Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1001 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 31 August 2010 - 06:03 PM

Vezi postareaFloare albastra, la 31 August 2010 - 03:30 PM, a spus:

Vezi postareaDaniella, la 31 August 2010 - 01:43 PM, a spus:

Mai am doua zile.
Veti primi aici stirea de la OanaC. vineri sau sambata in functie de cum ma simt.

Iti tinem pumnii sa decurga totul asa cum iti doresti tu! :) Un fel de "curaj gaina, ca te tai' :)

:) chiar ca ...
hai mai ca totul va fi bine! Doamne ajuta!

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1002 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 01 September 2010 - 09:17 AM

Vezi postareasimonaro29, la 31 August 2010 - 10:58 AM, a spus:

Pisoi´, eu am baut consecvent ceai de zmeur si am facut si Damm-Massage si tot nu m-am dilatat :(

Hebamme ma enerveaza si cred ca o sa ne spunem PA cat de curand. O sa caut alta. A sugerat ieri ca nu ne iubim copilul cat trebuie , pt ca nu o luam in bratze de fiecare data cand plange !!!!!

Simona draga, mersi de info. Eu caut tot felul de remedii ca m-a apucat frica... ce sa fac? :P

Despre Hebamme :scratch:
cred ca isi depaseste atributiile. dar si tu esti un pachet de nervi. Dupa un travaliu dificil si o nastere la fel, eu iti inteleg nervii mai bine ca oricine! :D iar Hebamme ar trebui si ea sa inteleaga si sa se poarte cu manusi pe langa tine, ca doar n-o fi incepatoare. Schimb-o daca asa simti, orice care sa-ti mai elibereze din tensiunea nervoasa.

Vezi postareasimonaro29, la 31 August 2010 - 05:09 PM, a spus:

A mea e INCA ascultatoare la imbracat.

o sa fie ascultatoare multe luni de acum incolo :D , o sa vezi. pup printesa mica si frumoasa!

Vezi postareaDaniella, la 31 August 2010 - 06:01 PM, a spus:

draga Pisoi, imi pare bine ca i.ai facut asa surpriza frumaosa sotului. Ma temeam ca te.ai obosit prea tare cu pregatirile ... dar tu esti destoinica si priceputa.
Simona si Sissi au baut au zis ca inmoaie uterul parca ...
Sa stii ca si eu ieri dim ziceam ca nasc ..., ca incepusem sa simt niste dureri si junghiuri in uter si durere acolo jos in aprti .. cum ar veni pe ovare. Dar dr. m-a linistit ca e doar pregatirea organismului, uterul se pregateste sa expulzeze fatul asa ca isi face antrenamentul si iti da si contractii, dar sunt doar de pregatire.
De ce ai stari de panica noaptea?
sa stii ca nici eu nu mai dorm prea bine, ma trezesc pe la 4-5 si nu mai pot adormi pana dimineata cu putin inainte de ora cand ar trebui sa ma trezesc. Asa ca ma simt cam obosita, desi nu fac mare lucru.
Relaxeaza-te si tu panica si stresul nu sunt bune! Cu cat esti mai inistita cu atat mai bine. Eu sper ca la a doua nastere sa fie organismul tau pregatit pentru ce e de facut si sa.ti fie totul mult mai usor.

Nu stiu de ce am stari de panica... inca nu mi-au trecut. Totusi ma simt mai bine in sensul ca a ramas doar o chestiune fizica, palpitatiile, mental nu mai simt mare lucru. cred ca e de la ceaiul de zmeur - cel mai probabil Placebo :scratch: . Oricum, ma bucur ca functioneaza, sunt mult mai linistita.

Si eu sper ca fiind la a doua nastere sa nasc mai usor.

#1003 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 09:19 AM

Vezi postareaboni, la 31 August 2010 - 10:37 AM, a spus:

pisoi, eu am baut ceai de zmeur, dar nu stiam ca are treaba cu sarcina
uite ce stiu despre el:

-dismenoree ( ciclu menstrual neregulat , dureros ) , sindrom premenstrual ;
-uter fibromatos ;
-chist ovarian , fibrom uterin ;
-noduli mamari ;
-adjuvant in cancerul genital si mamar ;
-tulburari specifice premenopauzei ( bufeuri , transpiratie ) ;
-hemoragie , hemoragie uterina ;
-pielonefrita , cistita , prostatita ;
-ulcer gastro-duodenal , regurgitatii acide , gastrita ;
-diaree , enterocolita , gastrita hiperacida , ulcer gastric , pirosis ;
-tuse , raceala , bronsita ;
-afectiuni ale prostatei ;

Bini, f faina informatia.
Din ce am citit eu despre ceaiul asta - pe un site italienesc, e f bun pentru aparatul reproducator si tot ce tine de el. De aici si sarcina, travaliu, nastere, alaptare. Pare o planta minune, dar uite ca Simonei nu i-a ajutat. Sau poate i-a ajutat, cine stie, poate ii era si mai greu fara el?

#1004 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 09:20 AM

Daniela, iti tin pumnii intre timp sa fie totul OK - eu nu mai intru azi pe net, deci pe maine!

#1005 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 11:36 AM

:scratch: Ufff la mine, numai maine nu e poimaine :scratch:
ce emotii!
Ma incurajez singura si tati de asemenea, ca totul va fi bine si avem marea intalnire :D

relax mult la toate mamicile, bebeii si burticile !

#1006 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 01 September 2010 - 05:52 PM

Halli hallo!
am ajuns si noi acasa, am stat atit in spital ca a facut bebe icter si a trebuit sa faca fototerapie, miine mergem sa ii faca din nou control sa vada cum sta cu bilirubina.Eu alaptez, mi-a venit laptele dar nu de ajuns si ii dau si completare ca ii trebuie la bebe mai mult sa pape acum din cauza icterului.Cu varsatul de vint , dr a zis ca bebe a primit anticorpi de la mine si daca sotul face nu e problema pt bebe.

#1007 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 4,599
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDin NORD

Postat 01 September 2010 - 07:22 PM

Daniella,

Tin pumnii sa treaca totul cu bine.
Hai curaj si fruntea sus !

Trebuia sa vina si momentul asta.
Mai ai un pic si scapi.

Asa ca

Hai Daniela !Hai Daniela !Hai Daniela !

Imagine atasata: monthly_09_2010/post-48-128336163076.gifImagine atasata: monthly_09_2010/post-48-128336163076.gifImagine atasata: monthly_09_2010/post-48-128336163076.gif

Va invit in casa mea virtuala :
http://povesticulinare.blogspot.com/

#1008 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 01 September 2010 - 07:24 PM

Sissi,

Bine ai revenit !
Te pupam si pe tine si pe noua membra a "echipei".Imagine postata

#1009 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 11:42 PM

Multumesc mult de incurajari Piscotel :)

Inainte sa inchei capitolul graviduta, vreau sa impartasesc cu voi urmatoarele, ON TOPIC:

Sarcina a fost pentru mine o perioada foarte frumoasa. Eu si tati am avut multe emotii, multa bucurie si fericire in suflet pentru minunea ce va sa vina. Testul de sarcina pozitiv, prima ecografie: fat unic viu, rezultatul bun la amniocenteza, prima miscare, prima foto 4D, burtika crescand, surprinderea privirii trecatorilor, miscarile bebelusei, toata lumea te protejeaza si-ti poarta mai mult de grija, apropierea si mai mare si duiosia :P dintre parteneri, gandul la marea intalnire, pregatirile pentru venirea bebelusului (cumparaturi, informarea despre educatie etc), nestingul, totul a fost minunat.
Acum cand ma gandesc ca mai sunt doar o zi graviduta si poate singura data in viata aceasta, incepe sa-mi fie DEJA dor de burtica :P
Multumesc lui DD pentru ca mi-a fost dat sa traversez asa o sarcina frumoasa si daca o binevoi si oi fi vrednica o sa imi mai dea o data .

Va multumesc tuturor :P pentru sprijin si socializare, pentru schimbul de informatii.

Acestea fiind spuse doresc femeilor care nu au inca timp, sau cred ca nu e inca momentul sa-si ia inima in dinti, pentru ca e foarte frumos si nu e nici asa de greu (eu lucrez si maine si poimaine voi naste)... eu am facut-o foarte tarziu si precis mai aveam timp de inca 1 sau 2 bebei daca o luam de coada mai de mult!

Sanatate si noroc la toata lumea :P

#1010 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 01 September 2010 - 11:45 PM

:floare: :floare: Sissi bine ai revenit printre noi ! Sa-ti traiasca bb si sa fie sanatos :hug: .

Abia asteptam detaliile nasterii si detaliile despre bb de Sissi.

Multa sanatate amandorura :pupic: !

#1011 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 09:18 AM

Va multumesc frumos pt urari :hug: :hug: :floare: :floare: :pupic:
Daniella inca o zi si gata iti tii printesa in brate :hug:
Acum o saptamina eram deja pusa CTG si imi pusese si un supozitor , da toata ziua de joi cum am mai scris nu sa intimplat nik, noaptea au inceput contractiile dureroase da suportabile,deja pe la 5dimineata nu mai dormeam aveam contractii la 5 minute da dilatie numa de 2cm,la 7.30 sa schimbat tura la hebamme si am avut norocul sa fie o hebamma la care am facut cursuri de pregatrirea nasterii acum trei ani,mi-a zis ca pina iese ea din tura adica la 19.30 o sa nasc,no , a venit soramea sa imi tina de urit si eram bucuroasa ca nu aveam contractiile alea dureroase pe care le-am avut la prima nastre cind aveam senzatia ca ma doare non-stop,pe la 12 am mers in sala de nastere si mi-au pus perfuzie cu oxitocina , la inceupt in doza mica, mi-au zis ca daca am dureri mari micsoreaza doza, imi fac injectii sa nu ma doara si tot asa , eu ca vreau PDA, daca o sa am dureri insuportabile,incepusem sa ma dilat da nu prea mult aveam 5-6 cm la un momnentdat mi-au facut o injectie pt durere,eram cam ametita si aveam contractii la 2 minute, intre timp auzeam cum mai nasteau mamici si eu nik, nik :hug: , afara ploua cu galeata, pe la ora 4 vine hebamme iar controleaza colul si vb cu dr ,dr zice sa dubleze doza de oxitocina, zis si facut si incepe distractia, am inceput sa am contractii extrem de dureroase , am mai primit o injectie da degeaba, durerea se intensifica si eu voiam PDA, cezariana sau orice numa sa scap de durere, hebamme imi zice ca deja m-am dilatat 8cm, eu printre lacrimi i-am zis ca la primul ,eram dilatata 9cm si a trebuit citeva ore sa treaca pina am nascut, ea ma incuraja ca ma descurc, bla bla bla, ma mai controlat o data si mi-a rupt membranele, apoi ma urcat pe scaunul de nastere,eu tot o rugam sa faca epizotomie, ea nu ca nu-i nevoie ma descurc ,no mai lungesc da la 17.20 a iesit Ptrick Michael , sa oprit ploia si a iesit soarele, durerea a disparut :) la prins pe dr de deget si la uimit ca e fortos,soramea ia taiat buricul ia facut baita, aaa eu m-am rupt un pic si am avut nevoie de 2 puncte de sutura da nu am avut nici o problema dupa, adica nici un fel de durere ,sau sa nu pot sta in fund din cauza asta.Mi-am revenit incredibil de repede dupa 2 ore am mers pe picioarele mele in salon, data trecut am fost epuizata 2 zile.Cam asta e povestea nasterii , in mare.Patrick a avut scor apgar 9,10,10
PErsonalul medical de nota zece cu plus.

#1012 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 September 2010 - 09:25 AM

Bravo Sissi :floare:

#1013 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 09:44 AM

Citeva pozici

Eu in sala de baie din camera de travaliu
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-665-128341321586.jpg
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-665-128341337178.jpg
Imagine atasata: monthly_09_2010/post-665-128341346498.jpg

Imagini atasate

• Imagine atasata: monthly_09_2010/post-665-128341331972.jpg

#1014 Useril este offline   Adriana 

• Bucătăreasă cu sucitor
  • Grup: Moderators
  • Postari: 14,426
  • Inregistrat: 21-November 09
  • LocationTo, Piemonte, IT

Postat 02 September 2010 - 10:05 AM

In a doua poza e superb :floare:

#1015 Useril este offline   Cristina 

• Regina Lamâilor
  • PipPipPipPip
  • Grup: Crimson
  • Postari: 907
  • LocationDown Under

Postat 02 September 2010 - 10:14 AM

Felicitari Sissi pentru frumusetea mica!!

Danilella nastere fara probleme si bebe sanatos!

#1016 Useril este offline   Piscotel 

• Hexe online !
  • PipPipPipPip
  • LocationDin NORD

Postat 02 September 2010 - 11:14 AM

Vai Sissi ce frumos e.
Asa roz,ca un boboc de trandafir.
Sa-ti traiasca si sa aiba noroc in viata.Imagine postata

#1017 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 11:25 AM

Sissi, felicitari pentru nasterea naturala! Si multumes pentru poveste. Ai vazut ca pana la urma te-ai descurcat? Nebunia aia de oxitocina face contractiile asa de dureroase, dar uite ca te-ai descurcat si fara taieturi, zi tu ca nu merita ora aia jumate de chin pentru felul in care te simti dupa! Fara dureri, fara ameteli de la pda samd. Flacaul e superb! S-ati tariasca si sa fie sanatos! :floare:

#1018 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 02 September 2010 - 11:44 AM

Ce bebel minunat Sissi sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi.... :floare:

#1019 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 02 September 2010 - 04:26 PM

Multumim de complimente :biggrin:
Pisoi a meritat si merita orice efort,durerea trece instantaneu dupa ce ai minunea pe piept, eu am avut parte de o moasa tare priceputa asta a contat cred cel mai mult,poate a ajutat si ceaiul de zmeur si acupunctura, habar nu am.

#1020 Useril este offline   boni 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,768
  • LocationSibiu

Postat 02 September 2010 - 04:44 PM

Sissi, nu mai stiu daca te-am felicitat deja. dar mai bine de 2 ori decat deloc =)) asa ca va doresc toate cele bune si frumoase :biggrin:

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul