Forum Culinar: Sarcina, cea mai frumoasa perioada... - Forum Culinar

Salt la continut

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Sarcina, cea mai frumoasa perioada...

#1061 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 10,870
  • Inregistrat: 04-July 10

Postat 08 September 2010 - 12:07 AM

Alaptez. Mi.au dat.o la san dupa jumate de ora de cand am iesit din operatie si mi.au mufat.o la fiecare 3 ore. Lactatia propriuzisa s-a instalat ieri. Suntem in luna de miere cu bebelusha noastra. In maternitate a fost un inger de copil: schimbat scutec, supt, scos gazutzul si somn 3-4h.

Ieri de la 14 cand am ajuns de la spital pana la 2 noaptea nu a dormit deloc, a plans si a avut 4-5 scaune moi. Nu mai stiam ce sa facem. Io aveam sanii cat laptaria lui Enache! ea nu vroia sa suga, ma impingea si plangea. Dupa 2 s-a potolit si pana acum seara a revenit la programul de robotel invatat la maternitate: schimbat scutec, supt, scos gazutzul si somn 3-4h.
Azi pe seara iar a luat-o inca nu doarme, desi i.am facut baita la 22.

va pup, mult succes si sanatate la bebei si toti ai vostri.

Hrana sa-ti fie leac si leacul sa-ti fie hrana. (Hipocrates)

Happiness must always be an inside joy!

#1062 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 02-September 10
  • Locationmai incoace de dincoace si mai incolo de dincolo

Postat 08 September 2010 - 05:23 AM

Vezi postareaDaniella, la 08 September 2010 - 12:07 AM, a spus:

Alaptez. Mi.au dat.o la san dupa jumate de ora de cand am iesit din operatie si mi.au mufat.o la fiecare 3 ore. Lactatia propriuzisa s-a instalat ieri. Suntem in luna de miere cu bebelusha noastra. In maternitate a fost un inger de copil: schimbat scutec, supt, scos gazutzul si somn 3-4h.

Ieri de la 14 cand am ajuns de la spital pana la 2 noaptea nu a dormit deloc, a plans si a avut 4-5 scaune moi. Nu mai stiam ce sa facem. Io aveam sanii cat laptaria lui Enache! ea nu vroia sa suga, ma impingea si plangea. Dupa 2 s-a potolit si pana acum seara a revenit la programul de robotel invatat la maternitate: schimbat scutec, supt, scos gazutzul si somn 3-4h.
Azi pe seara iar a luat-o inca nu doarme, desi i.am facut baita la 22.

va pup, mult succes si sanatate la bebei si toti ai vostri.

ce insamna "moi"? e normal sa fie moale! arata ca un fel de gel de extraterestru. de la verde la maro-roscat. inca nu o fi eliminat tot lichidu' amiotic inghitit. nu-i bai.

btw, daca plinge, inceaca s-o rigii.

la ce ora o culci? incearca la 8 seara. stiiu, nu-tz convine. ata ete. vrei pace, trebe lucrat. la mine e mai simplu, la 8 e intuneric bezna. da' tre' sa faci ceva. o pui la nani, ea nu vrea, ii mai dai sa suga, iar la nani ...
Lasati dolarii sa vina la mine!

#1063 Useril este offline   stella 

• Ambasadoarea artistilor culinari
  • PipPipPipPip
  • Grup: Green
  • Postari: 7,715
  • Inregistrat: 23-November 09

Postat 08 September 2010 - 09:02 AM

AnnaMaria, refacere rapida. si numai bine iti doresc.
Daniella , e normal sa fie asa. se intampla cu toti copiii la fel, si
vaxile are dreptate cu "secretia gelatinoasa"
Vaxile, la mine hormonii astia "menajeri" m-au ocolit, si bine-au facut :-*
Pisoi si tie si doamnei "vaxile" nastere usoara.
Floare albastra sarcina usoara in continuare.
Sissi , iti doresc sa ai macar noaptea un somn bun si reparator.

#1064 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Blue
  • Postari: 4,228
  • Inregistrat: 24-November 09
  • LocationDE

Postat 08 September 2010 - 10:03 AM

primele scaune ale Elenei au fost maroniu ciudat , ca un lut , si lipicioase ca un lut :-*

Apoi si-a revenit. S-au inmuiat rau de la lapte praf ca n-am vrut sa-i iau NESTLE ca in spital ( am io un pitic contra lor) si i-am luat HIPP. Acum iau NESTLE si totul e OK. Sunt moi dar nu mai sunt apa.

#1065 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 08 September 2010 - 10:06 AM

Ah , si mie au uitat sa-mi spuna ( eram rau adormita dupa operatzie ) ca poate sa elimine sange , ca un ciclu din cauza schimbarilor hormonale! Sa vedetzi ce iute m-am sculat din pat cand mi-a zis mama ( ea nu mai tzinea minte de la mine :-* ) si cu tot cu operatzie de 2 zile am ajuns i´n cateva secunde la Kinderzimmer sa intreb. Si-ai cerut scuze ca au uitat sa ma avertizeze :-*.
Atat de mare a fost socul incat am uitat ca aveam tel la capul patului!!!!

#1066 Useril este offline   Mutti 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • LocationDE

Postat 08 September 2010 - 10:08 AM

Stella , merci :-*

#1067 Useril este offline   sissi 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,012
  • Inregistrat: 27-May 10
  • Locationde pe malul Salzach

Postat 08 September 2010 - 10:24 AM

Stela :-* prea repede nu o sa am eu o noapte intreaga la dispozitie pt somn :-* :P da sper
Daniella e normal sa aibe 4-5 scaune pe zi daca alaptezi.E posibil sa fi facut si colici, ce fain ca ai lapte.
Eu inca ii mai dau completare, ii dau aptamil, tot de asta i-am dat si lui dennis si tot de asta i-au dat si lui patrick in spital.
Daniella cind ai timp te asteptam cu povestea nasterii si poze cu bebelusa
Simona si baietii nou nascuti cind fac pipi fac cu singe, e normal in primele zile

#1068 Useril este offline   oanaC 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Grup: Scarlett
  • Postari: 192

Postat 08 September 2010 - 11:39 AM

Daniella ce bine ca a venit lapticul :-* si ca bebe s-a acomodat acasa...cu scaunele este normal, meconiu parca se numeste, o sa fie mai ciudat colorat o perioda; daca bebe papa bine e totul ok.

Simona bravo, viata palpitanta vad ca ai in ultima perioada :-*

Vaxile mai ai cateva zile si apare bb 2? Nastere usoara iti doresc :P , sotul meu a excelat prin absenta la bb2, la 6.30 m-am internat si la 8 am nascut, el a ajuns la spital la 8.30, pregatit de maraton :-* ca sa afle ca ratase toata chestia.
Editez ca am uitat sa spun, eu am dormit noapte intreaga cam la doua saptamani dupa ce am nascut (chestie valabila la ambele fete) mancau seara la 10 dupa baita si apoi la 5 dimineata :-*

#1069 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 1,481
  • Inregistrat: 25-November 09

Postat 08 September 2010 - 06:59 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 September 2010 - 12:07 AM, a spus:

Ieri de la 14 cand am ajuns de la spital pana la 2 noaptea nu a dormit deloc, a plans si a avut 4-5 scaune moi.

Ce inseamna scaune moi? Nu a vrut sanul pentru ca primise deja biberon, multi copii fac asa.

Vezi postareastella, la 08 September 2010 - 09:02 AM, a spus:

AnnaMaria, refacere rapida. si numai bine iti doresc.
Daniella , e normal sa fie asa. se intampla cu toti copiii la fel, si
vaxile are dreptate cu "secretia gelatinoasa"
Vaxile, la mine hormonii astia "menajeri" m-au ocolit, si bine-au facut :P
Pisoi si tie si doamnei "vaxile" nastere usoara.
Floare albastra sarcina usoara in continuare.
Sissi , iti doresc sa ai macar noaptea un somn bun si reparator.

Stela, multumesc!

Vezi postareasimonaro29, la 08 September 2010 - 10:06 AM, a spus:

Ah , si mie au uitat sa-mi spuna ( eram rau adormita dupa operatzie ) ca poate sa elimine sange , ca un ciclu din cauza schimbarilor hormonale! Sa vedetzi ce iute m-am sculat din pat cand mi-a zis mama ( ea nu mai tzinea minte de la mine :P ) si cu tot cu operatzie de 2 zile am ajuns i´n cateva secunde la Kinderzimmer sa intreb. Si-ai cerut scuze ca au uitat sa ma avertizeze :P.

Eu am patit-o cu Cati pe la o luna sau doua, nu mai stiu exact. Am gasit sange in pempers si evident ca si tine am ajuns de urgenta la medic. Au controlat-o pentru orice eventualitate, dar nu avea nimic, deci cauza era aia de-ai spus-o tu sau niste sange inghitit de ea la nastere. M-am speriat extrem, dar mi-a trecut...

Vezi postareasissi, la 08 September 2010 - 10:24 AM, a spus:

Simona si baietii nou nascuti cind fac pipi fac cu singe, e normal in primele zile

SI baietii? n-am stiut.

Vezi postareaoanaC, la 08 September 2010 - 11:39 AM, a spus:

Editez ca am uitat sa spun, eu am dormit noapte intreaga cam la doua saptamani dupa ce am nascut (chestie valabila la ambele fete) mancau seara la 10 dupa baita si apoi la 5 dimineata :P

Norocoaso! :P

#1070 Useril este offline   Ioana 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 3,592
  • Inregistrat: 22-December 09

Postat 08 September 2010 - 07:06 PM

Daniela, felicitari.Bine ai venit Beatrice.
Scuze de intarziere,dar zilele astea am fost cam full si n-am avut timp sa mai intru.
"Fine art is that in which the hand, the head, and the heart of men toghether"

Acasa la mine

#1071 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:03 PM

Nu e meconiu, caci l-a eliminat in primeel 2 zile: a facut kk din prima zi (de-ala pastos verde). La mine instalarea lactatiei s-a produs luni (cu laptele curgand din sani, primele 3 zile au fost colostru de la 3 picaturi la abundent si mai subtire pana la lapte) si de atunci copila are diaree. Adica dupa 4-5 ore cand facea kk se aude ca si cand scoate un jet pe fundulet, iar in pampers si chiar ieri mi-a facut de pe masa de infasat in jet catre mine si pe jos.
Ori e de la laptele meu, pana cand se adapteaza stomacelul ei, ori e de la ce mananc eu, dar oare nu ar trebui sa fiu si eu deranjata, insa eu sunt constipata.
Astept o parere. Maine incep sa ma interesez si de pediatru.

Ziua doarme, rade, se intinde, casca toata ziua cu schimbat scutec, mancat, ragait si dormit 3 ore (circa). Noaptea are chef de entertainment sau o doare burtica de la diaree. Asta nu stiu. In orice caz ieri a fost mai bine decat luni (pe la 12 a adormit pe piept la taica-su dupa biberonel, dupa care am trezit-o eu la circa 3 ore jumate noaptea sa-i dau sa pape) si azi a fost pe programul de soldatel invatat la spital: scutec, mancat, ragait si dormit.

Ieri doar cu biberonelul s-a linistit. Sanul nu-l lua.
Luni i-am dat 2 biberoane, san pe parcurusul celor 12 ore cat nu a dormit si degeaba tot plangea...si nu dormea copilul a stat treaz pana la 2 noaptea in plansete. Habar nu aveam ce sa.i facem. I-am dat la 2 mese infacol si doar dupa aia s-a linistit. De atunci am continuat cu infacolul.
Oare nu cumva nu doarme noaptea pt ca ziua tai lemne pe ea doarme toata ziulica neintoarsa, trebuie sa o trezesc ca nici la 4 ore nu s.ar trezi!???

Azi am fost sa o inregistram si iar i-am dat un biberonel sa doarma 3 ore pana ne.am intors. De acum mi-am propus sa nu ii mai dau biberon, ca am lapte de curg sanii singuri la fiecare 3 ore, sunt mari si umflati. Copila nu mai strange ca o ventuza cum facea in primele 3 zile la spital (pana sa vina laptele si inca o zi dupa). Oare o fi normal, sau nu suge bine daca nu mai strange tare?

Aaaa si daca ii mai dau biberonel cand incepe cu concertele si refuza sanul, nu risc sa o pierd de clienta la san?

Astept sa imi ziceti cateva vorbe.

Multumesc din suflet va pup pe toti si pe toate. Va multumim tuturor de urari si de intampinare.

Simona imi pare rau prin cate ai trecut saraca de tine! De acum propuneti sa reusesti in tot ce faci cu bebelina ta si asa va fi.

Pisoi nastere usoara. Mama de bebe Vaxile 2, Floare albastra sarcini usoare in continuare si nasteri cum le visati.
O sa scriu si povestea, este o experienta foarte fericita.

Silvana va pupam pe toti 3!

#1072 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 08:10 PM

Vezi postareaoanaC, la 08 September 2010 - 11:39 AM, a spus:

Daniella ce bine ca a venit lapticul :P si ca bebe s-a acomodat acasa...cu scaunele este normal, meconiu parca se numeste, o sa fie mai ciudat colorat o perioda; daca bebe papa bine e totul ok.

Simona bravo, viata palpitanta vad ca ai in ultima perioada :P

Editez ca am uitat sa spun, eu am dormit noapte intreaga cam la doua saptamani dupa ce am nascut (chestie valabila la ambele fete) mancau seara la 10 dupa baita si apoi la 5 dimineata :P

Oana noua dr ne-a spus sa nu o lasam mai mult de 4h nemancata. Ca desi suntem multumiti ca doarme, poate fi in criza hipoglicemica, cu urmari grave neuronale. Adica au spus sa o hranim la cerere, dar nu mai rar de 4h si ziua ar fi bine chiar la 3h, macar in prima luna.

Vaxile eu o culc si ziua cu tv, radio, lumina, vorbit la tel, galagie, ca nu vreau sa aiba somnul ca al meu: doar la intuneric bezna si ma trezesc la orice zgomot. Altfel imi va suna tel, sau suna cineva la sonerie si se trezeste copila din somn. Noaptea ii las veioza aprinsa. Pt moment patutul l-am pus la noi in camera intrucat nu avem inca aparatul de supraveghere. In doua saptamani insa (vedem si cum evolueaza comportamentul ei) vrem sa o mutam in camera ei, dupa ce luam si aparatul.

#1073 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 September 2010 - 09:38 PM

Daniella,Simo',Sissi,Pisoiash,va pup dulce mamici frumoase.... :violent1: :lol:

#1074 Useril este offline   Daniella 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 08 September 2010 - 09:53 PM

Vezi postareaGeany, la 08 September 2010 - 09:38 PM, a spus:

te pupam si noi Geany
zi aici la cazul asta ce fac?

#1075 Useril este offline   Geany 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 15,652
  • Inregistrat: 08-December 09

Postat 08 September 2010 - 10:06 PM

Eu nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi intrucat am gresit total cu bebelul la capitolul asta,el sugea mai des,ca mie de la materna,mi-au zis doctorii si asistentele(contrar ceea ce-mi zisese la cel mare cu program de alaptat la 3 ore)ca sa-i dau la cerere ca fiecare copil e diferit de altul,si al meu cerea des,nu ar fi fost o problema dar iar la sfatul medicului,l-am alaptat:'',cat am lapte si vrea'' mi-a zis(ii dadeam si supliment,supita,mar ras cu biscuite sau banana,cereale pt.bebei,dar tot lapticul era baza si-i placea cel mai mult,era si dolofanel asa ca-i mergea bine),si la 2 ani l-am intarcat ca nnuuu mai puteam,la el devenise ca si guma de mestecat,mergeam la o terasa in parc,imi ridica bluza si se aproviziona omu',radeau oamenii de noi ca era mare,si atunci am zis halt....
Deatunci a ramas si acum cu un somn neregulat ca se trezeste des noaptea(nu o doarme cap coada,se trezeste si scanceste,ca sa-l mai protejez pe sot si baiatul cel mare,vecini,etc,il pun pe picioare,deci nu faceti ca mine io's la asa nu),ca si lumina de veghe nu am avut probleme ca am un bec afara de ne bate drept in pleoape,deaia am pus verticale albastre + un ceas electronic,cu cifre luminoase care e ca o veioza difuza,camera lui nu are din lipsa de spatiu ca am apartament cu 2 camere asa ca nexam... :violent1:

#1076 Useril este offline   anavlis 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 28-November 09

Postat 08 September 2010 - 11:41 PM

Vezi postareaDaniella, la 08 September 2010 - 08:03 PM, a spus:

Nu e meconiu, caci l-a eliminat in primeel 2 zile: a facut kk din prima zi (de-ala pastos verde). La mine instalarea lactatiei s-a produs luni (cu laptele curgand din sani, primele 3 zile au fost colostru de la 3 picaturi la abundent si mai subtire pana la lapte) si de atunci copila are diaree. Adica dupa 4-5 ore cand facea kk se aude ca si cand scoate un jet pe fundulet, iar in pampers si chiar ieri mi-a facut de pe masa de infasat in jet catre mine si pe jos.
Ori e de la laptele meu, pana cand se adapteaza stomacelul ei, ori e de la ce mananc eu, dar oare nu ar trebui sa fiu si eu deranjata, insa eu sunt constipata.

Ziua doarme, rade, se intinde, casca toata ziua cu schimbat scutec, mancat, ragait si dormit 3 ore (circa). Noaptea are chef de entertainment sau o doare burtica de la diaree. Asta nu stiu. In orice caz ieri a fost mai bine decat luni (pe la 12 a adormit pe piept la taica-su dupa biberonel, dupa care am trezit-o eu la circa 3 ore jumate noaptea sa-i dau sa pape) si azi a fost pe programul de soldatel invatat la spital: scutec, mancat, ragait si dormit.

Luni i-am dat 2 biberoane, san pe parcurusul celor 12 ore cat nu a dormit si degeaba tot plangea...si nu dormea copilul a stat treaz pana la 2 noaptea in plansete. Habar nu aveam ce sa.i facem. I-am dat la 2 mese infacol si doar dupa aia s-a linistit. De atunci am continuat cu infacolul.
Oare nu cumva nu doarme noaptea pt ca ziua tai lemne pe ea doarme toata ziulica neintoarsa, trebuie sa o trezesc ca nici la 4 ore nu s.ar trezi!???

Azi am fost sa o inregistram si iar i-am dat un biberonel sa doarma 3 ore pana ne.am intors. De acum mi-am propus sa nu ii mai dau biberon, ca am lapte de curg sanii singuri la fiecare 3 ore, sunt mari si umflati. Copila nu mai strange ca o ventuza cum facea in primele 3 zile la spital (pana sa vina laptele si inca o zi dupa). Oare o fi normal, sau nu suge bine daca nu mai strange tare?

Aaaa si daca ii mai dau biberonel cand incepe cu concertele si refuza sanul, nu risc sa o pierd de clienta la san?

Multumesc din suflet va pup pe toti si pe toate. Va multumim tuturor de urari si de intampinare.

Simona imi pare rau prin cate ai trecut saraca de tine! De acum propuneti sa reusesti in tot ce faci cu bebelina ta si asa va fi.

Pisoi nastere usoara. Mama de bebe Vaxile 2, Floare albastra sarcini usoare in continuare si nasteri cum le visati.

:violent1: draga mea
sa stii ca la fel a facut si dara in primele zile insa nu cred ca e diaree
cand sunt asa micuti se considera diaree daca umplu multi pampersi pe zi cu caca, nu ca e moale moale
ca sa fii sigura ca nu se deshidrateaza vezi sa pape la 3-4 ore cel tarziu
la mine dara facea cand o schimbam de pe lsapte da san pe formula, mereu la laptele de san avea crampe
de obicei fac mai moale de la laptele de san decat de la formula

intreaba pediatra cel mai bine

pupici multi la bea:)

#1077 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 02:54 AM

Daniela, din ce descriii tu pare diaree. Si asta cred ca e de mers la medic pentru ca bebe e atat de mica. Poate fi din laptele tau sau nu, poate fi din ce mananci tu sau nu. Cel mai bine parerea medicului.

Nu inteleg bine care e faza cu biberonul. Ii dai lapte praf din biberon sau laptele tau expresat?
De la laptele praf copilul doarme f bine ca e hranitor, pe cand laptele de la san nu are aceeasi consistenta de la un alaptat la altul, de aia si difera perioada de timp cat ii tine de foame. Eu zic intai sa mergi la medic sa vezi cu diareea si api hotarasti daca ii scoti sau nu biberonul. daca laptele tau e ok, atunci biberonul cu lapte praf nu isi mai are rostul, cica unii copii se dezorienteaza cumva trecand des de la biberon la san si invers, pentru ca altfel curge din bibe si altfel din san, altfel trebuie sa suga din bibe si altfel din san si ei vor prefera un anume fel si celalalt fel ii deranjeaza si ii tulbura.

Cu somnul e asa cum ai zis, daca doarme prea bine ziua si e prea odihnita, sigur ca noaptea nu mai vrea somnic.
In plus lumina noaptea nu vad la ce-i foloseste, e bine ca noaptea sa fie intuneric pentru ca sa faca diferenta intre zi si noapte. Iar ziua sa doarma cu lumina, bine nu cu soarele in ochi, dar sa fie totusi lumina zilei. Asa am inteles ca invata sa distinga itnre zi si noapte si sa doarma mai mult noaptea si mai putin ziua.

Daca o 'intretii' mai mult ziua, o tii mai mult de vorba, de joaca, de plimbari, posibil sa ramana oboseala pentru noaptea, merita sa incerci. Desi unii copii au un metoblism inversat ziua cu noaptea, asa am auzit.

"Copila nu mai strange ca o ventuza cum facea in primele 3 zile la spital (pana sa vina laptele si inca o zi dupa). Oare o fi normal, sau nu suge bine daca nu mai strange tare?"

Ar trebui sa fie ca o ventuza iar tu sa simti laptele cum curge (eventual sa te doara, dar asta e semn bun). Ca sa vezi daca copila chiar suge ceva de la san sunt cateva metode de verificare:
- pozitia in care prinde sanul - cam toata aoreola trebuie sa fie in gurita la bebe si nu doar sfarcul. Sfarcul trebuie sa fie adanc in gurita bebelui
- poti cantari bebelina inainte de alaptat si imediat dupa ca sa vezi ce cantitate a supt.

Alaptatul nu e usor, eu iti tin pumnii sa va descurcati si sa va obisnuiti si si si... :violent1:

*

despre numarul de scaune pe zi: un bebe alaptat la san exclusiv poate avea pana la 6 scaune pe zi fara ca acestea sa fie semn de diaree. diareea are semnele pe care le-ai descris tu mai sus plus altele. in principiu un scaun lichid e semn de diaree. cateva consecutive semn clar. diareea e periculoasa pentru ca deshidrateaza copilul. ca sa verifici daca copilul e deshidratat - te uiti atenta la fontanela, daca e adancita inseamna ca e deshidratat. fontanela e de felul ei putin adancita, daca treci cu mana usor pe acolo simti o diferenta de vreo doi milimetri, daca e mai mult e de actionat. (la fel si daca fontanela e umflata, dar asta e alta poveste)

#1078 Useril este offline   MariaSan 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 03:00 AM

Vezi postareaGeany, la 08 September 2010 - 09:38 PM, a spus:

pup si eu mamica harnica :lol: :-h

#1079 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 03:50 AM

paie e normal! nush daca realizezi ca copilu' in burtica ta doarme ziua si e activ noaptea. de ce? pai pen' ca daca tu te misti (faci una-alta) lui ii place ca-l legeni. noatea e nemiscat si simte nevoia sa faca bazaconii. tu amu' tre' sa-i invirti ciclu' asta cu pi. usor n-o sa fie.

daca-i dai din biberoniu, ciuciu sin. bibi e usor de supt, din sin tre' sa lupte ca sa traga. nu tz-a zis pediatru'? nici "babele" gen vaxile? daca nu mai vrea sin amu', creca potz sa uitz. tragi cu puompa si-i dai din biberon.

apropo de caca: da, copiii mici fac caca cu zgomot de tunet :violent1:. da' e de bine, ca macar stii cind s-a cacarisit. aia mai mari fac pe shest si te descurci sa te prinzi ca s-a usurat. si daca nu intervii, se si machiaza cu ...

vezi daca s-a iritat la fund ( e simplu, iritatia e cu roshu). daca s-a iritat, e diaree, fuji la medic. daca nu, e inca neadaptata la mediu, nu risti nica.

#1080 Useril este offline   Calugaru' Vaxile 

• Bucatar sef
  • PipPipPipPip

Postat 09 September 2010 - 03:51 AM

Vezi postareasimonaro29, la 08 September 2010 - 10:06 AM, a spus:

Ah , si mie au uitat sa-mi spuna ( eram rau adormita dupa operatzie ) ca poate sa elimine sange , ca un ciclu din cauza schimbarilor hormonale! Sa vedetzi ce iute m-am sculat din pat cand mi-a zis mama ( ea nu mai tzinea minte de la mine :lol: ) si cu tot cu operatzie de 2 zile am ajuns i´n cateva secunde la Kinderzimmer sa intreb. Si-ai cerut scuze ca au uitat sa ma avertizeze :lol:.

aha, incepi sa realizezi cite chestii nu tz-au spus? :violent1:

Arata acest topic

• 136 Pagini +
  • « Prima
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou