Va multumesc frumos pt urari
Daniella inca o zi si gata iti tii printesa in brate
Acum o saptamina eram deja pusa CTG si imi pusese si un supozitor , da toata ziua de joi cum am mai scris nu sa intimplat nik, noaptea au inceput contractiile dureroase da suportabile,deja pe la 5dimineata nu mai dormeam aveam contractii la 5 minute da dilatie numa de 2cm,la 7.30 sa schimbat tura la hebamme si am avut norocul sa fie o hebamma la care am facut cursuri de pregatrirea nasterii acum trei ani,mi-a zis ca pina iese ea din tura adica la 19.30 o sa nasc,no , a venit soramea sa imi tina de urit si eram bucuroasa ca nu aveam contractiile alea dureroase pe care le-am avut la prima nastre cind aveam senzatia ca ma doare non-stop,pe la 12 am mers in sala de nastere si mi-au pus perfuzie cu oxitocina , la inceupt in doza mica, mi-au zis ca daca am dureri mari micsoreaza doza, imi fac injectii sa nu ma doara si tot asa , eu ca vreau PDA, daca o sa am dureri insuportabile,incepusem sa ma dilat da nu prea mult aveam 5-6 cm la un momnentdat mi-au facut o injectie pt durere,eram cam ametita si aveam contractii la 2 minute, intre timp auzeam cum mai nasteau mamici si eu nik, nik

, afara ploua cu galeata, pe la ora 4 vine hebamme iar controleaza colul si vb cu dr ,dr zice sa dubleze doza de oxitocina, zis si facut si incepe distractia, am inceput sa am contractii extrem de dureroase , am mai primit o injectie da degeaba, durerea se intensifica si eu voiam PDA, cezariana sau orice numa sa scap de durere, hebamme imi zice ca deja m-am dilatat 8cm, eu printre lacrimi i-am zis ca la primul ,eram dilatata 9cm si a trebuit citeva ore sa treaca pina am nascut, ea ma incuraja ca ma descurc, bla bla bla, ma mai controlat o data si mi-a rupt membranele, apoi ma urcat pe scaunul de nastere,eu tot o rugam sa faca epizotomie, ea nu ca nu-i nevoie ma descurc ,no mai lungesc da la 17.20 a iesit Ptrick Michael , sa oprit ploia si a iesit soarele, durerea a disparut

la prins pe dr de deget si la uimit ca e fortos,soramea ia taiat buricul ia facut baita, aaa eu m-am rupt un pic si am avut nevoie de 2 puncte de sutura da nu am avut nici o problema dupa, adica nici un fel de durere ,sau sa nu pot sta in fund din cauza asta.Mi-am revenit incredibil de repede dupa 2 ore am mers pe picioarele mele in salon, data trecut am fost epuizata 2 zile.Cam asta e povestea nasterii , in mare.Patrick a avut scor apgar 9,10,10
PErsonalul medical de nota zece cu plus.