulburari specifice premenopauzei ( bufeuri , transpiratie ) ;
-hemoragie , hemoragie uterina ;
-pielonefrita , cistita , prostatita ;
-ulcer gastro-duodenal , regurgitatii acide , gastrita ;
-diaree , enterocolita , gastrita hiperacida , ulcer gastric , pirosis ;
-tuse , raceala , bronsita ;
-afectiuni ale prostatei ;

#990 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 4,228
  • LocationDE

Postat 31 August 2010 - 10:58 AM

Pisoi´, eu am baut consecvent ceai de zmeur si am facut si Damm-Massage si tot nu m-am dilatat :)

#991 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 August 2010 - 10:59 AM

Fetelor , merci mult de urari. Sissi , multe felicitari si tzie :)

Ieri am luat de la farmacie pompa si NU MERGE!!!! Azi trimit pe cineva sa o schimbe.

#992 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 August 2010 - 01:43 PM

Vezi postareaanavlis, la 31 August 2010 - 01:36 AM, a spus:

daniella :) si de abia astept vestea:) mai scriu maine:) stii tu cum e cu timpul si munca:)

fata draga :) , ce dor mi-era de tine :)
Mai am doua zile.
Veti primi aici stirea de la OanaC. vineri sau sambata in functie de cum ma simt.

Ce face puiul tau? Ce progrese ati mai facut? Te descurci si cu ea si cu programul asta la serviciu?

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#993 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 August 2010 - 03:20 PM

Sa.tzi ajute D-zeu , Daniella!Multa bafta si...sa fie asa cum ai visat tu! :)

#994 Useril este offline   Floare albastra 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 160
  • Inregistrat: 29-November 09
  • LocationDE

Postat 31 August 2010 - 03:30 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 August 2010 - 01:43 PM, a spus:

Mai am doua zile.
Veti primi aici stirea de la OanaC. vineri sau sambata in functie de cum ma simt.

Iti tinem pumnii sa decurga totul asa cum iti doresti tu! :) Un fel de "curaj gaina, ca te tai' :)

#995 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 31 August 2010 - 03:33 PM

bbenyci, felicitari pt printesa.

Simo, bine ai revenit acasa, chiar ma intrebam cum esti ca sunasem intr-o zi si nu ai raspuns.Elena e o dulceata si cand ii vezi asa mici cu suzetele alea asa mari iti vine sa-i papi.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#996 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 03:45 PM

Vezi postareasimonaro29, la 31 August 2010 - 03:20 PM, a spus:

multumesc mult si voua!
am citit cu pompa, simt din tonul tau ca esti nervoasa si stresata, te rog mult relaxeaza-te, detensioneaza-te si concentreaza-te mental ca totul va fi bine si ca lapticul va incepe sa curga. Sa vezi ca va fi tot bine daca reusesti sa te relaxezi.
Ia si un ceai care produce lactatie de fenicul, sau de ce spune dr tau. Eventual cheama o consiliera in alaptare sa te ajute.
Cum e cu baita? vine hebame in fiecare zi? Te descurci cu imbracatul, cu schimbatul, doarme bine? Esti obosita?
Ai reusit sa o imbraci in rochita la iesirea din spital? Ca ma gandeam si eu ce hainute sa ii dau lui tati pt externare, dar cred ca ii dau ceva simplu de pus, la fustita trebuie pusi si strampi si e mai greu.

Te rog mult incearca cu toata puterea ta mentala sa te relaxezi: nu conteaza nici pompa, nici nimic... orice se poate intampla, important e acum sa fii foarte linistita si sa te gandesti cum iti curge laptele si o sa vina sa vezi.

#997 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 03:53 PM

Vezi postareaFloare albastra, la 31 August 2010 - 03:30 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 31 August 2010 - 01:43 PM, a spus:

Mai am doua zile.

Iti tinem pumnii sa decurga totul asa cum iti doresti tu! :) Un fel de "curaj gaina, ca te tai' :)

Merci mult! Si tie sarcina usoara in continuare si mult relax!

#998 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 31 August 2010 - 05:09 PM

Vezi postareaDaniella, la 31 August 2010 - 03:45 PM, a spus:

Vezi postareasimonaro29, la 31 August 2010 - 03:20 PM, a spus:

multumesc mult si voua!
am citit cu pompa, simt din tonul tau ca esti nervoasa si stresata, te rog mult relaxeaza-te, detensioneaza-te si concentreaza-te mental ca totul va fi bine si ca lapticul va incepe sa curga. Sa vezi ca va fi tot bine daca reusesti sa te relaxezi.
Ia si un ceai care produce lactatie de fenicul, sau de ce spune dr tau. Eventual cheama o consiliera in alaptare sa te ajute.
Cum e cu baita? vine hebame in fiecare zi? Te descurci cu imbracatul, cu schimbatul, doarme bine? Esti obosita?
Ai reusit sa o imbraci in rochita la iesirea din spital? Ca ma gandeam si eu ce hainute sa ii dau lui tati pt externare, dar cred ca ii dau ceva simplu de pus, la fustita trebuie pusi si strampi si e mai greu.

Te rog mult incearca cu toata puterea ta mentala sa te relaxezi: nu conteaza nici pompa, nici nimic... orice se poate intampla, important e acum sa fii foarte linistita si sa te gandesti cum iti curge laptele si o sa vina sa vezi.

Da , am imbracat printzesa in rochitza cu volanase si i-am pus bonetzica pe cap. A fost un ingeras. Cand am ajuns acasa am pus Maxi-cosi pe canapea si i-am facut poze. Nush pe unde-i aparatul , dar maine sigur pun poze.

A mea e INCA ascultatoare la imbracat.

Baie nu i-am facut inca ,astept sa cada buricul. O spal cu o manusa de baie.

Hebamme ma enerveaza si cred ca o sa ne spunem PA cat de curand. O sa caut alta. A sugerat ieri ca nu ne iubim copilul cat trebuie , pt ca nu o luam in bratze de fiecare data cand plange !!!!!

#999 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 05:53 PM

[quote name='simonaro29' date='31 August 2010 - 05:09 PM' timestamp='1283267378' post='55045']
[/quote]

Da , am imbracat printzesa in rochitza cu volanase si i-am pus bonetzica pe cap. A fost un ingeras. Cand am ajuns acasa am pus Maxi-cosi pe canapea si i-am facut poze. Nush pe unde-i aparatul , dar maine sigur pun poze.

A mea e INCA ascultatoare la imbracat.

Baie nu i-am facut inca ,astept sa cada buricul. O spal cu o manusa de baie.

Hebamme ma enerveaza si cred ca o sa ne spunem PA cat de curand. O sa caut alta. A sugerat ieri ca nu ne iubim copilul cat trebuie , pt ca nu o luam in bratze de fiecare data cand plange !!!!!
[/quote]

Woawww ce frumoasa trebuie sa fi fost printesa mica :) . I-ai pus si strampi?
Pai plange mult? si ma rog de unde stie ea ca nu o luati in brate destul? si apoi cat e destul si cat e putin/mult? se poate delimita printr-o simpla taietura? nu o lasa si pe-aia sa te streseze, ca tu stii cel mai bine cum trebuie sa te porti cu copilul ei.
Io imi facusem impresia ca faci tot ce zice hebamme a ta ... :)
Dar nici la spital nu ii faceau baita? Ai stat 5 zile pana la urma?

#1000 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 31 August 2010 - 06:01 PM

Vezi postareaPisoi, la 31 August 2010 - 09:27 AM, a spus:

Eu nu stiu ce am, tot am impresia in fiecare zi ca "azi nasc" :) - probabil o sa nasca mai tarziu, dar grija asta ma omoara.

draga Pisoi, imi pare bine ca i.ai facut asa surpriza frumaosa sotului. Ma temeam ca te.ai obosit prea tare cu pregatirile ... dar tu esti destoinica si priceputa.
Simona si Sissi au baut au zis ca inmoaie uterul parca ...
Sa stii ca si eu ieri dim ziceam ca nasc ..., ca incepusem sa simt niste dureri si junghiuri in uter si durere acolo jos in aprti .. cum ar veni pe ovare. Dar dr. m-a linistit ca e doar pregatirea organismului, uterul se pregateste sa expulzeze fatul asa ca isi face antrenamentul si iti da si contractii, dar sunt doar de pregatire.
De ce ai stari de panica noaptea?
sa stii ca nici eu nu mai dorm prea bine, ma trezesc pe la 4-5 si nu mai pot adormi pana dimineata cu putin inainte de ora cand ar trebui sa ma trezesc. Asa ca ma simt cam obosita, desi nu fac mare lucru.
Relaxeaza-te si tu panica si stresul nu sunt bune! Cu cat esti mai inistita cu atat mai bine. Eu sper ca la a doua nastere sa fie organismul tau pregatit pentru ce e de facut si sa.ti fie totul mult mai usor.

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic